Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azzal kezdene a két csapat hogy te is rúgsz egy kamu gólt meg én is,és el van rendezve.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
tehát mind gólkirályok lettek, hivatalosan, de a díjat csak Müller kapta meg
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyik csapat sem érdemelte volna meg a gyõzelmet. A VB 2010 legszebb, leglátványosabb meccse szintén egyértelmû hogy Németország-Uruguay volt. És az a jó benne hogy nem csak én látom ezt így😊
#14207: Erre kíváncsi lennék, esetleg feldobná valaki ? 😊
#14208: Nem nem... Kéremszépen a Hollandok (remélem jól láttam), ugye több mint 100 percig lószart se csináltak a pályán azonkívül hogy a sárgalapokat gyûjtötték be, arról nem is beszélve hogy Robben micsoda ziccereket hagyott ki. Namost
lapokkal (azt végül ráhajtottak a pirosra is) nem lehet nyerni, a football -t gólra játszák még mindig (remélem jól tudom), és ezért bukták el a meccset a narancsok. Szerintem qrwa fölösleges a kifogásokat keresni, és a bírót hibáztatni.
#14219: Ha ezt a FIFA -nak küldenéd el, szerintem többre mennél. <#alien2>#alien2>
#14239: Kicsit megható is talán, szép. <#eljen>#eljen>
#14258: Szerintem bármelyik 5 gólossal nyertél volna, végülis a tipp félig bejött, most a gólpasszokon nem hiszem hogy szarakodnának.
#14262: Harmadik kép nagyon kemény ! <#hehe>#hehe>
A srác aki meg pár perce (gondolom törölték a hszét) szídta csalás / kungfuzásért a Spanyolokat, az elmehet a jófrancba, másrészt mielött "véleményt" ír egy meccsrõl (ha ez véleménynek volt nevezhetõ) nem árt végig is nézni azt, mert különben qrwa nagy hülyeségeket lehet összehordani. <#kuss>#kuss>

http://gaborszantai.co.uk/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A medve nem játék.
fotográfik kolomp edisön :D
REAL MADRID
nekem csak jó, ugyanis kifizettek 😛
😄DDDDD
David Villa (5 goals, 1 assist)
Wesley Sneijder (5 goals, 1 assist)
REAL MADRID
😛
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Diego Forlán URU
2. Wesley Sneijder NED
3. David Villa ESP
forrás: reuters
-magas láb
-talpalás
Úgyhogy ez simán kiállítás lett volna
Ellenben Caccares A lábfejével akarta elrúgni a labdát amire csak egy módja volt, ollózni!
"Dani Jarque siempre con nosotros"
"Dani Jarque, always with us."

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
és azért nem ért mert mindkét esetben a játékos a labdát nézte és nem láthatta az ellenfelét, bár nem tudom hogy van a szabálykönyvben de nálam egybõl pirosat a szándékos szabálytalanság ér, nem a vétlen...
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Neuer
Lahm
Pique
Puyol
Ramos
Schweinsteiger
Xavi
Iniesta
Özil
Villa
Forlán
2014 VB döntõ
Gondolkodtam is, hogy ha már angol lapok lehúzzák akkor elég szép kis hálózatot építhetett ki 😄