Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már bocsánat de azon kívül hogy ez egy marhaság,még átgondolatlan is.Ugyanúgy mint aki azt mondja hogy bajnokságba a 0-0-ért ne járjon pont.
Hát azzal kezdene a két csapat hogy te is rúgsz egy kamu gólt meg én is,és el van rendezve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mi ez a gólmánia? Miért nem néztek akkor inkább kosarat vagy kézit? A foci ilyen, nincs mindig gól, aki ilyen gólfetisiszta az ne focit nézzen.

Valóban jó volt a Bronzmeccs, de az USA vs., meg a Japán vs. meccseket se felejtsük el.

Gregorius
Ez olyan volt, mint amikor a görögök megnyerték az európabajnokságot. Az antifoci gyõzelme. 1:0 végig az egész vébén. Szánalmasan rossz és unalmas meccseket játszott Spanyolország. Eredménytõl függetlenül is lehet jó meccset játszani, de ez sem sikerült nekik. Az ilyen csapatoknak köszönhetõ, hogy egyre kevésbé vagyok kíváncsi a bajnokságokra. Egyszerûen xar meccs volt. Elsõ félidõ után ki is kapcsoltam, de az eredmény tudatában jól is tettem. Én bevezetném azt a szabályt, hogyha nem esik gól egy meccsen 20 percig, akkor le kell fújni. Vagy visszafizetni a jegy árának a felét.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

gercse
nem fail az, csak a díjat nem akarták ennyi felé osztani,
tehát mind gólkirályok lettek, hivatalosan, de a díjat csak Müller kapta meg

IMYke2.0.0.0
Rohadtul nem szeretem a németeket, de valóban az õ meccsei/ük volt(ak) a legjobb(ak), "legfocisabb(ak)" ezen a VB-n. A 3. helyért amúgy Uruguay-nak drukkoltam .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
A VB legrosszabb meccse volt, ez egyértelmû! Sõt 98-tól követem a vb-t (94-ben még nem voltam tudatos állapotban, de vmi dereng 😄) de ilyen szar döntõt tehát az életben nem láttam még! 😛
Egyik csapat sem érdemelte volna meg a gyõzelmet. A VB 2010 legszebb, leglátványosabb meccse szintén egyértelmû hogy Németország-Uruguay volt. És az a jó benne hogy nem csak én látom ezt így😊

Jimmy Jimmy... Poén lett volna ha sikerül a sapkát felhúznia a trófeára. <#nyes> Na majd 4 év múlva a Facepalmra !

#14207: Erre kíváncsi lennék, esetleg feldobná valaki ? 😊

#14208: Nem nem... Kéremszépen a Hollandok (remélem jól láttam), ugye több mint 100 percig lószart se csináltak a pályán azonkívül hogy a sárgalapokat gyûjtötték be, arról nem is beszélve hogy Robben micsoda ziccereket hagyott ki. Namost lapokkal (azt végül ráhajtottak a pirosra is) nem lehet nyerni, a football -t gólra játszák még mindig (remélem jól tudom), és ezért bukták el a meccset a narancsok. Szerintem qrwa fölösleges a kifogásokat keresni, és a bírót hibáztatni.

#14219: Ha ezt a FIFA -nak küldenéd el, szerintem többre mennél. <#alien2>

#14239: Kicsit megható is talán, szép. <#eljen>

#14258: Szerintem bármelyik 5 gólossal nyertél volna, végülis a tipp félig bejött, most a gólpasszokon nem hiszem hogy szarakodnának.

#14262: Harmadik kép nagyon kemény ! <#hehe>

A srác aki meg pár perce (gondolom törölték a hszét) szídta csalás / kungfuzásért a Spanyolokat, az elmehet a jófrancba, másrészt mielött "véleményt" ír egy meccsrõl (ha ez véleménynek volt nevezhetõ) nem árt végig is nézni azt, mert különben qrwa nagy hülyeségeket lehet összehordani. <#kuss>

Csakúgy mint 2008-ban Sergio Ramos, Puerta emlékére
Jobb felsoben Csanyi 'OTP Bank' Sandor posztolja facebookra az eredmenyt?

http://gaborszantai.co.uk/

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát véleményem szerint egyik csapat sem érdemelte meg a VB gyõzelmet. A Hollandok játéka után egyértelmû hogy miért mondom, de az hogy egy csapat ilyen gyenge játékkal világbajnok lehet még talán nagyobb szégyenfolt a focin mint a kickbox amit a hollandok mûveltek futball helyett. Nem mondom hogy anti vagy bunkerfocit játszottak a spanyolok de a a hagyományos értelemben vett focitól elég távolra estek. Én Webb helyében a 90. percben azt mondtam volna hogy: "Na jól van gyerekek ezt így nem lehet mindenki menjen haza hívjuk be a Németeket meg az Urukat és majd õk lejátsszák a döntõt". Persze lehet mondani hogy ha a tegnapelõtti meccs döntõ lett volna akkor nem láttunk volna olyan szép játékot de akkor is ez a tegnapi döntõ elég <#levele> lett. A negyeddöntõk után örültem hogy kiesett a legtöbb Dél-Amerikai csapat de tegnap este már azt kívántam hogy bárcsak az európaiak estek volna ki...

Esti termés:

a.carkey
Miért ért volna kiállítást? Nézd már meg a szitut: hátrakanalazást próbált, és a holland meg fejjel próbálta ugyanazt. Mindkettõ a labdát nézte, ebbõl volt a malõr. Az átlalad említett eset köszönõ viszontban sincs a másikkal.

A medve nem játék.

persze 😄

fotográfik kolomp edisön :D

De azert jobb ha kiutalod mielott visszavonjak 😄

REAL MADRID

értem én, ezek szerint bwin fail

nekem csak jó, ugyanis kifizettek 😛

Breki33
A gólkirályi címért folytatott harcban papíron holtverseny született, hiszen Forlán, Villa, Sneijder és a német Thomas Müller is 5-5 találatot termelt Dél-Afrikában. Hogy azonban ne kelljen megosztva odaítélni a címet, a FIFA már jó elõre lefektette, az kapja a díjat, aki legjobbak közül góljai mellé a legtöbb gólpasszt osztotta ki. Így a Nationalelf felfedezettje lett a befutó, aki egyben a világbajnokság legjobb fiataljának is mondhatja magát.
hehe fifa oldalán tényleg Müller van.
😄DDDDD

Nem tudom, én Villával nyertem a BWIN-en 25K-t.

Breki33
Müller lett a gólkirály !

klikk
Thomas Muller (Germany) 5 goals, 3 assists
David Villa (5 goals, 1 assist)
Wesley Sneijder (5 goals, 1 assist)

REAL MADRID

Ez jó, én meg voltam gyõzõdve róla, hogy nem neki volt a legtöbb assistja.
😛

Müller lett pedig 😮

REAL MADRID

bakkerman
Szerintetek Müller ott lehet év végén az Aranylabda top 10-ben? Vagy ahhoz még kevés 1 jó szezon?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gólok utána az asszisztok (gólpasszok) ami Villa-nak volt a legtöbb!

bakkerman
THIS IS DE JOOONG!!!!!!!!

bakkerman
2010-es VB legjobb játékosa díj:
1. Diego Forlán URU
2. Wesley Sneijder NED
3. David Villa ESP

forrás: reuters

desigo
Srácok, hogy lehetséges hogy Villa lett a gólkirály? Ugyanis rá fogadtam, tegnap este szomorkodtam is, hogy elvesztettem a fogadást. Ma reggel nézem, és nyertem vele nem keveset, ugyanis BWIN-en õt hozzák gólkirálynak!

bakkerman
ez valóban szép gesztus volt

Jacek
Es hozza tennem szeretem a Hollandokat de tegnap gusztustalanul toltak, ennyi..

Jacek
ossze nem lehet hasonlitani!! De Jong esetnel kurvara nem volt a labda ott o meg mint Chuck siman letolta😊 nem vissza huzom a laban, semmi egbol piros kellett volna...

Jacek
LOL😄 Kassai😄

A foci két szabályát is megszegte:
-magas láb
-talpalás

Úgyhogy ez simán kiállítás lett volna

Ellenben Caccares A lábfejével akarta elrúgni a labdát amire csak egy módja volt, ollózni!

jAsOn VoOrHeEs
Iniesta pólóján pedig Daniel Jarque szerepelt.

"Dani Jarque siempre con nosotros"
"Dani Jarque, always with us."

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
De Fiatal konkrétan mellbe taposta Csabit,szerintem a labdát nem látta hol van...csak ugye a bírónak bele kellett nyúlnia a meccsbe...ott ha emberhátrányba kerul NED,nem kellett volna szenvedni a 118. percig

ZS90
Mutatnám azoknak akik szerint De Jongot ki kellett volna állítani hogy ez sem ért kiállítást:

és azért nem ért mert mindkét esetben a játékos a labdát nézte és nem láthatta az ellenfelét, bár nem tudom hogy van a szabálykönyvben de nálam egybõl pirosat a szándékos szabálytalanság ér, nem a vétlen...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Jaja, szerintem is õ az.

REAL MADRID

LasDen
Ramos pólóján az ki akar lenni??? nekem úgy tûnik, hogy Puerta...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
azok a vb legjobb mûvész teamje

LasDen
a vb legjobb 11-e a Vuvuzels tesm.....

mflex
Lefújás után:

What about the forests?

bakkerman
szerintem vb top 11:
Neuer
Lahm
Pique
Puyol
Ramos
Schweinsteiger
Xavi
Iniesta
Özil
Villa
Forlán

jAsOn VoOrHeEs
Köszi, akárki is volt. -.-

bakkerman
Brazília(ha szarok is,betolják õket)-Argentína
2014 VB döntõ

jAsOn VoOrHeEs
Bannerbe ezt inkább please:

LasDen
nekem karsai zita jutott eszembe....de õ meg nem vezetett meccset 😄

Voyager5
Nálunk a zöldségest hívják így 😄DDDD
Gondolkodtam is, hogy ha már angol lapok lehúzzák akkor elég szép kis hálózatot építhetett ki 😄
mflex
Ennyi lett a tegnapi felvétel mérete 😊

What about the forests?