Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ki az a Karsai??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Hát én nem akkora méretekben gondolkodom - az oldalon is csak ~2 GB-osak a meccsek, vagy kisebbek. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Ebbõl a három pontból, jó ha az utolsót egyszer bevezetik...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Javítok. Akkor csak 7 (hét) mezõnyjátékos rohangálhatott volna a hollandusoknál.
- 1. De Jong
- 2. Heitinga
- 3. Robben

1. egyértelmû, mégsem vállalta be Webb
2. nincs mit vitatni
3. egyértelmû, és Webb 2. óriási szarvashibája - szabálykönyvben lévõ kardinális pont.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Nekem is megvan az egész hd-ben... 9gb

What about the forests?

Aschil
Én mint SZFN szurkoló, azaz SZERETEM A FOCIT NÉZNI szurkoló az alábbi javaslatot teszem a FIFA-nak.

1. szüntessék meg a lest, ezáltal a két csapat nem a két tizenhatos között tömörülne.(nem tûnne úgy, hogy sokan vannak a pályán)
2. mivel a foci nem pankráció ezért, ha egy csapat egy meccsen 5 sárga lapot begyûjt elveszti az adott meccset. (kevesebb szabálytalanság, folyamatos játék)
2. a játékidõ legyen 2x30 perc tiszta játékidõ. (nincs idõhúzás, utolsó percbeni cserék...)
3. gólbíró bevezetése (csak gólbíró)

Miért teszem ezeket a javaslatokat?

1. Mert én veszem a mécsbelepõt.
2. Én nézem a pályán és a Tv közvetítés közben a reklámokat.
3. Én veszek új TV-t ( a VB alatt 3x több tv fogyott mint egyébként)
4. Én veszem a sört, pop cornt (szintén több fogyott)
5. A vendéglátó helyek forgalma 4x esére nõtt. (kivetítõk, marha drága sörök, stb)
6. Nem utolsó sorban SZÓRAKOZNI szeretnék!! Vagy nem, hát de... már megint igazam van!

Csak ennyit szerettem volna mondani!
ui: a bronz meccs tök jó volt!

.:asChil:.

IMYke2.0.0.0
Szívesen - ez a legkevesebb, amit tehettem 😊

Voyager5
A VB döntõ azon ment el nekik, hogy csoda Robben 2-3 100%-os ziccerbõl egyet sem volt képes belõni, persze ezt a Holland napszemüvegesek elfelejtik.. , meg azt is, hogy De Jongot úgy kikellett volna állítani mint a huzat... de persze a meccs egy szögleten meg egy szabadon ment el 😄DDDDDDD
<#idiota>
mflex
Nem azon ment el, mivel a Hollandok nem tudtak mit kezdeni a spanyol letámadásokkal, ezért elkezdtek szabálytalankodni, ezt a kesztyût néha felvették a spanyolok is, aminek a vége az lett, hogy a bírónak is tele lett a töke az egésszel, ergo hibázott, mert nem vette észre a szögletet, vagy nem akarta észrevenni.

What about the forests?

ó köszönöm szépen!
örök hálám üldözni fog 😄

IMYke2.0.0.0
Már adtam korábban a linket, azt hittem, a fanatikusok sûrûn nézik azt az oldalt. 😊)
http://www.mysoccerplace.net/
Ingyenes regisztráció után lehet tõtikézni a full (720p, 1080p HD) közvetítéseket.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a hosszabbításbeli gólig többször leizzadtál... 😊

honnan ha szabad kérdezni? 😊

IMYke2.0.0.0
Téves ítélet?
Hollandok csak ne szóljanak semmit - ha Webb nem "feledékeny", akkor csak 8 mezõnyjátékosuk rohangált volna a pályán...

IMYke2.0.0.0
Én most töltöm le a BBC-féle közvetítést, utána a spanyolt is. Meglátjuk, mi maradt ki 😊

Jacek
Jol emlekszem angol lapok huztak le Karsait? nem tuti de mindegy is.. ehez kepes egy istenseg😄 amit a vegen muvelt egy viccel volt egyenlo😊

limperatore
hát meg lehet érteni õket, egy vb döntõ ne egy téves bírói ítéleten menjen el, már pedig ez azon ment el..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

mflex
A meccs után, a Holland balhézásokat nem mutatták, pedig neki akartak menni a bíróknak az idióták. Kíváncsi vagyok, mikor kerül ez fel a netre...

What about the forests?

limperatore
egyre romlik a vb színvonala, Magyarország kijutna, simán nyerhetne is csak bár kamu ítélet kéne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

IMYke2.0.0.0
Véleményem a döntõrõl: grundfoci
Még hogy taktikázás?!
Örülök, hogy a spanyolok gyõztek - amúgy ki is kaphattak volna, ha nincs egy mázlista és ügyes kapusuk - de ilyen "küzdelmes" meccs után nincs meg bennem a hiányérzet egy újabb World Cup 2010 meccs után...

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#hehe>

LasDen
Jimmy Jump se normális, hogy ezeké megéri neki a büntetéseket fieztni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
vagy ha más nyeri, akkor olyan lesz min anno uruguay....fû alatt gyorsan átadják a kupát aztán mehethnek az öltözõbe, nehogy meglincseljék õket 😄

Matthew Prosac
Szegény Jimmmy...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nemsemmi a fénytechnika, valaki esetleg nem lelt rá a képre normális méretben ? Itt meg egy Magyar zászlós szalag.

Viszont aminek örültem hogy az USA ismét bejutott a legjobb 16 közé, remélem 4 év múlva meg tovább jutnak / érnek majd mint 2002 -ben. 😊

Na kösz,hogy együtt szurkolhattam veletek egész VB alatt(Breki jól sikerült a döntõ😊
Spanyolok megérdemelték szép focit játszanak<#wave>

FORZA ITALIA!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tetsuo
Aztan Vatikan var be 6 golt a magyar haloba es megszegyenulten, de boldogabban mennek haza jatekosaink, mint a jelenlegi Eszak-koreaiak, mert otthon meg igy is sajat jakuzziuk varja oket a tobbszintes hazukban, egy koreai rutin-halalrakinzas helyett.
Nehany nap pihenes utan a csapat talalkozik egy luxus kuplerajban, majd felszivjak megerdemelt kolajukat es jol erzik magukat tudva, hogy Kozep-Europa legsikeresebb bankja tol egy kis bonuszt a szamlajukra..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Legnagyobb esély náluk lesz,így van.Még ki tudja de lehet,hogy Ronaldinho és Pato+Robinho csatársorral remekelnek majd.

Nem nyernek ! (#14187) <#nezze>

4 év múlva Brazíliában a Brazilok nyernek.Vagy maguktól,vagy Fifástól,de ott mást nem tudok elképzelni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sz4bolcs
Ez így volt kiszámolva. <#idiota><#nezze>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

röviden, tömören a döntõrõl: máker banda a spanyol...
többet nem mondanék, nem vágyom büntipontokra.
Brazilok új edzõje nagy klasszis lesz ahogy néztem a Scolari-Leonardo-vagy Menezes jelölteket(nem tudom ki lesz pontosan).
Németeknél Loew csapata marad Braziloknál viszont lesz változás.

[HUN]FaTaL
Nagyon jó tippek, kár, hogy ki sem fogunk jutni, mert a selejtezõkben 5-0-ra kikapunk Máltától. Ez annyira lelombozza a csapatot, hogy San Marinotól is kikapunk 3-0ra.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ok akkor én is tippelek egyet.

2014 döntõ: Hungary vs. Brasil -->
90 -ik percben Torghelle szabadrúgás góljával vezetést szereznek a magyarok (1 - 0), és ezzel eldöntik a meccset, nyernek.
Németország 3 -ik lesz ismét, Argentínok ellen fognak nyerni 4 - 3 -ra a Bronzmeccsen csak mert Paul a poli betippeli õket.

Ui.: Hollandok meg még a csoportból se jutnak tovább.

sz4bolcs
Haverral épp tanakodtunk, hogy milyen lesz 4 év múlva a vb, erre mivel túl sok X-aktákat néztünk mostanában, összenéztünk, és egyszerre mondtuk: "Nem lesz."

(2012. 12. 22.) xDDDD

bármi lehetséges ez csak tipp, a Brazílok a hazai pálya elõnye miatt jutnak odáig az tuti, a Németekben látom a legtöbb potenciált, persze bármi lehet, pl, ha összekerülnek már a negyeddöntõben akkor bukta😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FSpofon
esélytelen, az egyik résztvevõ biztos MO lesz.

csányi elintézi

Arab money

múlvai?Németország?FAIL😊))
Olasz-Argentín<#wave>

rendben 4 múlvai tipp?

2014: döntõ

Brazília - Németország😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tanulságos visszalapozni a topikban néhány oldalt, ott is ugyan így megy a "sz*r vébé volt omgomgomg" hiszti. 😄
Azt hiszem ez a srác tévedett 4 éve.

Sokan kérdezik, hogy honnan lehet leszedni a meccseket. Ha nem fontos a magyar kommentár, akkor a svéd kalózhajó rakományában megtalálható az összes meccs jó minõségben.
sz4bolcs
Haverom mindig emlegette, hogy szlovákoknál játszik valami Zabagyík.
Aztán kiderült, hogy Zabavník-ról van szó. xDDD

szerintem a kieséses szakaszban több jó meccs volt, mint 2006-ban ott volt sok az unalmas 1-0 meg egyoldalú Olasz-ukrán, fertelmes Svájci Ukrán meccsek tömkelege...ettõl függetlenül nagyon bejött a 2006-os vb és Németország remek rendezõ volt...itt a kieséses szakasz jó volt nagyon 1-2 kivételtõl eltekintve, viszont sztem a csoportok igazán kemények voltak a korábbi évekhez képest...számomra nagyon jó vb volt az 1. csoportkör csalódás volt, de utána már nagyon is bejött a vb és kellemes perceket szerzett és most megint 4 évet kell várni😞

nos akkor amiket láttam eddig: a legjobb vb

1. 1998
2. 2006
3. 2010
4. 2002

Ez egy új meme, ezzel lesz tele az internet 2 hétig, szokj hozzá.
Ez nem arról szól, hogy Hollandia, Spanyolország, foci, vébé, ez egy valami, ami elég érdekes/tréfás/idióta ahhoz, hogy pár hétig lekösse az internetet.

ArchAngel, hát persze, annyira semmiség ez, ilyet kérek karácsonyra! 😄
LasDen
már pedig ez lesz most az új meme 😄