Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
legalább a top 16-ba?

szerintem már az nagy siker lenne, ha egyáltalán pótselejtezhetnénk a VB-részvételért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

zaki
lol 😄

ez loszar nem volt ahhoz kepest, mikor a nemet vedot ollozva alkapcson rugtak - ott latszott, hogy volt benne kraft, de itt a holland is hatraesett, nagyjabol nulla ero volt ebben a mozdulatban, ellenben latvanyos😊

http://gaborszantai.co.uk/

Irta a kapust, ott ul a cserepadon: Suarez<#eplus2>

Spanyoloknak szurkoltam, de szúrjuk be még vagy 100x ezt a jelenetet... <#levele>

😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Remélem én is nagyon,hogy mi legyünk ott a nagy tirpák szlovák Hamsikék meg sok keleti loser ország helyett.Hajrá Hungary!

Összefoglalva az a véleményem, hogy részemrõl ez a VB az unalmas / fantáziaszegény meccsekrõl, a vuvuzeláról, és a játékvezetés kudarcáról szólt. Az meg hogy a nagycsapatok idõ elött kiestek egyrészt elgondolkoztató, kellenek a változások néhány csapatnál (fõleg a vezetõség terén), továbbá ez tette leginkább érdekessé ezt a világbajnokságot, végülis nem lehetnek a legjobbak közt mindig ugyanazok. Dél Afrika mint helyszín csodálatos volt, szép stadionok, viszont Brazilia szebb lesz majd. <#eljen> <#vigyor2> Én csak remélni tudom hogy 4 év múlva, a 2010 -es VB ellentétjét láthatjuk majd, és hogy Hungary bejut legalább a top 16 -ba. <#integet2>

Ja annyira nem érdekel fõleg,hogy megy az Angol bajnokságba ahol padozhat majd a gülü lol

Tyler1
rágóval volt oszt.társam is tudott dekázni, úgy hogy utána bekapta 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sõt, ha felé köptem az enyémet azt is a szájába dekázta a hülye😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sz4bolcs
Nézd meg a németek utolsó gólját, hogy az a majom milyen labdát ad a társának. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

basszus, azért az nem semmi, hogy a rágóval is tud dekázni, azért az nem rossz technikailag😄😄 amúgy mázlisták a Németek, hogy nem a Törököket választotta, Arda Turannal pedig miket alkotna a szélen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudom sajnos nem fér be mindenki akit szeretnénk, vagy reálisnak látunk😄

146 gól volt a vb-n, ha jól számoltam, ez eggyel kevesebb, mint a 2006-os vb-n!!! ez nem rossz ahhoz képest milyen kevés (25 gól) volt az elsõ csoportkörben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
sztem örülnél ha csak negyed annyira lennél tehetséges mint a majom türkey, aki csak jó labdákat kapott lol 😊

Schweinit is oda tehetjük még a cserepadra😄, de sztem neki az Argentín meccs volt a csúcs...

vedoknel pique is szamitasba johet, eleg jo votl vegig.

hm, köszi szépen a linket.

név szerint PM-ben meg tudnál név szerint említeni pár külföldi torrentoldalt?

Ja és persze Lahm..

Szerintem Klose,Müller és S.steiger vitte a csapatot ez a majom türkey özil csak jó labdákat kapott néha

WuFraZselic
4-4-3-ba játszol? minek is a kapus

Forlán lett a VB legjobb játékosa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mellesleg meddõ vita, azon filózni hogy melyik csapatban volt több szabálytalanság. Spanyolok jogosan lettek világbajnokok ez nem kérdés, a bíró semmiképp se döntötte el a meccset. A meccset Iniesta gólja döntötte el, a két csapat között nem volt sok különbség, de gyõzött a jobbik.

vaciláltam😊 sok is lett amúgy mert 4-4-3 at írtam... Özil vagy Müller mindkettõ jó volt Müllert a góljai miatt tettem oda, talán Özil, Mensah, Robben, Vittek, Ayew, Suarez esetleg a cserepad😉

Narxis
Espana 4ever!!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Matthew Prosac
külföldi torrentoldalak. esetleg innen az m1 rippeket, de ezek annyira nem kíváló minõségûek

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lol Portugália +6 gólkülönbséggel😄

Tyler1
Özil? számomra az egyetlen német aki mutatott is vmit.

USA 12 -ik ? Hm nem annyira rossz hely, ráadásul több nagycsapat elött. <#eljen>

ja és a legjobb edzõ nálam Tabarez

ki volt a legjobb kapus? nálam Enyeama, Kingson, Casillas a vb legjobbja hármójuk közül valamelyik😊

vb álomcsapat?

védõk: Van Bronckhorst, Friedrich, Puyol, Ramos
középpálya: Iniesta, Xavi, Sneider, Müller
csatársor/támadók: Forlan, Gyan, Villa

egyéni vélemény😊

van ötlet hogy honnan lehet leszedni a VB összes meccsét jó minõségben?

Írj a FIFA-nak 😊 Amúgy igen, ideje lenne valamit tenni vele, mert már nagyon túlnõtt magán a sportolók színészi teljesítménye.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Solten
A spanyolok lenyultak a csajszit is:

<#rolleyes> <#alien>

link

Saor Alba

sz4bolcs

Kb. nekem is Casillas, a masik oldalrol Stekelenburg, akik szimpatikusak voltak.
Valamit ki kell talalni egyreszt a durva szabalytalansagok, masreszt a folyamatos, indokolatlan fetrenges miatt.
De ez mar legyen a FIFA dolga...

ja Braafhed xDDD egyszer játszik de máris egy csomó ember megismerte, mert az télleg röhej volt xD

DeerHunter01
jaja, remélem Casillas véd a 2014-es vb-n is bár szerintem ez nem kérdés.

\"Erről van szó!\"

xDDD Futball Combat

Blanco és Irhan Mansis csele mai napig bennem van😊 hiányoztak ezen a vb-n a technikás játékosok

nekem személyszerint: Barrera, A. Sanchez, Jesús Navas, David Villa, Robben, Elia, Hernandez, Luis Fabiano, Lucio talán õ tõlük láttam szép cseleket

zaki
mekkora volt... 😄
braafheid fejére esett a labda amúgy

én is röhögtem rajta .D

Robben pedig az egész vb-n nem játszott volna... A színészkedés sajnos, nem sajnos ma már hozzátartozik a játékhoz. Mindkét oldalon voltak hibák, nem ezen dõlt el a mérkõzés. És nincs mi lett volna, ha, a spanyolok a világbajnokok(megérdemelten), és ezen nem lehet változtatni. Egyébként számomra a spanyol csapat nagyon szimpatikus volt: mind a játéka, mind pedig az emberek(fõleg Casillas). Én örülök az új világbajnoknak😊
sz4bolcs
Valaki emlékszik erre az esetre, vagy csak én röhögtem rajta fél órát???

desigo
pár nap múlva úgyis lecseng a lendület...

Meg ám! 😄

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

sz4bolcs
Nem zárjuk be, amég valaki nem linkeli be a holland bucifejest. xD

gercse
akkor nem csak én láttam, amikor Del Bosquet mutatták, én akkor láttam

jók voltak a spanyolok, megérdemelték

desigo
meg is érdemli <#eljen>