Battlefield: Bad Company
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cod4 multijaval az a baj hogy eszeveszett meszarlas az eges egy tenyernyi kis palyan ahol nehez taktikazni, es a jarmuvek is bazira hianyoznak nekem. Itt van ter es ertelmet kap a sniper aki milimeterrol milimeterre araszol - a mezon - hogy jobb "spotting" pontot talaljon
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
persze...nem vitatom,hogy játékmenetben jóval összetettebb,reálisabb,csak technikailag szar...sokszor érzem úgy,hogy nem kifejezetten az ügyességen múlik,hanem a szerencsén...fõleg a respawn résznél,amikor támadok egy ládát,lelövöm az utolsó védõt,majd a semmibõl mögötte termõ társa lelõ(?!?!?)...aztán ha esetleg az egyik társam benn ül a bázison egy lövegben,akkor oda respawnolok vissza,és ha esetleg nincs ott jármû akkor futhatok x kilómétert,kiesve evvel a játékból jópár percre...vagy amikor vkit lövök,és hírtelen a semmibõl elé esik(?!?!?) egy tank ami értelemszerûen fedezéket nyújt....vicc...
de eppenez a spawn rendszer teszi lehetove pl helikopterbe spawnolni tuzernek ... ezta veget nemertettem semmibol tank ??? mivaaan ?
Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmû ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...
Iyen a haboru nem szaladgalhat mindenki nagy zaszlovala hatan hogy tudd ki kicsoda en meg a kis pottyot is tulzasnak talalom amit a tarsaidra rak (es igy tudod ki a tarsad es ki nem 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmû ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...
szal ezekre mindíg akkor jövök rá,amikor a haverokkal leülök cod4-ezni,mûködik a chat,az irányítás baszottul jó és kézenfekvõ,és max akkor idegeskedek ha szar a pingem...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem tudom de te amiket leírtál nekem ikszbokszon minden remekel semmi féle nagyobb hibával nem találkoztam még nem laggol a késelés minden fasza legjobb multi game (y)
Kecskés Tamás
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ha elértem a 25. rangot, és számolja a nevem mellett a pontokat a táblán, ha jól emlékszem 1tõl 50ig, az mi alapján változik! Mert tegnap is tök jól ment a játék, többször voltam elsõ az IAR táblán, stb. de mára kevesebb pontom lett, mnt tegnap! Ha tudnátok mondani valamit, azt megköszönném!
Kecskés Tamás
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Letöltöttem a kiegészítõt, de nem tudom, hogy hol kell választani az új játékmódot. Csak a régi módot tudom játszani. Mi ronthattam el?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
http://topgearhungary.blogspot.com/
upacukafundalukafundakávékamaduka