Battlefield: Bad Company

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Teamkillrol meg annnyit, hogy elkerulhetetlen .. tankal elutni valakit, tuzerseggel szejjel loni, kesparbajban tarsadat nyiszalni le az ellen helyett.

Cod4 multijaval az a baj hogy eszeveszett meszarlas az eges egy tenyernyi kis palyan ahol nehez taktikazni, es a jarmuvek is bazira hianyoznak nekem. Itt van ter es ertelmet kap a sniper aki milimeterrol milimeterre araszol - a mezon - hogy jobb "spotting" pontot talaljon

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

persze...nem vitatom,hogy játékmenetben jóval összetettebb,reálisabb,csak technikailag szar...sokszor érzem úgy,hogy nem kifejezetten az ügyességen múlik,hanem a szerencsén...fõleg a respawn résznél,amikor támadok egy ládát,lelövöm az utolsó védõt,majd a semmibõl mögötte termõ társa lelõ(?!?!?)...aztán ha esetleg az egyik társam benn ül a bázison egy lövegben,akkor oda respawnolok vissza,és ha esetleg nincs ott jármû akkor futhatok x kilómétert,kiesve evvel a játékból jópár percre...vagy amikor vkit lövök,és hírtelen a semmibõl elé esik(?!?!?) egy tank ami értelemszerûen fedezéket nyújt....vicc...

de eppenez a spawn rendszer teszi lehetove pl helikopterbe spawnolni tuzernek ... ezta veget nemertettem semmibol tank ??? mivaaan ?

Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmû ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...

Iyen a haboru nem szaladgalhat mindenki nagy zaszlovala hatan hogy tudd ki kicsoda en meg a kis pottyot is tulzasnak talalom amit a tarsaidra rak (es igy tudod ki a tarsad es ki nem 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Alien!
errõl beszélek....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A respawnal tényleg van gond. Nekem idáig a legjobb az volt mikor lövök egy faszit és kifogy a töltényem. Ott vagyok tõle 1 méterre erre késel egyet, és a játék a társát pont 2-õnk közé spawnolta. Adott egy team killt majd ezekután nyugodtan lekéseltem.
Alien!
persze...nem vitatom,hogy játékmenetben jóval összetettebb,reálisabb,csak technikailag szar...sokszor érzem úgy,hogy nem kifejezetten az ügyességen múlik,hanem a szerencsén...fõleg a respawn résznél,amikor támadok egy ládát,lelövöm az utolsó védõt,majd a semmibõl mögötte termõ társa lelõ(?!?!?)...aztán ha esetleg az egyik társam benn ül a bázison egy lövegben,akkor oda respawnolok vissza,és ha esetleg nincs ott jármû akkor futhatok x kilómétert,kiesve evvel a játékból jópár percre...vagy amikor vkit lövök,és hírtelen a semmibõl elé esik(?!?!?) egy tank ami értelemszerûen fedezéket nyújt....vicc...

Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmû ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...

szal ezekre mindíg akkor jövök rá,amikor a haverokkal leülök cod4-ezni,mûködik a chat,az irányítás baszottul jó és kézenfekvõ,és max akkor idegeskedek ha szar a pingem...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Evogordon
Jah így már más, de pedig azért javítottak pár dolgot pl a térképet meg kitudja még mi mindent ami szemmel nem látható állítólag a squad rendszerben is javítottak valamit ha jól tudom

predator0
Kicsit félreérthetõ, de azt jelenti, hogy csak a conquest mód jött meg, a többi javítás, amit beígértek, nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Gondolom úgy értette, hogy javítást nem tartalmazott.
Evogordon
"az ígért javítás a conquest móddal sem érkezett"

Kicsit lejjebb ezt írták

De van.
Evogordon
Aztaaa nincs még PS3-ra zászló foglaló mód? XDDDDDDD
Nem tudom de te amiket leírtál nekem ikszbokszon minden remekel semmi féle nagyobb hibával nem találkoztam még nem laggol a késelés minden fasza legjobb multi game (y)

AnarchoiD
nalam cod4 porosodik amiota van BC cod4 (multi) egy buta hentgame ehez kepest (gold crate)

Vannak gondok az biztos. Én legjobban azt utálom mikor C4-rõl magától detonátorra vált és a ledobott C4-esekkel felrobbantom magam.
Alien!
nemtom ti hogy vagytok vele,de engem idegesít a multi...a megjelenés napján megvettem,hogy majd ez esetleg leváltja a lassan 8 hónapja nyúzott cod4-et,de annyi idegesítõ/javítandó hibája van,hogy néha úgyérzem ennek a játéknak kellett volna még 1 év fejlesztési idõ....borzasztó a respawn rendszere(sokkal többször hátrány mint elõny),sokszor lassan(vagy nem is) reagálnak a gombok,a késelés az hol sikerül hol nem,és fõként nem mûködik a voice chat,pontosabban mûködik, az elsõ lobbyba kerüléskor nagyon jókat lehet beszélgetni,aztán pá...az ígért javítás a conquest móddal sem érkezett,gondolom majd január környékén a KZ2 megjelenésénél....Pedig rohadt jó játék lenne,de ehhez képest a Cod4 egy ultrajátszható szarrá polírozott csoda.

Evogordon
Nem nem kezd el számolni ha eléri a 0-át akkor tartsd meg és ne enged hogy elkezdjen nõni a szám.

Jah, értem, tehárcsökkennie kell a számnak, és ha eléri a nullát, akkor újra el kezd számolni! Köszönöm a választ!

Kecskés Tamás
Nekem is az jön be. A zászlósat csak egyszer próbáltam.
AnarchoiD
nekem marad az aranyladas mod , csak az tetszik....

Nekem a find all five-asok kénének mert gold. e-m van. De például feliratkoztam a hírlevélre de nem kaptam kódot.<#szomoru1>
predator0
Remélem, hogy ezeket majd idõvel odaadják "ingyen" is. Mert van pár feltétel, ami nem mindenkinek teljesülhet. Rendeld elõ, játssz a demoval, regisztrálj egy másik játékot. A gold edition fegyvereit miért ne kapnád meg? Azokat a simában is lehet unlockolni.

trogerzsiger
amik a goldban vannak aszsem és a többi ötöt pedig úgy kell megszerezni érd a demóban a 4-es rangot, iratkozz fel a hirlevélre.. rendeld elõ a játékot.

Ha elérem a a 25-ik szintet megkapom a Find all fives-os fegyvereket vagy azokat amik a gold e.-ben vannak?
Evogordon
Annál jobb minél kisebb az a szám ha eléred az 50-et aszem akkor kezdheted újból az utolsó rang megszerzését.

Evogordon
Ja 😄D az se rossz mondjuk

Sziasztok Srácok!

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ha elértem a 25. rangot, és számolja a nevem mellett a pontokat a táblán, ha jól emlékszem 1tõl 50ig, az mi alapján változik! Mert tegnap is tök jól ment a játék, többször voltam elsõ az IAR táblán, stb. de mára kevesebb pontom lett, mnt tegnap! Ha tudnátok mondani valamit, azt megköszönném!

Kecskés Tamás
predator0
Azt akkor kapod, ha 100 headshotot összegyûjtesz bármelyik mesterlövész fegyverrel <#eljen>

Evogordon
Multiba kapott már valaki olyan patch-et hogy dead eye? Mert én már igen 😄 vagy 1 kilométerrõl futás közbe lõttem fejbe valakit 😄

trogerzsiger
ÁÁ fasza a gémmm😄

Nálatok megy/ment a délután folyamán a lagg nélkül a multi? Mert nállam 1 órája olyan lagg van, hogy nem birok bemenni a házakba, átrepülök a falakon stb de ez olyan mértékben, hogy nem lehet normálisan játszani.
Aki szokott multizni vegyen már fel friendsbe. Ps 3 IDm: marcinger
predator0
Kevés olyan játék van sajnos. Hirtelen egyet sem tudok felsorolni 😊

Evogordon
Jó lenne pedig ha lenne ilyen konzol cross platform game

Evogordon
Én ma éjfélkor megyek el egy hétre balatonra szal nemhiszem hogy lesz idõm játszani 😄D

Meg par napig nalam lesz a jatek, kuldok egy friend requestet, hatha elkapjuk egymast addig... 😊 meg kellene par vehicle kill meg az egyik squad acsi.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

predator0
Azért mielõtt nagyon örülnétek tisztázzátok, hogy kinek milyen konzolja van, mert Xbox-os és PS3-as játékos nem tud egymással játszani 😞

Alwares
Engem is felvehettek friends-be, egyedül nyomni ezt a játékot kicsit unlamas.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

erik10
akkor hamarosan lehet csatlakozom Hozzátok😉csak lenne már meg a PS3😊akkor jön a GOLD E.-al együtt😉

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

erik10
thx!😊

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Evogordon
Multyplayer-->felûlrõl a második amikor te választasz pályát meg játék modot... ott kiválasztod a conquest-et játékmodnak.

Örm
Hello!
Letöltöttem a kiegészítõt, de nem tudom, hogy hol kell választani az új játékmódot. Csak a régi módot tudom játszani. Mi ronthattam el?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Evogordon
Igényes fém doboz, 8 videó, egy csomó fegyver unlockolva van alapból, kis poszter.

erik10
Valaki megmondaná mitõl különbözik a Gold Edition kiadás a simától?

Evogordon
Nekem az az új pálya 😄

Minstrel
ja, végül is jobb így, az se lenne jó ha minden vaktában ellõtt gránát megölne, mint a COD4-ben

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ez több helyen is felmerült már, hogy a gránátvetõ miért sebez olyan kicsit az emberanyagon, miközben jól lehet vele falat bontani vagy akár tankot is leszedni. Az volt a válasz, hogy a bétában az emberen is nagyot sebzõ gránátvetõ túl erõsnek bizonyult, így az egyensúly megtartása miatt visszavették.

upacukafundalukafundakávékamaduka

AnarchoiD
uj palya ? tegnap delutan beleneztem de nemlattam uj palyat... csak atmoddolt regit

dicehater
Ha valakit érdekelne 120gb hdd X360-hoz aug végi szállitással Bp-re 30-33k környékén az privizzen, a héten kellene még leadni a rendelést

Evogordon
ÁÁ nagyon jó lett ez a játék mod, 4 új pályát kaptunk hozzá. Van végre benne olyan pálya hogy elég nagy szerepet játszanak a motorcsónakok és elég nagy csaták vannak a vizen is.

Evogordon
Kint van az új frissítés!

Új játék moddal