Battlefield: Bad Company

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
de az az 50loszer amennyivel tobbvan a MG3 -asban sokat szamit 😉 +jobb a tuzgyorsasaga (ami sajna nagyon fontos ebben a jatekban)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Minstrel
ma ott állt elõttem az ellen kb. 3 méterre, és gránátvetõvel egyenesen a hátába lõttem, aztán épp nem ért rá meghalni vagy nem tudom, de kellett bele még pár lövés is 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Evogordon
M60 ütõsebb 😊

AnarchoiD

Supportal Kifurod a falat

leszorod a foldre a firstaidot aztan raulsz 😉
es mehet a loveszet

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
jokis MG3 -asommal szedtem mar le nemegyszer snipert a daru tetejerol 😉 igaz hogy elment egy tar (200loszer) de a cel szentesiti az eszkozt 😉

predator0
Már régen multiztam (várom a patch-t), de szerintem nincs olyan hely, amit ne lehetne szétszedni. Pl. ha látnám, hogy valaki így beveti magát, akkor tuti sniperrel leszedném a szemközti valamelyik magasabb pontról 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Moslékos dézsa
Akkor kör végén büszke vagy magadra, hogy egy sarokban gubasztva 4000 pontot össze kempeltél<#lama>

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

AnarchoiD
multiban istenkiraly, supportal felmesz emeletre furoval kifurod a falat egyik sarokban aztan bekushadsz oda .. es osztod az embereket amig van loszer 😉

MG3 -asommal lesem, mikor lep be valaki a daraloba 😉 (es kozben veszettul remelem , hogy valaki figyel hatulra is😉

Moslékos dézsa
Az eredetibõl hiányzó, de a sorozat egészét tekintve kihagyhatatlan játékmóddal bõvül a Battlefield: Bad Company. A Conquest szabályrendszer már az elsõ Battlefield óta a széria védjegye: csapatalapú küzdelem, ahol mindkét fél adott számú tikettel rendelkezik. Minden egyes frag egy tiketnyi mínuszt hoz a konyhára, míg egy-egy nagyobb objektíva bevédése súlyosan megcsapolja az ellenfél tiketállományát. A cél: a nulláig redukálni az ellenállást. Az ingyenes frissítés csütörtökön várható, PS3-on és X360-on egyaránt.

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

a kastély hátsó bejáratánál a híd elõtti rom - tól indulj el balra,és ott lesz ez a rom a gold-dal.
predator0
Multiban is ugyanúgy rombolható a környezet, mint single-ban.

bakvarnyu
multiban is lerombolható minden vagy csak a singleba?

DJ YAYO
CS all!
Akit érdekel 1 SG-s Squad kialakítása küldjön PM-et!
Gamertag-om: AtisGOO

Evogordon
Haverom azt azt csinálta hogy írt az ea-nek hogy nem kapott semmit se pedig elõrendelte... és adott az ea neki egy kódot amivel unlockolta a fegyvert majd én is rájuk írok 😊

PoisonChihuahua
E-bay-rõl még megszerezheted. Kb. 1500-2000 Ft + szálltás (bontatlan kód + Smiley kulcstartó).
Evogordon
Én ép most viszem Hardba és már a vége felé vagyok minden archimentet meg akarok szerezni (már nem sok kell) 😊

balla27
köszönöm

predator0
Átlagos, olyan 6-8 óra kb.

balla27
sziasztok!milyen hosszú az 1 személyes része a bad company-nak?hány óra?

Evogordon
Akkor semmi esélyem hogy hogy meglesz az a +2 fegyver már ott elbuktam hogy nem rendeltem elõ 😄D

PoisonChihuahua
Olvasd el ezt a hsz-t: #176
predator0
Látogasd meg ezt a weboldalt. Ha tudsz egy picit angolul, akkor mindent részletesen megtalálsz.

Evogordon
Multiban hogy lehet unlockolni azokat a fegyvereket amik mellé egy link van írva és nem unlock pontal lehet???

rambuu
Na sikerült be állítanom a LIve-ot ismét.
gamertag: Rambuu1990

predator0
Szia! Olvasd el a 212-es hozzászólást, abban leírtam mit kell tenni <#wave>

Evogordon
Ne felj nekik nemsokara meg a demokert meg a videokert is fiyetniuk kell xDDD

Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit!
Elakadtam a Reach Sadiz pályán, ahol kettõ hidat kell elpusztítani.
Sajnos a küldetés mindig félbeszakad, mission failed.
Nem tudok rájönni mi lehet a hiba!
Elõre is köszi!
PoisonChihuahua
<#boxer><#boxer><#boxer>
PoisonChihuahua
Szerintem teljesen jó lesz, én is pont ilyenre gondoltam. Max annyit lehetne változtatni, hogy a 360 és a PS logókat a bal illetve a jobb felsõ sarkokba kéne rakni mert ott több fehér terület van. De így is nagyon jó. <#integet2>
tarti19
merr ps3-ra nem kell gold hehe😄😄😄:

PoisonChihuahua
Mert lejárt a Goldom.... <#falbav><#rinya><#rinya><#sir>
Evogordon
Eléggé egyszerû de szerintem elég ez ide

Evogordon
Na nemsokára kész lesz a banner. Akiket felvettem barátnak az miért nincs bejelentkezve több napja pedig olyan jókat multiznánk 😊

PoisonChihuahua
Ja, így már érthetõ...
PoisonChihuahua
Bocs, de ne értem a kérdést. Minden Achievement-et úgy lehet megnyitni, ha teljesíted a hozzá tartozó követelményt, ha ezt megteszed, rögtön meg is kapod.
Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

predator0
Amelyiknél azt írja, hogy IAR (In A Round) annál kell egy forduló alatt teljesíteni.

Örm
Hello!
A troghykat csak akkor lehet unlockolni ha egy meccs alatt teljesítem a feladatokat vagy összesen számit?

trick daddy
hyy all 😊 hát cool jóó volt a game <#alien> csak 1 kicsit rövid a gameplay de megbocsáthato .Remélem lesz folytatása .

Kreeder44
hali Marcogi!! majd hamarosan megveszem én is a gamet sajna a demoval se tudtam sokat játszani.... én úgy hallottam h fejreállítják a kocsikat és elkezdik szerelni ezerrel és kapják a pontokat mint állat..... lehet akkor van ebbe valami igazság 😊 én még tolom a BF 2-öt 😊 de igyekszem beszerválni jöv hónapban... jó nyarat mindenkinek sziasztok!

Örm
Hello!
Tudna valaki abban segíteni, hogy a Crash And Grab pályán ezt az aranyat hol találom?
[/img]

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

azért köszi a helpet, hátha betéved még a fórumra valaki aki tud valami helyet ahol lehet venni.

azt mondták nem tudják mikorra

predator0
Máshol én sem látok sajnos. Felhívtad a boltot megkérdezni, hogy be tudják-e szerezni? Az a biztos 😊

onnan rendeltem tegnap de nincs nekik, aproneten sincs senkinek pedig hirdetik. szóval hiánycikk! de ha van tipp még jöhet 😄

predator0
Na mégegyszer... szóval nézd meg ezt az oldalt: http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=719

predator0
Probáld meg [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=719]itt[/url]

srácok nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? Szeretnék billentyûzettel és egérrel játszani Bad companyt.
Ha esetleg valakinek van eladó az is szóljon. Elõre is kösz a segítséget.

predator0
Nem vagyok a kérdés témájában járatos, de mi köze van a live-hoz a PC-nek?