Ghostbusters: The Video Game

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
grebber
Köszi.
Hát igen én is ezt tenném de ahogy átváltok a nyálka fegyverrõl a protonra lõhetem én napestig akkor sem kapja el a maszkot úgy mint a csávónak a videón hogy abban a percben meg is vaN...

Valami csalás kellene...van hozzá valami,mert én nem találtam semmit...
grebber

Next PC upgrade: 2022

Tudna valaki segíteni?Azetlort hogy kell lenyomni?Az oké hogy elõször lövöm a nyálka cuccal,és utána le kellene szednem a maszkját,de nem tudom megcsinálni pedig lövöm mint az idióták
grebber
2,49 euró Meg is vettem ennyit megér!!!!!

Optimus Prime
Üdv!

Én a rendes Ghostbusters játék kapcsán kérdezném, hogy a min 512 MB VRAM komoly? Úgy értem az én 8600 GT 256-omon tényleg nem menne?
Most épp ~750 Ft Steam, egyébként. Olcsóbb, mint a Slime-os.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ez a Sanctum of Slime hát érdekes egy dolog. Azt azért leszögezném, hogy ne tekintsük már, úgy rá mint egy rendes folytatásra. Ez csak egy Steamen elérhetõ kis minijáték. Egyértelmû volt, hogy nem egy második részt kapunk.

Kitoltam az elsõ pályát, de hát nem sok értelmét látom a játéknak. Megyünk végig és lövünk, mint az állat és közben pontokat kapunk. Hát ez csodálatos. Ezen még Coopba sincs mit élvezni. Tényleg azon versengjünk, hogy kinek van több pontja? Dolgozni meg mit dolgozzunk össze? Lõjünk mindent, ami szellem. Ha valaki a földre kerül, meg állítsuk fel.

Tényleg kb nulla ft-t ér a játék.

Remélem egyszer lesz igazi folytatása ennek a játéknak.
RoboKutya78
Igaz kezdõ szinten próbáltam ki de úgy láttam nagyon nincsenek kiokosítva az AI a társak, mindig valahogy olyan furán mozogtak.
Kitoltak a pályáról, elvárták hogy én menjek elõre.
Ez a felélesztéses dolog is fura a folyamatos space nyomogatással.
Elég lett volna csak ha egyszer folyamatosan nyomva tartom a gombot😊
Mondjuk meglesném milyen a multija de csak ezért nem venném meg a játékot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
Én is kipróbáltam már szerintem nem olyan rossz egynek mindenképpen elmegy!

RoboKutya78
Remélem ezek után kijönnek valami értelmesebb alkotással oké rendben válság elfogadom de ennyire.?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Srácok nem tudom az Atari minek hisz minket rajongókat, mindent lenyelünk ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a játék szerintem akkora bukás lesz hogy remélem fájni fog a fejlesztõnek.
Én már csak a névnek hogy szellemirtók köszönheti a játék hogy belenéztem. Kár volt.
De mát az elsõ fõszörnynél azt mondtam hogy buhaha.<#rinya><#rinya>
Nem vagyok hozzászokva az ilyesfajta játékstílushoz, de annyit máris mondok hogy brutálisan nehéz felvenni a karaktered elhelyezkedését a játékban.Többször vesztettem szem elöl mint magát a szörnyet.
Csak azért csinálni egy felülnézetes rendszert hogy ki tudja rakni a játékot a netre.Szerintem mindenkinek jobban tetszene ez a felállás egy fpsben nem? <#eplus2><#eplus2>Én legalább is jobban kedvelném.

Na mindegy ez egy vélemény nem kötelezõ elolvasni reagálni rá<#vigyor>

grebber
Ghostbusters: Sanctum of Slime Trailer

Megjelenés 3 nap múlva!

grebber

Qwerty4
Ott, ahol a gyertyatartók életre kelnek, hogyan lehet elpusztítani õket?
Valamit rosszul csinálok, mert nem megy, már legalább 4 esetben öltek meg.
Nyomom a jobb és bal egérgombot (csak ennyit).Meg próbálok rájuk közelíteni és úgy sugározni õket.Egyet még sikerül kinyírni, de mikor csapatba jönnek végem.Mit hibázok?

Qwerty4

Qwerty4
Hello!!!

Itt, ebben a játékban mi a franc jelzi a checkpointot?Akárhogy figyeltem, semmit nem vettem észre.

Qwerty4

Evin
Helyesen magyarítás, és nincs, és a hírek szerint senki sem csinál jelenleg hozzá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

magyarosítás van?
Fehercsoki
Miért reklámozod mindenhol a honlapod?

Prince23
balee4
Az hogy mégsem a CD Projekt adta ki, behozták külföldrõl.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Utána kellene érdeklõdni, hogy akkor most mi a fene van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
LOL ez szép volt grat végre megjelent.
Nyelv: ANGOL!!!!!

<#mf1>

balee4
Igen, mostanában sok címmel eljátszotta ezt a CD Projekt, a magyar felirat miatt csúszik, aztán végül marad angol. 😄 (DMC 4 pl) Mondjuk kutya sem fogja már megvenni ezt a játékot, aki akarta végigjátszotta. Fél évvel késõbb kihozni... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Hát ez egyre viccesebb lesz:

Ghostbusters (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: angol nyelvû játék
Kategória: akció – Kulcsszavak: akció
Várható megjelenés: 2009. november 6.
nincs ár

Most már nem is írják a magyar feliratot<#banplz>

balee4
Ki kell az autóval húzatni a kaput.

kirol
Amikor ilyen kis buzi kõangyalkákkal kell szenvedi, ott a 2. ajtót hogy lehet kinyitni?

Nincs ellenfél és mindenki áll egy helyben, a kocsi is várja, hogy kinyíljon az ajtó.

Balumann
Hihetetlenül jó a játék, de a teljesítményén azért javíthattak volna, valahol 50 fps felett megy, aztán elfordulok másik irányba, vagy jönnek ellenfelek és ilyen 20 körülre lemegy, így nehezen játszható nálam 😞

Sgtfathi
Gyanus ez a magyar felirattal megjelenés,mert a cd galaxis oldalán már csak angol nyelvet jelölik.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

oké sikerült.thx.
hy nekem van 1 gondom mikor elindítom a gamet nwe carier beállítom is a sziintet és viszadob a menübe akárhányszor probálom vagy változtatok nehézségi sziintet semmi help pls
kirol
Eredeti a játékod?

Öcsém már elakadtam a legelején mikor jön az a sok kis szar gyertyatartó h lehet õlet megölni mert qva sokan vannak :S

Thx már megoldottam viszaolastam 1 pár napot thx azért 😛

hy nekem van 1 gondom mikor elindítom a gamet nwe carier beállítom is a sziintet és viszadob a menübe akárhányszor probálom vagy változtatok nehézségi sziintet semmi help pls

kirol
Hálás köszönet mindenkinek. Megoldottam!

kirol
Köszönöm a rengeteg segítséget.

Valami legalább egy mentést adjon már onnan, miután legyõzte a pókot. Mert itt valami bug van.

kirol
InstallShield Installation Information -ben megtaláltam a telepítõjét, kitöröltem, most úgy is indul, mintha most látná elõször a lemezt, de kiírja amikor elkezdené felrakni, hogy:

"Error 1610 A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon a technikusokhoz." 😞

kirol
Végsõ esetben valaki adjon már egy printscreen -t a fájlszerkezetrõl, és manuálisan kimásolom a fájlokat a telepítõlemezrõl.

kirol
Kitöröltem regeditben is mindent, de még mindig látja hogy fent volt.

Valaki segítsen már légyszi!

kirol
Mivel lehet leirtani ezt a játékot?
Újra akarnám rakni, de mindig azzal jön, hogy fent van, és csak módosítani lehet, de még azt se csinálja.

dani71
HELP!<#help><#help><#help>
(a central parki temetõben járok ott ahol angyalszobrokat kell ölni)
beengedem a társaimat de nem tudom ,hoy ezután mit kell csinálni.

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

kirol
Gyors vagyok mint állat, mondom az élete el is fogy, már csak 1 pöcök marad neki, és ekkor már nem is tûnik el, mert az adott üreget se õ, se én nem tudom elhagyni, mert le van zárva. Lövöm fél évig, de nem hal meg.
Itt valami hiba lehet, csak nem tudom mi. Minden este lövöm 10-15 percet, de nem jutok túl rajta. 😞

dani71
gyorsnak kell lenned mert mikor eltünik akkor míg nem találodmeg újratölõdik az élete

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

kirol
Valaki segítsen már, mert ez szerintem megölhetetlen, mert sose hal meg.

kirol
Van egy rész, ahol egy barlangban egy nõi pókot kell megölni.
Életébõl csak 1 pici egység van, de 15-20 perc lövöldözés alatt sem döglik meg. Hogyan lehet ezt megölni?

Lenne egy kis gondom. Elindítom a játékot, lemegy a videó és alig teszek 1-2 lépést a karimmal, rögtön lefagy a játék. Szaggatni nem szaggat, szóval nem az a gond, h nem bírja a gépem. Egyszerûen kiírja, h not responding és kész. Próbáltam már vitality és reloaded crack-el is és egyikkel se jó.
Oldal 1 / 15Következő →