Cheat Engine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomasz18
Sziasztok cod 4nél szeretném használni de nem tudom mert nem jó youtubeon talátam egy raki vidit de semmit se értek valaki eltudná magyarázni?

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

akyyy
faswzom abba az április elsejébe :-))))))))))))

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
azt irja ki lejárt a licencem mert letelt az 1 hónap, és nem használhatom tobbé???

de hát ez nem ingyenes progi???:O

Penec

takysoft
Te egy egyetemes marha vagy. És tudod miért?
Mert normális ember nem használ nyílt fórumon olyan szavakat, mint "fasszopó", azért mert egy wow accot nem lehet csak úgy "feltörni", valakinek megadtad a jelszavad. (vagy az emailed jelszavát), és harmadszor pedig azért, mert halvány foglamad sincs, mire való az a program.
Wow-ot speciel nem lehet cheatelni vele:D

(negyedszer meg azért, mert a wow-tõl függõ leszel, és az nem jó, hidd el)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pókmalac
én fogok cheatelni és megmondjam miért???mert egy faszopo feltört a wow accomat pedig nem 2 karakterböl ált...és senki nem tudott rola

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót õ sose szõ nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

énis

sarkanyharc.try.hu

takysoft
egyetértek

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

sarkanyharc.try.hu

Igne a netes flashjátkoknál mûködik. Club Penguin, Robot Rage, stb ...

sarkanyharc.try.hu

akyyy
mi a helyzet az ilyen netes flashjátékoknál?

MadBence
Nyilván.
A memóriába töltõdik a program, ennélfogva ott módosíthatod. Ha máshol is tárolva lenne az adat, és szinkronizálnák azt, egyedül akkor nem mûködik.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Sztem csak azért mûködik nem netes játékoknál, mert a számítógéped tárolja az inót, nem pedig egy másik.

sarkanyharc.try.hu

takysoft
nem minden a server dolga. nem mûködne a rendszer rendesen.
sok mindent lehet csalni kliens oldalról.
-a speedhack nem mûködik(WoW-ban). javították minden ismert formáját(eredeti szerveren persze.... ascent meg mangos meg egyéb alapú házi szerevreken ugye minden bugos... meg nem csak wow van ugye...
-ellenben az átlátszó falak... az már komolyabb. wow-ban nem sokat ér, de egy CS-ben a gyõzelem kulcsa lehet, és csak 1-2 textúrát kell lecserélni.

-wowban pl a reuse time-okkal lehet ugyeskedni.. (a spelleknél olyan, mint a tárgyaknál a cooldown), mert ezeket a program szabályozza.

-wallhack-ek.... ha a program átenged egy falon, akko a server se szokott nagyon beleszólni... ehhez persze már az kell ugye, hogy modeleket is cseréljünk...

MadBence
bezony, bezony, offline játékokban viszont maga a tökély. Már ha az ember szeret csalni. Én már 1 éve inkább nem játszok, mintsem, hogy csaljak :).

Úgy látom a Cheat Engine-t nem Online cheatekre tervezték <#zavart1>

sarkanyharc.try.hu

MadBence
Speedhack válogatja, hogy mit csinál.
Van ami csak begyorsítja a progit, de van olyan, ami rendesen felülírja a memóriában az aktuális értéket.

Van valaki olyan aki tudna ebben segíteni??<#confused><#worship>

sarkanyharc.try.hu

Bármennyire is rakom, semmivel se lesz gyorsab :) Próbáltam így: 0000,1
Így: 500 Így: 4,02 Stb, sehogy se jó :(

sarkanyharc.try.hu

igen mert a speed hacket bárhol tudod használni.. mert annyit csinál hogy megnöveli az FPS számot.. szal vagy 5x gyorsabb lesz minden...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

igen 6-kat

sarkanyharc.try.hu

6.-at nem tudom megcsinálni...

sarkanyharc.try.hu

Az hogy angol, és a 6. lépésig jutottam el...

sarkanyharc.try.hu

quack
Van tutorial a programban, azok után mit nem értesz?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kár mert travianban úgy használnám :D

sarkanyharc.try.hu

MadBence
WoW speedhack... azért ez példa, hogy nem feltétlenül minden a szerveren van.

trogerzsiger
jó, kicsit hülyeség volt boccs:D de nekem ott a hsz szám, idõpont satöbbi, az nincs szöveg :O

HiPPoNaX
online jatekokhoz valoban nem hasznalhato, mivel ott a szervertol kapsz meg minden informaciot, ez meg (ha olyan, mint a gamewiz), akkor csak az aktualisan a memoriaban levo ertekekkel matat

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

takysoft
megnézegettem. egész okos kis cajg
Imperium "-ben tökéletesen cheatelt pénzt, és az aknakeresõ idejét is be lehet fagyasztani vele.

majd tesztelem még komplexebb dolgokon is, ha ráérek. de online játékonál szerintem nem használható. a hp-t a damage-t meg mindenfélét a server számol tudtommal.

Cheat engine? hmm könnyü használni.. egyik havernak mutattam meg mert ilyen wow buzi azt találta de nemtudta használni egyszerüen speed hackre jó azt helo szia...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

akyyy
:DDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

toysoldier
*nem lennének ott

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
ha törölték volna õket akkor most lennének ott -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

trogerzsiger
uh ezek a hszek törölve lettek?

Kicsikiraly
én meg Swords and Sandals 2-ben :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

sarkanyharc.try.hu

sarkanyharc.try.hu

sarkanyharc.try.hu

sarkanyharc.try.hu

armageddon666
Online gémben lehet csittelni ? ^^ hát akkro neked bizony KA noob...

@

[HUN]FaTaL
online cheatel omg csicskaláma..

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt a témát amit én csináltam törölhetem?

sarkanyharc.try.hu

Inkább töröljük a témát, nem hinném hogy valaki hallott volna errõl a porigról :D

sarkanyharc.try.hu

Az unlimited lives kérdések meg ilyenek ha jól emlékszem nem voltak benne eredetileg hanem az a csapat tette bele aki feltörte. De ha nem volt benne ilyen a legtöbb játéknál voltak kódok amit a játék inditása elõtt kellett alkalmazni.

Dzsini
Online játékokban kizárt, hogy használni tudod, mert az a szerveren tárolja az adataidat, a memóriában ha bármit átírsz, attól még a szerveren nem fogja ezt követni neked. Ellenben ha a programot felkészítik ilyesmire (és miért ne tennék), akkor jelez a központnak, hogy turkálni akarnak benne, és lendületbõl ki is tilt. Ha nem tesz ilyet, akkor is maximum a te képernyõdön változik az érték addig a pillanatig, amíg meg nem kapod a hiteles adatokat a szervertõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát igen csódálkoznak, hogy ez a töpszli, hogy lett ilyen erõs.

sarkanyharc.try.hu

Gerbill
Az online játékokban meg pont másokkal tolsz ki.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Dzsini
az szerintem lényegtelen, ha akarja, használja - multiban úgy sem lehet, single-ben meg lehet, hogy például túl nehéz egy rész, vagy nem akar napokat eltölteni, míg összeszed X pénzt (lép X szintet), vagy csak 2-3 élettel jutott el a játék legvégére és nem akarja elölrõl kezdeni...
Anno a C64 idõkben természetes volt az unlimited lives (Y/N)? kérdés, ma már kevés játék van, amelyik ennyire nehéz, de vannak kemény diók.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
te tudod
Azért jó hogy a játékban a több pénzünk lesz :) Nekem nem a PCsjátékokhoz kell cheat, mert csak ott rontja el a játékot a csalás. Az online játékokban nem :D

sarkanyharc.try.hu