Cheat Engine
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miért jó az, ha csalsz?
úgy elveszted a játék örömét és a lehetséges gyõzelem értékét
úgy elveszted a játék örömét és a lehetséges gyõzelem értékét
mivel az ilyen online programok a központi szerveren tárolják az adataidat, így nem. sõt, általában a böngészõben futó programokkal sem bírnak, meg azzal sem, ha egy program folyamatosan mozgatja a memóriában az adatokat (vagy teljesen más alapelven tárol értékeket).
elsõdleges felhasználási lehetõsége az egyszerûbb, casual játékok, emulátoros játékok, meg ilyesmik. (bár például a morrowindet simán vitte anno a gamewiz...)
elsõdleges felhasználási lehetõsége az egyszerûbb, casual játékok, emulátoros játékok, meg ilyesmik. (bár például a morrowindet simán vitte anno a gamewiz...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
...
ja, és az tud magyarul :) (viszont a teljes változat fizetõs...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ok kipróbálom. Azzal lehet travian.hu -t hackelni? :D
sarkanyharc.try.hu
ezt nem ismerem, én alkalmanként a GameWiz32-t használom, azzal nem volt bajom.
Érdekes progi, ha magyar lenne, már minden könnyebben menne XD
sarkanyharc.try.hu
Aha mostmár világos... Kösz. Érdekes progi lehet... De én nem értek az ilyenekhez:)
Én még csak Club Penguin, Robot Rage, meg ilyen játékokban használtam.
sarkanyharc.try.hu
Rendben. Cheat Engine. Egy program, amellyel értékeket alakíthatunk át, (pl valamilyen játékban van 170-ed, átalakítod 300-ra) nem tudom még, hogy mit tud, én csak enyit tudok róla. Ingyen letölteni itt tudod : ITT NI!
sarkanyharc.try.hu
mondjuk ismertethetnéd hogy mi a fsz ez
.
sarkanyharc.try.hu
Valaki segítene, hogy hogyan kell használni a Cheat Engine 5.3 nevû programot? Pár alaplépést tudok, de csak párat. Kérlek segítsetek!<#confused>#confused>
sarkanyharc.try.hu
← ElőzőOldal 5 / 5