Cheat Engine

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
de miért jó az, ha csalsz?
úgy elveszted a játék örömét és a lehetséges gyõzelem értékét
Dzsini
mivel az ilyen online programok a központi szerveren tárolják az adataidat, így nem. sõt, általában a böngészõben futó programokkal sem bírnak, meg azzal sem, ha egy program folyamatosan mozgatja a memóriában az adatokat (vagy teljesen más alapelven tárol értékeket).

elsõdleges felhasználási lehetõsége az egyszerûbb, casual játékok, emulátoros játékok, meg ilyesmik. (bár például a morrowindet simán vitte anno a gamewiz...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Beast Machine
csirkék, lol <#smile>

...vágod?

...

Dzsini
ja, és az tud magyarul :) (viszont a teljes változat fizetõs...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ok kipróbálom. Azzal lehet travian.hu -t hackelni? :D

sarkanyharc.try.hu

Dzsini
ezt nem ismerem, én alkalmanként a GameWiz32-t használom, azzal nem volt bajom.

Érdekes progi, ha magyar lenne, már minden könnyebben menne XD

sarkanyharc.try.hu

Aha mostmár világos... Kösz. Érdekes progi lehet... De én nem értek az ilyenekhez:)

Én még csak Club Penguin, Robot Rage, meg ilyen játékokban használtam.

sarkanyharc.try.hu

Rendben. Cheat Engine. Egy program, amellyel értékeket alakíthatunk át, (pl valamilyen játékban van 170-ed, átalakítod 300-ra) nem tudom még, hogy mit tud, én csak enyit tudok róla. Ingyen letölteni itt tudod : ITT NI!

sarkanyharc.try.hu

trogerzsiger
mé mi az?

mondjuk ismertethetnéd hogy mi a fsz ez

.

sarkanyharc.try.hu

Valaki segítene, hogy hogyan kell használni a Cheat Engine 5.3 nevû programot? Pár alaplépést tudok, de csak párat. Kérlek segítsetek!<#confused>

sarkanyharc.try.hu

← ElőzőOldal 5 / 5