Legjobban fizetõ munkahelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feletti resz pedig 41%
Igy terjed a hulyeseg.
Born to win
Programtervezõ vagyok jelenleg, de sajnos pályát tévesztettem, nem nekem való ez a szak.
Vendéglátásban szeretnék elhelyezkedni, mint bármixer, vagy egyéb hasonló dolog.
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ettõl függetlenül én is vágyom ki.
A programozás nem fizet túl jól. Azt díjazzák, ha meg tudod oldani az informatikai problémájukat. Kicsit más szemlélet.
Nem tudom, te melyik nyugaton jártál, de a németországi tapasztalataim éppen azt mutatják, hogy arrafelé nem hogy nem büszkék rá, hanem szóba sem kerül, hogy ki mennyit keres. Egyébként okkal nem beszélnek pénzrõl az emberek: minden rendes munkaszerzõdésben ki van kötve, hogy tilos.
Elég furcsán hangzott nekem is, de igaz, sógorom ismerõse.
!!!HALA MADRID!!!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
a 8000 forintos konyharuhájukkal 8))) nem akartam piramisjáték vitát elindítani...de sok emberben mint jól fizetõ állás ez is felmerül ... (sajnos)
Banano007 én elhiszem,hogy Ubul és Áron beszervez maga alá embereket,de egyszer el fognak fogyni az emberek...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vendéglátóiparban mennyire lehet megélni mostanában?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mikor már rávettél néhány emberkét hogy reggeljenek be alád akkor az õ bérük 100%-át kapod.Mondjuk havonta 1(!) oldallal keresnek 5€-t ráveszel 10 embert hogy reggeljenek arra az olalra azaz havi 50€..ami nem sok ,pontosabban semmi viszont ilyen oldalakból kb több százezer van😄.És mondjuk 10 embert ráveszel hogy 10oldalra reggeljen be az 500€ minnél több oldalra reggelnek be annál több pénzt kapsz mivel a bérük 100%-át te is megkapod.És mikor már nagyon nagy fáraó vagy akkor már neked nem is kell dolgoznod😊 Csak jön a lé.Az már viszont más kérdés hogy nagyon sok oldal nem fizet, vagy késve fizet,de akad egy pár normálisan fizetõ oldal.(Ez nem reklám akar lenni) + ( én sem szeretem mikor beírják hogy katt ide vagy oda havi 100eFt-ot kereshetsz vele,ami még igaz is csak nem rögtön hanem 1-1.5év múlva talán).
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
En most kezdtem a cegnel, legalja fizum van a cegen belul 30 ezer.
Én még tanulok, de igazán kíváncsi lennék a lehetõségekre!
Tudom, tudom, itthon nagy divat a titkolózás, és még a legközelebbi ismerõsöknek sem árulnák el az emberek a keresetüket, nem úgy mint nyugaton, ott büszkék rá az emberek.
Itt a fórumon legalább (viszonylag) névtelen mindenki, és elég fiatal az átlagéletkor is, szóval aki mostanában megy el dolgozni, egy kb. reális képet is kaphatna!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Nagyjából az összes hozzászólást végigolvastam,némelyiken jót mosolyogtam némelyiken nagyon fennakadtam...
Amin viszont egyátalán nem lepõdök meg,hogy senki nem írta az egymás alá beszervezõs piramis játékokat 😊 Végre "inteligens" emberek 8)
Sajnos sok ismerõsöm hisz abban,hogy az ilyen "munkákból" meglehet élni,mi több milliós havi fizetéseket lehet elérni ... <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
én személy szerint azon az állás ponton vagyok,ha az ember tanult és szerzett egy szakmát/végzettséget akkor el lehet vele jutni olyan szintre,hogy kényelmesen megéljen... elsõ körben ennyi is elég...
bár ha valakit a több 10milliós háza tesz boldoggá,akkor "küzdjön" meg érte...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Gondolj bele: Mindenki olyan állást keres, ahool nagyon jól megfizetik (bár ez nem teljesen igaz...). Egy jól fizetõ munkahelyre általában túljelentkezés van, míg a "naponta háromszori életveszély havi hatvanezerért" kategória legtöbbször a "máshová úgysem vesznek fel" típusú emberek ideális munkahelye.
A jól fizetõ munkahelyeken elvárják, hogy a maximumot nyújtsd: pontosan érj be, szó nélkül túlórázz, ha kérik, mindeig legalább 100%-osan hozd a normát, megoldást keress, ne kifogást.
Ezekkel az alapelvekkel gyakorlatilag bárhol jó fizetést tudsz kiharcolni magadnak. Nem a hely számít, hanem a munkamódszer: lazulásért, netezésért havi kétszázat sehol nem fogsz találni. (Az csak nekem sikerült. 😊😊😊 )
Amúgy már három embertõl olvastam csak itt, háromféle szituációban, háromféle összeggel, ez a beszólás igencsak divatos lehet az orvosok körében...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elég sok munkatársam gépészként végzett. Nem a papír, az ész a lényeg. Nem véletlenül írtam, hogy a diploma csak egy belépõ.
Alkalmazott vagyok, nincs gyomrom ahhoz, amit ma vállalkozásnak hívnak Magyarországon. Dolgoztam viszont már mindenféle méretû cégnél (3 fõstõl több ezer fõsig), láttam mi mivel jár. Többet keres a tulaj, de cserében nincs élete. Én napi 8-ban vagyok melós, a maradékban pedig rá sem gondolok.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
én gépész vagyok - de ha újra kezdeném, infós lennék 😊 (bár lehet mégis gépész)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Programtervezõ matematikusként végeztem, egyetem alatt fõleg Windows alapon fejlesztettem CPP-ban. MFC, SQL, miegymás. Azóta már persze se a platform, se a nyelv nem stimmel, de a pálya maradt.
Egyébként soha nem az egyetemen szerzett tudásommal szereztem állást. A diploma csak belépõ az uszodába. Úszni nem tanít. Azt neked kell magadtól megtanulni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ez jó, ez nem rossz szöveg 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
T.T.