Legjobban fizető munkahelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
"Mi ez , ha nem egy sikerszakma....."
Aki nem hiszi el,annak szívesen elküldöm a bérpapírom másolatát....<#szomoru1>#szomoru1>
Ezalatt konkrétan mit értesz. Az egyetemi hallgatok 90%-a nem dolgozik suli mellett a szakmájában, többek között azért is, mert a cégek nem hajlandóak alkalmazni minket. (ilyen rögöhök azon, hogy akkor meg hol szerezzek tapasztalatot?)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
egyébként: az orvosi jó szakma, csak NAGYON sokat kell tanulni, késõn kezdesz dolgozni, és magas a ranglétra, amit meg kell mászni, és nem is egyszerû, bár külföldön jobban keresnek, és hálapénz se kell hozzá.
Fordítóként jó havi fixed lehet, de fix munkaidõvel.
Tolmácsként nem lesz szabadidõd, de egész jól fizetnek.
Ha kicsit értesz máshoz is (pl beszerzés), akkor lehetsz mondjuk külkeres, az olyan, mint a fordító.
Ha kimész külföldre és magyart tanítasz, akkor kalandos életed lehet egész jó pénzzel.
Ennyi jut eszembe.
belegondoltatok már: ha a politikusok juttatásait és fizetését legalább a felére vennénk, még boldogan megélnének belõle, és az állam is több milliárdot spórolna. bár akkor nem lenne top fizus "szakma"
Ha annak a kilépõ kezdõ gépésznek még nincs munkahelye a diplomaosztón, akkor nem lehet túl szerencsés ember. A megjelölt pénz a legalja annak, amit egy ilyen diploma kezdõként ér. Persze aki egyetem alatt nem szerez gyakorlatot, az erõsen száni kategória.
Nos én nyelvi pályán vagyok és ott is szeretnék melót találni
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én is ebben reménykedem. 😊)
Jah, és hallkan megjegyzem nekem is már vagy 6x távolítottak el benõtt körmöt a lábujjamról és mindíg adtak érzéstelenítõt. Volt, hogy annyit adtak, hogy a "mûtét" után azért nem tudtam ráálni. 😊 Perkálni egyszer sem kellett. Igaz, muterom korházi dolgozó. 😊)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az emberek vették a Microsoft részvényeket, mint a cukrot és sztem nagyon jó befektetést csináltak ezzel. Aki anno bevásárolt belõle, ma az osztalékokból már õ is igencsak megszedte magát - de zsebpénznek mindenképp jó volt! 😛
-----------
Igen nekem is az lenne az elsõ kérdésem, h a topiknyitónak milyen végzettsége van - jogi diplomával biztosan nem lesz designer az IKEA-nál.... 😛
-----------
Én olyasmi állást pályázok meg magamnak öreg napjaimra, mint anno a "Prediction Company" alapítói. Tõzsdei ügyletek lebonyolítására alkalmas szoftvert fejlesztettek (asszem matematikusok és fizikusok alapították).
Láttam róluk egy rövidke dokumentumfilmecskét. Jópofa volt, ahogy egyikük mesélte, h az irodájuk elõcsarnokában volt egy digitális kijelzõ, ami mutatta a nyereségüket, amit a szoftver keresett. Elmentek ebédelni, majd amikor visszajöttek a kajálásból, elégedetten nyugtázták, hogy a fene egye meg, már megint kerestek egy millát... 😄
A cég azóta megszünt, ha jól tudom svájci érdekeltségû bankok vásárolták fel. TUDTAK többet fizetni, mint amennyit röhögve megkerestek volna 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Igen van hálapénz, de azok a méretek amiket ide beírok azok nevetségesek.
2. A topic indítója lehetett volna precízebb is. Valódi becsületes munkával hamar sok (ki mit ért ezalatt????) pénzt keresni azért nem könnyû, mindensetre ma mûszaki pályára érdemes lépni. BME-rõl kilépõ kezdõ gépész és villamosmérnökök havi bruttó 250-300-at is kapnak a hírek szerint (azért majd megnézem, hogy nekem mit kínálnak fel majd, fél év múlva végzek) és átlagosan 1,5-2 hónap alatt már találnak állást.
3. A tényleg jól fizetõ munkahelyek sok év szakmai tapasztalattal, sok munkával és némi szerencsével érhetõek el.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
gyuri12: rajtatok kívül szerintem nem sokan értik...
jah és ez a bunkó doki, ezek jönnek ki a kórházból mint hír, ebbõl lesz az urban legend, rengeteg jó doki van csak róluk nem szól a fáma, mert feltûnõ, elvégre emberséges.
ReaL MaDRid x siempre
Régen egyfajta köszönet? És elõtte mi volt? Azon kívül, hogy nem egy lepusztított ország, ahol senkinek sincs pénze...
Ismeretlennek nyilván elõre adom a pénzt, ha tudom, hogy azt ígyis-úgyis odaadom neki. Csak hogy tudja õ is, hogy én nagyon hálás vagyok/leszek.
De nem kötelezõ adni, meg az elvárják szerintem nem állja meg a helyét teljes mértékben. Viszont tény, hogy ha jobb minõségû szolgáltatás akarsz, fizetned kell.
Persze lehet, hogy a napi százezrekhez képest ez is kevés 😉
Nekem pl a lábamat kellett mûteni, nem komoly volt, körmömet kell kivágni, választhattam, hogy megyek az SZTK-ba, ahol várok rá 1,5 órát, érzéstelenítést nemkapok, és így végigszenvedem, vagy megyek egy kétszer olyan jól felszerelt magánkórházba, ahova idõpontra mentem, és semmit sem éreztem az egészbõl. Én bizony az utóbbit választom.
Ja a pelda 12 evvel ezelotti, ma nem tudom hogan mukodik😊
5000 forint tudod mi? Semmi😊
10 evvel ezelott (!), kozvetlen tapasztalat, majdnem sulyos testi sertes lett belole (en lettem volna az elkoveto😄): ~90 eves mami, mutet elott, bejon az orvos (nem a fooisten, csak az orvos!), orvos toporog, a mami elokapart nagynehezen egy boritekot, az orvos kikapja a kezebol, kibontja, kiveszi (5000 HUF), a penzt visszadobja az agyra, es hozzafuzi: "Ma mar kaveztam mami!". Es tavozik...
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha te úgy véled, hogy napi 200at kaszál, akkor kis matekkal és jóindulattal, hogy csak heti 5 napot dolgozik, nincs más bevétele ezen kívül, akkor az hetente egy millió, havonta 4 millió forint. Akkor miért mennek el innen a dokik, nekik ez sem elég? 😊 Nem hinném. Ez még pesten is sok. Ha pedig ezt nem minden nap kaszálja, akkor nem mondhatjuk napi 200k-t...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"