Legjobban fizető munkahelyek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ismerek olyan dokit aki naponta kaszál 200k-t. ITTHON!

Egy szülés levezetése 100k! Van még kérdés...?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hedgehunter
Kulfoldon az a fizu majdnem az alap.....<#vigyor3>
hungaro
azt is oda akartam írni...<#vigyor5>hát azér egésznap nem mert ott vannak a kötelezõ pihenõk<#bohoc><#circling>

Hivatás az Életért!

És még a csajok is az õ autójukba szállnak be

autoszimulator
Jó de azért az kemény meló is! Távol a családtól, viszonylagos folytonos veszélynek kitéve... Na meg egész nap ülni, nem is túl egészséges. Szal jól keres, de sokan fele/harmad ennyi melóval kétszer ennyit is 😞

.: mobilize.hu :.

hungaro
Kamion söfõrök se keresnek rosszul,de oda a jogosítvány ilyen-olyan papírok az maga 600.000Ft!de külföldön havi 700.000-800.000Ft tejelnek(1 hónapra!)

Hivatás az Életért!

autoszimulator
Szerintem elírta, havira gondolt, nem napira..

autoszimulator
Közalkalmazott is sokféle van, és hidd el, jó részük jól keres, legalábbis teljesítmény/kereslet alapján biztosan. Nem véletlen, hogy a nagy közalkalmazotti elbocsájtás idõszakában külön felhívták az onnan elbocsájtott dolgozók figyelmét, hogy maradjanak csak az állami cégek környékén, mert a magánkézben levõ, eredményorientált cégeknél hamar kihullanának a szokatlan tempó miatt...

Lacee
20-50e zsebbe még reálisnak tûnne (tegyük fel hogy fejenként 5ezret kap egy doki, aminél bõven lehet több is)egy "forgalmas" kórházi orvosnál, de nem többszázezer...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
Managerek, brókerek, õk nagyon jól keresnek. De nem csak azt elég nézni, mennyit keres, hanem a keresletet sem árt nézni, ha már szakmát akarsz választani. Mert hiába kap nagyon jó fizetést egy manager, ha nincs rá kereslet, te nem fogsz jól keresni..
Meg a kereslet is több mindenbõl áll, nagyon sok cégnél a kereseted önmagában nem számít soknak, de a különbözõ bizottságokban, hivatalokban való részvételek, prémiumok sokat dobhatnak rajta.

Nomeg mint Alex is mondta, kapcsolatok, kapcsolatok és még kis kapcsolatok. Ezek nélkül nem lesz pénz...

bardocz
közalkalmazott nem tudom hol keres jól,legalábbis akit én ismerek,kurvaára nem keres jól,és közalkalmazott
Hedgehunter
napi 200-600E forint zsebbe, napi 200-600 ezer forint!!!!!! Huje vagy?<#wow1>
Alexease
Egy gyors pelda😊
Az orvosok altalaban "szarul" keresnek, vagyis a nagy reszuk😊 De ha van "hatszel, ismeros, barat, rokon, protko, stb.", akkor eg magasabb beosztas eleg jol tejel😊 Pl. "ismeros" orvos jo beosztasban, napi 200-600E forint zsebbe (ilyenkor a hivatalos fizetese tokmindegy😄).
Alexease
Hivatalosan/nem hivatalosan (leszamitva a politikus, maffia, vezerigazgato, tv-sztar, "vallakozo", stb.), nem sorrendben, ami elerheto (kis hatszellel, seggnyalassal, protekcioval, stb.😄): ugyved, orvos, kozjegyzo, stb. (tobb milla havonta), informatika, reklam (400E-1 milla), kozalkalmazott, koztisztviselo, stb. (200E-400E).

Ezek csak uszkve peldak voltak, termeszetesen ezek a berek sokminden mastol is fuggenek😊

bertino
szerintem itt ha pályázol, egybõl leellenõrzik, hogy a gépeden eredeti MS termékek vannak-e <#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
nem azt mondtam, hogy ez a legjobb, csak hogy nem fizethetnek rosszul

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hedgehunter
A Porche gyar fomanagere 54 millio eurot kapott tavaly mint fizetes.. O hozta fel a gyarat a semmibol a 90-es evektol...<#guluszem1>

a hotelban az egy jó fogalalkozás

Pheel
Mit vág? Kokaint csíkokra? ;-)
Pheel
Érdekes, hogy mindenki az MS-sel példálózik, pedig elég átlagosak a fizuk arrafelé. Persze, ha az ember nem ismer mást, akkor ne csodálkozzon. Körül kell nézni, nem csak egy cég létezik.
havercsotány
akinek vág az esze az keres a legjobban

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Goruck
Oktatók autósiskolában jól keresnek?? csak jó idegrenszer kell, meg egy verda

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

SHADOWEYES7
Átírtam.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

vizes
Várjuk a topiknyitó kérdéseit a témával kapcsolatban.
Vagy legalább, hogy milyen munkakörre gondolt, milyen végzettsége van.
Mindezt azért mert gondolom valamilyen célja csak van mivel topikot nyitott neki...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Met
mondjatok valami jót mert úgy is álláskeresében vagyok 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Most nem:S

hja, inkább legjobban fizetõ munkahelyek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cSuwwi
nagyon gumi szintû a kommentek többsége

amúgy mit keresnek a munkahelyek? elvesztettek vmit? értelmetlen a cím is

shit happens

Fabio Capello
<#kuss> befejeztem 😄

NeverwinterKING
Magyarorszégon a topmanager keres a legjobban: brutto 3-4 milla havonta^^

\"You are fucking crazy people!\"

Hakan
mért kérsz? <#idiota>

bardocz
<#kuss>
Hakan
Király a téma <#idiota>

SHADOWEYES7
Jelentkezõk=<#felkialtas>??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SötétBarom
Enyém -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bujcsik555
Menj el bill gates-nek. Az a legjobb.

Viccet férletéve szerintem az áruházláncok vezetöi kaszálnak sokat itthon.
Külföldön akármivel többet keresel mint itthon.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

N o N a m e
A focisták, a golfosok és a forma-1-es versenyzõk kapják a legtöbb pénzt.
Fabio Capello
áhh... nagyon faszák ám... Amit mi láttunk: a képviselõk háromnegyede újságot olvas és emailt csekkol, a miniszterek egymással beszélgetnek, GYF a családi fotókat mutogatja Kókának, Szili mint házelnök csapkod és hisztizik hogy legyen csend. Mindezután elindul az ülés és mindenki leszarja a másikat. Kb. ennyi....

Amúgy, autókereskedõ, maszek autó szervizes..stbstb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Strici? XD

bardocz
de ahoz a paramentbe kell ülni<#kuss>
Csabesz6
...vagy csalsz,lopsz,hazudsz stb.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

vizes
Nem õk kapják a legjobb pízt...
Egy multi területi igazgatója többet zsebel be

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Harly18
El kell menni honatyának....Ülsz egész nap a hátsódon és tömöd a zsebed...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Fabio Capello
lol

legyél politikus, újságolvasásért vagy fotónézegetésért kapsz nagy-nagy fizetést (láttam mit mûvelnek a Parlamentben...)

vizes
Szerintem az OTP Bank vez. igazgati állása egészen jó lehet...
<#wilting>

GTheo
Külföldön 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hali!!
A véleményetekre vagyok kiv. sztetek hol tejelik a legjobb fizut....
← ElőzőOldal 4 / 4