Legjobban fizető munkahelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szülés levezetése 100k! Van még kérdés...?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hivatás az Életért!
.: mobilize.hu :.
Hivatás az Életért!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Meg a kereslet is több mindenbõl áll, nagyon sok cégnél a kereseted önmagában nem számít soknak, de a különbözõ bizottságokban, hivatalokban való részvételek, prémiumok sokat dobhatnak rajta.
Nomeg mint Alex is mondta, kapcsolatok, kapcsolatok és még kis kapcsolatok. Ezek nélkül nem lesz pénz...
Az orvosok altalaban "szarul" keresnek, vagyis a nagy reszuk😊 De ha van "hatszel, ismeros, barat, rokon, protko, stb.", akkor eg magasabb beosztas eleg jol tejel😊 Pl. "ismeros" orvos jo beosztasban, napi 200-600E forint zsebbe (ilyenkor a hivatalos fizetese tokmindegy😄).
Ezek csak uszkve peldak voltak, termeszetesen ezek a berek sokminden mastol is fuggenek😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vagy legalább, hogy milyen munkakörre gondolt, milyen végzettsége van.
Mindezt azért mert gondolom valamilyen célja csak van mivel topikot nyitott neki...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy mit keresnek a munkahelyek? elvesztettek vmit? értelmetlen a cím is
shit happens
\"You are fucking crazy people!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viccet férletéve szerintem az áruházláncok vezetöi kaszálnak sokat itthon.
Külföldön akármivel többet keresel mint itthon.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy multi területi igazgatója többet zsebel be
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
legyél politikus, újságolvasásért vagy fotónézegetésért kapsz nagy-nagy fizetést (láttam mit mûvelnek a Parlamentben...)
<#wilting>#wilting>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A véleményetekre vagyok kiv. sztetek hol tejelik a legjobb fizut....