Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

★★★★★

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem jönnek be a csoportjaim, se gépen se telón!
Világvége jön!
Battletag: coolpet#2467
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asztali gépen, messengerben nem tudok megnyitni semmilyen képet, illetve akinek én küldöm sem tudja megnyitni, Hiába kattintunk nem nyíilik meg .. Mitől lehet ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tisztelt Mr. Zuckerberg és Facebook moderátorok!
Itt a búcsú ideje:
A Facebook egy szörnyeteg, ahol eltapossák a szólásszabadságot, az igazságot és a szeretetet. Ezentúl nem kívánok tagja lenni ennek a közösségi portálnak és növelni Mr. Zuckerberg bankszámláján a pénzt. Ha posztjaimat képesek voltak törölni, akkor a profilomat is majd töröljék, kérem. Ez életem legszebb napja! Nincs az a Pokol, amely majd befogadja a Facebook egész "stábját"!
South Park mindörökké!
Utoljára szerkesztette: DjWinamp, 2020.10.26. 18:45:55

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
És lehet, hogy 1 a millióból tényleg érdekes, de a többi kb ugyanaz, és mind kínai szar videó, amin rácsodálkozik, hogy megy egy traktor... <#wow3>#wow3>
Kb. steam-en se működött sok esetben a régi chat-en a link küldés, de mindig megoldottuk egy alsó vonallal. A másik meg volt olyan értelmes és kijavította.
Hogyan lehet szex videó weblinket küldeni a Facebookon privát üzenetben? Mert nem engedi. Van valami módszer rá? Vagy link változtató?
(Én úgy küldtem másnak szexvideó címet, hogy a .COM elé szüneteket tettem. De így nem tudták megnézni a weboldalt sehogy)
Nothing is True, Everything is Permitted
Tegnap letiltott a facebook, a messengerbe se tudok belépni. Amikor rá kattintok a contact centerre, csak annyit ír, hogy le van tiltva a fiókom, de hogy miért azt nem. Tegnap már kétszer elküldtem ellenőrzésre az fb-nek a fiókom, de azóta se válaszoltak. Azért azt meg kéne indokolniuk, hogy miért lettem letiltva. Az elképzelhető, ha valakinek messengeren küldtem egy intim képet és ezért letiltottak? Ez már sérti az fb szabályzatát? Más indokot nem tudnék felhozni, amiért tilthattak volna. Na de ezért kapok végleges tiltást? Azért az durva lenne. <#rolleyes>#rolleyes>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
/flame on
Estimated time left: 39 years...(8.89 MB of 180 MB copied)...XD
Több kérdésem lenne az oldallal kapcsolatban.
1: Hogy lehet megoldani, hogy a legfrisebb bejegyzéseket lássam felül a hírfolyamon, és ne össze vissza. A hírfolyan beállításnál belőttem, hogy legfrisebb bejegyzések, de össze vissza rendezi. Mi a ...
2: Beállítások -> Értesítések -> A facebookon: Az összes értesítés kikapcsolva. Megnyomom a módosítás gombot, minden engedélyezve van, amit lehet a legszélesebb körben. Mégis ezt írja. Volt logout- login is. Miért?
3: Ha egy ismerős egy már általa megosztott posztot újra megoszt nyilvánosan/ismerősök között más, javított szöveggel, akkor miért nem látom a hírfolyamon? Sőt már a régis sem pedig nem volt egy napja sem. Akkor látom, ha rámegyek az ismerős oldalára és ott látom hogy megosztotta.
Mi folyik itt gyöngyösön? Miért nem úgy működik ahogy elvárható lenne?
Facebookhoz pl ezek:
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
És ilyen tiszta lesz:

Reklám és minden felesleges lomtól mentes. Nem a videók meg játékok meg sok felesleges reklám veri ki a szemed.
Dehát... Maxthon. (majd jön mindjárt pár okos, hogy az egy hulladék böngésző) /azoknak legyen az/....
Egyéb pár blokkolt cucc néhány oldalhoz:
@@||maxthon.com^$document
pc-newtab.maxthon.com##.search-bar
pc-newtab.maxthon.com###navigation
pc-newtab.maxthon.com##navigation
pc-newtab.maxthon.com##div.search-bar
pc-newtab.maxthon.com ## div.search-bar
##div
##div
24.hu##
jofogas.hu##
sg.hu##
youtube.com##
youtube.com##
google.hu##
google.hu##
google.hu##
google.hu##
google.com##
hardverapro.hu##
##div
24.hu##
24.hu##.cc_container--open.cc_container.cc_gccp
De ha firefox-ot használsz, arra is van Hufilter (AdBlock), abba is beilleszthető.
Anno még én is küldözgettem adblock-ba listákat. Ma már meguntam, kiszáltam belőle.
hufilter.txt itt elérhető a txt állománya.
AdBlock is ezt használja.
Windows alatt tök jól ment minden: profilkép-feltöltés, beállítások. Ki be tudtam lépni.
Én mobilon sosem használtam, ennyire sose volt semmi fontos, de ő kérte, hogy androidos appot is tegyem neki fel mobilra.
Az is felment. Azonban az nem tudom miért, de azonnal kért azonosító profilképet, nem is engedte őt továbblépni. Erre, hogy "még biztonságosabb legyen a profilja", feltöltés közben otthoni wifi connection lostja volt, és azonnal befagyasztotta a profilját. Jelszót lehet változtatni, de amíg túl nem jut az ellenőrzésen, nem engedi tovább. Arra tippelek, hogy mivel a feltöltés nem sikerült, és ez délelőtt volt, sosem fog túljutni. Most jelenleg se windows alól, se mobilon nem engedi továbblépni. Lehet valamit tenni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.05.06. 20:36:29
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ne küldj el semmit, az egy vírus. Szerintem rakd újra a win-t.
Nekem ez segített. ;)
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Sajnos nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz, amíg tart a további dokumentumok ellenőrzése. Köszönjük a türelmedet, amint tudunk, jelentkezünk.
Először kérte a személyimet...Kitakargattam amiket ki kell aztán nem fogadta el... Elküldtem a tabló képem azóta ez az üzenet fogad.. Hogy tudok ide visszajutni?
Nálatok is lassú Chromeban a facebook.com PC-n?
Más böngészőben nem próbáltam, annyira nem fontos, csak idegesítő.
Facebook Password Crack
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Kíváncsi vagyok mi minden lesz benne
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro