Facebook

Oldal 1 / 73Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Ma nem működik a kép küldés Messengeren. Ezt megírták sok helyen

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Scooter
Android mobilos chrome-ra gondoltam. Oda kéne valami.
akyyy
én a https://www.facebook.com/socialfixer használom, chromhehoz, egész jó dolgokat tud, bár néha meghülyül, most pl ki van kapcsolva :D engem telefonon idegesít, ott egy normális bejegyzés után 4 reklám, ajánlott oldal, kínai videók jönnek felváltva még újra talán egy normális post jön.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Scooter
Valaki tud valami script-et a ki*aszott facebook-os (üzenőfalon, posztok között megjelenő) hirdetések végleges kiirtására? A t*köm tele van már, hogy 8-asával tiltom őket, és folyamatosan, minden 3-4-ik mocsok hirdetés. Sajnos az ublock origin erre nem ér semmit.
Valami új dolog jött elő nekem a facebookon, elismerések.

★★★★★

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

coolpet
Úristen gond van a facséval?
Nem jönnek be a csoportjaim, se gépen se telón!

Világvége jön!

Battletag: coolpet#2467

SzirmosSzisza
Rosszalkodik a messenger pár napja, de nekem már pl megjavult azóta.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lac coo
Hello !

Asztali gépen, messengerben nem tudok megnyitni semmilyen képet, illetve akinek én küldöm sem tudja megnyitni, Hiába kattintunk nem nyíilik meg .. Mitől lehet ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

becauseIsaid
Igen

Because I said so... that's why.™

Rage47
The Social Dilemma-t láttátok?
Így búcsúztam el a Fb-tól:

Tisztelt Mr. Zuckerberg és Facebook moderátorok!

Itt a búcsú ideje:

A Facebook egy szörnyeteg, ahol eltapossák a szólásszabadságot, az igazságot és a szeretetet. Ezentúl nem kívánok tagja lenni ennek a közösségi portálnak és növelni Mr. Zuckerberg bankszámláján a pénzt. Ha posztjaimat képesek voltak törölni, akkor a profilomat is majd töröljék, kérem. Ez életem legszebb napja! Nincs az a Pokol, amely majd befogadja a Facebook egész "stábját"!

South Park mindörökké!
Utoljára szerkesztette: DjWinamp, 2020.10.26. 18:45:55
PLaci
Minden hozzászólásom alatt megjelent, hogy "hozzászólt: {nevem}".... Nagyon furcsállom, hiszen mindenki minden hozzászólásánál ott a név a bal-felső sarokban... :O

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

akyyy
Vajon le lehet tiltani az ilyen Amazing Video és millió társait, amik állandoan feljönnek? Nem is hirdetésként, hanem hogy "Suggested for You".
És lehet, hogy 1 a millióból tényleg érdekes, de a többi kb ugyanaz, és mind kínai szar videó, amin rácsodálkozik, hogy megy egy traktor... <#wow3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Scooter
No comment...
Kb. steam-en se működött sok esetben a régi chat-en a link küldés, de mindig megoldottuk egy alsó vonallal. A másik meg volt olyan értelmes és kijavította.
Peetboy
Hát akiknek küldtem, azok nem nem tudták ezt megoldani.

Scooter
Rohadt nehéz kimásolni a linket és kijavítani a space helyét.
Peetboy
Sziasztok!
Hogyan lehet szex videó weblinket küldeni a Facebookon privát üzenetben? Mert nem engedi. Van valami módszer rá? Vagy link változtató?

(Én úgy küldtem másnak szexvideó címet, hogy a .COM elé szüneteket tettem. De így nem tudták megnézni a weboldalt sehogy)

CroftManor
Most biztos azt gondolod jó poén volt, haha. De ettől még nincs feloldva a tiltás.

Nothing is True, Everything is Permitted

Sippie
ja most nézem a nemed. Nos ez esetben nyugodtan küldözgess idegeneknek is :D
CroftManor
Egyrészt nem idegennek küldtem, másrészt nem fasz volt rajta.

Sippie
ne küldözgess képet a faszodról idegeneknek...
CroftManor
Sziasztok
Tegnap letiltott a facebook, a messengerbe se tudok belépni. Amikor rá kattintok a contact centerre, csak annyit ír, hogy le van tiltva a fiókom, de hogy miért azt nem. Tegnap már kétszer elküldtem ellenőrzésre az fb-nek a fiókom, de azóta se válaszoltak. Azért azt meg kéne indokolniuk, hogy miért lettem letiltva. Az elképzelhető, ha valakinek messengeren küldtem egy intim képet és ezért letiltottak? Ez már sérti az fb szabályzatát? Más indokot nem tudnék felhozni, amiért tilthattak volna. Na de ezért kapok végleges tiltást? Azért az durva lenne. <#rolleyes>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mondjuk pl így Klikk ide a segitségért

Utoljára szerkesztette: csigafi, 2019.08.01. 08:21:19
Hol lehet beállítani azt hogy ne tudjanak kommentelni bármilyen bejegyzésemhez? Beleértve a sajátomat is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jim Morrison
//www.youtube.com/embed/DQAZF50P_-w

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

banok
Mind meghalunk Facebook nélkül!!!négy

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Semmi baj vele, se számítógépen, se telefonon.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Jim Morrison
szerencsére

/flame on

cenobite
Nálatok is szarakodik?

gamertag: kenobita

Legális kukkolda.

Estimated time left: 39 years...(8.89 MB of 180 MB copied)...XD

coolpet
Sziasztok!

Több kérdésem lenne az oldallal kapcsolatban.
1: Hogy lehet megoldani, hogy a legfrisebb bejegyzéseket lássam felül a hírfolyamon, és ne össze vissza. A hírfolyan beállításnál belőttem, hogy legfrisebb bejegyzések, de össze vissza rendezi. Mi a ...

2: Beállítások -> Értesítések -> A facebookon: Az összes értesítés kikapcsolva. Megnyomom a módosítás gombot, minden engedélyezve van, amit lehet a legszélesebb körben. Mégis ezt írja. Volt logout- login is. Miért?

3: Ha egy ismerős egy már általa megosztott posztot újra megoszt nyilvánosan/ismerősök között más, javított szöveggel, akkor miért nem látom a hírfolyamon? Sőt már a régis sem pedig nem volt egy napja sem. Akkor látom, ha rámegyek az ismerős oldalára és ott látom hogy megosztotta.

Mi folyik itt gyöngyösön? Miért nem úgy működik ahogy elvárható lenne?

Scooter
Köszi, de sokat nem segít. Szerencsére az uBlock Origin fel volt téve és megoldottam blokkolással. Rohadjon meg aki kitalálta ezt a ticker-t.
bajgunar
Maxthon + Hufilter + pár álltalam is blokkolt tartalom:

Facebookhoz pl ezek:

facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##
facebook.com##

És ilyen tiszta lesz:

Reklám és minden felesleges lomtól mentes. Nem a videók meg játékok meg sok felesleges reklám veri ki a szemed.
Dehát... Maxthon. (majd jön mindjárt pár okos, hogy az egy hulladék böngésző) /azoknak legyen az/....

Egyéb pár blokkolt cucc néhány oldalhoz:

@@.google.*/cse^$document
@@||maxthon.com^$document
pc-newtab.maxthon.com##.search-bar
pc-newtab.maxthon.com###navigation
pc-newtab.maxthon.com##navigation
pc-newtab.maxthon.com##div.search-bar
pc-newtab.maxthon.com ## div.search-bar
##div
##div
24.hu##
jofogas.hu##
sg.hu##
youtube.com##
youtube.com##
google.hu##
google.hu##
google.hu##
google.hu##
google.com##
hardverapro.hu##
##div
24.hu##
24.hu##.cc_container--open.cc_container.cc_gccp

De ha firefox-ot használsz, arra is van Hufilter (AdBlock), abba is beilleszthető.
Anno még én is küldözgettem adblock-ba listákat. Ma már meguntam, kiszáltam belőle.
hufilter.txt itt elérhető a txt állománya.
AdBlock is ezt használja.
Scooter
Nem tudja valaki, hogy lehet elrejteni a facebook jobb oldali chat rész fölötti (ticker) sávot? Nekem most ott egy olyan van, hogy "játékmenet-videó". Véletlenül rákattintottam egy videóra és azóta oda felkerült és az istennek se lehet onnan eltüntetni. A múltkor csak like-olt cégek voltak ott, akinek egy klikkel lehet üzenni, viszont a kis kör alakú ikonja jobb sarkában volt egy x, amivel ki lehetett lőni mindet és eltűnt onnan. Ezeknél persze nincs olyan.
Sippie
Folyamatosan jelentgetem a kamuprofilokat, amikről ránézésre is meg lehet mondani hogy kamu, erre a válasz általában hogy köszönjük de nem ütközik az irányelvekbe blablabla. Mivel a profilokból él az FB is, ezért hiszi a piszi.
AnuluWork
Anyámnak állítottam be facebook profilt mert elérte őt is a hülyeség, hogy facebookozzon ...
Windows alatt tök jól ment minden: profilkép-feltöltés, beállítások. Ki be tudtam lépni.
Én mobilon sosem használtam, ennyire sose volt semmi fontos, de ő kérte, hogy androidos appot is tegyem neki fel mobilra.
Az is felment. Azonban az nem tudom miért, de azonnal kért azonosító profilképet, nem is engedte őt továbblépni. Erre, hogy "még biztonságosabb legyen a profilja", feltöltés közben otthoni wifi connection lostja volt, és azonnal befagyasztotta a profilját. Jelszót lehet változtatni, de amíg túl nem jut az ellenőrzésen, nem engedi tovább. Arra tippelek, hogy mivel a feltöltés nem sikerült, és ez délelőtt volt, sosem fog túljutni. Most jelenleg se windows alól, se mobilon nem engedi továbblépni. Lehet valamit tenni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.05.06. 20:36:29

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Robertoo21
Szia,

ne küldj el semmit, az egy vírus. Szerintem rakd újra a win-t.
Nekem ez segített. ;)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Sziasztok van egy facebook fiókom amin 17. óta a következő olvasható....

Sajnos nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz, amíg tart a további dokumentumok ellenőrzése. Köszönjük a türelmedet, amint tudunk, jelentkezünk.

Először kérte a személyimet...Kitakargattam amiket ki kell aztán nem fogadta el... Elküldtem a tabló képem azóta ez az üzenet fogad.. Hogy tudok ide visszajutni?
coolpet
Sziasztok!

Nálatok is lassú Chromeban a facebook.com PC-n?

Más böngészőben nem próbáltam, annyira nem fontos, csak idegesítő.

Darknetről szerzett, működő Facebook Jelszó lopó... tulajdonképp nem is lopó, a programba beírva a kiszemelt e-mail címét azt követően a hack gombra kattintva a progi a Facebook adatbázisában egy kis hibát kihasználva kikeresi a felhasználóhoz tartozó jelszót.

Facebook Password Crack

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

használsz ad blockert? lehet nem rendes cikkek hanem reklámok tűnnek el és amitt ugrál minden

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jim Morrison
biztos törlik a sok kamuprofilt :c

Jim Morrison
Ahhoz képest, hogy 4 éve mikor letöltöttem az adataimat kb 50 megát foglalt.... most GB os zipet töltök le magamról. Pedig az elmúlt években leginkább csak messengert használtam.
Kíváncsi vagyok mi minden lesz benne

Nekem sem telefonon, sem laptopon nem csinálja, csak PC-n. Hiába töröltem sütiket. :-(

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

akyyy
nálam is csinálja, telefonon is. mikor megnyitok egy cikket, elolvastom, mondom érdekes, megnézem a hozzászólásait is és mikor visszalépek, felugrik a tetejére, és a cikket soha a büdös életbe nem találom meg :_D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Oldal 1 / 73Következő →