Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam mostanában olyat csinál a facebook, hogy miközben nézem a hírfolyamot össze-vissza ugrál. Kivesz és berak dolgokat a hírfolyamon. Másnál nem csinálja? Hogyan lehetne ezt megszüntetni? Ha már egy ismerőst nézek ott nem csinálja, meg telefonon sem, csak a fő hírfolyamon a pc-n.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sippie
chat beszélgetések voltak, azokat is lehet archiválni, csak van ami eltűnt, van ami nem... érthetetlen. Ha ráírok az illetőre, akkor persze újra megjelenik minden, előzménnyel együtt.
PLaci
Ha nem külső linkek voltak, hanem Facebook bejegyzések, akkor lehet, hogy törölve lettek, vagy már nem nyilvános az elérhetőségük.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sippie
Ez a facebook egy kalap szar bazdmeg... az archívált üzenetek fele eltűnt. Zsenik működtetik ezt a szart úgy látom.
strepsils
egyik cset ablaknak van hangja másiknak nincs . ez meg hogy lehet ? azért nem csipog talán a másik mert nem az ismerősöm akivel csetelek?
RelakS
Ha valaki letilt, akkor nem tudom megnézni a profilját. Eddig ok. Viszont ugyanakkor nem látom a hozzászólásait sem? Esetleg azoknak a hozzászólását sem, akik megemlítik a letiltót?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ja és...

akinek nem inge, nem veszi magára!
Ajánlom a következő sorozatot, nem akarok és ő sem akar bántani senkit, csak hallgassátok:

//www.youtube.com/embed/mkDSGbRyjz8
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2018.02.18. 06:52:27
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

chhaya
Eddig semmi nem segített rajta. :/
Neked is csak firefoxban ilyen? Jobb híján most chrome-ban vagy mobilon nézem, úgy jól működik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Mayorpapa
Ugyanez a problémám, ha találsz megoldást rá, légyszi írd már be ide is! thnx
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2017.12.30. 22:33:55

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

chhaya
Szerintem ez a bünti, hogy napok óta rá se néztem, most rám zúdít minden elmaradt és megnézetlen posztot. :D
Kipróbáltam, amit írtál, nem gyógyult meg sajnos. :I

Jim Morrison
elvonóra tettek :o

// próbálj meg kijelentkezni, megnyitni fejlesztői módot (jobb klikk elem kivizsgálása), majd jobb klikk a refresh gombra - cache meg egyéb törlésével újratöltés. egy próbát megér

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

chhaya
Help. :D Tegnap óta "beragadt" a fészbukom. Nem lehet nézni az idővonalat, mert folyamatosan frissít és új / más posztokat tölt be. Ha meg is áll a frissítés, görgetéskor azonnal újraindul. Valaki tapasztalt már hasonlót? Ötlet?

Jim Morrison
jómagam is csökkentem a fb használatot. egyszeruen csak a szenny cikkek jelennek meg, erdemleges post nagyon nagyon ritkan.

Jim Morrison
facebook idiótaság miatt muteoltam egy csoport üzengetést, de nem lenémította, hanem eltűnt messenger részből, archived és unread részben sincs. csoport beszélgetést nem hagytam el. beállításokban nincs letiltásnál.
Csak pár éves gugli találatokat találtam, azok szerint ennyit volt. nehezen hiszem el. Hogy szedem elő?

Sippie
ohh fuck... köszi.
http://hvg.hu/tudomany/20171117_facebook_percrol_percre_eltunt_sav_ticker_kikapcsolas_bekapcsolas

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

No, az nekem eltűnt, és nem is tudom visszaállítani, pedig állítólag lennie kellene egy jelzésnek a jobb felső sarokban...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sippie
Nem tudja valaki, hogy a jobb oldalt chat felett lévő rész amin látszódnak a ki mit lájkol részek, az mi a frásztól függ, hogy megjelenik-e vagy sem? Most csak a chatet látom egész ablakban...
sziasztok, szép estét Van egy ismerősöm a fészen és bevan nála állítva hogyha megoszt valamit akkor én értesítést kérek.

Viszont péntek délután óta nem jelenik meg új értesítés, hiába tesz ki bármit.

Néztem a beállításokat nem látok semmit elállítódva. Szerintetek mi lehet a gond?

még augusztusba állítottam be. az utolsó értesítés 13. délután 6. Néztem minden jól van beállítva pedig. lehet hogy a facebook csinál valamit, nem tudom.
RelakS
Végül a "Top Stories"-ről átállítottam "Most Recent"-re (nem tudom már, hogy a magyarban hogy van), így működik neki.
Fura, hogy nekem meg a Top Stories-al működik rendesen... Igaz, időnként látom ezt a baromságot... mind1, egyfajta megoldás ez is :D

Spészgószt
Ne kattintson a kezdolap nevu gombra hanem hagyja a falat ahogy van es ne allitsa a legfrissebb híreket...ugyis visszateszi a rohadék, ha nem nyúl semmihez csak olvasgat akkor megy vegtelenbe...ahogy valamit allitasz a hirfolyamon baszogat hogy vegyél fel több embert...nekem is ez van !

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
Tampermonkey scripttel ki lehetne szedni. Esetleg ha van fent valami adblovk, megerne egy probat hogy azzal probalod meg eltuntetni.

RelakS
"Jelölj embereket ismerősnek, ha szeretnél több bejegyzést látni"

Erre a baromságra van valami megoldás? Anyámnak kb 2-3 post után ezt dobja be. Már nagyon idegesíti. Ő meg engem idegesít ezzel :D
Van pár ismerőse, korábban nem volt ilyen gondja.

Sziaszok! Harmadik napja gondom van a Facebook belépéssel. Először közölte, hogy nem enged be, mert azonosítanom kell magam valamilyen személyes okmánnyal. Először jelszót változtattam, továbbra se engedett be, majd elküldtem egy okmányt (kitakarva a kódokat). Azóta se enged be, ezt írja ki: "Sajnos nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz, amíg tart a további dokumentumok ellenőrzése. Köszönjük a türelmedet, amint tudunk, jelentkezünk". Már második napja ez van. Van valakinek valami ötlete a megoldásra? Új fikókot nem szeretnék csinálni, a régit kellene használnom...
Jim Morrison
az age verify azért van, hogy kisgyerekek ne nyissanak fb oldalt. felnőtt tartalom reklámozása meg szerintem szabályellenes. Persze fehérnemű meg ilyenek mehetnek, de van egy határ, főleg fb on.

Sziasztok!
Plussz 18-as tartalmat szeretnék reklámozni Facebook oldalon. Ha az oldal megnyitása előtt ott az Age verify, akkor ez lehetséges igaz?
pl. a tizpertiz.hu linkjeit folyamatosan látom megosztva, és még ha nem is épp 18-as tartalom van, a reklámok erősen azok.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Sziasztok
Tegnap lecseréltem a jelszavam a facebookon mert lehetséges hogy rossz kezekbe került
Azóta mindkét jelszóval be enged a fiókba...
Mire jó a csere akkor?Vagy én rontottam el valamit?
Köszi
Zs
Devv
Tudom hogy ez a megoldás de ez faszság.
PLaci
Letiltod azt az ismerőst, aki lájkolta a bejegyzést. Mert hogy ezért látod a hírfolyamodban.
Néha rettentő idegesítő, volt hogy anyám gyermekkori barátnőjének (lájkjainak) hála két napig 90%-ban lovakról készült fotók voltak az én hírfolyamomban.<#falbav>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Devv
Bazdmeg felmegyek a fészbúkra és full idegeneket látok hogy pózolnak a kibaszott szakdolgozataikkal, itt kirándultak, ott kirándultak, full idegenek pózolnak a ronda gyerekeikkel és ez full felbasz. Persze ezek az idegenek az ismerőseim ismerősei akikre kurvára nem vagyok kíváncsi. Eddig még nem jöttem rá, hogy hol lehet ezt kikapcsolni...
Üdv! Eltűnt a Chat kikacsolása neki opció, hogyan tudnám csak pár embernek bekapcsolni a chatet? /Chrome
Sziasztok!
Ha valakinek a "napjat" egyszer elrejtem,hogy ne lassam,akkor az ovet mar egyaltalan nem fogom latni amit maskor kirak?koszi
Jim Morrison
Rámész a profiljára és írsz oda, ha nem tiltotta le. (Eszre fogod venni)

Pluskast
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az fb-n hogyan tudok valakinek az idővonalára írni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

coolpet
És semmilyen vírusírtó + antimalware nem találja a kártevőt?

Battletag: coolpet#2467

tigeroo
szerintem ez valamilyen malware lesz, ami megfertőzte a gépet. formázás (legalábbis felejtse el használni a fertőzött gépet ebben a formában) + jelszócsere,
rebekakocsis
NEM kell félve kérdezni mert nem illegális képek vagy nem tudom mire gondolsz ? Ha figyelmesen olvasod KIZÁRÓLAG csak az ISMERŐSEIMNEK teszem fel ! és a" Megosztom" gomb kihagyásával a további megosztásokat akarom elkerülni -mivel az ismerősök ismerőseit nem hiszem mindenki ismerné és még az is adná tovább ! Mint a mellékelt képen látható csak a Tetszik és Hozzászólás gomb maradna (sokaknál látom így nincs "Megosztom" gomb " Sok fórumot olvasva se leltem megoldásra:( Üdv Péter
Üdv !
Facebookon hogyan -és hol lehet beállítani, hogy a saját idővonalamon fel tett képeket tovább ne tudják megosztani másoknak az ismerősök!? (Tudom illegálisan le szedhető minden , de ha a "Megosztom" felírat nincs és leszedi akkor az jelenthető)
A mellékelt képen láthatóan megoldható valahogy (Másoknál) de nem lelem sehol a megoldást !
01 kép: http://kepkezelo.com/images/940ajryy5xnpfzoanwjl.jpg
02 kép: http://kepkezelo.com/images/utdczy0r504nrfsu37kb.jpg

Előreis köszönöm a segítőszándékú válaszokat !! Péter
PLaci
Ha más gépen be tud lépni, akkor szerintem 100%, hogy a gép fertőzött valahogy, valamivel.

coolpet
Szia!

IT területen dolgozom, értek a vírusírtáshoz.
Volt kb fél órám, hogy lefuttassak 2 vírusírtót, és ennyi. A kérdés arra vonatkozott, hogy hogyan lehet feloldatni az accot erre a gépre.
IE-ben ezt csinálja.
Chromeban ezt csinálja.
Mindkettő up to date, és nincsenek pluginok, extensionok.

A facebook fórum tele van ilyen postokkal, de a developereknek, supportnak írni persze nem lehet.
Egyébként ellenőriztem a domaint, és a tanusítványt is, szóval minden stimmelőnek látszik.

Üdv.

PLaci
Ez valami vírus lesz, ami el akar adni neked egy antivírus licence -et! :D
Valószínűleg nem a Trendmicro akar szívatni téged, hanem a vírus írója valamilyen partneri program keretében részesedik a licence eladásokból.
Valószínűleg vagy egy minden böngésző alá (mint bővítmény) betelepült vírusról van szó, vagy a facebook.com -ot irányítja át egy másik weboldalra.
Ha nem értesz a vírus irtáshoz azon felül, hogy lefuttatsz pár antivírust, akkor a legegyszerűbb megoldás a "format c:".

coolpet
Sziasztok! Apám facebookja blokkolva lett, hogy vírusos és töltse le a Trendmicro antivírust. Addig nem lehet belépni amíg le nem futtatja
Namost én lefuttattam az Avirát, és a Malwarebyte-sot. A defender is aktív. Semmi jele fertőzésnek. Nem akarom a facebook által adott linken letölteni és telepíyteni az antivírust, mert beépül valahova.
Hogy lehet kiküszöbölni, hogy n kelljen telepítenem, és mégis beengedje? Más gépen be tud lépni, de ezen a gépen semmilyen böngészőből, és inprivate módból sem
Cookiek is törölve lettek már.. 5let?

Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.04.02. 19:48:50

acsati
Hát igen, de jó is volt. Most meg, ha valaki, hülye rózsaszín chat színt akar használni, akkor nekem is azt kell látnom, ha vele beszélek... (vagyis kéne, ha nem állítanám vissza)
Jim Morrison
hú azt nagyon durván túltolta pár ember... :D

Áhhh.... Régi szép idők, amikor az MSN messengert kedvünkre szabhadtuk....

Jim Morrison
nálam is váltott, szeretném vissza a régit, de facebook makacs, azt kell használni amit adnak. Ha piros háttérre sárga betűket akarnak akkor az lesz :)

Ma vettem észre az egyik családtagom facebook lapján (Win7/Firefox), hogy bal oldalt eltünt az üzenetek fül, helyette a Messenger, van ott. Ami a korábbihoz képest átláthatatlanabb. Gyakorlatilag a kis jobb alsó beszélgetőablak felnagyított másolata. :S

Nekem most még jó (Win7/Opera). Ez mindenkinél át fog változni vagy állítható valahol?

(Hozzátenném, hogy bár a családtagom Facebookozik mobilról is, de a messenger app nincs telepítve rá. Én nem használom mobilról a közösségi hálót.)