Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg hallott valaki olyan beállításról vagy valami scriptről, amivel be lehet záratni a fiókot, úgy mint mondjuk az OTP felületét?
Gondolok itt arra, ha nincs mozgás a felületen, akkor pár perc után lépjen ki az aktív felületről és csak jelszóval lehessen vissza lépni!
Chrome-ot használok...
Köszi előre is!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A feleségem FB oldalán minden adat rendesen meg van adva és jól is jelenik meg, csak éppen a felső sorban valahogy én jelenek meg "kezelőként" és a chat-ben is az én üzeneteim jönnek. Hogy váltódhatott ez át és hogy lehetne visszacsinálni a feleségem személyiségére?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Évek óta ismerősök vagyunk a facebook-on, az ismerőseim bárki láthatja, de ezt az illetőt mégsem látom az ismerőseim között, és más sem látja. Zárt csoportba akartam meghívni, akkor jöttem rá, hogy nincs ott a listán.
Azt hittem blokkolt, de nem. Megnéztük mindketten, én ott vagyok az Ő ismerősei közt, de fordítva nem.
Valaki tudna segíteni? Google alapján nem sikerült megoldást találnom, bár másnak is van ilyen gondja.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Egy kérdés.Egy képnél,ha az van megjelölve láthatóságnál,hogy Ismerősök,Bárkinek az ismerőse aki meg van jelölve,ez utóbbi mit jelent pontosan?? A megjelölt félnél nem az összes ismerőse látja a képet,csak akinek engedélyezte? Tehát egyenként meg kell jelölni az embereket,akik láthatják ?
Facebook profile view notification 1.1.9
?(???)?
ez durva<#csodalk>#csodalk>
kipróbáltam egy kamureggel megnéztem a profilomat, és működik is. hogy lehet ez, azt hittem ezek mind ilyen kamu dolgok, meg a fb valami fő informatikusa is azt mondta hogy ez lehetelten<#wow2>#wow2>
?(???)?
Abban kernek segitseget, h mitol fugg, hogy 360 fokos panoramakat lejatsza a telefon?
Tobben jeleztek vissza, h nem lehet forgatni, csak sima kepkent latjak.
Masoknak meg ugyanolyan telefonon siman mukodik.
Tabletekkel meg meg tobb a baj.
Sajat GalaxyTab 10.1-emen szinten nem megy, nincs hackelve, total gyari...
Fontos lenne, h mi lehet a baj.
Koszi elore is!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
?(???)?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nekem csak sima képként tölti fel, nem csinál belőle panorámát... :(
Vagy Magyarországon még nem működik?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
nem különb a házaló cigányoknál akik időseket rabolnak ki, max annyi hogynem okoz anyagi kárt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
oldalt a chaten normál esetben azokat az embereket látom, akikkel a legtöbbet beszélek, még akkkor is, ha éppen nem onlineok, hanem mondjuk látom, hogy pár perce az volt. Néha viszont gondol egyet, és pár napig olyan embereket pakol oda, akikkel szinte soha nem beszélek, sőt még unfollowolt emberek is odakerülnek. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy zuckerberg bácsi így próbál rávenni, hogy szóba álljak velük? :D
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2016.06.25. 17:40:55
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Esetleg a Tetszik mellett a ceruzára kattintva:

Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.24. 17:29:31

Tudja valaki esetleg, hogy mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a chat csak az oldal újratöltése után frissíti a kapott üzeneteket? Illetve ha telefonról küldök egy üzenetet, gépen az is csak refresh után jelenik meg. Firefoxot használok, de próbáltam már Chrome-mal is, illetve másik gépen is.
Valakinek ötlet?
Kicsit lemaradtam. Régebben volt olyan, hogy az ismerőseim telefonszámait, meg képeit letöltötte a teló a névjegyzékbe.
Vagyis szinkronizálta.
Most valahogy sehogy nem működik android alatt, csak fordítva a telefon könyvből vesz fel embereket, aki még esetleg nem ismerősöm facebook-on.
Nemsokára váltok iOS-re ott is ez a helyzet?
Most ezt írhatnám még Android, meg iPhone fórumba, de talán elég lesz egy helyre. <#vigyor>#vigyor>
...::::::...
persze, ennek gyakorlati értelme csak ugy van ha a jelenlegi ismeröseimet sem látják, de azt asszem tudom, hol lehet bekapcsolni
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873