PSV Eindhoven

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Talán még nem késő Dzsudzsákot visszaigazolni!
súlyos vereség az Arsenal-tól
barnuska665
hát igen Dzsudzsi csak Debrecen neveltje

banok
PSV-Heracles 5-2 ::: összefoglaló

http://www.youtube.com/v/33_KLKDOonw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nice

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bulykin
Dzsudzsi 1 gól 2 gólpassz<#eljen>
és állítólag a Juventus folyamatosan figyeli õt...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ilyen a közeljövöben nem lesz. :D elképesztõ

hedonist
nagyon durva volt, fõleg Reis nagyon jó játékos.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
a 10 gól

http://www.youtube.com/v/H78FPUiWWkA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Murder3
:OOOO

most ez komoly?
hát bexarok.....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ide is rég írtak, de ezt muszáj

PSV-Feyenoord (10-0)

ebbõl Dzsudzsák 2 gólt szerzett:) dúúúrva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hedonist
Balázs megint gyõztes gólt szerzett, idegenben, méghozzá nagyon okos lövéssel, jobbal! Sparta - PSV

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hunbasser
<#eljen>

te miért nem írsz a Real topikba? <#nezze>

ReaL MaDRid x siempre

jAsOn VoOrHeEs
26' Heracles Almelo <0 - 1> PSV Eindhoven
22' <0 - 1> B. Dzsudzsak

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

pAtOcA

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

pAtOcA
Dzsudzsák gólja a pontszerzéshez is kevés volt

A holland bajnokság 25. fordulójában a PSV Eindhoven hazai pályán kapott ki riválisától, a Heerenveentõl.

A PSV a negyedik helyen állt a fordulót megelõzõen, míg a Heerenveen az ötödik volt, de csak rosszabb gólkülönbségével szorult az eindhoveniek mögé. A meccset a vendégek kezdték jobban, a 15. percben Henrique szerezte meg a vezetést. A 27. percben aztán jött Dzsudzsák Balázs, és kiegyenlített: egy látványos kapáslövéssel vette be a kaput.

Öt perccel késõbb már a PSV-nél volt az elõny, Simons talált a vendégek kapujába. Az egyenlítés az 55. percben érkezett (megint Henrique volt a gólszerzõ), majd a három pont sorsáról döntõ találatot a hosszabbítás perceiben szerezte meg a Heerenveen, egy büntetõbõl. Dzsudzsák Balázs ez utóbbi találatnál már nem volt a pályán, egy kisebb sérülése miatt a 60. percben le kellett cserélni.

PSV Eindhoven-Heerenveen 2-3
G.: Dzsudzsák 27., Simons 32., ill. Henrique 15., 50., Pranjic 92.

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

jól játszott:)

katt képre!

Dzsudzsák a király!
bajnokságban még meg van az esély, de vhogy Huub Stevens taktikkája nem jó... hiába dolgozzák szét a belüket nem mindid jön eredmény... és Balázs is néha néha csere sajnos:S

BlueJersey
bár már, nem tétre megy,de drukkolok balázséknak!

és jól is játszott láttam nagyjából a meccset:)

Gunnersboy
PSV - SPARTA
1-0
Affelay góljával nyertek, Dzsudzsák kezdõ volt

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Dzsudzsákkal kapcsolatban rossz elõérzetem van... vhogy az az érzésem nem Huub Stevens lesz a kedvenc edzõje:S én pesszimista vagyok sztem ha nem lesz kezdõ akkor mehet másik csapatba sajnos:(

banok
Utrecht - PSV Eindhoven 1-5 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/230079

szucsy89
és a Milan õt akarja (legalábbis volt róla hír) ...<#wilting>
zaki
Érdekes kapus, mert néha akkorákat véd mint állat, máskor meg olyan levente gólokat kap, hogy vicc. Mint pl Király... :c

Most lett vége a mecssnek. 1-1 :S

Hát ez a Gomes kapus egy vicc. Nagy szar. Nem hiszem el, hogy ez miket csinál. Nem csak erre a meccsre gondolok

pedig õ sem csinált szinte semmit

GanXstaZoleeWrk
nso-n olvasva a közvetítést (meccset nem láttam sajnos) de úgy nézem Balázson kívül a többiek sokat nem tettek hozzá a meccshez kihagyott 11es, luft rugdalás stb. Kár a PSV-ért...

GanXstaZolee#2709

a román megint nyomott 1et

0-2

már megin :c
cigánymutu ;(

BUDA > miskolc.

REALista
Már nem.:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kraawz
vezet a fior
mutu

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ráadásul még az Ajax is kikapott ma :)

<#eljen>

Mostmár, ha a PSV a hazai meccseit behúzza, akkor biztos, hogy õk nyerik a bajnokságot!

gerg82
REALista
4'PSV 0 : 0 Ajax
Dzsudzsák a kezdõben!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Gunnersboy
deviantartrol szedtem, csak gondoltam megosztom:D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
te csináltad?:D
Gunnersboy

<#worship>
Gunnersboy
hogybevágta :D

GTheo
:((((((
Grat, Gomes kurvajól védett...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

asfa
<#hehe><#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
Hú de izgi vót, Zsuzsinak nagyon szurkoltam, hogy belõje... :)

nah oltás balázsbáék továbbmentek <#eljen>

BUDA > miskolc.

ez a jenas mekkora pöcs :D
gomes jól tolja

BUDA > miskolc.

Gunnersboy
nb3ba még meglehet -.-

Oldal 1 / 3Következő →