Szemüveges topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÖSZÖNET
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Érdekes volt, mert elõször ugyanolyan lencséket adtak, mint amilyenem most van a szemüvegben, de rosszabbul láttam velük. Aztán kaptam egy negyeddel erõsebbeket, azokkal meg egy kicsit jobban láttam, mint a mostani szemüvegemmel.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ajánlott évente elmenni felülvizsgálatra de nem mindig hozza úgy a helyzet. Ennek ellenére jobban jársz ha megnézeted, fõleg hogy most nyílt rá ez a lehetõség. Én is élek vele majd a napokban.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Remélem segítettem
Üdv
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Meg tudnátok mondani (írni), hogy hol lehet +2es szemüveget kapni készen? Anyukám kérte, vegyek neki +2es szemüveget. Nem akar szemészhez menni.
Üdv!
"Kezdõ" szemüveges vagyok, és szeretnék vásárolni egy szemüvegkeretet, a megfelelõ lencsével, ha lehet valamilyen pénztárcakímélõ verzióban. Tudtok ajánlani helyeket, boltokat, hogy hol érdemes körbenézni?
Köszi!
Egy jóbarátom megunta a szemüveg kontaktlencse problémákat és megmûtette a szemét.. amennyit elköltöök a szemüvegekre az évek alatt,nem is drága...
Most meg valami akció is van. Ha érdekel,nézzétek meg:
http://href.hu/x/a219
Pár hónapig csak napszemüvegben láttuk,mert érzékeny volt a szeme de a napszemüveget nem muszáj cserélni és kicsit olcsóbb is!😉"
Jó persze igen tudom kinek mi az olcsó de kb 16 ezret sztem rá lehet áldozni 1 hemüvegre
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Egyébként szerintem se játssz ezzel. Max kiderül, hogy szar a szemed és megmondod, hogy nincs pénzed másik lencsére. Akkor nem adnak.
Most lehet kemény amit kérdek de nem tudsz kölcsönkérni 1 olcsóbb keretre?
Az éles látás az nem játék fõleg ha mint elõttem is írják még dolgozáshoz is kell.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Kérem akinek van küldje ide: [email protected]
amúgy úgy képzeld el, hogy van két vízszintes egyenes, amik párhuzamosak a szemed elõtt. felveszed a szemüveget és a bal felén elkezdenek eltartani egymástól, és ha a két-két végüket összekötöd, akkor megvan az egyik B oldalára fektetett egyenlõszárú trapéz. és a széttartó vége pedig a térben távolabb/mélyebben van. de lehet pont a jobb oldal a nem jó, ezt nem tudom.