SG: Erdély Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
hehe (:
kivételesen nemnagyon akartam semmit se sugallni (:
sokat jártam Csíkba, ott lakik az unokatesóm, és apám még csíki volt.
Nagyanyám még mindig Kozmáson lakik.
Remélem nyáron sikerül megint odakeverednem....

dixitque deus fiat lux

Én még nem hallottam tõlük... De ha valamit akartál ezen kijelentéseddel sugallni, én meg odasugallom, hogy Csíki vagyok :)
TommyC
õk is fikázzák ám a magyarokat <#crazya>

dixitque deus fiat lux

Az ottani csajok egy része mikor megszólal, nekem kapaszkodnom kell.
N o N a m e
:D
TommyC
Én kézdivásárhelyi vagyok!!
Ooo Yeah :D

dixitque deus fiat lux

márcsak onnan tuttam, hogy a minap láttam a sirját.
Kojiro
upsz tényleg, csak ott született :)

Kojiro ergo sum.

Õ Kolozsvárott van :P
Kojiro
meg Dsida Jenõ :)

Kojiro ergo sum.

Sephirot T
én...

sziasztok :) Van koztetek olyan aki Szatmarnemetiben lakik?
Sephirot T
tasnád?te se laksz vmi messze tõlem

N o N a m e
a Wikipedian találtam a képet..
Dark Angel 666
Ez az épület 1920 körül étterem volt.
Amugy régi a képed mert fel van ujitva
Nem az épitése a furcsa , hanem a városom dombra épült , azért tûnik annak

N o N a m e

Ez milyen épület? Kicsit furcsa az épitése :D
N o N a m e
Olvass vissza.

(Székelyudvarhely)
Dark Angel 666
te merre lasz ? én tasnádi vagyok

N o N a m e
nem.. :) többen kéne legyünk.. és kéne pörögjön a topik.
Dark Angel 666
Nem elég hogy itt vagyok én ? :)

N o N a m e
én is..
setuh
halott az biztos pedig azt hittem tobb erdelyi van itt...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sephirot T
kicsit messze van <#shakehead>

N o N a m e
Na kihalt a topik.. Tobjuk fel valamivel:
Erdélyiek közül ki jön el Szovátára április 21-23 között? Én 22.-én ott leszek. Aki nem tudja hogy mirõl van szó az innen tájékozódhat.
http://www.youtube.com/v/pfCKQgWHKpU
Én nem vagyok se hívõ se nemzetiségi, hogy testvér legyek, de inkább ezt nézd meg...
http://www.youtube.com/v/qUZppD_Zd0s
Sephi
Minden Erdély tesvernek ajánlom figyelmebe.

LOL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephirot T
Mondjuk igaz is,arra Székelyudvarhelyen sokkal több a magyar.

N o N a m e
Hát.. én nem is tudom.. Nincsenek román ismerõseim, hetente három órát beszélek románúl (iskolában), de gondolom jó viszonyban vagyunk egymással. Van egy pár olyan román akik utálják a magyarokat, de szerencsére kevesen vannak.
Sephirot T
be is hallt a topik?
lenne egy kérdésem ami fellendítené a hangulatot:ti milyen viszonyban vagytok a románsággal?

Kojiro
Ott születtem ám!
Szal én vagyok saját magam erdélyi kapcsolata is egyben <#hehe>

Kojiro ergo sum.

Schwarz
Sikeresen megkerültük a tavat, a fatörzset is túléltük :-)

Mi az a windows?

Én kétszer voltam a Gyilkos-tónál, elõször 1997-ben, majd 10 évvel késõbb. Tavaly már mászkáltunk a tó körüli ritkán látogatott ösvényeken, majd' fél nap elment rá, nagyon jó volt! Egyikünk bele is esett térdig a tóról lefolyó patakba, mikor egy fatörzsön próbáltunk átkelni rajta. Na meg tõlünk alig másfél méterre egy hiúz szaladt el a parttól az erdõbe! -.-
Egyébként 1997-ben magasabb volt a vízszint... sajnos azt olvastam az útikönyvben, hogy 2060 körül eltûnhet a tó :s

N o N a m e
<#banplz>
Sephi
Ott volt az elsõ "hármasban két lánnyal" élményem :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

V43 1105
Nah mostmár értem, köszi az infot srácok ;)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Schwarz
Gyergyószentmiklóson úgy mesélték, hogy a leomló hegyoldal maga alá temetett egy birkanyájat a juhásszal együtt és ezért lett Gyilkos tó a neve.
Egyébként nem volt ott tó elõtte, csak a leszakadt szikla elzárta a patakok útját, és így gyûlt fel a víz az erdõ területén.
Félelmetes látvány azokkal a kiálló csonkokkal, de egyben szép is, fõleg felülrõl, bár ebbõl semmit sem láttunk a Kis-Cohárdról, mert tiszta felhõs lett mire felértünk.

Mi az a windows?

setuh
hello!en is nagyvaradi vok ami tenyleg nagyon szep varos,szeretek itt lakni.sephi te hol laksz?mondjuk nem hinnem h ismerjuk egymast esetleg mar lattuk egymast az utcan:).

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Dettó Wiki
"Neve a felette emelkedõ Gyilkos hegy nevébõl való, amely talán egy egykori gyilkosságra utal" csak itt leírják miért...

Van róla egy vicc is, mivel cölöpök maradtak a keletkezésébõl fakadóan:

Két katolikus és egy református teológus a vizenjárás csodájáról beszélget.
- Ha elég erõs a hitünk, akkor mi is tudunk vizen járni! - mondja az egyik.
- Próbáljuk meg! - javasolja a másik.
Mindhárman csónakba szállnak, a tó közepére eveznek.
- Hiszek Jézusban s az Õ mindenható erejében! - kiáltja az egyik katolikus, kilép és magabiztosan járkál fel-alá a vizen.
- Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában! - mondja a másik és õ is elkezd járni.
- Egyedül Istené a dicsõség! - kiáltja a protestáns, kiugrik... és elsüllyed.
A két katolikus összenéz:
- Lehet, hogy testvérünk hite is erõs volt - de azért megmutathattuk volna, hol vannak a cölöpök...
Sephirot T
V43 1105
A tónak, miért Gyilkos tó a neve?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Schwarz
Valamikor régen voltam Sepsiszentgyörgyön (Szentgyörgy Expon volt faterék cége kiállító, már meg nem mondom melyik évben, talán 1995), Kézdivásárhelyi szállással (Hotel Incitato vagy ilyesmi).
2006-ban nyertünk Szovátán túlélõtúrát <#nyes>, akkor voltunk a Tordai hasadéknál is, tavaly voltunk a Gyilkos-tónál, Békás szorosnál, Gyergyószentmiklóson volt a szállás. Szuper volt. Ritkán jutok ki, de imádok Erdélyben lenni.

Mi az a windows?

N o N a m e
persze hogy lehet :D
ColdFire
motorozni lehet menni? :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

leho94
Gyere msnre:P

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sephi
Meglehet :D

Sephirot T
deitty,õt ismerem,de sztem összekeversz a tesómmal
esetleg abervájszt nem ismered?

Sephi
Beirok pár nevet hátha.

villy , deitty, larv?

Nem ismerõsek?

Sephirot T
Igen?erre nem is gondoltam
és honnan?

Sephi
Szerintem mi ismerjük egymást személyesen.