SG: Erdély Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kivételesen nemnagyon akartam semmit se sugallni (:
sokat jártam Csíkba, ott lakik az unokatesóm, és apám még csíki volt.
Nagyanyám még mindig Kozmáson lakik.
Remélem nyáron sikerül megint odakeverednem....
dixitque deus fiat lux
Amugy régi a képed mert fel van ujitva
Nem az épitése a furcsa , hanem a városom dombra épült , azért tûnik annak
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Erdélyiek közül ki jön el Szovátára április 21-23 között? Én 22.-én ott leszek. Aki nem tudja hogy mirõl van szó az innen tájékozódhat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lenne egy kérdésem ami fellendítené a hangulatot:ti milyen viszonyban vagytok a románsággal?
Szal én vagyok saját magam erdélyi kapcsolata is egyben <#hehe>#hehe>
Kojiro ergo sum.
Egyébként 1997-ben magasabb volt a vízszint... sajnos azt olvastam az útikönyvben, hogy 2060 körül eltûnhet a tó :s
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként nem volt ott tó elõtte, csak a leszakadt szikla elzárta a patakok útját, és így gyûlt fel a víz az erdõ területén.
Félelmetes látvány azokkal a kiálló csonkokkal, de egyben szép is, fõleg felülrõl, bár ebbõl semmit sem láttunk a Kis-Cohárdról, mert tiszta felhõs lett mire felértünk.
Mi az a windows?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"Neve a felette emelkedõ Gyilkos hegy nevébõl való, amely talán egy egykori gyilkosságra utal" csak itt leírják miért...
Van róla egy vicc is, mivel cölöpök maradtak a keletkezésébõl fakadóan:
Két katolikus és egy református teológus a vizenjárás csodájáról beszélget.
- Ha elég erõs a hitünk, akkor mi is tudunk vizen járni! - mondja az egyik.
- Próbáljuk meg! - javasolja a másik.
Mindhárman csónakba szállnak, a tó közepére eveznek.
- Hiszek Jézusban s az Õ mindenható erejében! - kiáltja az egyik katolikus, kilép és magabiztosan járkál fel-alá a vizen.
- Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában! - mondja a másik és õ is elkezd járni.
- Egyedül Istené a dicsõség! - kiáltja a protestáns, kiugrik... és elsüllyed.
A két katolikus összenéz:
- Lehet, hogy testvérünk hite is erõs volt - de azért megmutathattuk volna, hol vannak a cölöpök...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2006-ban nyertünk Szovátán túlélõtúrát <#nyes>#nyes>, akkor voltunk a Tordai hasadéknál is, tavaly voltunk a Gyilkos-tónál, Békás szorosnál, Gyergyószentmiklóson volt a szállás. Szuper volt. Ritkán jutok ki, de imádok Erdélyben lenni.
Mi az a windows?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
villy , deitty, larv?
Nem ismerõsek?