SG: Erdély Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdélyi topiktali valahol a jövõben? -.-
Egyik felõl van a szinház, a másik felõl van a polgármesteri hivatal:
Egyik felõl az okosok hülyéskednek, másik felõl a hülyék okoskodnak.
Az a házikó nekem is szúrta a szemem, csak annélkül is eléggé kötekedõsre vettem a figurát.
Nagykároly gyönyörû városábol való vagyok,és néhány dologtól eltekintve imádok itt lakni
"Hajrá, egyébként mesélj, hol laksz milyen házikóban, milyen nállatok az idõ, milyenek az emberek ?" --- nem jól tetted fel a kérdést szerintem. Kb olyan lett, mint mikor réges régen az amerikai rokonaival beszélgetett egy barátunk, és azok megkérdezték tõle:
- Na, és Magyarországon van hûtõgép, mosógép, vagy autó?
- Persze, van mindenféle gépünk, és egy Mercedes-szel járunk.
- MEERCÉÉÉDESSZEEEEL??????
Nem azt mondom, hogy buta tök vagy, mint azok az amcsik, mert biztos nem vagy az. Csak a "házikó" szó...hát finoman szólva is tiszteletlen, és degradáló volt. Meg az, hogy "milyen az idõ". Valószínûleg óceáni az éghajlat...<#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Zene nélkül mit érek én?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az elsõ két állításnak meg alapja van, a két város a megyeszékhely címéért harcolt(anno), és akkor volt a csikiak mondása az elsõ sorom, a második, egy ha még jol tudom, most is élõ mondás, mivel régebb mire beértek csíkba dél lett.(ez mind a kettõ amolyan ércelõdés, mert csí1kban már nem terem meg normálisan a szilva)
http://thenamelessphoto.com/
/fav
http://thenamelessphoto.com/
Köszi hogy megosztottad velünk az élményed!
Muszáj volt mindezt leírnom, akit bõvebben érdekel, nyugodtan kérdezzen! Addig is jóéjt mindenkinek!
Nagyon szép város ahol nem kell felni éjszaka az utcán... van nekünk is "brazil" negyedünk de... nem agresszivak.
Lenne mit mesélni... gyönyörû.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vagy lehet az alkohol beszél belõlem.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ideje volt egy ilyen topikot is nyítani, mert ahogy felétek mondani szokták induljunk, mert csíkban már dél van.
Wikipedia - Csíkszereda
Startlap - Csíkszereda
Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Tetszene is a topik, de egy udvarhelyi nyította. -fav.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egy pár oldal a szülõvárosommal kapcsolatosan:
Wikipedia - Székelyudvarhely
Startlap - Székelyudvarhely
Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatal