Iskola, tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
emlõsnek mondja a cápát, meg hasonlók 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amibõl aztán a java megint tök felesleges, bár ez is attól függ, mit fogsz csinálni késõbb
nem is baj, hogy elkente a pofádat az idõsebb 7 éves gépész
de ettõl még lekezelõ volt
na jó 114-et visszavonom, de akkor is finomabban
és ha felteszem kedves Mérnök Úr, hogy Ön mondjuk biológiából, zoológiából segghülye?
gondolom rajtad fogott az oktatás
mindenki más hülye
mennyire tipikus
persze ettõl még mondjuk lehet 😊
nem dõlt el még semmi
ha az autók érdekelnek, akkor foglalkozz suli után azzal
az a terület is nagyon sokrétü
kezdve az autós újságírástól a szalon/szerviz tulajdonlásig
csak amennyi ragad
ha sulin kivül tanulod, akkor annyira hibásan beszélhetsz, írhatsz amennyire jólesik, senki nem fog érte karót adni
fogd fel a nyelvtanulást szórakozásnak (egyébként ha ráérzel, és nem görcsölsz, akkor tényleg az)
de érettségi után se hanyagold persze,de utána meg már el lehet kezdeni a spanyolt 😊
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de szerintem nem túl népszerû nyelveket is érdemes megtanulni,és itt nem ilyen norvég,finn meg svéd nyelvekre gondolok,hanem még ezeknél is ritkábban beszéltekre 😊 ha valaki elsajátít valami ritka nyelvet tökéletesen,akkor el lehet menni vele tolmácsnak,úgyis mindenki angolt meg németet tanul manapság...
ReaL MaDRid x siempre
ha már tanulsz angolt,akkor könnyebb lesz spanyolt,mert mindig van valami hasonlóság az angol és a spanyol között 😊 (na persze itt nem szavakra kell gondolni,hanem fõleg igeidõkre)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy én így terveztem: Angol perfektül, + spanyolt + oroszt középszinten , amennyire menni fog 😊! ott tartok ,hogy angol megy középszinten xD
De esküszöm, kell ehez valami tehetség is, nem csak akarat. Én még a magyar nyelv szépségeivel is hadilábon állok, nem hogy mással, pedig aztán sokat tanultam már.
Hiába. Belemegy a fejembe minden hülye dátom, mûelemzés ha akarom, vágom a kémiát, szerves szervetlen részét, fizika nagy egyenleteinek levezetése, programozás, neuró biológia alap dogmái stb.. szóval széles körben a fejembe tudom gyömöszölni a dolgokat.
De a nyelvet azt egyszerüen nem. A nyelvtanárokba sem bizok, a nyelvoktatás meg eleve bukta volt minden sulimban. Többet megtanultam angol filmekbõl és játékokból.
De majd összeszedem magam valahogy, mert bizony középfokú nélkül esélyem nincs diplomára :S
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ne tétovázz,vágj bele nyugodtan,megéri.veszíteni nem fogsz vele
ReaL MaDRid x siempre
igazából semmilyen célom nincs velük,csak szimplán tudásszomj 😊
ReaL MaDRid x siempre
Most idén hangtechnika gyakorlaton (tavaly a studio eszközöket, keverõasztalt tanulmányoztuk) elektromosság tant tanulunk, amit fizikából tanultunk de semmit nem értettem belõle. Most viszont 5-ös dogát is írtam belõle (Ohm törvénye, Kirhov törvények, eredõ ellenállás számítások, stb.), és sok dolgot megértettem, például a feszültséget is megértettem végre 😄D Hangtecnhikus tanárunk nem fizika tanár, és gyakorlatiasabban tudja elmagyarázni ezeket a dolgokat. Tehát a fizika hasznos lenne, ha rendesen tudnák tanítani. De például a feszültséget már általánosba, és középbe is tanultuk számítani, de el nem tudták magyarázni rendesen, hogy mi az.
annyira bánom ,hogy 10.ben nem kezdtem el két nyelvet tanulni :\ , inkább elmentem közgazdra.. milyen yo lenne ha most 2 nyelvet ismernék! bár 2. nyelvnek kötelezõ lett vna a francia , az meg nem tetszik 😄
ReaL MaDRid x siempre
most vagyok harmadikos gimis.humán tagozaton vagyok ,idén emelt óraszámban(fakt) tanulom a magyart és a törit.igazábol jobban érdekelt volna a természettudomány meg ilyenek,de általánosban 5.tõl egy érdekes matektanárunk volt...szval azt elvetettem igy lettem humános.viszont nem állok valami fényesen magyaarbol ilyen hármas vagyok általában.matek is hármas.egyedül a nyelvek azok(angol,spanyol) amikre azt mondom hogy jól mennek, meg érdekelnek.töri is hármas volt tavalyig,az idei évtöl négyes mert tanárcsere volt.és ami engem igazán érdekel az az autók, és azon belül is fõleg maga a vezetés...vagyis autobuzi vagyok.de nem vagyok nagy matekos.szoval összegezve: a nylevek mennek jol és az autók világa érdekel születésem óta...
milyen pályát kéne kinéznem magamnak?
hátha vannak öteletek
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
most ezt akkor kajra nem értem...eme kijelentésed alapján minimum 35-40-nek saccoltalak volna,akkor még talán meg is érteném,hogy ilyeneket mondasz 😊
ReaL MaDRid x siempre
sokat szoktam wiki-n és más forrásokon olvasgatni olyan dolgokról amik érdekelnek.
ReaL MaDRid x siempre
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
ReaL MaDRid x siempre
ezzel én is így vok , mindig nézek dokumentum filmeket plusszba az adott témához meg a szemlyék után olvasgatok 😊 amibõl sok elõnyöm van! törit szeretem nagyon 😊
Ez kapitális baromság. Az emberek nagy része olyan vad dolgokat állít mert fizikából buta, hogy ehaj csuhaj... Aki felvételizik annak ez kell és az elsõ két félévben ERRE alapoznak. Szóval aki a középiskolában nem tanulta meg jól és ilyen irányban tanul tovább sok jóra ne számítson. Az egyik utolsó értelmes tárgy ami az oktatásban van. Egy gépészmérnök hihetetlen jól tundá tanítani. Sokszor elmélkedtem rajta, mi lenne ha én tartanám az órákat egy suliban párszor, mert én GYAKORLATIASABB példákon keresztül tudám magyarázni a dolgokat.
"Kémia: Érdekes tantárgy, de nagyrészt feltételezésekre alapul, és túlságosan mélyen belemegy 1-2 dologba."
Mi az hogy feltételezésekre? Te hülye vagy? Mellesleg anyám volt kollegája kémia tanár votl és olyan szinten tanította a 18 éves felvételizõ kollegina lányának a kémiát még 10 éve, hogy az egyetem elsõ két évében szinte csak suhant, mert vágta azt amit ott kértek. Én mindig is utáltam a kémiát, mert nem értettem.
"Nyelvtan: Az általános iskolás része még OK. De a középiskolai része nagyrészt mindenféle kitalált kategorizálásról szól."
Hát igen. A helyesírás része az jó, de a többi számomra se jelentett semmit. Mainapig nem fogom fel, hogy lettem érettségin 4-es belõle...
"Történelem: 2. számú lefárasztótantárgy. A tananyag 10-20%-át tudnia kell egy normális embernek, de a többi csak arra jó, hogy a helyet foglalja az ember fejében."
Nana. Egy jó tanárral, mint nekem volt igenis jó és hasznos dolgokat lehet tanulni bár nálam közrejátszik az, hogy a történelem iránti érdeklõdésem azért meghaladja az átlagot. Mindig is jeles voltam belõle, mert szimplán érdekelt. Nem mindegyik része, de azért..
"Irodalom: Az elsõ számú lefárasztótantárgy. Mondják, hogy alapmûveltség, így meg úgy."
Azért némi mûveltség tényleg nem árt, de a nagy részét rühelltem. A kötelezõ olvasmányok fele szerintem a hulladék kategórában van egy-kettõ viszont tényleg jó volt. Most nem sorolom fel azért õket.
Hány éves vagy, hogy ilyen butaságokat írsz? Nagyon fiatal lehetsz vagy csak nem fogott rajtad az oktatás.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ReaL MaDRid x siempre
Töri az fontos és szerintem jó is, irodalom is fontos, de az elemzés írást utálom én is, meg az életrajzokat.
Kémia és fizika szerencsére a mi sulinkba csak 9.-be és 10.-be volt, fizikából nem nagyon tanultunk semmit, kémiából már nem is emlékszem mit tanultunk :S, de az biztos, hogy nem lényeges dolgokat...
Az egyetemen soha nem volt több heti 28 óránál csak azok igen tömények. 3x45 perc a durva 6-7 kerdites tárgyakból a kezdõ egyetemistát padlóra küldi. És két ilyen tárgy volt egymás után...
Különbséget tenni a tárgyak között pedig nem lehet. Mert az egyértelmûen látszik, hogy Dodo a reál tárgyakat szereti, olyan beállítotságú, mint pl én is, inkább napi 8 matek lett volna annak idején, mint egy töri vagy magyar. De a humán blokk képviselõi pont fordítva vannak ám! Nekik meg a sok sok töri és magyar kell, mert azt szeretik. Ezt csak úgy lehetne megoldani, hogy már a kezdetektõl ketté/háromfelé venni a diákokat, de kiskorában még ki tudja eldönteni, mit akar. No meg ha tetszik, ha nem, alapvetõ tudáshoz hozzátartoznak a nagy költõk, és legalább az országunk történelmének a legfõbb állomásai.. Az már persze más kérdés, hogy akit nem érdekel az irodalom meg a töri, az ígysem, úgysem fogja tanulni, és tudni sem fogja azt sosem, érettségi, nagydolgozatok, feleletek ide vagy oda..
.: mobilize.hu :.
De hogy lesz belõlem valami infó szakos emberke azt nem tudom..
ReaL MaDRid x siempre
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Dodo55 18-25
Rocky 18-25
? :o
na meg nyelvtanban : részleges hasonulás meg írásban jelölt teljes hasonulás... azt se tom mik ezek 😄
ReaL MaDRid x siempre