Iskola, tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
szorgalmi idõszakban meg ott a reggel 8-tól 16-ig tartó katalógusos órák, a projectek, melyek megint csak szépen veszik el az ember idejét a jótékony buliktól 😄
De azért nincs miért panaszkodnunk a továbbiakban sem, mert még mindig jó igy. 😊
Meg hát lehet pl kocsmából egyenesen órára menni is 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
vizsgaidõszak: buli, kivéve az 5-6 vizsganapot és elõtte levõ 1-2 napot 😄
.: mobilize.hu :.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Menj el bútorasztalosnak, ha jól csinálod, azzal rendesen lehet keresni és most nincsenek is sokan.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Laci
Akkor azt éreztem hogy hej de sok idõm van, az utóbbi két évben meg azt érzem, hogy nincs semmire annyi mindent szeretnék csinálni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Dolgozni azért jó, mert ha szarul is de legalább megfizetik. Most olyan melót csinálok az egyetemen is amiért egy képzett mérnök azért megkérné az árát én meg ingyér kell hogy csináljam.
Az egyetemen is nagyon fasza, hogy néha bent vagy 8-tól 6-8-ig és azért mész haza, hogy még otthon is tanulj. A melót leteszed és másnapig számûzöd. A sulival nem lehet teljesen ezt tenni.
biosz kettes azért becsúszott, dehát.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
semmi nem lett volna ha nem kezdesz ugatni
fiacskámozhatsz nyugodtan, attól még szaros maradsz, sry, ez van
kérdezz meg bárkit, aki személyesen is ismer, nagy-e a pofám a valóságban is?
és utána ez a sértõdés, ejnye szexmester 😊
kezdjük az elejérõl:
Jó napot kívánok!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az átlagember nem tud rendesen olvasni, betûzd már ki rendesen a nickem, kérlek. A legegyszerûbb személyeskedésen kívül máshogy úgysem tudsz visszavágni, a korom meg pontatlan.
Mivel csak fórumon ilyen nagy a pofád, csak azt tudom csinálni, hogy megszûnök a beszélgetõpartnerednek lenni. Legyen csak tiéd a szemétdomb, kiskakas.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
milyen pénisznövelõ nick már ez!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Eszembe jutott még 1 jó: legnagyobb ragadozó?
szokták is mondani hogy "lóhalállában siettem" <#buck>#buck>
De te azért nem, ugye? ^_^
Csodálkozom, hogy hogy nem kaptál még Nobel-díjat...
Tesztkérdés: melyik a legnagyobb, általunk ismert hal?
a köpönyeg
egy csinovnyik halála
vadkacsa
az orr
soroljammég ? 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az eltérõ szakirányok is igen eltérõ nehézségûek. Egyes szakirányokat a gépészkaron is csak büfészaknak hívûnk viszont vannak igen hardcore szakirányok. Ilyen szerintem pl. A mûszaki mechanika, áramlástech, gépgyártás, géptervezés. Én áramlástechnikán vagyok és évente 4-8 ember, ha végez ezen a szakirányon. Van olyan óra, ahol 6 fõ a hallgató létszám. Polimertechika modulon meg 30-40 fõmodulos is van néha.
A kreditrendszer és a 13 év teljes állami finanszírozás teszi ezt részben, de részben meg az, hogy könnyebben vágják meg az embert emiatt és sok tantárgyból nincs kereszt félév...
csak kicsit butácska...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ott viszont már sokkal nagyobb problémát látok, hogy mindenhol azt olvasni, hogy mûszaki pályákra készülõkbõl hiány van, legyen az infós, mérnök, meg jónéhány gépész. Ugyanakkor a felsõoktatás tolja ki magából a ma már telített szakmák új kisdiákjait, melyeknek pályán belüli elhelyezkedése nagyon nehéz. De ezt mindenki tudja, akkor könyörgöm, azt árulja el nekem valaki, hogy miért van az, hogy kis szorgalommal a leghülyébb is végigmegy a fent említett, telített munkakörre embert bocsájtó szakok diákja, míg akikre igény van, a mûszaki beállítottságúakat meg szórják ki mindenféle szívatós tárgyakkal? Én csak a mérnök infót látom, de itt olyan 300 emberbõl 15-20 kap idõben diplomát.. És nem hülye emberek járnak ide, még csak lustának sem mondható mind...
.: mobilize.hu :.
nekünk 4 szakirányunk van: Hulladékkezelés - elhelyezés, Levegõ- zaj- és rezgésvédelem (ide a halál megy), Természetvédelem (ez se nem túl jó), Talaj és Vízkezelés