Iskola, tanulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
1-2 sörrel az arca jobban telnek az uncsi elöadások...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Fabio Capello
hát errefelé sem elég az egy-két nap... :S Most az egyik vizsgámra egy laza 800 oldalas könyvet kellett beficcenteni vizsgára. De meglett 😄

Kmarha
hja, kivéve ha szigorlatozik az ember, vagy éppen infós létére elektronika vizsgára készül.. mert oda biza nem elég az 1-2 nap. sõt, ahogy telnek a félévek, rémülten látom, egyre több nap kell a vizsgára felkészülésre. És nem azért mert én butulnék el 😄

szorgalmi idõszakban meg ott a reggel 8-tól 16-ig tartó katalógusos órák, a projectek, melyek megint csak szépen veszik el az ember idejét a jótékony buliktól 😄

De azért nincs miért panaszkodnunk a továbbiakban sem, mert még mindig jó igy. 😊

Meg hát lehet pl kocsmából egyenesen órára menni is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

autoszimulator
dehogy.. szorgalmi idõszak: buli
vizsgaidõszak: buli, kivéve az 5-6 vizsganapot és elõtte levõ 1-2 napot 😄

.: mobilize.hu :.

Mike
info terén mi érdekel?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Molnibalage
Nekem meg az utolsó vizgám lesz holnap ha, minden jól megy. Ezután már "csak" állam és nyelvvizsga és kezemben a diploma.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Vagy hegesztõ szakinak és tanulj meg angolul.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Infós suliba semmiképp.
Menj el bútorasztalosnak, ha jól csinálod, azzal rendesen lehet keresni és most nincsenek is sokan.

rvn
hnap uccsó vizsgám aztán szorgalmi" buli idöszak!!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄D

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

sweech
7.-ben 3,43 lószar. kevés tanulással simán össze lehet hozni 4,xx átlagot :p

Szevasztok ! Nekem most 3,43 az átlagom (7.-es vagyok) .. háát nem tudom hova fognak felvenni :S gimibe 100hogy nem megyek se infós suliba se :S

Laci

Molnibalage
Én? A gond az, hogy igazából soha nem tettem azt életem során. Csak tanulgattam, de tanultam.

Szerintem azért kaptál jobb jegyet mert év elején lehet hogy jó voltál és jol tanultál.

Molnibalage
Én egyiket sem utáltam, sõt gimiben kifejezett jó volt az utolsó év. Annyi kényelem van a fiatalságban, hogy sokszor helyetted döntenek, nincs az a kifejezett felelõsségérzet. Ennek már régen vége...

Akkor azt éreztem hogy hej de sok idõm van, az utóbbi két évben meg azt érzem, hogy nincs semmire annyi mindent szeretnék csinálni.

Pepsi Twist
lehet én nagyon útáltam az általánost meg a közép sulit de mai szemmel már útálom magam hogy nem szerettem, jácci könnyedséggel lehetett tanulni a semmiért... na mindeggy

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Molnibalage
Hát ebben van is igazság meg nem is. Én már például rohadtul unom a vizsgázást olyan tárgyakból amik nem is érdekelnek és meg sem fizetik. Hihetetlen kínszenvedés rávenni magam, hogy vizsgára tanuljak. Holnap is lesz egy tanultam rá eddig bõ 2 órát.

Dolgozni azért jó, mert ha szarul is de legalább megfizetik. Most olyan melót csinálok az egyetemen is amiért egy képzett mérnök azért megkérné az árát én meg ingyér kell hogy csináljam.

Az egyetemen is nagyon fasza, hogy néha bent vagy 8-tól 6-8-ig és azért mész haza, hogy még otthon is tanulj. A melót leteszed és másnapig számûzöd. A sulival nem lehet teljesen ezt tenni.

Molnibalage
Haha. Én bioszból (BIOS <#idiota>) 3,3-as átlagra kaptam egy 4-est a tanártól utolsó évben csak azért mert valahonnan megtudta, hogy NAGYON penge voltam fiziákból. Mai napig nem értem ezt. Nem számított sehova, de azért meglepõ volt...

ColdFire
ájdejó hogy csak 5 órám volt 😄
biosz kettes azért becsúszott, dehát.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szucsy89
nincs itt vki aki a BGF-re jár?
Pepsi Twist
Addig örüljetek míg isibe kell járni...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
na megvolt a töri meg a magyar is ! Töri sikerült perfektül, de magyarral megszívtam , mert suliba akartam felkészülni rá , aztán óracsere volt , 5 percet késtem , és elsõ órába írtuk xD szval gy emlékezetbõl arany balladák 😄 yo volt😄! mind1.. töri yo az a lényeg! 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mike
hi, irtam neked okosságokat 😊)) a 112-ben

Mike
ki kezdte? ki szólt be elöször? szal ne játszd itt az agyad
semmi nem lett volna ha nem kezdesz ugatni

fiacskámozhatsz nyugodtan, attól még szaros maradsz, sry, ez van

kérdezz meg bárkit, aki személyesen is ismer, nagy-e a pofám a valóságban is?

és utána ez a sértõdés, ejnye szexmester 😊

kezdjük az elejérõl:
Jó napot kívánok!

Csabesz6
<#gonosz1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Juj de csúnyán beszélsz, fiacskám. Ez minõsít ám téged, elég bunkó vagy.

Az átlagember nem tud rendesen olvasni, betûzd már ki rendesen a nickem, kérlek. A legegyszerûbb személyeskedésen kívül máshogy úgysem tudsz visszavágni, a korom meg pontatlan.

Mivel csak fórumon ilyen nagy a pofád, csak azt tudom csinálni, hogy megszûnök a beszélgetõpartnerednek lenni. Legyen csak tiéd a szemétdomb, kiskakas.

Mike
szólj még bele te is

autoszimulator
csak annyira, mint amennyire ez a kifakadás 35-40 közöttihez méltó.

Aquir
ez az bunyó!😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
a nicked is megérne egy elemzést: szexmester
milyen pénisznövelõ nick már ez!

Aquir
na jó, megmondom, a pókok. tényleg. Mert az ökörnyáluk miatt amikkel vándorolnak, néha feljutnak a sztratoszféráig is, és ott keringenek megfagyva a Föld körül, ha kicsit jobban felkapja õket a szél xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
egyébként elsõ blikkre azt mondanám az óriáscápa

Aquir
én kérdésem: Melyik állat jut fel a legmesszebbre a talajtól a légkörben?

Aquir
gyilkosbálna? vagy az is ellik? <#buck>

Fabio Capello
á erre már nincs kedvem válaszolni 😄

Aquir
jegesmedve?

Pontatlan volt a kérdés, én kérek elnézést 😉

Szárazföldi.

Aquir
a fekete lyuk?

http://www.szepi.hu/irodalom/kedvenc/kt_058.html

Eszembe jutott még 1 jó: legnagyobb ragadozó?

Aquir
a lóhal
szokták is mondani hogy "lóhalállában siettem" <#buck>

Tényleg, meg hasonlók? 😊
De te azért nem, ugye? ^_^
Csodálkozom, hogy hogy nem kaptál még Nobel-díjat...

Tesztkérdés: melyik a legnagyobb, általunk ismert hal?

Mike
a csinovnyik halála kifejezetten jó, mert utána lehet csinovnyikozni

kraawz
Azért némi mûveltség tényleg nem árt, de a nagy részét rühelltem. A kötelezõ olvasmányok fele szerintem a hulladék kategórában van egy-kettõ viszont tényleg jó volt. Most nem sorolom fel azért õket.

a köpönyeg
egy csinovnyik halála
vadkacsa
az orr

soroljammég ? 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Molnibalage
A szivatós tárgyak és a kevés végzõs adja a mûszaki oktatás színvonalát és respektéjt még azért valamennyire. Valahol azt írta valaki, hogy a BME-n végzés csak mosolyt vált ki az állsinterjún, erre valaki reagált rá, hogy inkább elismerést fõleg a tradícionális mérnöki karokon (gépész, villany, építõ).

Az eltérõ szakirányok is igen eltérõ nehézségûek. Egyes szakirányokat a gépészkaron is csak büfészaknak hívûnk viszont vannak igen hardcore szakirányok. Ilyen szerintem pl. A mûszaki mechanika, áramlástech, gépgyártás, géptervezés. Én áramlástechnikán vagyok és évente 4-8 ember, ha végez ezen a szakirányon. Van olyan óra, ahol 6 fõ a hallgató létszám. Polimertechika modulon meg 30-40 fõmodulos is van néha.

Molnibalage
Az ÁTLAG gépész a BME-n jelenleg 7,5 év alatt végez, tehát én a 7 évemmel átlagon felüli leszek. <#vigyor1>

A kreditrendszer és a 13 év teljes állami finanszírozás teszi ezt részben, de részben meg az, hogy könnyebben vágják meg az embert emiatt és sok tantárgyból nincs kereszt félév...

Fabio Capello
😛 Nálunk szupraindividuális, mikro és ökológia van... Egyik rosszabb mint a másik 😄

joebacsi
ellenben nemvolt rossz kislány 😊
csak kicsit butácska...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

autoszimulator
nem neked megy, csak nálad láttam az idézetet, hogy egyetemen csak értelmes, téged érdeklõ tárgyakat tanitanak. Ez sajnos nem így van.. Bár nálunk azt hangoztatják, hogy ez nem csak a szakmánk belénk nevelése, hanem egy életre felkészítõ fázisa az életünknek, ezért is tanulunk pl vállalatirányítást, menedzsmentet, mert elvileg ha mi munkát találunk, elõbb utóbb fõnöki pozícióba fogunk kerülni, legalábbis lesznek alánk rendelt dolgozók. Tehát ez a része még talán nem is haszontalan, és érdekesnek is mondható.. A gazdasági és hasonló humán blokk tárgyai, melyek kötelezõek X kredit erejéig, azok pont annyira vannak csak komolyan véve, amennyire még nem megterhelõ. Tehát ott vannak, de az elvárás, mintha nem is lenne.. Ezen a téren nincs probléma..

Ott viszont már sokkal nagyobb problémát látok, hogy mindenhol azt olvasni, hogy mûszaki pályákra készülõkbõl hiány van, legyen az infós, mérnök, meg jónéhány gépész. Ugyanakkor a felsõoktatás tolja ki magából a ma már telített szakmák új kisdiákjait, melyeknek pályán belüli elhelyezkedése nagyon nehéz. De ezt mindenki tudja, akkor könyörgöm, azt árulja el nekem valaki, hogy miért van az, hogy kis szorgalommal a leghülyébb is végigmegy a fent említett, telített munkakörre embert bocsájtó szakok diákja, míg akikre igény van, a mûszaki beállítottságúakat meg szórják ki mindenféle szívatós tárgyakkal? Én csak a mérnök infót látom, de itt olyan 300 emberbõl 15-20 kap idõben diplomát.. És nem hülye emberek járnak ide, még csak lustának sem mondható mind...

Aquir
jah hálisten nem lesz indexünk <#buck> én is a TTiK-n vagyok, de a környezettudományi szakon 😊
nekünk 4 szakirányunk van: Hulladékkezelés - elhelyezés, Levegõ- zaj- és rezgésvédelem (ide a halál megy), Természetvédelem (ez se nem túl jó), Talaj és Vízkezelés