Rock Band
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv, régóta keresem a Rock Band legelsõ részét xbox360-ra, esetleg nincs valakinek egy eladó példány? (lehetõleg jó állapotba) vagy ismer e vki olyan oldalt ahol még lehet kapni.
helló
van egy guitar hero PS3 dobom amit sajna nem tudok behozni a Rock Band 2-ben. gitárt vagy mikrofont kér de a dobot nem látja. mit kellene tennem hogy menjen?
köszi
van egy guitar hero PS3 dobom amit sajna nem tudok behozni a Rock Band 2-ben. gitárt vagy mikrofont kér de a dobot nem látja. mit kellene tennem hogy menjen?
köszi
Sziasztok!
Rock Band Drum Set Dobfelszerelés Xbox 360 konzolhoz.
Új, bontatlan.
Képek a termékrõl.
Postai utánvét: Értékbiztosított csomag, 2 napos szállítási garanciával 1700 forint.
Személyes átvétel: Budapest, Tatabánya
mail / msn : [email protected]
jani
Rock Band Drum Set Dobfelszerelés Xbox 360 konzolhoz.
Új, bontatlan.
Képek a termékrõl.
Postai utánvét: Értékbiztosított csomag, 2 napos szállítási garanciával 1700 forint.
Személyes átvétel: Budapest, Tatabánya
mail / msn : [email protected]
jani
Szerintem lehet, de minek?
Papesz
Üdv a népnek kérdésem az lenne hogy a rock band 2-õt lehet-e kezelõvel játszani????
Nagyon sok jó szám kimaradt sajna, én sem értem a dolgot. Lehet reménykedni, hogy DLC-ként jön majd, de nem nagyon hiszem. Kár, szerintem a legjobb RB epizód.
Hali, kicsit halott a tápig, de attól még feltennék egy kérdést. Hivatalos magyar forgalomba nem került véletlen a Mad Catz-féle hozdozható drum-kit?
Ma vettem meg mikrofonnal jóárasítva a Beatles Rock Band-et... kihagyták belõle és nem is tölthetõ le/vásárolható meg a két leghíresebb számuk a Yesterday és a Love Me Do.
Ki az a barom aki ezeket kihagyta? Le kéne vágni a kezeit, hogy többet ilyen jellegû zenei kiadványhoz ne nyúlhasson!
Ki az a barom aki ezeket kihagyta? Le kéne vágni a kezeit, hogy többet ilyen jellegû zenei kiadványhoz ne nyúlhasson!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Üdv!
Nem ismerem a guitar hero és a rock band sorozatot,de most tervezem megvásárolni a Beatles Rock Bandet x360ra 2 mikrofonnal kizárólag karaoke célból.
Lenne pár láma kérdésem:
-a játékprogram+a mikik alkalmasak karaoke házibulikhoz?
-a beatles rock band 2db mikrofonja melyik játékokkal kompatibilis még?Melyik játékokat vásároljam még meg hozzá?
-ha nem veszek hozzá hangszert,akkor is lehet játszani 3an? Pl 2 miki+1 ember a kontrolerrel?
Elõre is köszi a segítséget.
Nem ismerem a guitar hero és a rock band sorozatot,de most tervezem megvásárolni a Beatles Rock Bandet x360ra 2 mikrofonnal kizárólag karaoke célból.
Lenne pár láma kérdésem:
-a játékprogram+a mikik alkalmasak karaoke házibulikhoz?
-a beatles rock band 2db mikrofonja melyik játékokkal kompatibilis még?Melyik játékokat vásároljam még meg hozzá?
-ha nem veszek hozzá hangszert,akkor is lehet játszani 3an? Pl 2 miki+1 ember a kontrolerrel?
Elõre is köszi a segítséget.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Még egy kérdés!
Nem nagyon tudjuk, hogy pontosan hogyan is kéne mûködnie a gitár overdrive-nak. Elvileg, ha a felén túl van, és csak föl kell rántani a gitárt. Na ez nem mindig mûködik, sõt, van, hogy magától elindul. Ez a gitár hibája, vagy valami trükkje?
Hálás köszönet! :)
Nem nagyon tudjuk, hogy pontosan hogyan is kéne mûködnie a gitár overdrive-nak. Elvileg, ha a felén túl van, és csak föl kell rántani a gitárt. Na ez nem mindig mûködik, sõt, van, hogy magától elindul. Ez a gitár hibája, vagy valami trükkje?
Hálás köszönet! :)
OK, köszi szépen, én is így gondoltam, csak én dobolok és ott ugye fix, hogy mikor lehet (a fehérnél gyûjteni, és csak a szóló után elnyomni).
Mindegyik konzolhoz elérhetõek a Track Pack-ek.
Papesz
Na, overdrive mûködése:
Ha fehéren világítanak a biszbaszok és eltalálod mindet zsinórban kapsz egy adat overdrive "fröccsöt". Hogy mennyi a felhasználható overdrive azt lent látod egy sárga csík jelzi.
Ha elérted a csík felét (fel is villan ilyenkor az egész hang"tábla" egy pillanatra) akkor el lehet lõni (gitár felrántással).
De ajánlom a tutorialt végigcsinálni, mindent szépen elmagyaráz.
DLC-t (neve alapján is láthatóan) csak letölteni lehet, úgy tudom pár track-pack kijött külföldön új dalokkal, de lehet h az csak a ps2 verzához.
Ha fehéren világítanak a biszbaszok és eltalálod mindet zsinórban kapsz egy adat overdrive "fröccsöt". Hogy mennyi a felhasználható overdrive azt lent látod egy sárga csík jelzi.
Ha elérted a csík felét (fel is villan ilyenkor az egész hang"tábla" egy pillanatra) akkor el lehet lõni (gitár felrántással).
De ajánlom a tutorialt végigcsinálni, mindent szépen elmagyaráz.
DLC-t (neve alapján is láthatóan) csak letölteni lehet, úgy tudom pár track-pack kijött külföldön új dalokkal, de lehet h az csak a ps2 verzához.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
De ezt az overdrive-ot nem csak akkor lehet, amikor a gép adja (amikor fehérek a színek)?
És még egy kérdés. Meg lehet valahogyan szerezni DLC-s zenéket offline is? (otthon nincs netem ;) )
Köszi!
És még egy kérdés. Meg lehet valahogyan szerezni DLC-s zenéket offline is? (otthon nincs netem ;) )
Köszi!
engem érdekelne a dolog csak anyit mondj meg hogy mijen régen és menyit halsználtad ?????és mért akarod eladni ?
Hello.
Xbox360-as Rock Band gitár eladó vkinek?
tel 20 9584188
Xbox360-as Rock Band gitár eladó vkinek?
tel 20 9584188
Valaki, aki még a játékban elsüti a sztárpóvert (overdrive). Ezzel egy dal alatt max 2x lehet visszahozni valakit, utána kampó.
De érdemes nem megvárni, míg a gyenge játékos kiesik, ui. a sztárpóver mindenkire hatással van, pár betalált hang és mindenki visszaszalad a csúszka tetejére.
Ez egy jól mûködõ dinamikája a játéknak, a legjobb játékosnak (aki a legtöbb powát össze tudja gyûjteni) figyelnie kell a többiek állását és akkor elnyomni az overdrive-ot, amikor valaki már nagyon veszélyben van.
De érdemes nem megvárni, míg a gyenge játékos kiesik, ui. a sztárpóver mindenkire hatással van, pár betalált hang és mindenki visszaszalad a csúszka tetejére.
Ez egy jól mûködõ dinamikája a játéknak, a legjobb játékosnak (aki a legtöbb powát össze tudja gyûjteni) figyelnie kell a többiek állását és akkor elnyomni az overdrive-ot, amikor valaki már nagyon veszélyben van.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha többen játszunk, akkor hogy lehet visszahozni egy kiesett játékost? Valahol olvastam, hogy lehet ilyet, de nekem nem sikerült.
Köszi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha többen játszunk, akkor hogy lehet visszahozni egy kiesett játékost? Valahol olvastam, hogy lehet ilyet, de nekem nem sikerült.
Köszi!
Tisztelt katehell!
Mikor az Amazon.de-rõl rendelted a dob szerkót akkor nem volt vámoltatás?
hunmike94
Mikor az Amazon.de-rõl rendelted a dob szerkót akkor nem volt vámoltatás?
hunmike94
Tegnap megérkezett a Dob szerkóm!
Az Amazon.de-rõl rendeltem, csak dob (Rock Band Drums), PS2-re. Letöltöttem<#awink>#awink> hozzá egy csomó játékot, eddig mindegyikkel mûködik (GH World T., Metallica stb..).
5 nap alatt itt volt, fizettem érte kb. 11 000Ft-ot.
Igy legalább újra használom a régi PS2-õt.
Amazon.com-ról ha rendel valaki, lehet hogy megvámoltatják.
Az Amazon.de-rõl rendeltem, csak dob (Rock Band Drums), PS2-re. Letöltöttem<#awink>#awink> hozzá egy csomó játékot, eddig mindegyikkel mûködik (GH World T., Metallica stb..).
5 nap alatt itt volt, fizettem érte kb. 11 000Ft-ot.
Igy legalább újra használom a régi PS2-õt.
Amazon.com-ról ha rendel valaki, lehet hogy megvámoltatják.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon de lécci segítsetek! Amazon.com oldalon láttam egy RockBand Special Edition-t Playstation 2-re és $75.10 azaz 14.000 Forint. Ez lehetséges, hogy ennyibe kerül? Egyébként hol van helyileg ez az üzlet és szállítanak Magyarországra? Lécci válaszoljatok. Köszönöm.
Basszus ezt a Gh fórumba akartam.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szerintem bármelyik konzolos kisboltban. Überkonzol, Gamestore, akármi.
Papesz
Hy.Nincs semmi a játékhoz csak egy gamepadom.De én a régi GH3-as módszerrel billel akarok nyomni.VAn rá eély?Vki küldene egy config fájlt vagy elmagyarázná h tudom beállítani a szokásos shift vagy enter pengetés és az F1-F5ig a húrokat.Elõre is köszi.
Egy GH és Rock fan.
Egy GH és Rock fan.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én még csak 2.60-nál járok!
Akkor tényleg nincs több ötletem. Sok embernek volt ez a problémája a 2.80-as firmware óta, de ez a módszer mindenkinek segített.
Papesz
Megprobáltam amit mondasz már többször is mindkét gitárral,semmi!
Könyörgöm, próbáld már meg Les Paul-lal amit leírtam a #135-ben.
Papesz
Nem megy a Les Paul-al se!
Ugyanazt csinálja,a menüben enged lépkedni utána meg kiirja,hogy csatlakoztassak egy microphone-t!
A fene egye meg!
Ugyanazt csinálja,a menüben enged lépkedni utána meg kiirja,hogy csatlakoztassak egy microphone-t!
A fene egye meg!
Köszi.Nekem jelenleg a legujabb kiadású World Tour-os gitár van a Metallica-s.
Sejtettem,hogy ott van bibi,hogy még se egyforma a két gitár!
Megprobálok egy Les-t szerezni és azzal kiprobálni!
Sejtettem,hogy ott van bibi,hogy még se egyforma a két gitár!
Megprobálok egy Les-t szerezni és azzal kiprobálni!
Les Paul.
Papesz
Még egy kérdés ha nem haragszol,milyen gitárral játszottad?
Les Paul vagy a World Tour-os gitár?
Les Paul vagy a World Tour-os gitár?
Köszönöm,hogy segiteni akartál!
Oké, én elhiszem.
Ugyanez a problémám volt, megoldottam. Leírtam. Sok sikert a továbbiakban.
Ugyanez a problémám volt, megoldottam. Leírtam. Sok sikert a továbbiakban.
Papesz
Hidd el,hogy nem ez a megoldás<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ha röviden nyomod a PS gombot, akkor kitesz az XMB-be. Ott megkeresed a Accessory Settings menüpontot, azon belül pedig a Reassign Controller menüpontot. Átállítod 7-rõl 1-re és már megy is.
Papesz
Ha hosszan nyomom a ps gombot akkor is ezt adja,hogy controller settings,ez volt az elsõ amit probáltam,nem jó!
Hát arra, hogy kalibráld újra a gitárt. Úgy kell, ahogy a sima kontrollert.
Accessory settings >>> Controller settings
Accessory settings >>> Controller settings
Papesz
Hello.Pontosan mire is gondolsz?
Kalibráld újra a gitárt, az új firmware baszta el. Ha újrakalibrálod, jó lesz.
Papesz
Csak ugy lehet elinditani ha be van dugva egy microphone is?
Guitar Hero gitárral játsznám,de microphone-t kér innen nem tudok tovább menni!Ps3-rol van szó!A menüben enged lépkedni tovább semmi!<#falbav>#falbav>
Guitar Hero gitárral játsznám,de microphone-t kér innen nem tudok tovább menni!Ps3-rol van szó!A menüben enged lépkedni tovább semmi!<#falbav>#falbav>
Hali, engem egy vezetékes ps3 RockBand gitár érdekelne (lehet 1-2 is). Akinek van eladó, megkímélt állapotú, légyszi dobjon egy privit :)
Eladó egy Rock Band Drum kit ( Rock Band dobszett ) - Drumsensor mod-dal. PS2 / PS3 konzolokon mûködik.
Ez a dobszett egy modifikált szett (drumsensor mod), tehát az eredeti szenzorok sokkal jobb minõségûre lettek kicserélve (USA-ból rendeltem), igy a dob érzékenysége sokkal jobb a gyárinál.
A dobokon rajta van egy gyári hamgtompitó szett is,igy sokkal halkabb a mûködése,és sokkal rugalmasabb a felület is.
Kb fél éves, nem sokat volt használva.Nagyon szép, gyári állapotú, a lábgép sincs szétrúgva.
Gyári dobozában adom.
Az eladás oka: Kisfiam született,és azóta garázsban áll dobozában,mert nincs idõm játszani, a kissrác meg viszi a pénzt.
Szállítás, fizetés:
Vagy futár (1980 ft), vagy vállalom,hogy hétvégén a Kecskemétre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, Budapest Nyugatiba felviszem vonattal (ennek 500 ft a költsége).
Fizetés helyszini átvétel esetén kp, futár esetén vagy utalás.
emailben ( balazs_skob(kukac)hotmail.com ) vagy telefonon ( 06-70-5199392) lehet érdeklõdni.
Ez a dobszett egy modifikált szett (drumsensor mod), tehát az eredeti szenzorok sokkal jobb minõségûre lettek kicserélve (USA-ból rendeltem), igy a dob érzékenysége sokkal jobb a gyárinál.
A dobokon rajta van egy gyári hamgtompitó szett is,igy sokkal halkabb a mûködése,és sokkal rugalmasabb a felület is.
Kb fél éves, nem sokat volt használva.Nagyon szép, gyári állapotú, a lábgép sincs szétrúgva.
Gyári dobozában adom.
Az eladás oka: Kisfiam született,és azóta garázsban áll dobozában,mert nincs idõm játszani, a kissrác meg viszi a pénzt.
Szállítás, fizetés:
Vagy futár (1980 ft), vagy vállalom,hogy hétvégén a Kecskemétre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, Budapest Nyugatiba felviszem vonattal (ennek 500 ft a költsége).
Fizetés helyszini átvétel esetén kp, futár esetén vagy utalás.
emailben ( balazs_skob(kukac)hotmail.com ) vagy telefonon ( 06-70-5199392) lehet érdeklõdni.
Oldal 1 / 4Következő →