<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De, a szellemi munkája te paraszt!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ez a topik azért lett, hogy az SG-n ne legyen warez nyílt formában(ahhogy a banner feliratán is olvashatod). Tõlem aztán azt tõltesz le amit akarsz, leszarom. csak itt sokan azt kezdték el mondani, hogy joguk van a warezoláshoz és mit képzelnek itt az SG-n, hogy próbál ellene tenni valamit.
Ha ezt nem vagytok képesek megérteni, akkor sajnálom.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért en beszélgethetnének? Csak az elindítási problémákról, warezhez kapcsolódó kérdésekrõl nem kellene a fórumban diskurálniuk.
de nézzük a másik oldalát a dolognak a warez terjesztõt akihez sms-t küldesz valamiért ami nem az övé (modern kor robin hood-ja??!) szal elgondolkodtató és ez már tényleg lopás
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BTW: A 'nagyon warezolás' az tényleg sok. Tehát pl. olyan, hogy linket letöltéshez, vagy cracket direkt linkben, keyt belinkelni ténykeg nem etikus. De nehogy már azok akik tört játékkal játszanak, ne beszélgethessenek egymással.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A zene esetében a koncert jó példa (vagy film esetében a mozi), de a játékok esetében csak a vásárlás az, mely haszonhoz juttathatja a kiadót (esetleg a reklámok a játékban, de ez nem fedezia k öltségeket, és nem minden esetben mûködik). A kiadót pedig lehet utálni, de ha azt akarjuk, hogy jusson pénz a következõ játékra, fizesse valaki a fejlesztõket, azzal bizony õket is kell támogatnunk. De emellett léteznek független fejlesztések is, mely esetekben lehet támogatni közvetlenül is a fejlesztõket.
de ha már itt tarunk amiért elítélem a warezos játékost (nem a warezt) aza csalás lehetõsége mert neki nincs mit vesztenie .. nyugaton nem azért warezolnak mert nincs rá lé hanem mert nyugottan csalhat max generál egy újabb kulcsot 😞(
mindegy, majd rájösz magadtól is a dolgokra.<#rolleyes>#rolleyes>
mennyi szövegértõ ember van itt... ^^
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
És ismét mondom, hogy nem azt mondom, hogy a warez minden esetben jó dolog. Ha van lehetõség anyagiakban, akkor támogatni kell a játék készítõket.
#210 -> A kiadó veszít inkább. Az elõadóknak a koncertekbõl jön be több pénz, hogyha letöltik akkor még többen megismerik és többen jöhetnek koncertre is.
Downhill!!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
õk a WAMZEREK
a leggusztustalanabb ember fajták ezek
Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
Én meg nem vagyok elég pénzes a yachton tartott kaviáros, heroinos partikra való belépéshez. Oda ki visz be engem, ha még egy hajóm sincs?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De tényleg igazad van, ez a legjobb hasonlat.
És nem feltétlenül abba, amelyikbe kellene...
A legtöbb játéknak nincs külön "csúnya topikja", csak a legnagyobb neveknek.
ha ebbõl élnél meg, és ellopnák a zenéidet, akkor mit szólnál hozzá? a játékot is készíti valaki, mert ez a munkája. ennél dedósabban nem tudom leírni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A játék tervezõje fejlesztõi több 10000 dollárt több évi fejlesztõ munkát sponzorok pénzeit stb tölt/költ el egy játék elkészitésére. Abban reménykedve hogy az eladásbõl ezt visszakapják, esetleg egy minimális nyereséget termellnek. Ha te letöltöd, akkor mind azt aki pénzt adott erre, mind azt aki ezzel ébvekete dolgozott megkárosítod. Ez teljesen egyértelmû. Ezen nem kell vitázni.
Az már lehet vita kérdése hogy ügynök modon besugjuk azokat akik ezt csinálják hogyesetleg egy forumról tiltva legyenek. Vagy elkezdünk arról beszélni hogy azok akik ide irnak csak tiszta szoftvereket használnak. Bármelyik emberkéhez akár Sir Quno Jedi -hez bemennél tömegesen találnál illegális dolgokat. Cd-ket játékokat, gáz óra buzeráciot, Kábel tv átkötést, villány buheráciot stb. És ez nem igazán az emberek hibája, hanem annak, hogy nem tudunk olyan szintû béreket keresni, hogy minden szükségünket fedezze. ÉS innentõl büzlik az egész warezz és lopás téma.
Downhill!!
ezért nyílt ez a topik nem másért.
Ne haragudjatok de ez baromi nagy hülyeség. Nem tudom elképzelni a kivitelezését. Tegyük fel nem tudom, honnan letölteni, crackelni... stb. egy játékot, akkor megkeresem a játékhoz tartozó topikot és az odaírók mindegyikének küldök egy PM-et??? Akkor már egybõl be lehet vezetni a csoportos PM küldési funkciót is. Mekkora anyázások lennének.
Nem értem egyébként mi a gond. Eddig is általában 1 játéknak két topikja volt. Egy 'hivatalos' meg egy spam/warez. Ennyi! Mindenki oda megy amelyikbe akar.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.