<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
#188 -> Pont azt próbálom magyarázni, hogy ha a videókártyámat elveszed akkor az tõlem elveszik, ezért lopás. Ha letöltök valamit nem veszik el senkinek semmi. Ha ezzel bárkinek veszteséget okoznék akkor nem csinálnám.
#194 -> Egyelõre tanulok, hogy késõbb legyen lehetõségem dolgozni. De még mindig nem azt mondom, hogy a warez jó dolog.
DE alapvetõen a warez az Lopás bárhogy is szépítjük 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hihetetlen.
1. A warez Lopás! Tök mind1 honan és merre fele nézed😄
2. Szükség van rá, mert nekem speciel hitelbõl van a gépem is😄 És nem lenne rá pénzem hogy megvegyem az xp-t és a játékokat. Van sok gamé ami eredeti de a legtöbb warez.
Szóval aki warezol lop ez teljesen egyértelmû. Csak ezzel az a baj hogy ilyen megközelitésbe magyarország sõt a többi ország 99,9% át börtönbe lehetne zárni😄
Downhill!!
Mit képzelsz, ki vagy te, hogy alanyi jogon mindent az arcodba kell hogy toljanak? Semmi nem jár neked, max a víz a kutakról, meg a levegõ.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem pont a fagylalt van horror áron. Egy gombóc mondjuk tartson el 2 percig (de nem tart), egy játék viszont ennél jóval hosszabb éléméynt nyújt. Persze ez szerintem is leegyszerûsített és hibás érvelés, nem lehet csak ez alapján mérni valaminkem az értékét, de nehogy már a fagylalt árával hasonlítsuk össze a játékokét! 😉
Akinek nincs sok pénze, vehet bagóért budget kiadásokat, használt játékokat. Ja, hogy al egújabb címekkel kell játszani az "olcsó" gépen maximális grafikai beállítások mellett, ráadásul minddel, ami bbármelyik havernál, osztálytársnál megfordult? Világos.
(De ez még mindig OFF itt, ott a láthatatlan banner...)
Ha valamin napokig-hónapokig-évekig dolgozom nem örülnék neki ha valaki egyszerûen ellopná, jogtalanul használná mert " mit izgulok, úyse vette volna meg " 😊))
Mikor fizetni kell érte , és nem lehet megfogni az nem is lézetik, mikor viszont használni és élvezni kell akkor igen 😊))
Nem vagyok warezellenes, magam is hasznáélok lopott cuccokat, felhasználói progikat képtelenség megvenni magyar bérekbõl ( több száz-ezer/db...), de nem értek egyet azzal, hogy legyen teljesen elfogadott dolog mindenhol!
Ha valaki warezolni akar, magánügy oldja meg ahogy tudja ! (Külön vicc, hogy egyesek még wrez cuccokkal sem boldogulnak , nem indul stb... , de de kötelezõen elvérják a topikokban, hogy megfelelõ supportot kapjanak hozzá 😊))
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mellesleg a PC-és játékpiacot részben már tönkretette, nem lenne jobb lassan másként gondolkodni?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Egyébként fagyit nem lopok, mert azt nem 2-3ezer Ft-ért adják (a jobbakat meg nem 10000-ért), és ha ingyen kérnék akkor az elveszne annak aki eladná.
Én egyébként csak azt próbálom érvelni, hogy nem lopás, nem az h a warez jó.
Beszélgetni lehet róla (lásd banner), de ez nem jelenti azt, hogy magának a warezolásnak is itt kellene folynia, ez két különbözõ dolog. Nem hiszem, hogy itt kell megerõsítést kapnia bármilyen - néhány kivételtõl eltekintve - illegális cselekeménynek.
"Politika itt nincs, rendben van (tudom, hogy nehéz, de lehetne errõl is normálisan beszélni)."
Engem is érdekel a téma (kell is, hogy érdekeljen, elvégre a szakmámhoz is elég szorosan kapcsolódik), de talán jobb, hogy nincs, tartok tõle, hogy itt csak nagyon erõs vasszigorral lehetne normálisan eszmét cserélni a témában.
Azért nehogy már az legyen a gáz, ha kûzdünk a mocsok ellen.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem fizetsz érte és használod. Azaz a jogos csere alaptörvényét sérted meg.
HA valamire nincs pénzed nem használod.
Vagy esetleg a cukrászdába is odamész és azt mondod, hogy te haver adjál már abból a krémesbõl egy kis kostolót, mert addig nem veszek belõle amíg nem kóstoltam. De nagyobb adagot adj mint a hivatalos kostolóé.
Szóval nem látom indkoltnak azt az álláspontot, hogy "nincs pénzem azért töltöm le" Akkor ne játszál vele ha nincs rá pénzed. Szegény gyerek ne gizdázzon.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha valakitõl elveszem az eredeti játékot az lopás (amit megvett). Ha letöltök valamit akkor senkinek nem veszik el semmi... (megvenni úgyse tudnám/tudnák, én legalábbis mostanában nem). Ha az újabb játékok kerülnének annyiba, mint az olcsóbbak most, akkor lehetséges.
A letöltés egyébként biztos illegális, nem úgy van h 24 órán belül kell törölni a géprõl? ^^
Nekem tört gow-al is csak a swappelés volt, aminek sztem szintén nincs köze wrzhez (csak grafikán kellett állítani egy kicsit és jó lett).
Én pl soha az életben nem vennék meg látatlanul egy DVD filmet sem, csak olyan filmet veszek meg DVD-n amit láttam és tudom, hogy jó.
Downhill!!
Lesz helyette egy topik amiben majd nem lehet eligazodni. Én PC-s vagyok csak próbálok együttérezni a konzolosokkal 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eltúlzod. Én is ellene vagyok az SMS webnek.
Magyarázat:
Anno még a Pecsa korszakban alakult ki idehaza (is!) egy olyan eszme, hogy mindenkihez eljuthasson xy "virtuális élmény", szabadon!
Ebbe "xartak bele" /elnézést de így van!/ a szemét, szarházi élõsködõ wrz FTP és SMS webes oldalak hányinger emberei, akik egy eszmét kihasználva mások munkájából gazdagodnak.
Az SG-n jelenleg is törlik (nagyrészt) a letöltési és szériszám lineket.
Nagyrészt nem is azért járnak ide az emberek, hanem ha már megvan a release, akkor azt hogyan indíthatják el, mik a trükkök, késõbb hogyan multizhatnak stb. Az egész szellemisége itt is azért a szabad szoftveráramlásról szól. Igen, néha döcögve, néha nyögvenyelõsen, de érezhetõ egy alapvetõ betyárbecsület.
"Mint mondom, a konzolos topikokat nem ismerem, de nem tudom elképzelni miylen segítség kell ott az elindításhoz. "
Nézz csak körül. Wiikey, chippek, bootlemezek, szoftverfrissítések, indítási, kiírási instrukciók és bizony még a konzolok esetében is gyakran szó esik patchekrõl amikor egy adott release-el gond van és késõbb jön hozzá egy "javítás".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyszóval: N E V E T S É G E S
A warez nem lopás. Lopás az amikor valakitõl elveszed az eredetit amit megvett. Digitális adatokat nem is lehet ellopni...
Alul is fel van tüntetve hogy a hozzászólások nem tükrözik az SG.hu szerkesztõségének álláspontját. Annyival még egészítsétek ki hogy az SG.hu nem vállal felelõsséget a hsz.-ek tartalmáért.
Szégyen vagy nem, én többnyire a warez miatt járok ide. Azért látogatom a topikokat hogy megtudjam mikor elérhetõ, illetve milyen módon bírható mûködésre egy-egy warez gamma. Másért minek járjak ide? A játékkal kapcsolatos topikok tele vannak rayi 13 évesekkel akik minden új shot-ra elélveznek 3x, meg elakadnak már rögtön a main menu-ben
Szóval szerintem amíg nem kaptok felszólítást nem kellene ezzel foglalkozni. Illetve az eddigi rendszer nekem tetszett hogy volt egy OFF/WAREZ topik.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1184343585
Na gyerünk már, ne csak én besúgjak itten, olyan menõ ez ebben az országban, gyertek ti is <#eplus2>#eplus2>
Élj csak abban a hitben, hogy ott minden warezmentes. Kijön egy release és mindenki lázba jön. Ja, alapból egy haldokló topic, mert a nyílt wrz kérdések egy része valóban kukába kerül, de attól még az összes odajáró csinálja /ez egy kicsit kezd olyan lenni, mint a székelés, mindenki csinálja, de nem beszélünk róla :-D/
A wrz kártyákat meg biztos csak az MP3 kapcsán emlegetik/árulják.
Szeretettel: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1062591127
Minél több látogató, annál több lehetséges SMS küldõ, no meg annál jobb REKLÁM felület az SG!
Ha x user tudja, hogy itt segítenek neki -nem letöltõhelyekre gondolok-, elindítani z játékot, akkor jön, regisztrál, aktívan hozzászól, cikkeket olvas, reklámokat olvas (akaratlanul is!) és SMS-t küld.
Viszont ha keményít az SG akkor ne már csak kicsit keményítsen, hanem nagyon. 7 napon belül célszerû lenne az összes wrz topicot törölni és hsz-eket leírtani. Hajrá :-D
küld a linket pü-ben, vagy emailen, azt más keresõ nem mutatja...
A gépet sem kell olyan gyakran újítani amennyien emiatt sírnak csak ha vérpisitke módjára mindent maxon akarsz tolni. Nekem az elmúlt 3 évben gyakorlatilag csak a videókarim változott meg és vettem egyszer RAM-ot és mégis elvagyok. Én is warezoltam régen, de azért közel sem ilyen elszántan. Évi 4-5 játéknál többet nem újítottam be soha és a fele olyan szar volt, hogy kipróbálás után landolt a kukában...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM