WAREZ mentesítés!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Magyarázd már meg, hogy mi az, hogy nyílt? Netalán vannak olyan topikok amikhez külön regisztráció kell? Csak mert sztem egy fórum az mindenképpen nyílt. Mégha a gumiban van a topik akkor is.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

JAG1
Sõt, nekem csak az van. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szerintem, mindenki leszarja kinek mi warez otthon. Ennek a topiknak nem is ez a lényege, hanem az, hogy az SG-fórumról tünjön el.(legalábbis ne legyen nyílt)

Ezt miért olyan nehéz felfogni?<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Csak azért, emrt így webben a formában a "jujj, lefoglalják a szervereket" szintû hisztéria ugrott be. Nyilván nem arról van szó, hogy az összes topikot egybõl bezárogatják, ez csak az út eleje.

Részemrõl nagyon örülnék, ha nem a warezspam árasztaná el a topikokat - és most a PC-s részlegre is gondolok, a konzolos részlegben nem vagyok járatos.
Dark Angel 666
<#nezze>

Tinman
Linkeljünk?
Tessék, kezdjük ezzel:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099438354

2315 hozzászólás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gordon 24
Ez ilyen 3/3-as topik. Minden besúgó szarházit ide várunk.Ennek kellett volna a cimnek lenni4 Jobban is hangzik😄

Downhill!!

Tinman
Riszpekt SQJ-nek, mert alapvetõen jó az amit csinál, de az Internet szabadsága és viszonylagos névtelensége miatt elõbb-utóbb felbukkannak mindenhol olyan témák amik a kiskapukról szólnak.
Magyarok vagyunk nem túl fényes gazdasági körülmények között élünk, ez egy szükséges rossz.
A jatekaim.hu-n látható, hogy tetemes mennyiségû EREDETI játékom van, SÕT EREDETI XP-m is van, de nekem is van, neked is van, SQJ-nek is van, igen, a rendõrhaveromnak is van, a rendõrleány ismerõsömnek is van, az ügyvédnek is van, mindenkinek van... komolyan nem is értem az egészet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi84
na linkeljetek már valamit, kivizsgálást akarok<#vigyor3>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

havercsotány
de tényleg vicc az egész 😊 a warez aranykorát éljük <#hehe>

Barpi
Az adataid alapján 14 év alatti gyerek vagy. Na amíg apuci megveszi a játékokat neked, nincs gondod. De eljön az idõ amikor majd neked kell megvenned a gyerekeidnek ezeket, és akkor fogsz csodálkozni. Akkor már lehet, hogy nem leszel tiszta Te sem.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

JAG1
Jó, hát nem lett átgondolva a topik nyitása. Sztem csak SQJ szeretett volna egy kis melót megspórolni, hogy maradjon ideje a nagymamis poreszra. :-DD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

gordon 24
szerintem ezt te se hiszed el😄 de legyen!

Downhill!!

havercsotány
én tiszta vagyok<#nemtudom><#vigyor3>

Tinman
Nyugi. Még a topicnyitónak sem mindene jogtiszta, meg az összes konzolos/PC-snek van valami kicsi vagy nagy vaj a füle mögött.
Ez egy ilyen nem is tudom milyen topic.

Unatkoztatok vagy mi van?

Tinman
Te tényleg nem látsz.
Nézd már meg mennyi PS2/XBOX/PS3/Wii/NDS topic van, melyben a hsz-k 90%-a arról, szól, hogy: chippelés, wrzkártya, hogyan másoljunk stb.

gordon 24
Szerintem ha bemmenék hozád 110% hogy találnék warezt! Vagy megvetted az xp 38000ft-ért? tehát csak az irjon ide akinek mindene jogtiszta! Na most akár ki mit mond ilen ember nincs!

Downhill!!

JAG1
Ellenben éppen azt töltök le a zinternetrõl, amit akarok, nem törvénysértés.
Megosztani, tárolni illegális.

havercsotány
nem világos hogy lopni nem szabad? ha már lopsz nem kéne reklámozni!

Dark Angel 666
Lopás , persze ...
Te nem vagy tisztában a lopás fogalmával.

Barpi
Nekem nincs konzolom, és nem is érdekel ki warezol és ki nem. Én maga a gennyes "ügynöki munkára" való felkérés miatt írtam ide. SQJ csinálja csendben fû alatt, de másokat ne keverjen bele! Mert így olyan érzést vált ki a egyesekbõl mint annó a bilincses BSA plakát. Ennyi!

JAG1
Te beteg vagy b+. :-D

gordon 24
Hát szerintem is egy marhaság ez😄 Méghozzá azért, mert nagyon sok ember nem teheti meg hogy eredeti gamékat vegyen. Abba gondoljatok bele hogy egy számitógép 150000ft minimum egy konzol 100000ft körül van. Ezeket az emberek zöme 2-3 éves hitelre veszik meg. Pont annyi idõre hogy amikor kifizeti vehet ujjat. E mellé nem fér bele havonta +10000ft egy gamére. Én támogatom a warezt! Mivel igenis szükség van rá. Nekem is van sok eredeti játékom (mert neten csak ezek müködnek) de egy átlag otthon ülõ embernek aki soha nem akar neten játszani teljesen felesleges elköteni 10000ft egy dvd-re.

Ezt egy képpen lehet megoldani. Nem szigorítással és az emberek baszogatásával henem olyan körülmények megteremtésével,hogy ne legyen értelme az illegális utat választani.

Downhill!!

Tinman
Nem értem ezt miért nekem címezted, nem érdekelnek a serverek, egyszerûen közöltem, hogy lehet zárni az ÖSSZES játékkal kapcsolatos fórumot az SG-n, mert mindben hemzseg a wrz. Tömegek járnak ide emiatt...

Eddig is voltak spiclitopikok az SG-n csak valamiért nem zavartak senkit. (Nem mintha szoktam volna beléjük írni.)

A bannerba pedig mehetne a lényeg, ami az #55-ös hozzászólásban le is van írva.

Tinman: A fórumon dívó warezolásról van szó, nem szervereket akar itt senki sem lefgolalni 😉 Jobb, ha magad is elolvasod az inkriminált hozzászólást. A warezrõl való vélemények pedig nem ide, hanem a 'nagy piros (KATT)' topikba valók.
Ájem warez boy <#gonosz2><#banplz>

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Istencsászár
Tudom h egyese3kben az ütõ megáll mikor olvassák ezt a topikcímet "ajjaj most mi lesz velem" címszón, de talán olvasd el még1szer.

"Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk õket!"

KONZOL, a PÉCÉ hulladék és tõtelék részleg annyira elkorcsosult h azon segíteni nem lehet, ti csak temessétek tovább a pécét a mérhetetlen warezzal , meg lesz annak az eredménye ( bár már észbe kaphatnának páran h hoppá van is eredménye😊 )

A warez lopás, ami rossz, amig mások nem tudnak róla addig nincs gond, amikor mindenki ész nélkül csinálja s a füle mellett elmegy minden az már gáz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Ja és a linkek:

Az összes játékkal kapcsolatos topicban van wrz.
/kill all sg forum

Tinman
Hosszú érvelést írtam ide, de csak annyit, hogy wrz egészen addig lesz amíg, 17.000-be kerül egy konzolos játék idehaza. Vagyunk páran akik megtehetjük, hogy külföldrõl rendelünk feleáron, de sokkal többen vannak azok, akiknek még hitelkártyájuk sincs.

Ránézésre az ide járók 70%-nak van otthon wrz játéka, majd elmennek máshová.
Nagyon helyes SQJ, tessék kiírtani az ÖSSZES wrz topicot, majd bezárni az SG-t, mert leszünk kb. 50-en, akik tisztának mondhatók. IP és örökbant az összes wrz-t szóbahozónak! Vágjátok magatok alatt bátran a fát.<#vigyor3>

Barpi
Ennek a topicnak sincs értelme. Ez a "jelentsetek, jelezztek, dobjátok fel a másikat" engem a BSA, ASVA, ÁVO módszereire emlékeztetnek. Ha az alapgondolattal, a fizetõs warez felszámolásával egyet is értek, szerintem, keresgélj a topikok között Te magad, ne másokat bíztass erre az aljas munkára!

BaliBoy
Pont ez jutott nekem is az eszembe. Tiszta átkos korszakot idéz az #1. hsz.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lehet parancs =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
Aki egyeseknek terrorista, az másoknak nemzeti hõs. Így van ez a spiclikkel is! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mr_no_NaMe
Én nemtom de szerintem semmi értelme sincsen.
Szabi84
most ez amolyan spiclitápik?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Istencsászár
Nekem mindegy hogy képzeled el a dolgot😊 akár ezis lehet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mr_no_NaMe
Le a warezzel! Éljen a torrent ^^
Sir Quno Jedi
Felõlem letölthetitek az egész internetet a pendrive-otokra. Mondtam én, hogy ne?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JAG1
muszáj hát... :-DD

JAG1
:-D
Szted kétféle ember létezik, a konzolosok és a pcsek?
A jók és a rosszak?

...és akkor még te kockázol le mást. :-)

VRSDM
másrészt. nem a warez ellenzésérõl. hanem annak a hangoztatásáról, nyílvánosságáról... -_-

de hát magyar embernek muszály belekötnie a másikba.

u dont have to listen anybody else but me

Sephi
Ez azert van gondolom, hogy a fórum ne legyen bajban nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
Látom egyesek nem értették meg a topik lényegét, jó poén meg minden... Jött egy szegény vagyok, de atom pécére, meg netre meg kockulásra van pénzem ám emberke... pécés színvonalat letükrözte ez a 70 hsz ami tegnap éjfék óta itt teremtõdött...

konzekvencia = a pécések még nem állnak rá készen, mi konzolosok pedig mutassunk nekik példát, ez nem szégyen.

JAG1
Húúú, te biztos valami bölcs, nagyöreg' lehetsz...
Taníts mester.

EmThor
"Ide megadhatjátok mindazon topic-ok linkjeit a konzolosból, amik nyílt, esetleg burkolt warez-t tartalmaznak."

USA\EU hivatalos megjelenés elõtti játékbeszámolók egyértelmûek szerintem, mostanában dmc4 topik, lost odyssey topik pl. /utóbbiak eleje, ezekbõl megvolt a hivatalos megjelenés már/

[HUN]Crassus
igencsak meglepõdnék.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

testerlnx
Akkor még nem láttál sokat a világból, élj sokáig, és ismerkedj vele!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Én meg...

JAG1
:-D