WAREZ mentesítés!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ezt miért olyan nehéz felfogni?<#nemtudom>#nemtudom>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Részemrõl nagyon örülnék, ha nem a warezspam árasztaná el a topikokat - és most a PC-s részlegre is gondolok, a konzolos részlegben nem vagyok járatos.
Tessék, kezdjük ezzel:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099438354
2315 hozzászólás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Downhill!!
Magyarok vagyunk nem túl fényes gazdasági körülmények között élünk, ez egy szükséges rossz.
A jatekaim.hu-n látható, hogy tetemes mennyiségû EREDETI játékom van, SÕT EREDETI XP-m is van, de nekem is van, neked is van, SQJ-nek is van, igen, a rendõrhaveromnak is van, a rendõrleány ismerõsömnek is van, az ügyvédnek is van, mindenkinek van... komolyan nem is értem az egészet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ez egy ilyen nem is tudom milyen topic.
Unatkoztatok vagy mi van?
Nézd már meg mennyi PS2/XBOX/PS3/Wii/NDS topic van, melyben a hsz-k 90%-a arról, szól, hogy: chippelés, wrzkártya, hogyan másoljunk stb.
Downhill!!
Megosztani, tárolni illegális.
Ezt egy képpen lehet megoldani. Nem szigorítással és az emberek baszogatásával henem olyan körülmények megteremtésével,hogy ne legyen értelme az illegális utat választani.
Downhill!!
A bannerba pedig mehetne a lényeg, ami az #55-ös hozzászólásban le is van írva.
Tinman: A fórumon dívó warezolásról van szó, nem szervereket akar itt senki sem lefgolalni 😉 Jobb, ha magad is elolvasod az inkriminált hozzászólást. A warezrõl való vélemények pedig nem ide, hanem a 'nagy piros (KATT)' topikba valók.
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
"Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk õket!"
KONZOL, a PÉCÉ hulladék és tõtelék részleg annyira elkorcsosult h azon segíteni nem lehet, ti csak temessétek tovább a pécét a mérhetetlen warezzal , meg lesz annak az eredménye ( bár már észbe kaphatnának páran h hoppá van is eredménye😊 )
A warez lopás, ami rossz, amig mások nem tudnak róla addig nincs gond, amikor mindenki ész nélkül csinálja s a füle mellett elmegy minden az már gáz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az összes játékkal kapcsolatos topicban van wrz.
/kill all sg forum
Ránézésre az ide járók 70%-nak van otthon wrz játéka, majd elmennek máshová.
Nagyon helyes SQJ, tessék kiírtani az ÖSSZES wrz topicot, majd bezárni az SG-t, mert leszünk kb. 50-en, akik tisztának mondhatók. IP és örökbant az összes wrz-t szóbahozónak! Vágjátok magatok alatt bátran a fát.<#vigyor3>#vigyor3>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szted kétféle ember létezik, a konzolosok és a pcsek?
A jók és a rosszak?
...és akkor még te kockázol le mást. :-)
de hát magyar embernek muszály belekötnie a másikba.
u dont have to listen anybody else but me
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
konzekvencia = a pécések még nem állnak rá készen, mi konzolosok pedig mutassunk nekik példát, ez nem szégyen.
Taníts mester.
USA\EU hivatalos megjelenés elõtti játékbeszámolók egyértelmûek szerintem, mostanában dmc4 topik, lost odyssey topik pl. /utóbbiak eleje, ezekbõl megvolt a hivatalos megjelenés már/
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.