<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Egyik sem konkrét warez. Magam is pl. HDD-rõl tolom a gyári játékaimat, mivel kímélem a lemezt, a fejet és az idegeimet. Chip kell az NTSC-s játékokhoz (csak elmebeteg vesz két-három gépet, mert bantuniggernek tartják a kiadók), az emulátorok önmagukban nem számítanak warez-nek és még sorolhatnám. Igaz ezek valóban súrolják már a warez határát, de egyelõre kompromisszumos megoldásként maradhatnak. Aztán ha elfajzik valamelyik nagyon (amúgy is halott lassan a PS2 téma, úgyhogy emiatt nem aggódok), akkor moderáljuk/töröljük.

Kielégítõ a válasz?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mollaka
hogy létezhet egy elvileg a szerzõi jogokat tiszteletben tartó fórumon

"ps2 chipek"
"ps2 modding"
"ps3 linux"
"ps2 játékok winchesterrõl"
"psx emulator"
"xbox 360 modd"

és hasonló topicok?

nem felrovás, csak érdeklõdés...

sose vettem még meg eredetiben semmit! CSAK A WAREZ! IMÁDLAK WAREZ!
arty
"de van különbség mert amúgy sem venném meg egyáltalán nem ugyanaz "

ezexerint ps3-ra nincs egyetlen játékod sem? (idiota...)

Forza.

Sir Quno Jedi
Ez a "munkája" no és õ profin míveli. Szakmai büszkeség!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
Errõl jut eszembe hogy ma hozzatunk konténert a ház elé, aztán el is kezdtem bele pakolni köveket, fát 99%ban... kettõt fordultam, kb 10 perc telt el, és már 1 cigó ott toporzékolt... mondom ilyen nincs, honnan a francból, ezek nem is a környéken élnek hanem a város másik szélén... ezeknek valami radar van beépítve? :)

Hordom ki a cuccost fél óráig, 8. fordulónál mondom neki másodjára hogy, nincs itt semmi, csak fa meg kõ... már egy órája pakolok, a konténer szinte tele fával meg kõvel, de a cigó kitart ott áll... a végén mondom neki hogy ennyi, ez csak fa meg kõ, de õ még kitart:)

A kapu becsukódik elõtte, vár még 10 percet azt elmegy:))

hihetetlen...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

guardian hero
LOL :D A tükörképeddel beszélsz, nem tûnik fel? :D

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

tejföl
Nevetseges vagy. :)

BAD Boys

tejföl
Vegyel mar levegot , mert a vegen meg infarktust kapsz.

BAD Boys

tejföl
Reszedrol nincs ezen mit ragozni , gyava szar vagy.

BAD Boys

guardian hero
Te mire hajtasz? Le akarod ugatni Totti fejéd aztán ráverni a monitorodra? Te vagy itt a keménycsávó az SG-n? Szét akarod rúgni a seggem a zárpádhídnál... KÖCCSSSSÖÖÖÖÖG :D

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

tejföl
Most oszinten , mire hajtasz? Elismeresre itt aaaaaz SG-n? Vagy frusztralt vagy...... Te vagy a meg nem ertett zseni jatek fejleszto ?

BAD Boys

guardian hero
vagy van jobb dolga mint hogy egy idiótával dumáljon... utcán megszólít egy csöves nem állok le vele trécselni... :D

Istencsászár
Nekem nincs semmi mondanivalóm neked, ami meg te AKARSZ az engem nem érdekel<#lama>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Most gondolj bele mit oszttott volna chaten, ki kiváncsi erre?:)

Amugymeg honnan veszed hogy van headsetem?

tejföl
No ja , toroltel. Mert nem volt var a pucadbAN , HOGY VALASZOLJ AMIKOR VIDEO CSETRE HIVTALAK.

BAD Boys

guardian hero
Kemény vagy mint a járdára fagyott kutyaszar <#mf1>

tejföl
Latom neked oromot okoz a seggnyalas.

BAD Boys

tejföl
Ez a gyavasag diszpeldanya raadasul meg hazudsz is. Gratulalok ez vegulis itt trendi az SG-n.

BAD Boys

guardian hero
Úristen, ez az ember totál pszichopata :D Komolyan nincs jobb dologa? :D

guardian hero
Ha kíváncsi vagy, kérdezd meg tõle. Vagy inkább azoktól akik ott voltak innen a fórumról, mert õ speciel nem jött el...

A nagy pofádból meg visszavehetnél, a te kvalitásaidhoz nagyon nem illik ez a stílus...

Istencsászár
Már ne is haragudj de azzal az üzenettel küldtél friend invitét hogy kb igy hangzott "ha van merszed akkor vegyél fel és valami warezról is említést tettél már nemtudom hogy..." én mindenkit szívesen felveszek, megtettem veled is ( hozzátéve hogy fogalmam nem volt ki az, és mire fel küld nekem ilyen üzenetet mellé.. ). Aztán nagyban játszok és küldesz chet invitét... kb 3 ember van aki kedvéért félbehagyom a játékot és elkezdek velük beszélgetni... te nem tartozol közéjük. Aztán elõbb felmegyek játszani jön valami videó chat, ép akkor amikor egy minibossal küzdök... dehogy válaszolok, van jobb dolgom is ( ép játszok... ).

Fogalmam sem volt hogy te lennél az, addig amig nem irtál ide az imént... de ne fáradozz blockoltalak, töröltelek mielõtt kikapcsoltam a boxot...

ha valami bajod van írd le ide...

tejföl
No ezt inkabb hagyjuk. Arra azert kivancsi lennek , hogy Soniq a gamer 365-rol elment-e az altalad nagy garral beharangozott bemutatora. Vagy az is csak duma volt reszedrol?

BAD Boys

tejföl
Egy szar gyava semmi alak vagy. Ma este haromszor hivtalak privat csetre . Egyszer sem fogadtad el a meghivast . Itt nagy a pofad a klaviatura mogul , de ezek szerint ennyi .

BAD Boys

Sir Quno Jedi
Elmondanám, hogy van egy bazi nagy link a fejlécben, AMI elirányít egy csodálatos új világba, AHOL meg lehet beszélni a warezproblémáitokat. De NE itt, ha kérhetem!

Nightwish006
A zöldség friss, és tudom milyen az izé. A játék nem biztos, hogy jó. Sõt közel nem. És amíg a játékot nem 1kg paprika árában adják, inkább nem zsákbamacskáznék.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Istencsászár
Miért szerinted mi a különbség aközött hogy:

hónapokon át termelek valami zöldséget, aztán jön egy nyomorult és lelopja

vagy

hónapokon átt sok sok ember, rengeteg pénzt beleölve készít el egy terméket amit te szó nélkül letöltesz, ingyen...

semmi, de semmi különbség nincs a kettõ közt, max annyi hogy a zöldségtolvajt könnyebb elkapni mint egy letöltõbûvészt...

De azért azt is érzed hogy a két termék elõállítása közt mekkora szakadék van ?

ahhoz hogy fél milliót kihúzzak a zsebükbõl kellene hogy legyen fél millióm
egyszerûen nem jó az okfejtésed
nem írom meg senkinek nem adom kölcsön senkinek nem venném meg
ennyi

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

de van különbség mert amúgy sem venném meg egyáltalán nem ugyanaz
nem etikus se nem törvényes warezolni de koránt sem hasonlítható akármilyen tolvajláshoz

Sir Quno Jedi
Úgy tûnik valakinek agyára ment valami... :D

Tinman
Emlékszem én még az XBOX360 "gyûjteményedre"... egy laza fél milliót biztos kihúztál a fejlesztõk zsebébõl. Te tudod, csináld amíg lehet, az EU-ban elõbb-utóbb tûzzel vassal írtani fogják ezt a "megszokást".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gazgoblin
"ha el lopod a szomszéd zöldségét a kertbõl nem lesz neki zöldsége"

és pénze se az esetleges eladasbol

ennyi a parhuzam...nincs itt kulonbseg

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

ha el lopod a szomszéd zöldségét a kertbõl nem lesz neki zöldsége
ha letöltesz 1 játékot az honnan tûnik el?
ezzel nem azt akarom mondani hogy warezoljon mindenki, de a hasonlóság a kettõ között ég és föld

Istencsászár
Te lehet elviseled én nem... ha valami nem tetszik nekem akkor szólok érte, legyen az barát vagy idegen. Vannak akiknek mindegy és azt is leszarják hogy a fejül fölül ellopják az országot, mert õk is ugyan ezt teszik, õket ez nem zavarja... engem meg ugy próbáltak nevelni hogy ne lopjak, ne hazudjak! Nem mondom hogy sose warezoltam mert igen, de mára felfogtam hogy ez a dolog is ugyan olyan rossz mint ha ellopnám a szomszád zöldségeit a kertbõl... van akinek ez természtes dolog...

guardian hero
Úristen... Azt eddig is tudtam hogy ez a csávó kissé komplexusokkal terhelt, de hogy még ennyire LASSÚ is... :D Szinte hallom a rozsdás fogaskerekek csikorgását, ahogy egy hónap alatt sikerül megszülnie ezeket a frappáns hozzászólásokat :D

tejföl
Hat ha onszorgalombol volt , akkor meg szanalmasabb. WAREZ WAREZ WAREZ WAREZ WAREZ WAREZ

BAD Boys

tejföl
Ja igen es meg valami. Ezt az oldalt szamosan hagytak el a beteg unintelligens faszok miatt , mint amilyen DanielT. O azt mondja , hogy ilyen a stilusa , pedig amit o csinal az nem stilus , hogy Rigelt idezzem egyszeruen szimplan csak PARASZT a szo pejorativ ertelmeben. DE ti azert jol elvgytok vele. Csak igy tovabb!!

BAD Boys

tejföl
Megvitathatjuk a dolgot elo szoban , ha gondolod . Nem teszek kulonbseget az alapjan a tarsaim kozott , hogy ki warezol es ki nem. Ennel azert tagabb a latokorom , hogy ez alapjan iteljek meg valakit. De ha ez teged megnyugtat , kozlom veled , hogy talan haromszor annyi jatekot vettem meg eredetiben , mint te es talan a szoftver teren sem maradok el toled.

BAD Boys

Érdekes, azokon az oldalakon, fórumokon, melyeket én jobbnak neveznék, éppenséggel sokkal keményebben tiltják a(z itt a fórum legnagyobb részében sajnos megtûrt) warezt...
Istencsászár
Szerencsére nemszoktál ide irogatni:) a pécés szekcióba puffoghatsz s a warezpista barátaiddal ugy beszélgethetsz a kerkkekrõl a lopott szotfwerekrõl a warez jótékony hatásáról ahogy akarsz:) hajrá!

ez aaaaaaz <#eljen>

Sir Quno Jedi
Nos, ez esetben légy jóérzésû ember és messzirõl kerüld az SG-t! :D Ha erre vágysz, még mi sem tilthatjuk meg neked... (ugyan)

P.S.
Tévutakon jársz, pláne a vezetõséget illetõen. :D

tejföl
Ja es majd elfelejtettem : Shado......... Kapja be !!!!!!!

BAD Boys

tejföl
Ez inkabb szanalmas. Az is volt kezdettol fogva. Lehet itt a nagyfiut jatszani , ahogy te is teszed SQJ , de a lenyeg az , hogy joerzesu ember az SG-t messze keruli. Mert nem mervado , mert messze jobb oldalak vannak , ahol normalisan lehet eszmet cserelni anelkul , hogy a warez emlitese is bannolast valtana ki. De mi szukseg volt itt erre ? Bizonyitani kellett a vezetoseg fele , hogy TE es moderator tarsaid bizony elkotelezett kokemeny emberek vagytok? Megsugom neked , hogy a gamer 365 nagysagrendekkel jobb site es toleransabb.

BAD Boys

Sir Quno Jedi
De igen meggyõzõ volt. Néha nem árt megbizonyosodni, hogy nem-e ágyúval lövünk verébre.

Láthattuk azonban, hogy ha Halálcsillaggal lövünk, az is édeskevés...

Ehhez akár teszt se kellett volna, borítékolható volt.

Mindenesetre hajrá!
guardian hero
Jajdekár :D

Sir Quno Jedi
Bebuktátok!

Nos ÚJRA warezmentesítés van! Azaz még mindig. Pár ÓRA alatt bebizonyosodott, hogy mivé fajzana eme fórumszekció, ha hagynánk a warezosoknak, hogy szabadon kószáljanak és anyázzanak mindenfelé! Szigor ezerrel, zéró tolerancia!

A kísérlet sikerrel zárult, még nem értetek meg a demokráciára! EGYSZÓVAL NO WAREZ!

Sir Quno Jedi
A topicot zárom. Ezennel a warez menetesítõ program végetért. Nincs szabály. Mindenki arról beszél, amirõl akar (felõlem legalábbis). Nuygodtan warezolhattok nyíltan itt, vagy ahol jólesik...JA és embert is ölhettek! Csak tessék...