<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ez a topik errõl szól (legalábbis inkább errõl), nem arról, hogy otthon mit csinálsz. Annak is megvan a topikja, lásd banner.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ez azonban már nem igazán az én hadjáratom, mások állnak az élén (fiatal, ámde lelkes pécélovagok). Jómagam megpihenek egy kis idõre a ködös Albionban. :D
A Excaliburt kõbe szúrtam, Bora-borára lefalcoltam... :DDD (bár így lenne)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az akció sikeresnek tekinthetõ! Akire nem volt szükség az elment, aki maradt az szépen elfórumozgat a szabályok betartása mellett is. Ugye, hogy nem is volt nehéz és mennyivel jobb így?!
Jelentem (nagyjából) warezmentes övezetnek tekinthetõ a konzolosok fóruma! Minket már nem cseszegethetnek!
Köszönöm mindenkinek a közermûködést!
(nehéz szülés volt)
P.S. A jövõben talán másfelé is megfordulunk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jelenleg a PC-sek simán csak ücsörögnek a jó meleg mocsárban.
...vágod?
Üdv egy régi fórumozó
király <#eljen>#eljen>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Már csak ezért megérte!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Renitenseket ideirányítom, ha valami nyûgjük adódna.
No mind1. Újranyitom, de akkor nem kéne ISOkról, meg letöltésekrõl, meg hasonlókról csevegni! Ha jól vislekedtek maradhat. Végülis a NDS és PSP topic is maradt, amíg csak firmwara-ekrõl meg kártyákról van szó...
Az lenne a kérdésem, hogy a PS2 játékok HDD-rõl topik zárva lett, ami nem feltétlenül warez eszmecserérõl szolt. Én például nem rendelkezem chippel, játékaim eredetiek, de kényelembõl winchesterrõl játszom és lehet, hogy mások is tennének, de nincs rá lehetõségük kérdezni.
A nagy PS2-es topikban viszont azóta is szó lehet írott játékok mûködésérõl (ami persze lehet legal back-up is), ez engem nem zavar, nem is célom ennek megszüntetése, csak a winchesteres topik bezárása nem tetszik.
Üdv, Petyko
Ahhoz képest hogy mi volt itt akkor amikor még supergamez.hu volt :) Na jo gondolom arra már nemsokan emlékeznek :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Meg kéne tanulni, hogy olyan, hogy demokrácia nincs a moderált fórumokban. Olyan max. a moderálatlan fórumokban lehetséges, már ha létezik ez a fogalom egyáltalán.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez kb. annyit tesz, mintha egyetlen egy szál keresztes lovag vette be volna Jeruzsálemet, fénykorában az araboktól, vaze! És persze egy szál tabardban, páncél és fegyó nélkül! Hátrakötött kézzel, megvakítva és megcsonkítva... ÉJJEL... meg ilyenek. :DD:D::D:DDD
És maga szállt ki, õt soha senki nem tudta legyõzni! Túl a csúcson!!! Borg Rambo Balboa!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ehh, a régi szép idõk
Nemhiába vagy a rendszer hangja :DDDDDd
Fárasztó, de már beletõrõdtünk (akik maroknyian maradtunk). A legjobbak már elmentek, vagy feladták, vagy elintéztétek õket. Szóval már csak mi maradtunk nektek, a legalja! Ki kell bírjátok velünk! :D
Ha az összes rendõrt haláltáborba küldhetnék, megtennék a bûnözõk is, ne aggódj. Próbálkoznak is erõsen vele, visszaélve a törvényekkel, amik nem azért jöttek létre eredetileg, hogy a rend embereit szívassák velük, de ez ugye máris homályba vész.
Ezért nem mûködnek a szabályok/törvények manapság sem. Mindenki mozgássérült parkolóba áll és még neki áll feljebb, ha szólnak neki szépen. PEDIG ha szabály ide, avagy oda, ilyenkor jól pofánbasznák egy szívlapáttal, esetleg bezúzatnák az autóját, másodszorra/haramdszorra (talán) meggondolná, hogy hová parkol. Csak sajnos NEKI jogai vannak, mert õ genya és tisztában van ezzel. EZÉRT õ érinthetetlen (sõt). EZ van. És ezek az emberek bele tudnak nézni a tükörbe utána, higgyétek csak el...
Genyák ellen csakis a zéró tolerancia él és még oda sem árt némi fifika.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az más kérdés, hogy a módszerrel továbbra sem értek egyet, de azt is látom, hogy Téged nem lehet nem is érdemes meggyõzni, hiszen ez a dolgod, viszont engem sem lehet, mert nekem meg más rugóra jár az igazságérzetem
de hát ugye ahányan vagyunk, annyi féle igazság létezik
A modik amúgy is azt tesznek amit õk jónak látnak. Azért vannak kiválasztva, mert megbíznak bennük, hogy helyesen tudják mérlegelni az adott helyzetben mi a teendõ. Nincs semmiféle modiknak szánt szabályzat, avagy hasonló korlátozó baromság. Nekem elhiheted. Személy szerint én is azt tehetném amit csak éppen jólesik, mégsem teszem, mivel MEGBÍZNAK bennem és tudom hol a határ (meg nem árt némi jóhiszemûség). Ha 1x nagyon elszalad a ló egy modival, avagy túl sokat panaszkodnak rá, úgyis kivágják, de a jellemzõbb, hogy maguktól adják fel...Kitalálod miért...
Minden helyzet mindig más (ezt a ríõllájf melómban is idejekorán meg kellett tanulnom) és akkor és ott kell mérlegelni, hogy mit teszünk, nem lehet elõre megírt forgatókönyvek alapján haladni, azok nem elég rugalmasak hozzá. Ehhez kellenek felelõsségteljes emberek, akik nem a személyes hatalmuk kiépítésén fáradoznak. Eleve, aki vezetõ akar lenni, az már alkalmatlan rá. Akinek esze van, az semmiféle felelõsségért nem fog pedálozni, mégis rálõcsölik, ha rátermett, pont ezért. Ez igaz a modikra is. Aki nagyon modi akar lenni, az máris gyanús... :DDD
Na mind1, elkalandoztam a témától. Szóval csak idézgessetek, valamikor én is olvastam, végül is alapnak nem rossz! :D
Ezt a fórum moderálási elveibõl ollóztam CSAK NEKED:
"Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások,..."
õõõ ha nem tévedek TE pontosan ezt teszed, akkor a TE hozzászólásaidat ki törli?
És ne vedd ezt a VELED való szemétkedésnek,mint az alantabb írtad, mert azt TE is tudod-mert feltételezem csak nem egy 14 éves pc huligán vagy-dõreség lenne részedrõl.
Szal akkor?
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360