<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, téged le kell fizetni azért, hogy a fórumon ne nyavalyogj a warez miatt?

Mert ez a topik errõl szól (legalábbis inkább errõl), nem arról, hogy otthon mit csinálsz. Annak is megvan a topikja, lásd banner.
Tinman
Akkor is lopnának a magyarok... /állítólag szlovén lenni messzi ágon :-D/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

David2
ha vki warezmentességet akar, duplázza meg a magyar reálbéreket, vagy inkább triplázza

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

kakaoskalacs
válts ismerettségi kört

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sir Quno Jedi
Már vannak jelei. Ottaniak igen izgatottak és már a fontosabb tápigok kezdenek ott is warezmentesítõdni. Persze ez egy hosszú folyamat, mivel most még engednek melléjük warez topic-ot is ugyanannak a témának, de szvsz. azokat már csak egy mozdulat lesz zárni/végleg törölni és voilá, az olló bezárult.

Ez azonban már nem igazán az én hadjáratom, mások állnak az élén (fiatal, ámde lelkes pécélovagok). Jómagam megpihenek egy kis idõre a ködös Albionban. :D

A Excaliburt kõbe szúrtam, Bora-borára lefalcoltam... :DDD (bár így lenne)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pusztán kiváncsiságból, nagyon félénken és udvariasan kérdezem: várható, hogy a szent Keresztesháború a PC-sek fórumaiba is ellágotag?
Istencsászár
<#eljen>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
Tisztelt fórumlakosság aka kedves konzolpolgárok!

Az akció sikeresnek tekinthetõ! Akire nem volt szükség az elment, aki maradt az szépen elfórumozgat a szabályok betartása mellett is. Ugye, hogy nem is volt nehéz és mennyivel jobb így?!

Jelentem (nagyjából) warezmentes övezetnek tekinthetõ a konzolosok fóruma! Minket már nem cseszegethetnek!

Köszönöm mindenkinek a közermûködést!
(nehéz szülés volt)

P.S. A jövõben talán másfelé is megfordulunk...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mivel ez a konzolosok fóruma. Ha valaki a PC-sben is rendet szeretne, akkor próbálkozzon ott ezzel elõhozakodni. Mondjuk nem lesz népszerû, de itt sem az... :D

Jelenleg a PC-sek simán csak ücsörögnek a jó meleg mocsárban.

Beast Machine
olvassál már vissza. itt kizárólag a konzolos topikok mentesítésérõl van szó.

...vágod?

Hihetetlennek tartom, hogy míg a konzolos topicban a legapróbb warezt is rögtön törlitek, addig a PC-s Assasin's Creed topicban linkelgetik az sms warez oldalakat és az egész topic szinte csak a warezrõl szól.

Üdv egy régi fórumozó

nem érdekel senkit,csak nevetnek rajta

james69holden
"azóta nem nagyon járok ide mióta ez elkezdôdôtt"

király <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

SHADOWEYES7
Ok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

guardian hero
"En kb azóta nem nagyon járok ide mióta ez elkezdôdôtt"

Már csak ezért megérte!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
<#bdead><#help><#bdead>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zola2000
Ezzel az egész warezmentesitôs baromsággal tônkreteszitek az egész fórumot. En kb azóta nem nagyon járok ide mióta ez elkezdôdôtt. Legalábbis az ismerettségi kôrômben nem tudok olyan embert aki általában tényleg eredetit venne, ez tény.

A

Istencsászár

gazgoblin
kezd sok lenni az onreklam (no offense)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

grayfox
Gyerünk srácok, le a warezzal, látjátok, az aláírásomban is van egy pár szuper game nagyon olcsón :)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Köszönöm közbenjárásod.

Renitenseket ideirányítom, ha valami nyûgjük adódna.

Sir Quno Jedi
Éppenséggel kinyithatnám, de elvileg már maga a HDD-rõl való játék is illegális, a SONY annak kiáltotta ki. Még akkor is az, ha megvan amúgy az eredeti is. Persze ez már szerintem is faszság, mert ha megvan az ereeti, akkor akár a seggemre is tetováltathatom a biteket róla, abba sem ugázhatnak bele. Megvettem, ENYÉM! Pont.

No mind1. Újranyitom, de akkor nem kéne ISOkról, meg letöltésekrõl, meg hasonlókról csevegni! Ha jól vislekedtek maradhat. Végülis a NDS és PSP topic is maradt, amíg csak firmwara-ekrõl meg kártyákról van szó...

Mester!

Az lenne a kérdésem, hogy a PS2 játékok HDD-rõl topik zárva lett, ami nem feltétlenül warez eszmecserérõl szolt. Én például nem rendelkezem chippel, játékaim eredetiek, de kényelembõl winchesterrõl játszom és lehet, hogy mások is tennének, de nincs rá lehetõségük kérdezni.
A nagy PS2-es topikban viszont azóta is szó lehet írott játékok mûködésérõl (ami persze lehet legal back-up is), ez engem nem zavar, nem is célom ennek megszüntetése, csak a winchesteres topik bezárása nem tetszik.

Üdv, Petyko

bastard187
"ja, mi?" :D

www.gamer365.hu

jaszy
Azért a XBOX360 modd topikban ránézhetnél a #105-ös hozzászólásra.
Köszi...

fishBNS
Legalizalj... LOL

Sir Quno Jedi
Dehogynem. Azonban sok minden változott azóta, IRL is és itt is.

Eh, érdekes holt tart mostmár az SG warezüldözés meg ilyenek.
Ahhoz képest hogy mi volt itt akkor amikor még supergamez.hu volt :) Na jo gondolom arra már nemsokan emlékeznek :)
Istencsászár
Naja... az emberek demokráciája is annyiban kimerül h elmehet szavazni, de az is csak egy olyan dolog amit valaki megalkotott, hogy te paraszt neked ehhez jogod van persze ha bizonyos feltételek teljesülnek... Demokrácia nincs sehol, persze szépen hangzik, de amig az élet minden területén millo szabály közé van szorítva aze ember, és több az olyan dolog amit nem tehetsz meg addig ilyenrõl kár beszélni... talán a dzsungel mélyén a kanibál bantuknál van demokrácia:) bár kitudja.

guardian hero
Inkább azt kéne megtanulni, hogy se a demokrácia, se a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bárhol bármit mondhatsz/leírhatsz büntetlenül.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

[NST]Cifu
A moderálás témához mondjuk annyit, hogy nevetséges, amit úgy átlagban a magyar fiatalság (és öreség) internetet használó nagy része képzel magáról és úgy általában a világ mûködésérõl. Nehogy már valaki megmondja hogy õk ugyan mirõl beszélhessenek, nehogy már nekik valami kötelezettségük legyen, õk megtehetnek mindent, csak mert és azért. Mert demokrácia van.

Meg kéne tanulni, hogy olyan, hogy demokrácia nincs a moderált fórumokban. Olyan max. a moderálatlan fórumokban lehetséges, már ha létezik ez a fogalom egyáltalán.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jah a csúcson kell abbahagyni<#ravasz1>

Sir Quno Jedi
Borg amúgy mindmáig a király! Kerek 3000 büntipontot osztott ki EGYMAGA!

Ez kb. annyit tesz, mintha egyetlen egy szál keresztes lovag vette be volna Jeruzsálemet, fénykorában az araboktól, vaze! És persze egy szál tabardban, páncél és fegyó nélkül! Hátrakötött kézzel, megvakítva és megcsonkítva... ÉJJEL... meg ilyenek. :DD:D::D:DDD

És maga szállt ki, õt soha senki nem tudta legyõzni! Túl a csúcson!!! Borg Rambo Balboa!

Nah csak érdekel a történelem te meg megtagadod az információt<#schmoll2>

Sir Quno Jedi
Ugyan, te még tán meg sem születtél akkor... :DDD

Sir Quno Jedi
Engem meg maga St fenyített be személyesen anno! Hopszla! Az má valami. :DDD De azóta meg be is szerveztek látod, mivel jól viselkedtem... :DDDDDD

Istencsászár
Borg-tól még énis kaptam felkiáltójelet 2005ben:D:D

Borg?Ki volt valamilyen kiskirály a fórumon aki ész nélkül tiltott?

SHADOWEYES7
Igen azt olvastam, hogy a "Borg idejében bezzeg" :Dddd

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sir Quno Jedi
Épp a múltkor röhögtem, hogy már Borg-ot is visszasírják lassan a júzerek. Pedig anno úgy útálták a Mestert, mint a langyos SZART! Megfojtották volna egy kanál vízben, de bezzeg, most már látják, hogy milyen nélküle...

Ehh, a régi szép idõk !

SHADOWEYES7
:DDdd

Nemhiába vagy a rendszer hangja :DDDDDd

Sir Quno Jedi
Amúgyis a sok elmebeteg napestig azt sasolja, hol követ el egy modi hibát, hol írt el egy betût, vagy mire nem figyelt és hol és akkor majd ÕK jól lecsapnak, mint az igazságosztó terminátor! MÁGLYÁRA A MODIVAL, ha csak egyet fingott is titokban! Ojvé. Erre van idejük bazki, rendet tartani, na arra nincs. Nothing felelõsség, mega fikázás! Sosem fogják megérteni, hogy nem ez a lényeg. Értelemes ember segíti a rendet, nem behány ahol csak lehet. De ezeket a jó édes anyukájuk (vélhetõleg nekik is volt olyasmijük) nem tanította rendre, SEM...

Fárasztó, de már beletõrõdtünk (akik maroknyian maradtunk). A legjobbak már elmentek, vagy feladták, vagy elintéztétek õket. Szóval már csak mi maradtunk nektek, a legalja! Ki kell bírjátok velünk! :D

Sir Quno Jedi
Telejesen jó ez. Értelemes jútzer nem azt olvassa ki ebbõl, hogy midnent lehet. Hanem szépen meghúzza magát. Az idiótának meg bármit leírhatsz, úgyis azt olvas ki belõle ami neki tetszik és utána midnen szóba bele fog kötni és azon fog lovagolni, hogy a modik SZABÁLYTALANKODNAK és távolítsák el õket, persze õ majd tovább folytathatja kétes üzelmeit zavartalanul és immár ellenõrzés nélkül. Vannak ilyenek, akik egybõl szaladnak a fõszerkhez, hogy vegyék el a jogaimat és zárjanak ki ÖRÖKRE az SG-rõl (érted örökre, ez hülye), mert én aztán MINIMUM ezt érdemlem. Arról sosem esik szó mit is követett el õ... :D No persze.

Ha az összes rendõrt haláltáborba küldhetnék, megtennék a bûnözõk is, ne aggódj. Próbálkoznak is erõsen vele, visszaélve a törvényekkel, amik nem azért jöttek létre eredetileg, hogy a rend embereit szívassák velük, de ez ugye máris homályba vész.

Sir Quno Jedi
A "rosszemberek" minden oldalon megtalálják a kiskapukat és utána azzal takaróznak, hogy dehát ÕK ugyan semmi szabálytalant nem követtek el és érinthetetlennek hiszik magukat. Valóságban ez így is van sajnos. Azonban ha valaki olyan ember elõtt próbál genyázni, akinek megvan a helyes értékítélete és a közel teljhatalma a másik tevékenységének szabályzása felett, az elõl nehéz ellógni. Néha sikerül, de NÉHA NEM! :D

Ezért nem mûködnek a szabályok/törvények manapság sem. Mindenki mozgássérült parkolóba áll és még neki áll feljebb, ha szólnak neki szépen. PEDIG ha szabály ide, avagy oda, ilyenkor jól pofánbasznák egy szívlapáttal, esetleg bezúzatnák az autóját, másodszorra/haramdszorra (talán) meggondolná, hogy hová parkol. Csak sajnos NEKI jogai vannak, mert õ genya és tisztában van ezzel. EZÉRT õ érinthetetlen (sõt). EZ van. És ezek az emberek bele tudnak nézni a tükörbe utána, higgyétek csak el...

Genyák ellen csakis a zéró tolerancia él és még oda sem árt némi fifika.

ThugEdge
Illetve még hozzá tenném, hogy sajnálatos, hogy ekkora fórumon nincsenek egyértelmû és kétségbe vonhatattlan és ami fontos:LE IS ÍRT szabályok, mint ahogy említetted volt csak felületes az egész

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
Na ez már legalább egy korrekt válasz volt, mint felnõtt a felnõttnek
Az más kérdés, hogy a módszerrel továbbra sem értek egyet, de azt is látom, hogy Téged nem lehet nem is érdemes meggyõzni, hiszen ez a dolgod, viszont engem sem lehet, mert nekem meg más rugóra jár az igazságérzetem
de hát ugye ahányan vagyunk, annyi féle igazság létezik

Sir Quno Jedi
Idézhetsz akár napestig. Azok irányelvek és nem a modik számára, max. a sima júzernek. Sokan sürgölködtek itt, hogy az aktuális helyzethez igazítják az évezredes (és csak felületes) moderálási elveket, de süket fülekre találtak (egyik barátom még kiscsillió oldalas okosságot is írt hozzá, részletes szabályrendszerrel és büntiponthálózattal stb.-stb., hogy na majd jóakul beteszik és hajrá). No effect.

A modik amúgy is azt tesznek amit õk jónak látnak. Azért vannak kiválasztva, mert megbíznak bennük, hogy helyesen tudják mérlegelni az adott helyzetben mi a teendõ. Nincs semmiféle modiknak szánt szabályzat, avagy hasonló korlátozó baromság. Nekem elhiheted. Személy szerint én is azt tehetném amit csak éppen jólesik, mégsem teszem, mivel MEGBÍZNAK bennem és tudom hol a határ (meg nem árt némi jóhiszemûség). Ha 1x nagyon elszalad a ló egy modival, avagy túl sokat panaszkodnak rá, úgyis kivágják, de a jellemzõbb, hogy maguktól adják fel...Kitalálod miért...

Minden helyzet mindig más (ezt a ríõllájf melómban is idejekorán meg kellett tanulnom) és akkor és ott kell mérlegelni, hogy mit teszünk, nem lehet elõre megírt forgatókönyvek alapján haladni, azok nem elég rugalmasak hozzá. Ehhez kellenek felelõsségteljes emberek, akik nem a személyes hatalmuk kiépítésén fáradoznak. Eleve, aki vezetõ akar lenni, az már alkalmatlan rá. Akinek esze van, az semmiféle felelõsségért nem fog pedálozni, mégis rálõcsölik, ha rátermett, pont ezért. Ez igaz a modikra is. Aki nagyon modi akar lenni, az máris gyanús... :DDD

Na mind1, elkalandoztam a témától. Szóval csak idézgessetek, valamikor én is olvastam, végül is alapnak nem rossz! :D

ThugEdge
Mester!

Ezt a fórum moderálási elveibõl ollóztam CSAK NEKED:

"Hozzászólások törlése:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások,..."

õõõ ha nem tévedek TE pontosan ezt teszed, akkor a TE hozzászólásaidat ki törli?
És ne vedd ezt a VELED való szemétkedésnek,mint az alantabb írtad, mert azt TE is tudod-mert feltételezem csak nem egy 14 éves pc huligán vagy-dõreség lenne részedrõl.
Szal akkor?

<#taps>

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!