<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Minden rendszerben létezett a feljelentés intézménye, mivel nem állhat rendõr minden sarkon. Te bezzeg biztos akkor se tennél feljelentést, ha a szomszédod lakását a szemed láttára rámolnák ki, nehogy még spiclinek nézzenek... Hát ez a tipikus óvodás, gyépés színvonalú gondolkodás.
Esküszöm ilyen rinyálásra mint amit itt rendeztek egy kibaszott fürdõskurva nem képes, talán fel kéne nõni végre, és felfogni hogy az életben/társadalomban szabályok vannak, amik nem felelhetnek meg mindig mindenkinek. És ez itt még a jobbik eset, mert nem kötelezõ ide járni fórumozni, ha nem tetszik a rendszer, lehet menni máshova.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szerk.
(moderaltam magam)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
miért hogy épül fel a cég?
hány beosztottad van?
õõõõ jól mondtam?
mert ha nincs demokrácia akkor nyilván beosztottak
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
nem a warezzal vagy annak tiltásával van bajunk!!!!!!!
hanem ahogy csináljátok és fõleg azokkal akik itt nyalnak nektek a meleg szarig,má ha megbocsátasz
Ehhh... Nem lehet igazságot tenni itt... (nem is cél mondjuk)
adjál már nekem is, nem hiszem, hogy õ csúnyábbat vagy csúnyábban mondta volna amit mondott, csak érted mutassátok az erõt meg, keményen a magunkfajta söpredékének
mellesleg-nem fogom megtenni,mert annyira azért részemrõl szarom le a dolog-megkérdezném a fõ sg-t, nem is tudom ki, de megkérdezném, hogy mit gondol arról, hogy a fórumjaikon valóban arról lehet csak beszélni, amit a moderátorok mondanak?
mert szerintem a te dolgod-mint a neved is tükrözi-az, hogy az adott témát moderáld, tereld olyan irányban, ami nem sértõ másokra nézve, ilyesmi
de az, hogy majd te megmondod mirõl lehet szólni az egy kis hatalom iránti sóvárgásra enged következtetni
oviban, suliban minden rendben volt? nem voltál kiközösítve vagy ilyesmi?
mert felnõtt korra az visszahat ám rendesen
Összességében én ennyit szerettem volna mondani,aztán ugyis az lesz ami lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ahogy reklámozó meg reklámozó között van különbéség,úgy van a warez topikonkénti megitélésében is.
Ha nem tudnám hogy mennyire nevetséges elgondolás,azt hihetném hogy külön a Microsoft-al kötött az SG valami 360 warez visszaszorító szerzõdést,mert kb az összes topikban úgyanúgy chipelnek,wiikey-eznek (pc-t már nem is emlitem,meg ugye nem a ti hatáskörötök) mint eddig,csak a 360 topik lett a warezmentes övezet.Elrettentõ bannhammeres üzenetet is csak a Ps2 Chipek topikban láttam még,ami címe alapján már eleve a vicc kategória szerintem warez mentesités mellett,de ezt már írtam régebben.Nyilván én látom rosszul a dolgot.
De itt be is fejezem inkább,mert az én célom korántsem az hogy a többit is bezárják,vagy hogy onnan is kivagdossák az embereket.Hanem hogy arról beszélhessenek a fórumozók amirõl akarnak (a 360 topikban is),és ha az éppen egy új warezon megjelent játék,akkor az.
(És ez még véletlenül se egyenlõ azzal mikor valaki egy nap nyolcadszor kérdezi meg hogy milyen lemezre írja ki vagy hogy honnan töltse le,és ehhez hasonló ezerszer kitárgyalt téma,aminek a megoldásához csak használni kéne az adott fórumot némi visszaolvasással .Az ilyenek törlésével teljessen egyetértek.)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
isten vagy tejföl, ja nem egy istencsászárunk már van szerencsére:)
Szálj már magadba kicsit :DDDDDdddddddddddddddd
Fia lehetnék :DDddddddd
Akkor bizony 5-6 évesen már gondolom szexuális életet éltél!
Amúgy sem mi (modik) döntünk róla, mint azt már bizonyára hallhattad, tehát ha nem tetszik CsoCso, válasszatok helyette olyat akiben jobban megbíztok és szóljatok a hivatalos csatornán. A gond persze az, hogy attól, hogy ti bíztok benne, a vezetõség 1x se biztos, hogy ugyanígy látja majd...
Mind1, itt nincs demokrácia egyelõre és valószínûleg már nem is lesz. (még szerencse)
BAD Boys
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BAD Boys
(jelzem reklámozó és reklámozó között óriási különbségk lehetnek ám, úgymint reg dátum, reg cél, hzsz. szám, csalás és hazudozás, félrevezetés, szándékosság, multispam, visszaesõ, multireg stb.-stb., de ez már szvsz. meghaladja itt sokak felfogóképsségét)
Dögöljek meg, ha értem, hogy miért kéne magyarázkodni a kibiceknek?!
De van aki az aláírásában hónapok óta a saját boltját reklámozza (vagy azt úgy lehet?),az nem gond.
Nekem nem gond,mert nem érdekel,csak mindig eszembe jut ha meglátom,hogy mások reklámjai hogy tünnek el egy perc alatt.Úgy tünik ott is vannak egyenlõbbek az egyenlõk közt,akárcsak a warez kérdésben...
Jelzem, eddig is a moderátornak szánt topic-ok konkrétan arról szóltak/szólnak, hogy a rendes júzerek bejelentsék, hol vannak reklámok, flémek, vagy bármi szabálytalanság, pl. warez. Ha ennyi ideig ez nem tûnt fel nektek, az nem az én problémám szvsz.
Eme topic pedig direkte dedikáltan a warezspam ellen jött létre, mint afféle nyílt figyelmeztetés. Persze sokaknak még ez sem elég egyértelmû és folytatják ott, ahol abba sem hagyták. Nem gond. Mi ráérünk. Mindig többen lesznek a renitesek, mint a rend õrei, de szerencsére az deviánsok nem túl kitartóak és nem is szervezettek. Így is vannak áldozatok...
Nem a warez a lényeg,leszarom,aki futtatja magát warez ügyben az ostoba.
De az, hogy képes vki létrehozni egy úgynevezett feljelentõ topikot az röhejes.
Nem tudom ti hanyadik éveteket tiporjátok,de gondolom azért csak tanultatok vmicske történelmet.
Még soha egyetlen korszak flejelentgetõs rendszere nem hozott semmi jót és hát sajnos a történelemben volt rá példa bõven
Na most mielõtt még megszólal vmelyik nagytudású, hogy ez nem politika meg ilyesmi,akkor levezetem:
Sztetek azok az emberek, akik ilyen kicsi és értelmetlen szar dologbúl ekkora problémát gyártanak, hogy odái jutnak el, hogy wamzerkodnak azoktól az emberektõl késõbb, mikor már nem csak a gép elõtt ülés lesz a lényeg, mit lehet várni?
Mit fogtok a gyermekeiteknek tanítani? Árulkodást? Besúgást?
És ha majd ti vagy gyermekeitek olyan pozicióba jutnak az életben, hogy komoly dolgok felett lesz lehetõségetek dönteni-nem egy röhejes topik, röhejes gazdájának lenni-akkor majd nyilván megy továbbra is az általatok oly remek és egyenesnek mondott besúgó rendszer, amit a vélt vagy valós nagy legalizmusotok zázszlaja alatt visztek véghez.
Tehát visszakanyarodva a törihez:
Akik a történelembe hirhedté váltak a mocskosságaiktólvajon nem ilyemivel kezdték fiatalon?
ui:Nem a warez a lényeg itt!Legyen úgy ,ahogy a szabályok megírják,DE nem mind1 milyen eszközökkel
na lehet anyázni
BAD Boys
A példáid számomra inkább azt idézik, mintha valaki PÜ-k kapcsán jelentene fel. (A boltos inkább határeset, de elég durva, ha egy boltban nem adnak számlát.)
BAD Boys