<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Rendibandi voltam (megint), PS2 chip mehet tovább, bár némiképp máshogy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A chip-elés MÁR illegális a gyártó szerint, jó lenne ha utánanéznél. (de amúgy lényegtelen). A chip topic warez melegágy volt, így most csend van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hmmmm... Egyesek még KISSÉ nehézfejûek, de töröm be õket lassacskán. Már a PSP topic is kezd alakulni, bár még sok a renitens.

Máshol viszont nem kéne ujjal mutogatni rájuk, mert ÕK is át lesznek nevelne!

Megaztán Én csak felvettettem egy nézõpontot,a többi úgy is a fõnök dolga... ;-)

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Ööööö mod,mint azt írtam,ha én akkora penge vok hogy babafigyelõt csinálok belõle,az is jogomban áll,max.vesztem a garanciát.Ennél tovább ne menjünk bele,ezért írtam,hogy sztem ezzel nincs gond.Ha ezzel együtt mégis említik a tiltott témát:egyetértek a s@ggberúgdosással.:-)

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Tinman
"és a chip,nem feltétlen=warez"

Hanem? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csak példa volt....,nem szoktam konzolon filmet nézni,és a chip,nem feltétlen=warez.Csak ennyit akartam kihozni a dologból.Mégha bebuktam is...<#papakacsint>

Tinman
Avi-hoz chippeltetned sem kell, bebuktad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A kérdésem ennyi😛S2 chip topik,mióta tiltott?Mod,és nem warez!!!Nem kellene összekeverni a fogalmakat,és aki a chip-eléssel kapcsolatban warezt említ,nos azt kell s@ggberúgni!A géppel,ha megvettem,azt csinálok ami nekem jólesik.Ha virágtartónak használom,akkor annak,ha ki chip-elem,és avi-t játszok rajta,akkor azt teszem,ha winyót kötök rá,akkor úgy használom.Ez-ismétlem-mind MOD,és NEM WAREZ!

1. Ennek a topiknak vajmi kevés köze van ahhoz, hogy kinek mije legális. A warez fórumon elburjánzásához van köze.

2. Ez az akció egyelõre kifejezetten a konzolos részlegrõl szól, nem 'minden'-rõl. De mivel kiemelt moderátori topikról van szó, még csak nem is kifejezetten az akcióról való egyetértés itt a téma, elvégre a 'Moderátornak' topikban sem az a téma, hogy az egyszeri felhasználó egyetért-e a létezésével vagy a moderátorok személyével.

3. Jól látod, a bannerben a link azért kapott helyett, hogy a félreértésen alapuló OFF hozzászólások ne ide jöjjenek.
Dark Angel 666
a 45 éves anyuka aki legális winnel vette a gépét <#hehe>

Ez miért off?
Vagy ide írjam?: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087540067

Istencsászár
Biztos van olyan... de attól h van ami illegális attól nem lehet törekedni arra h legyen legális? ha hülye vagy akkor legyél méghülyébb ?😊 vagy hogy gondolod...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Miért itt offolsz?
A warez ugyebár illegális.
Ki az akinek a gépén minden legális és még soha nem töltött le semmit?

Ki az, aki érti, hogy mirõl szól ez az akció? 😉
Ki az akinek minden legális? 😄

Sir Quno Jedi
Sok téma van még amirõl NEM beszélhetsz itt, bármennyire nyílt is a fórum. Naivitásból azoban csillagos ötös! 😄

igazad van ez abszurdum 1 nyilt fórum ahol nem beszélhetsz erról amirõl akarsz nevetséges az egész ideje uj beszélgetõs portál után nézni

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

bardocz
mind1,gtl-t akkor is megérte megvenni,csak ajánlani tudom mindenkinek!😊
Inkább a másik topikjában reagáltam erre is, kár itt offolni.
Tinman
Ezt nem is értem... torrent kliens és az SG fórummotor egymást üti? <#wow2>

guardian hero
<#wilting>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JAG1
Ez a lényege, hogy addig sem warezol, amíg ide pötyög. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

ha visszaolvasol, akkor már régóta nem ír senki semmi újat.

fõleg, hogy ez a topik nem is ezért van. ^^

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tinman
Vaz, van az SG-n kismillió topic, most miért bánt, ha eszmét cserélünk valamirõl. Ráadásul az SG-s stílustól szokatlan módon, senki nem anyáz senkit.

JAG1
Semmit nem kell húzogatni. Vannak már progik, amik eltüntetik a meghajtódat...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hogy tudtok ennyit beszélni ugyan arról... nem unjátok még?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tinman
Indítási tanácsot kért már xy, nem SQJ.

Nálam is van egy lélektani határ... 6-7.000 Ft-ot szívesen adok egy új játékért aminek nem 5 óra gametimeja. Nem véletlen, hogy közel 100 játékom van és az sem véletlen, hogy ezek egyike sem volt 7k-nál drágább /kivételek vannak/. 500-1000 Ft valóban nevetséges összeg.

"Miért? Sem gépem, sem szabadidõm nincs az összes új játék kipróbálásához, remélem nem ezt érted HC gamerség alatt."

HC gamer alatt két típust értek:
a, mindennel játszik, minden platformon ami "jó" /ez általában 7.5 értékelés feletti címek vegyesen/
b, adott játéktípusért rajong

Jómagam az "a" osztályba tartozok, bár idõm évrõl évre kevesebb. Fénykoromban a 16 óra sem volt gond/nap.
Az elmúlt 2 hónapban, így hirtelen 7-8 cím jut eszembe amit végigvittem, ebbõl 3-at tudtam megvenni. Ez van, lehet keresztrefeszíteni, akkor is játszani fogok :-D

De van kényszer ;-) Múltkor elhatároztam, hogy 7 napon keresztül szabadidõm szinte minden percében csak a párommal foglalkozok... 7 nap után, már a Snake is érdekessé vált <#buck>

Nem láttam, hogy SQJ vagy bármely moderátor valaha is nyíltan warezolt volna - errõl szól ez a topik, nem az otthoni polcaik tartalmáról, de ezt már sokszor kitárgyaltuk.

"A vásárlás elvbõl való elutasítását szerintem itt nagyon kevesek gyakorolják."

Pontos adatunk nincs errõl, de párszor, pár topikban már terítékre került a vita, és mindig akadtak olyan hozzászólások, melyek arról szóltak, hogy 500 vagy 1000 Ft-ot talán adna elméletben egy új játékért, de a régi már csak ingyen kell. Amúgy kár firtatni az arányokat, annak kevés köze van a konkrét a fórumszabályokhoz, esztelen mértékben szerintem mind a legális vásárlókat, mind a magukat feltaláló warezzel élõket is zavarhatja. Személy szerint annak örülnék, ha "olvasható" lenne számomra a fórum egy frissen megjelenõ PC-s nagy név topikját tekintve is (milyen emssze van ez még!), és ha az egyszeri játékosok tényleg kissé komolyabban állnának hozzá a témához, kevesebb "ingyenes szolgáltatást" várnának el.

"Mindenki veszi amit bír, ami tetszik neki, de egy HC gamernek néha muszáj "feketézni"."

Miért? Sem gépem, sem szabadidõm nincs az összes új játék kipróbálásához, remélem nem ezt érted HC gamerség alatt. Nincs sok pénzem, ésszel költök (na ebben azért nem vagyok biztos...), de örülnék, ha az eredeti játékaimmal lenne idõm játszani. Olyan pedig nincs, hogy muszáj. Ezzel nem azt mondom, hogy a kipróbálás szempontjából nem lehet szerepe, de nincs kényszer.
Tinman
Ps4 emu? Kb. 1 percembe került:

PS4emu

Nem kötekedni szeretnék, hanem megérteni, hogy mi ez a hirtelen pálfordulás? Mert az okokról nem nagyon olvastam sehol, nem csak nekem, hanem az összes regelt tagnak illene tudnia, hogy mi, miért történik, elvégre a tömegek tartják el az oldalt.

ide pont illik az aláírásom

Tinman
"ha a fórumról tiltva vannak az illegális tevékenységgel kapcsolatos hozzászólások"

1. Mert aki tiltja az is csinálja.
2. Nincsennek tiltva, csak ha néha egy modi arra téved, akkor esetleg lép.
Vicc, hogy nem egyszer a modi is beszáll, a témába. Neveket nem mondunk, mert olyanok vagyunk.

A vásárlás elvbõl való elutasítását szerintem itt nagyon kevesek gyakorolják. Mindenki veszi amit bír, ami tetszik neki, de egy HC gamernek néha muszáj "feketézni". Aki meg nem gamer, az meg ne olvasgasson gamer topikokat.

Egyszwerûen nem érem fel ésszel, hogy miért álszentség az, ha a fórumról tiltva vannak az illegális tevékenységgel kapcsolatos hozzászólások. Magad is írtad korábban, hogy érted a topik célját, így eléggé értelmetlen ez a kötözködés. Talán lehet jó oldala is a wareznek, de a fórumok témában való szpemmelése, és a vásárlás elvbõl való elutasítása a semmiképpen nem az.

A StarForce pedig nem jó védelem, legfeljebb célravezetõ, én inkább kerülöm az ilyen termékeket (csak a FlatOut 2-t vállaltam be így, és az ellen is az SF volt nagy ellenérv), szerencsére egyre ritkábbak.
bardocz
jaja,én sem fogok egy szaros játék miatt dvd meghajtót huzogatni,fõleg hogy a gépemhez alig férek hozzá,mert kicsi helyre van bepréselve,és kb 1.5 óra volt mire mindent a helyére tettem,meg behuzogattam a kábeleket az asztal mögött😄
guardian hero
már megint mi??

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sir Quno Jedi
Esetleg te nem tudsz olvasni?! Ha bárhol megtalálod azt a hzsz.-t amiben ÉN verem a mellem, hogy nálam nagyobb antiwarez-os nincs is, akkor megkapod a Nobelt (pedig még egy szaros PS4 emut sem tudtál összeütni 😄)! Imádom az ilyen kötözködésvágytól feszülõ észkukacokat! 😄

(még azt is megkeresheted, ahol ÉN elítéltem a warezt, vagy üldözendõnek tituláltam, vagy ROSSZNAK, de bármi ilyesmi jöhet)

Tinman
Vissza nem keresem a morgolódásokat, hogy "már megint.......".

Tinman
Szentek vagyunk.
/opcionálisan választható kiegészítõ: "ál"./

guardian hero
Nagy tévedésben élsz 😊 Én is játszok pécén, ha mást nem, retro cuccokat meg Football Managert.

Sir Quno Jedi
Mostan mi a hasfájásod?

Tinman
Engem SQJ Two Worlds lemezei érdekelnének, meg is venném, ha képet linkelne róluk <#vigyor5>

Sir Quno Jedi
Vannak akik a népszerûségért csinálják (aka bohócok=politikusok), vannak akik azért, hogy valóban jobb legyen a RENDES embereknek. A többiek meg fikarcnyit sem számítanak. Alkalmazkodnak, vagy...

Tinman
Nagyon kultúrált voltál, de télleg' <#szomoru1>

Tinman
USB ODD <#unalmas>

Tinman
Igényes playerek PC-n... egy kicsit magad ellen beszélsz.
Évek óta flamelitek a PC-s playereket.

Ez jó hír! Vastaps most elmarad 😊
guardian hero
<#eljen>

SQJ for President!!! Kezdem az aláírásgyûjtést a népszavazáshoz!!! <#idiota>

Sir Quno Jedi
A hadjáratunk máris sikeresnek mondható! Rengeteg gyanús topic-ot töröltünk, a felhasználók pedig mindenütt elkezdték meghúzni magukat, sõt figyelmeztetik a többieket is, ha megtévednek!

Valószínûleg egyedül a zéró tolerancia célravezetõ ez ügyben is, mint sok más esetben is! Ha valaki nem tart a "büntetéstõl", azt nem is lehet fegyelmezni, ergó a büntetést kell a csillagos egekbe emelni és nem tanúsítani semmiféle együttérzést, vagy engedményeket. Így még a vérmesebbek is lemorzsolódnak idõvel, mert megunják a reménytelen küzdelmet és voilá, végre nyugi lesz. Utána lehet lazítani egy kicsit a gyeplõn, hogy a rendes lakosok ne érezzék olyan súlyosnak a virtuális láncokat (amik valójában nem is korlátozzák õket, ha valóban rendes lakosok 😄).

Ennyi!

Köszönöm az együttmûködéseteket! Ha további szigorra lesz szükség, idõben megtudjátok!

"FIGYELÜNK!"

Kellemes napot...