<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah de enyi lett volna inkább hanyagolom ezt az értelmetlen topic-ot.
Nem tudom ki az az ostoba akit az izgat hogy a másik tölt-e warezrõl...
Mert egyik írja hogy nem nem is szokott! ez hazugság! ha nem is warezról töltesz a warez maga egy lopás fajta ! ha letöltesz netrõl egy zenét ami csak úgy fel lett töltve mit tudom én egy clannak a honlapjára vagy csak egy gyerek feltette hecbõl azt letöltöd máris loptál! mivel nem vásároltad meg CD-n vagy onlyne-n nah mind1 bb
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Hogy az ilyen képmutató majmok (mert nem feltétlenül szükséges így viselkedni) ne nyerhessenek teret a fórumokban. Vagy ha igen, csak kevesen legyenek. Azzal nekem nincs bajom, hogy warezol az illetõ, magánügye, Õ dolga stb... de viselkedni azért illene megtanulni. Ennyi.
Engem sikerült elrettenteni a warez-játéktól, meg is vettem az összes, számomra érdekes StarForce-os játékot.
A cracket internetrõl bármikor le tudod tölteni - a játék kalózpéldányával együtt. A StarForce trükkök azonban csak ezután kezdõdnek. Szerintem jó védelem! :-)
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Úgy fogalmaznék, hogy az igényes playereket rettentette el, akik nem akartak egy szaros játék (pontosabban egy szaros játék pár ezer forintos ára) miatt optikai meghajtókat húzkodni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ja, lehúztad az optikai meghajtót és már ment is.
A Starforce a világ legnevetségesebb védelme, hiszen gond nélkül játszhatsz akár neten is az adott játékkal, elvégre nem kell crack.
Ráadásul amikor kijöttek a frissítések szépen tehetted is fel, nem kellett új törésre vágyni.
Úgy fogalmaznám meg, hogy SF a lámák ellen kiváló védelemnek bizonyult, elvégre nem mertek belenyúlni a gépbe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
gamertag: kenobita
ÉN megvásároltam mindkettõt, de nem Magyarországon. Ebayen féláron hozzá lehetett jutni mindkét játékhoz. Még a postaköltséget kifizetve is olcsóbban beszerezhetõek voltak, mint nálunk a boltban.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
x360-ra nem vagyok hajlandó.
Csak próbálom egyensúlyba hozni az eladási statisztikákat.
Lehet kövezni 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Thrash \'Till Death
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De az is biztos, hogy a PC-s piac is kinyitja a pénztárcát, ha van miért.
Távol álljon tõlem, hogy a DR termékpalettáját szapuljam, de már 5 éve is a múltnak fejlesztettek. PC-n jelenleg csak akkor lehet nagyot dobbantani RTS fronton, ha valami merõben más újdonsággal rukkolnak elõ.
Túl sok a gagyi, fõleg c kategóriás FPS-ekbõl van túlkínálat.
A LOL meg az, hogy nem egy olyan ember véleményét kéne mérvadónak tekinteni, akinek a cége ilyen helyzetbe jutott.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mondtam én már akkor is, hogy tele van a piac a 2. VH-s szarokkal, nem menõ már a tycoon style sem /anno volt róla szó/, de furán néztek rám.
Azt azért ugye tudod, hogy nem a wrz miatt állnak úgy ahogy?
Hogy ebbe mi a LOL azt csak te tudod, ez picit sem vicces.
gamertag: kenobita
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197659166
omg detto 😄 en voltam a hulye, hogy nem erolkodtem anno a "viszonteladoi" styleon :C
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
amúgy egy kérdés. be is lesz tartva? 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.