<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
ha kicsit érdekelt vagy a témában és szemfüles vagy akkor a "StarForce"-t ki tudod kerülni egy 10-20 MB-os programmal! Én igaz mindent megvásárolok ha más nem megrendelem! kb 500 szoftver van most itt az asztalom fölött ! De elismerem egy idõben meg még most is néhány dolgot leszedek warezrõl mert egyszerübb, gyosabb, olcsóbb, kényelmesebb!Szóval az a StarForce védelem jó de tudsz ellene programot letölteni! ebben biztos vagyok!

Nah de enyi lett volna inkább hanyagolom ezt az értelmetlen topic-ot.

Nem tudom ki az az ostoba akit az izgat hogy a másik tölt-e warezrõl...

Mert egyik írja hogy nem nem is szokott! ez hazugság! ha nem is warezról töltesz a warez maga egy lopás fajta ! ha letöltesz netrõl egy zenét ami csak úgy fel lett töltve mit tudom én egy clannak a honlapjára vagy csak egy gyerek feltette hecbõl azt letöltöd máris loptál! mivel nem vásároltad meg CD-n vagy onlyne-n nah mind1 bb

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nem azzal van a probléma, baj, hogy letölt xy, hanem azzal ami ezzel járóan mentálisan kivetitõdik a fórumra. Értsd: Életkoránál, neveltetésénél fogva, vagy egyéb veri magát, hangoztatja õ mekkora arc. A többi, ha éppen nem megy neki, nem tudja mi a baj az hülye, aki megveszi az hülye és jönnek a demagógiák arról, hogy õk a szabadság élharcosai, a megváltók és õk a sztenderd. Holott ez bõven nem így van, de vérjancsikának ugyan magyarázd már el ezt a neten keresztül, ahol bármit megtehet egy nick mögé bújva. Szerintem ez a fõ probléma, ami az SG-t már évek óta terheli és ennek megoldására kéne vmit kitalálni.

Hogy az ilyen képmutató majmok (mert nem feltétlenül szükséges így viselkedni) ne nyerhessenek teret a fórumokban. Vagy ha igen, csak kevesen legyenek. Azzal nekem nincs bajom, hogy warezol az illetõ, magánügye, Õ dolga stb... de viselkedni azért illene megtanulni. Ennyi.
tigeroo
igazad van.
én akkorsem dugdosnék vezetékeket ha fizetnének érte..
Én bele merek nyúni a gépbe, de azért idegesítõ hogy állandóan húzgálod a kábeleket, nem?

Engem sikerült elrettenteni a warez-játéktól, meg is vettem az összes, számomra érdekes StarForce-os játékot.

A cracket internetrõl bármikor le tudod tölteni - a játék kalózpéldányával együtt. A StarForce trükkök azonban csak ezután kezdõdnek. Szerintem jó védelem! :-)

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

jah<#nyes>

guardian hero
"Úgy fogalmaznám meg, hogy SF a lámák ellen kiváló védelemnek bizonyult, elvégre nem mertek belenyúlni a gépbe."

Úgy fogalmaznék, hogy az igényes playereket rettentette el, akik nem akartak egy szaros játék (pontosabban egy szaros játék pár ezer forintos ára) miatt optikai meghajtókat húzkodni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
"mindkettõ StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült. "

Ja, lehúztad az optikai meghajtót és már ment is.
A Starforce a világ legnevetségesebb védelme, hiszen gond nélkül játszhatsz akár neten is az adott játékkal, elvégre nem kell crack.
Ráadásul amikor kijöttek a frissítések szépen tehetted is fel, nem kellett új törésre vágyni.
Úgy fogalmaznám meg, hogy SF a lámák ellen kiváló védelemnek bizonyult, elvégre nem mertek belenyúlni a gépbe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült" - 😊

cenobite
Én pc-re kevesebb játékot veszek meg. MMO-t fõleg - ez ugye evidens, illetve amik megérdemlik. Mondjuk pc-n az utóbbi néhány hónapban kb. fél órát játszottam össz-vissz. Konzolra viszont csak és kizárólag eredetit vásárolok és többnyire külföldrõl, vagy használtan. Sokszor fele áron meg lehet venni a játékot megjelenés után pár hónappal. Idén egyedül a GTA4 lesz amit azonnal megveszek - illetve hamarosan elõrendelek.

gamertag: kenobita

Magyarországon drágák a játékprogramok, fõleg a friss megjelenések. DE létezik tartós védelem a fejlesztõk érdekében. Ha vissazgondolok a King Kong vagy a Price of Persia TT megjelenésére: mindkettõ StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült.

ÉN megvásároltam mindkettõt, de nem Magyarországon. Ebayen féláron hozzá lehetett jutni mindkét játékhoz. Még a postaköltséget kifizetve is olcsóbban beszerezhetõek voltak, mint nálunk a boltban.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Sir Quno Jedi
Ez egy kõ, amit õ kért magára. Csak USB-s mass storage kõ, ha már a témánál maradunk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát ez?

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dettó, csak én PS3/360-al vagyok igy.

persze ez nem is vitás amiért megdolgoztál drága pénzért megvetted biztos kijátszod a végletekig de az sem vitás hogy ezek a termékek nem a magyarok pénztárcáihoz vannak igazítva

grayfox
Pc-re mindent megveszek eredetiben (amivel játszom persze😊
x360-ra nem vagyok hajlandó.
Csak próbálom egyensúlyba hozni az eladási statisztikákat.
Lehet kövezni 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Istencsászár
Ez mindenkinek a magánügye, amire nincs pénzem azt nem csinálom... kapsából fel tudnék sorolni 5 játékot még a tavalyi évrõl amit nem tudtam még megvenni, de mászt hev... de azokkal játszok amim van, és azokkal 100%osan a végletekig, sokkal jobban megbecsüli az ember az alkotásokat ha nem ugy nézegeti mint ha futószalagon töltené le.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de van csak drága nekünk paraszt magyaroknak hogy áruló timantes szavaival éljek

WaReZ nélkül NiNcS élet<#szeret>

ColdFire
nah ez a másik kérdés, hogy akkor reklám mehet, ha warez nem?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sir Quno Jedi
Tõlem ugyan nem. Én vagy kivágom, vagy se.

akarom mondani WARN-t kapsz <#pias>

vigyázz mert reklámért war-t kapsz <#banplz>

autoszimulator
Hát érdekes módon konzolos játék nincs a gépemen lewarezolva o.o

.: mobilize.hu :.

ajaj

ColdFire
aki ma kezdené a warezmentes életet 😄
pár akció:
1.
2.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

FlyHigh
Itt mindenki "netcigány", ez nem volt titok. Mindenki gépén vannak illegális tartalmak.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
jah, hogy ez csak az SG-röl szól.

Thrash \'Till Death

Keviny
...aztán meg jössz a DS topikba warezolni. álszent spicli szánalom.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Tinman
Mert a törvény bünteti, az SG meg szeretne ettõl elhatárolódni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FlyHigh
Én csak az nem értem, hogy az a warez menteítés miért fontos?

Thrash \'Till Death

Tinman
Nem is vitatom, hogy mennyire fontosak a konzolos fejlesztések, ezt én is így látom.
De az is biztos, hogy a PC-s piac is kinyitja a pénztárcát, ha van miért.
Távol álljon tõlem, hogy a DR termékpalettáját szapuljam, de már 5 éve is a múltnak fejlesztettek. PC-n jelenleg csak akkor lehet nagyot dobbantani RTS fronton, ha valami merõben más újdonsággal rukkolnak elõ.
Túl sok a gagyi, fõleg c kategóriás FPS-ekbõl van túlkínálat.

guardian hero
Én inkább azt mondanám, hogy NEM CSAK a warez miatt. De hogy a pécés piac nem tud eltartani ennyi fejlesztõcéget, abban a wareznak elsõdleges szerepe van. Aki meg akar élni ebben a szakmában, az konzolra (IS) fejleszt. Sok-sok ex-DRes srácot ismerek, akik konzolos vagy multiplatform cégeknél helyezkedtek el azóta.

A LOL meg az, hogy nem egy olyan ember véleményét kéne mérvadónak tekinteni, akinek a cége ilyen helyzetbe jutott.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
Igen, én is hallottam negatív híreket.
Mondtam én már akkor is, hogy tele van a piac a 2. VH-s szarokkal, nem menõ már a tycoon style sem /anno volt róla szó/, de furán néztek rám.

Azt azért ugye tudod, hogy nem a wrz miatt állnak úgy ahogy?
Hogy ebbe mi a LOL azt csak te tudod, ez picit sem vicces.

guardian hero
LOL, ugye tudod, hogy azóta a DR kb. csõdbe ment? Tudod, hány embernek tartoznak sok havi fizuval a mai napig? Biztos az is be volt kalkulálva...

cenobite
PC-s játéktopic-ok 99%-át zárni/állandó "gyomlálás alatt tartani" lehetne ennyi erõvel. Fõleg ha valami új játék jön ki (no meg, ha valami nagyobb név), akkor az elsõ párszáz hsz. tuti hogy az, hogy honnan lehet letölteni, milyen crack kell hozzá, stb...

gamertag: kenobita

Sir Quno Jedi
Nagyon-nagyon rendik vagytok! DE EZ KONZOLOS szekció! Ergó nem izgat máshol mi megy (egyelõre).

Nagyon szorgalmas kis besugo vagy. <#taps>

gazgoblin
az se rossz ha mindezt egy hsz-ben tolod be (no offense)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

egyenlõre ennyi , majd máskor még bemásolok pár száz topicot , lehet gyomlálni az illetékeseknek...

PDC World Championship Darts 2008 ( PC ) , warez

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200654608

Ratatouille ( PC ) , lehet olvasni a hozzászólásokat

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182594134

The Golden Compass ( PC ), már az elsõ hozzászólás elárul mindent

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197659166

VIVA PINATA (PC), warez légkör

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194632079

Knight Rider TV fórumban megy a warez...

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1098186898

Lammer
"Ha belegondolok, hogy csak nekem köszönhetõen mennyi Nod32 fogyott részesedést kéne kérnem az "Eset"-tõl ^^"

omg detto 😄 en voltam a hulye, hogy nem erolkodtem anno a "viszonteladoi" styleon :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SHADOWEYES7
Ha észre veszem, vagy tudomást szerzek "valahogy" róla akkor igen.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Frosty01
<#wink> <#eljen>

amúgy egy kérdés. be is lesz tartva? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.