<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Lassan tényleg fel kellene lépni az OFF ellen, ha egyelõre úgy is tûnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek.
amúgy tényleg nem kellene ez a flémelés.
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk õket!
ez nem flémtopic, csak most hova irjanak a "radikális warezosok"
nyissatok egy "Az eredeti játékoknak leáldozott!" topicot és oda tereljétek a birkákat.
FIGHT!!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-fav , engem nem erdekel mi lesz itt. bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg egy QGJ-nak h vágja ki õket már innen, 3-4 ember után a többiek megggondolják h érdemes e flémelni arról ami pofon 1szerû, hózan paraszti ésszel fel lehet fogni.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Akkor is csak közvetett kára származik az embernek belõle?? Dugd a fejed a homokba aztán böff.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet ebbe belekötni, de tényleg nagyon fontos a játékidõ.
Boldogan és mosolyogva adtam a kiváló WITCHER kiadványért 7990 Ft-ot, az Oblivion game of the year-ért /összes kieg+alap!/ meg 6990-et, mert tudtam, hogy a Witcher 100 órát ad, az Obli meg ennél is többet, kiegekkel együtt, akár 300 óra is beletehetõ!
Sokszor mondtam már ismét leírom:
Megrendeltem anno a HL2: EP1-etm, Galaxistól 5k-ért.
Reggel kijött a wrz verzió, d.u. telefonáltam, hogy köszönöm nem kérem.
Miért? Mert d.u.-ra kényelmes laza tempóban végigjátszottam és del.
Igen, tudom konzolos topic. Anno egy kis üzletben 2 értékelhetõ cím volt az akkori konzolomra: Ariel és Lemmings. Na mondom lány unokatesóval megáldva legyen az Ariel. Megvettem, 3 órával késõbb végigjátszottuk.
Tudjátok mit éreztünk? Mit amikor meglopnak, felment bennem a pumpa, hogy az akkoriban keservesen összekuporgatott súlyos ezrekért ezt kaptam?
Elõkerestem a blokkot és visszavittem, majd kikönyörögtem, hogy Lemmings legyen.
Minek írtam le?
Azért mert a wrz néha nagyon hasznos!
Kismilliószor voltam már úgy, hogy wrz verzióval játszottam 1-2 napot és tudtam, hogy nekem ez kell!!!
NEM! A DEMÓ nem jó!
Sokszor a demó túl rövid, erõsen bugos, béta ízû, túl sokan töltik így lassan jön, arról már nem is beszélve, hogy nem ad egy egész képet a végtermékrõl.
Még 1 konzol helyzet: Onimusha PS2.
Soha nem hallottam róla elõtte, na mondom letölt, burn, megnéz.
Estére végigvittem. Sokkal késõbb Onimusha 4. Letölt, szájtát, játszik, sokat, nincs vége, megvesz.
Tetszik érteni? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Downhill!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-ez a téma mar 100x le volt beszelve
-ezen a teman soha de soha nem fog senki a masikkal egyet érteni
-ez a téma felesleges hisz tele van álszentekkel akik maguk is warezonal de itt nyomjak a sódert (igen tudod nagyon jól, hogy rólad van szó J)
-ennek a topinak absolut semmi mas értelme sincs minthogy unatkozó emberek egymás anyukajat szidjak es masok jól erezzek magukat mert ok "Megmondtak a zihert"
Barmok!
ez az magyar mentalitás kéremszépen?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szóval én nem sajnálom a "játékipar áldozatait", a PC-ben MÉG MINDÍG van üzlet
(Jó példa a diablo 2 : ha minden játék ilyen mestermunka lenne, mindenki venné mint a cukrot...de most egy 9óra játékidõs csili-vili FPS-ért nem fogok kiadni 10.000HUF-ot énsem, bár a konfigurációm kb. 4-6éves már...)
Eredeti programjaim: diablo 2,warcraft 2-3, orange box (valve csomag), world of warcraft és rtc:wolfeinstein...
Ebbõl lelehet vonni a konklúziót😊
Amúgy egy dolog a warez, és más az ha hírdetik.A warezmentesítés nem feltétlenül a warez "megsemmisítésérõl" szól, inkább csak moderálás kérdése az egész. (legyenek offtopicok és szigorú házigazdák!!)
ezeket én is megvettem a kis pénzembõl eredetibe
😄
Rally Master és Sports Car GT-t akarom megvenni
és a Live For Speed S2 és GTR2 is meg szeretném csak lenne 40%-al olcsóbb már venném is
remélem nem kell sokat várnom rá
Downhill!!
Downhill!!
Amugy meg egyszerü , PC-n a warez már leragott csott, bennt van a köztüdatba , réges-rég "éli a világát" , konzolon meg épp virágzik!
Ha azt akarják ,h az SG-n rend és fegyelem legyen ,akkor ban ban ban ban ban ban ban ban és BANN! Kezdésnek.
Érdemes megnézni még a korosztályt is , mert mig pc-n sok a tizenéves vérpistike , konzolon azért jelentösebb mértékben képviseli "magát" az idösebb korosztály.
A warez mástészta , olyan szempontból és ezáltal köthetõ az életbeli problémához az emlitett keresethet. Ez ellen meg a büdöséletbe se tudunk MI , (MÁSOK meg lehet nem is akarnak) tenni ellene vmit is.
ezeket magyarországon a mai napig kapkodják a polcokról!
Diablo2 már 10 éves játék, és még ma is elfogynak a boltokban hiánycikk. Tehát warezt kipróbálják és ha megtetszik a játék akkor megveszik. Én is igy vagyok vele.
bardocz: Ezt részben igaz is, elvégre milyen gyakran olvashatunk panaszt, ha egy játék csak késõbb érkezik PC-re - vagy egyáltalán meg sem jelenik. Ennek oka elsõsorban pont a warez, de egyszerûbb szidni a "PC-t elhanyagoló" kiadókat, akik aljas módon pénzt szeretnének viszontlátni egy-egy több millió dolláros projektbõl.
Itt a kár nem csak anyagira vonatkozik már , hanem jogi hatáskörbe is tartozik.