<b><font color=red>WAREZ</font> <font color=green>mentesítés!</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a reformterveid közé felvehetnéd a Vicctopikok vótmázásának megjutalmazását is <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
negatív reklám is reklám csak jó kell használni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egyéként nagyon nagy hülyeség ez a boszorkány üldözés. A lehetõ legjobb példa erre a Zuhanórepülés c. film. Gondolom sok mindenki emlékszik rá, hogy a rendezõje nagy elánnal, tele pofával hírdette, hogy feltették a torrentre õk maguk a filmet csak vírusosan. Ennek köszönhetõen elég szép nagy bukás lett a film. És nem azért mert annyian bevették ezt a hülyeséget, hogy filmhez vírust csatoltak, hanem egyrészt azért amiért ilyen hozzáállással kezdte hírdetni a filmjét és ez unszimpátiát váltott ki sokakból, másrészt - ami egyébként kapcsolódik az elõbbihez tulajdonképpen -, hogy a neten sem terjedt el. Egy terméknek nem lehet annál jobb reklámot kitalálni mint amikor az emberek beszélnek róla és ajánlgatják egymásnak. Namármost mivel nem terjedt annyira warezen, nem látták az emberek, nem beszéltek róla ----> BUKÁS! Pedig egyébként azt mondják, hogy nem egy rossz film. Szerintem ez elég tanulságos.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A wareznak lehet úgymond jó oldala is, de a többség számára inkább azt jelenti, hogy ingyen jut ahhoz, ami "jár neki". Ez a mentalitás tényleg káros, ha valaki tényleg demóként használja fel ezeket, az nyilván más eset, de mondjuk azt sem kell egy fórumon erõltetni.
(Ejj, azt hittem, hoyg ez a másik - bannerban szereplõ - topik, de akkor már elküldöm, ha begépeltem.)
a vírusírtó cég megbíz 1 csapatot hogy írjanak vírusokat
tiszta üzlet tiszta haszon
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és ha nem lenne belekalkulálva esetleg olcsóbb lenne?
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Anno volt szerencsém beszélni a DR fõhadiszállásán a DR egyik alapító fejével és rákérdeztem a warezra.
Egy picit úgy nézett rám, mintha azt kérdeztem volna tõle, hogy szokott-e fogat mosni, ugyanis annyira természetesnek vette, hogy wrz van.
Azt válaszolta, hogy ez bele van kalkulálva, és nem fél egy picit sem a wareztól. Õ is pontosan arról beszélt, hogyha csak a letöltögetések mennek, akkor elrontottak valamit.
És milyen igaza van!
Eszembe sem jutna a Final Fantasy akármelyik részét letölni... nem érdekel, hogy már kijött, vagy nem jött ki.
Megjelenik, megveszem akármennyibe is kerüljön és kész... és nagyon sok címmel vagyok még így, persze ennyire nem fanatikusan :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ettõl függetlenül a warez nagyon csúnya, rossz, és elítélendõ dolog 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha otthon wrz officeal tanul meg táblázatot kezelni, akkor szerinted a munkahelyén milyet javasol majd ha rákérdeznek?
Ha otthon bevált neki a TC, akkor szerinted milyen fájlkezelõt vetet majd meg?
Egy cég/intézmény a legtöbb esetben hallgat a beosztottak igényeire. Ha mindenki a Nodot isteníti az irodában, akkor nem NAV-ot vesz a fõnök. Tetszik érteni?
Szerk.:
Ha belegondolok, hogy csak nekem köszönhetõen mennyi Nod32 fogyott részesedést kéne kérnem az "Eset"-tõl ^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Pistike késõbb egyetemre megy, ahol már tanítják is neki a Photoshop titkait, Pistike eztán egy jól menõ designer csapathoz keveredik, ahol a döntés az õ kezében van, hogy a concept artokat miben piszkálja.
Pistike nem ellensége magának ezért a céggel megveteti a Photoshopot és ontják magukból a jobbnál jobb rajzokat.
És így van ez még kismillió programmal.
Ha lewarezolod az xy vírusírtót, meg a z-t, meg a k-t, aztán kipróbálva rájössz, hogy xy a nyerõ, akkor szinte biztos, hogy késõbb vállalati döntéshelyzetben nem a gagyit veteted meg.
De ennek aztán már tényleg semmi köze a konzolwarezhoz. Totál off.
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Attól, hogy vérpistike letölti a fotosoppot, és ökörködik vele, vagy néha csinál magának egy új logót, attól a programozókat nem fogják elbocsátani Adobe-ék. Ha meg pistike úgy gondolja, hogy õ a fotosoppal pénzt akar keresni, mert õ olyan király grafikuscsávó, akkor úgyis meg kell vennie, vagy szereznie kell valahonnan legális licenszet.
Ha meg egy program csak azért bukik meg, mert sokan lewarezolják netrõl, akkor az egy elég elcseszett projekt. Ugyebár vagy nem ér annyit, hogy megvegyék, vagy amúgy sem vennék meg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
lehet mondták már, de ez ugy nézne ki helyesen, hogy "...tartalmaznak..."
vagy "...ami..."
nah de ûzzük ki a warezt inkább 😛P
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
jó vicc volt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bár sztem nem igazán sikerült megérteni, hogy mit akarok mondani.
Én PC-s részlegben továbbra is segíteni fogom azokat, akiknek nincs lehetõségük megvenni a játékokat (FAQ írás, stb.).
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Lehet, hogy rossz idõsíkba jöttem vissza? <#fejvakaras>#fejvakaras>
...
De nem baj, jó így! <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
www.youtube.com/aabyssx
.: mobilize.hu :.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Most persze mindenkit megbüntethetnék az offtopic miatt, még azon kedves versenyzõinket is, akik direkte már elõzõleg zárt warez topicokat linkeltek. ÁMDE tudjuk, hogy kezdetben mindig nagy a felbuzdulás, így míg megszokjátok a rendet, addig átmenetileg lazábban tartjuk a gyeplõt. Minden csoda három napig tart és remélhetõleg visszatérhetünk a lényegi munkához.
Köszönöm mindenkinek a szellemes hozzáböfögéseket (fõleg az idetévedt PC-sekét), bár ha visszaolvastak volna, bölcsebbek lettek volna! 😄
FIGHT!
Mondjuk fognanak nehany 10 millio dollart, 150-200 embert es 1,5-2 ev munkaval - szokas szerint - osszeraknanak egy jatekot. Azt megkapnad ingyen, annyi lenne a "negativum", hogy minden inditaskor vegig kellene nezni 1-2 perc online reklamfilmet - hogy ki tudjak fizetni az emberek munkajat. Barmibe lefogadom, hogy ez az 1-2 perc reklamfilm lenne az, amit legeloszor kipiszkalnanak a felhasznalok jatekbol...😊 <#zavart1>#zavart1>
Meg kell tiszitani az elméket 😄 Ekvlilibrium 😊