Gyártói szövetség a PC-s játékokért

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Válaszolnék arra miért vesznek inkább PC szerintem a magyarok. Mert azt nem csak 1 dologra jó. Nem engedheti meg magának mindenki, hogy egy PC és egy konzolt is vegyen. Tudod? Meg konzolra sokkal drágább a játék mint PC-re. Pl ezért. Jó tudom lehet csippelni a konzolt, de akkor ugrott a gari és, ha tönkre megy 2 hónap után akkor nem lesz megint 50-100 ezer a családi kasszában, hogy vegyen egy másikat. Nem mindenki engedheti meg magának azt amit te.

Én meg azért nem veszek konzolt mert hülyeség.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

zola2000
Hát én nem hiszem, hogy egy-egy ilyen gyártói szövetség szembe tudna menni akármilyen trendel, ehhez rengeteg pénzt kellene beleölni a pc játékokba a vásárlók HELYETT, amit szerintem nem fognak ezek a gyártók megoldani, mert jó most mnézzünk pl egy játékot, ahol ha csak 500ezer vásárló helyett fizetnek csak 20 dollárt, akkor az már 10millió dollár, és az csak egy játék pc portja! Egyébként meg engem csak azért zavar, hogy a pc játékpiac még mindíg életben van, mert igaz , hogy ez világviszonylatban 14%, de ez magyarországon kb a 90% felé tendál, alig néhány konzolost ismerek a közelemben, míg szinte mindenki xar pc-vel nyomja. Valaki meg tudná nekem magyarázi hogy a szegény magyarországon miért mindenki a legdrágább játékplatformon nyomja (PC), miért nem vesz szinte senki egy konzolt, amin kb 5 évig jól elvan, míg nyugaton szine mindenki konzolon nyomja, pedig pont ott lenne pénz drága pcre? (OFF: meg miért vesz itt mindenki hitelbõl is drága autót, mikor elég lenne neki tömegközlekedés is míg nyugaton jobban kihasználják a tömegközlekedést stb talán pont sok ilyen dolog miatt tartunk mi itt a nyugat ott, bocs ezért az agymenésért).

A

Na gyerekek ez is csak azért alakult hogy megfékezzék a Warez dolgok terjedését...
A mai játékgyártók még nem jöttek rá hogy a PC 1 szemponból nagoyn bukott ügy, az ok pedig az hogy csak a multis játékok 1 kis részénél kötelezik a játékost hogy megvegye a játékot.
Úgy kellene nekik is csinálni hogy kötelezõvé tenni 1-2 játékhoz a netet és 1 olyan kötelezõ regisztrácios rendszert összehozni melyben ha már használt a játék kód ne tudja telepíteni. Máshogy ezt nem tudod megoldani a PC-n, míg a konsolok töbségénél tönkre vágod ha chippelteted vagy akármi mást mûvelsz vele hogy az írott dolgokat is beolvassa.
Ha meg ténlyeg sok pénzt akarnak szerezni csináljanak MMO játékokat... mivel ott ha jó játék élményt akarsz úgy is megveszed az eredetit és nem pedig írottal törtszerózol.
Nem kell felvirágoztatni, csak életben tartani.
Nekem semmi szükségem olyan rengeteg gagyi játékra, amit a konzolokhoz dobnak ki.
Félreértés ne essék, nem fikázom a konzolokat, jó dolog, de irtó sok pocsék játék van rájuk. PC-re is, de azért én az általam legjobbnak ítélt játékokkal PC-n játszottam. Szerintem nem kell félteni. Az óriások pedig nem a PC-s játékipar megszûnésétõl tartanak, hanem a bevételcsökkenéstõl, ami elég érzékeny dolog ekkora méretekben.
Viszont nem is baj, ha összemegy picit a PC-s játékipar, talán akkor csak az igazán egyedi játékok tudnának robbantani, és ez jó hatással lenne a **ar mennyiségére is.
Szóval én nem aggódok. Maximum veszek egy konzolt (is), ma már nem egy olyan hatalmas összeg. (Jó, HDTV, meg ilyenek, de akkoris).

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Az ilyen embereknek már az X-Box/PS2 idejében befellegzett a PC-s játékoknak (nem tom, emlékszik-e még valaki rá, milyen nagy patári lett csapva akkor is). Egyébként maguk a fejlesztõk teremtették ezt a helyzetet a hülye játékaikkal, amikben csak a grafikára nyomtak, és sehol semmi kreatív ötlet, ami a játékélményt fokozná. Így rajtam kívül még jópár millió ember nem fog eredeti játékot venni, mert nem éri meg. Nem elég, hogy dög unalom vagy már az elején, vagy a közepénél, de eszméletlen gépújítás is kell hozzá. Mi a fenének?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ez azt jelenti, hogy aggasztó helyzetbe került a PC játékpiac, ami a nagy gyártóknak nem igazán jó (igen, köztük a microsoft-nak is, ugye pl DX10). Emiatt lépni akarnak, hogy újra felvirágoztassák a PC piacot. Remélem sikerül nekik. :)

ffxi
Nos azt jelenti, hogy a pc játék iparnak befellegzett vagy a warez-nak?

Fákjúal!

keso

← ElőzőOldal 3 / 3