Milyen lesz a jövõ?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia !
De ha a Google-val rákeressel a "Milyen lesz a jövő?-re", vagy valami hasonló kulcsszóra, akkor rengeteg(!) mindenfajta találatot kapsz !
<#nemtudom>
érdekes egy topik.. érdemes bele írni és olvasni

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

A jövőre nézve problémát jelentenek az inváziós fajok is !
<#beka3>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.07.24. 09:50:59
Sziasztok !
A minap láttam a TV-ben egy ismeretterjesztő vitaműsort, amiben avval foglalkoztak, hogy milyen is lesz a jövő?!
Arra lyukadtak ki, hogy a jövőt az Antropocén embertípus határozza majd meg.
Ajánlom elolvasásra !
<#dumcsi>
Sziasztok !
Szerintem a technikai szingularitás és a transzhumanizmus fog bekövetkezni valamilyen minőségben, ahol a hangsúly a "valamilyen minőségben"-en van !
<#wave>
Na mindegy nem sikerült:((

Walk the Talk.

így a helyes

Walk the Talk.

azért több csoda is van ám

Walk the Talk.

"javítok: ingyen nem fog áramot termelni"

Igazad van, de nem azért mert nem tudna, hanem mert nem lehet neki.
Egy kis csemege.
A lejátszáshoz használj Flash Playert és-vagy tegyél fel Klite kodec csomagot.
A fazék mágnes csak példa az árnyékolásra.Nézzél megy egy hangszóró mágnest,mekkora a "vonzása" az árnyékoló lemez felõl mekkora a másik oldalról a csévetestnél.Egy mágneses-mezõbe ha mágnesezhetõ agyagot teszel minden esetben a mágnesezhetõ agyagban záródnak az erõvonalak.Ezt a jelenséget használják ki a különbözõ mágneskapcsolók ,relék behúzó tekercsek mûködéséhez.
A videót sajnos nem játssza le. De ha jól látom, h milyen elrendezésû a "fazék mágnes", akkor én nem írnám, h az acélban záródnak, mert van egy levegõn menõ szabad úthossz.

javítok: ingyen nem fog áramot termelni

Valójában csak a "rövidre" szó nem kell a mondatba és már minden rendben van.Akkor a mondat így hangzik.

"Az acél jobban vezeti a mágneses erõvonalakat, mint a levegõ, ezért a mágneses erõvonalak az acélon keresztül haladnak, ami azt eredményezi, hogy a mágneses erõvonalak az acélban záródnak."
Kapásból van anyagköltsége, amúgy meg nem fog áramot termelni.

"Az acél jobban vezeti a mágneses erõvonalakat, mint a levegõ, ezért a mágneses erõvonalak az acélon keresztül haladnak, ami azt eredményezi, hogy a mágneses erõvonalak az acélban rövidre záródnak."
Meg a lófaszt. A mágneses tér örvényes, önmagába záródó vonalai vannak. Nincsen ilyen, h "rövidre záródnak". Már középsuliban is megbuktathatták volna.

ingyenes <#fejvakaras>

Walk the Talk.

A jövõ a bogarakban van.. Bogár érintõs képernyõ
Milyen lesz a jövõ?, de kiknek?
Mert én a mostani "világhelyzetbõl" nem sok jót tudok kikövetkeztetni.
Vagy csak egyeseknek lesz............. a 4 milliárdnak pedig?!
Pesszimista vagyok e téren.

Walk the Talk.

"2038-ban találkozunk elõször földönkívüliekkel"

Azért már frankón megmondhatnák a jövõ heti lottó ötös számokat.
De csak nekem :))
ez komoly

Walk the Talk.

Aquir
és a hibaüzenet xD

na ez is egy szép szakma.. mindig meghosszabítják az idõt mennyi maradt még kõolajból..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De mivan ha felhõs az idõ?

Jrex
A napenergiát el lehet raktározni,úgyhogy este is tudna menni.

Aquir
azért hibrid:)

Aquir
hol a légzsák?<#idiota>

Balumann
Nekem a sürített levegõs megoldás jobbnak tûnik. Az elektromos áramot ugyan úgy elõ kell állítani, napelemmel szerintem nem fog egy autó sokáig mûködni (fõleg este nem :B)

dragon11
Okay, majd akkor mondd h el ne higyjem, mikor már azzal megyünk isibe.

Aquir
ne higyj el olyanokat, hogy ne higyj el ilyeneket!

dragon11
Ne higyj el ilyeneket.

Jrex
Azt olvastam, h jövõre piacra dobják a sûrített levegõvel hajtott autót,ez komoly.

dragon11
Sztem nem lesz nehéz, mivel mennyi gyár van...

Aquir
A cél most a negatív emisszió. Az autó tisztább anyagot kell kiengedjen, mint a levegõ! Jól hangzik, nem?

Jrex
Ki mondta?

LES FORZA INTER
jah és a kormot fogják kivonni a levegõbõl, abból csinálnak szenet, de ha nem égetik el akkor 10 év koromkivonás után majd a napot is lehethessz majd újra látni,mintha vki kihúzta volna a függönyt.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

NeverwinterKING
most ezt mondják. de lehet 30-40 év múlv nem lesz a duma...

\"You are fucking crazy people!\"

Balumann
Megújuló erõforrásokat használó eszközök, áramfejlesztõk fognak megjelenni.

dragon11
Miért is?:) na látod, ne offoljunk.

NeverwinterKING
ne kérdezz hülyeséget! :| szted mi lesz akkor h elfogy minden alapanyag? szén,olaj stb..

Balumann
miért?

Super Saiyan
bezárják a topicot

>:C

Jrex
Amúgy azok akik csak úgy belöknek 1 mondatot ,h sz@r lesz,meg mittudomén mikor elpusztul azok honnan tudják?

NeverwinterKING
ezen jót röhögtem. kösz :DDD

dragon11
Húú a számból vetted ki a szót!

az albánoknak :)

attól függ kiknek...
Akos 001
jobb nem lesz,ettõl ami most van...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Oldal 1 / 3Következő →