Milyen lesz a jövõ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha a Google-val rákeressel a "Milyen lesz a jövő?-re", vagy valami hasonló kulcsszóra, akkor rengeteg(!) mindenfajta találatot kapsz !
<#nemtudom>#nemtudom>
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
<#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2018.07.24. 09:50:59
A minap láttam a TV-ben egy ismeretterjesztő vitaműsort, amiben avval foglalkoztak, hogy milyen is lesz a jövő?!
Arra lyukadtak ki, hogy a jövőt az Antropocén embertípus határozza majd meg.
Ajánlom elolvasásra !
<#dumcsi>#dumcsi>
Szerintem a technikai szingularitás és a transzhumanizmus fog bekövetkezni valamilyen minőségben, ahol a hangsúly a "valamilyen minőségben"-en van !
<#wave>#wave>
Walk the Talk.
Igazad van, de nem azért mert nem tudna, hanem mert nem lehet neki.
Egy kis csemege.
A fazék mágnes csak példa az árnyékolásra.Nézzél megy egy hangszóró mágnest,mekkora a "vonzása" az árnyékoló lemez felõl mekkora a másik oldalról a csévetestnél.Egy mágneses-mezõbe ha mágnesezhetõ agyagot teszel minden esetben a mágnesezhetõ agyagban záródnak az erõvonalak.Ezt a jelenséget használják ki a különbözõ mágneskapcsolók ,relék behúzó tekercsek mûködéséhez.
javítok: ingyen nem fog áramot termelni
Valójában csak a "rövidre" szó nem kell a mondatba és már minden rendben van.Akkor a mondat így hangzik.
"Az acél jobban vezeti a mágneses erõvonalakat, mint a levegõ, ezért a mágneses erõvonalak az acélon keresztül haladnak, ami azt eredményezi, hogy a mágneses erõvonalak az acélban záródnak."
"Az acél jobban vezeti a mágneses erõvonalakat, mint a levegõ, ezért a mágneses erõvonalak az acélon keresztül haladnak, ami azt eredményezi, hogy a mágneses erõvonalak az acélban rövidre záródnak."
Meg a lófaszt. A mágneses tér örvényes, önmagába záródó vonalai vannak. Nincsen ilyen, h "rövidre záródnak". Már középsuliban is megbuktathatták volna.
Mert én a mostani "világhelyzetbõl" nem sok jót tudok kikövetkeztetni.
Vagy csak egyeseknek lesz............. a 4 milliárdnak pedig?!
Pesszimista vagyok e téren.
Walk the Talk.
Azért már frankón megmondhatnák a jövõ heti lottó ötös számokat.
De csak nekem :))
ez komoly
Walk the Talk.
na ez is egy szép szakma.. mindig meghosszabítják az idõt mennyi maradt még kõolajból..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"You are fucking crazy people!\"
\"You are fucking crazy people!\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"