T-Home TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Mert az MT ügyfélazonosító, és jelszó kell!!!
Vagy a mail címed, és az ügyfél jelszó!
Nem pedig a kapcsolódási felhasználónév és jelszó!
A csekken rajta van a 9 jegyü MT azonosítód.
A legelsõ levél meg tartalmazza a pass-t.
Csipesz
Miért nem tudok belépni a My T-home oldalra?Hiába írom be az e-mail címemet,meg a jelszót amit még õk adtak,egyszerûen nem enged be.Pedig a net az megy simán ezekkel az adatokkal.
Hi!

Érdemes kikapcsolni a Set top boxot,ha végeztünk a tv-zéssel?Elsõsorban az éjszakára gondolok,nappal mindig be lenne kapcsolva,ha nem gond neki.Köszi
Ne mérgelõdj! Talán egyszer elér mindenhova az optikai kábel is.😊

Máté94
Ó,hogy a T is bekaphatja a nagy büdös l*faszt is!<#boxer>
Cikk.
Elérhetõség.
Azt te választod meg milyet veszel, de szerintem alapból 8 megás.

Én kérdésemre válaszolna vki,hogy milyen gyors a net?
Látni látok de ha nem vágom melyik az a dugó kereshetem, a fibernetnél egy kábelon jön a vétel az lehet az RCA csatlakozo?
Csillagpontos rendszer van kiépitve!
Sziasztok!
banok
nézd meg a tv hátsó részén. Látni csak látsz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sziasztok!
Én falun lakok és most gondolkodunk a T-Home Tv-ben eleddig nekünk Fibernet-nél van elõfizetésünk de váltani szeretnénk!
3 Tv-hez akarjuk csatlakoztatni közülük az egyik TV egy régebbi színes Videoton TV nemtudom ezen van e RCA vagy Euroscart csatlakozó ki mit gondolol van e rajta?
sajna ezekhez nem nagyon értek!
megéri e bekötntetni a T-home TV-t?
Sziasztok
Én is annyit fizetek, de csak az internetért.

HEllo!

Kérdésemet azoknak tenném fel,akik 6000 ft körül fizetnek a tv,telefon internetért.Milyen gyors ez az internet?az oldalukon nem találok információt róla.köszi szépen.
ChaosTeam
Nekünk 3 TV van 3 médiabox-al, mind3 teljesen függetlenól mûködik, bárki bármit csinál a saját boxával a többi simán megy... Tehát mi simán tudunk akár 3 félét is nézni egyszerre sõt, ha nagyon kellene akár 6 féle mûsort tudnánk felvenni egyidõben ( boxonként 2-t ugye) .....

az UPC is szerintem internetes módon megy, csak eleve kábelnet hálózaton, a T-home meg tudtommal telefonvonalon (ADSL) megy....
banok
õk oldják meg. Ha van is plusz költság (amit kétlek) az nem lesz sok. mindent hoznak. analógnál amennyi tv -t akarsz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hali!
Lehet rendelünk a magneta szolgáltatótól analóg kábel tv-t. A (családi)házban még nem volt bekötve kábel tv szolgáltatás, de az antena(koax?) kábelek benn vannak a falba, és egy csillagpontba végzõdnek.
-Ha megrendelem, akkor ök megoldják a csillagpontnál az elosztást?
-Ha igen, plusz költség lenne, vagy amúgy is fizetni kellene? Mert akkor ezt megcsinálnánk mi.
-elosztót hoznának?
-hány tv-t lehet csatlakoztatni?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Peetboy
Ezen is lehet 2 mûsort felvenni és közben másikat nézni. Csak a másik tv-n, amihez van másik Set Top Box, azzal csak 1 csatornát lehet nézni. Tehát 1 tv-n minden oké, de ha másik tv-t is nézi valaki másik Boxal, akkor gáz van.
Ha UPC meg tudta oldani ezt a felvételes dolgot, akkor a T-Home miért nem?
Talán mert a Netes Tv- technika ennyire képes. A UPC az meg nem netrõl jön vagy mirõl jön?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ChaosTeam
Ez a mai T-home technika... Nekem UPC Digital van, itt simán lehet felvenni egyikrõl adást, és közben nézni bármi mást ugyan azon a médiabox-on, sõt nemrég azt is megcsinálták, hogy egyidõben akár 2 mûsort is tud rögzíteni, de ez esetben a médiaboxot ki kell kapcsolni készenlétire. Nade, ha az ember nincs otthon, akkor ez tökéletes megoldás, hameg otthonvan akkor egyiket nézi, másikat veszi azonos idõben. Tehát van "jobb megoldás is", mint amit te leírtál 😊
Peetboy
3 tv-n is lehet nézni, egy infrás egységgel amit külön lehet venni 15 ezerért, de akkor a másik tv is ugyanaz fog menni. Tehát a 3 tv-bõl 2-õn ugyanaz fog menni ha csak 2 Set Top Box van.

Ma este viszont felidegesített ez a T-home tv, mivel elinditottam egy felvételt, de másik csatornát néztek azon a tv-n. Ilyenkor a másik tv végig csak 1 csatornát lehet nézni, azt amirõl veszek fel. Csak úgy lehet felvétel közben a másik tv-n kapcsolgatni a csatornákat, ha én azt a csatornát nézem amit veszek fel.
Ez a mai "modern technika". Atya ég!!!!

Peetboy
Látom nagyon kevés hozzászólás van ebben a témában. Pedig már egyre több háztartásban van ilyen. Mi is 2 napja köttetük be a T-Home tv-t, nagyon tiszta éles képe van. Valaki kérdezte itt jobb-e ezzel felvenni mint a merevlemezes felvevõvel. Annak üzenem, ezzel sokkal szebb minõséget lehet elérni mint a DVD formátumban, ebben semmi hibát nem találni.

Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy nemrégiben rendeltük meg a T-home TV szolgáltatást 2db settobox-al.A problémám viszont, hogy mi 3Tv-n szeretnénk nézni a szolgáltatást, de sajnos nem találtam hozzá ötletet, hogy hogyan tudnám ezt kivitelezni.Tehát ha valakinek valami ötlete lenne az legyen szives ossza meg velem, hogy pontosan mivel tudnám ezt megoldani és hogy milyen árban lenne.
U.I.: Egy ismerõsömtõl hallottam, hogy létezik egy olyan rádiós adó-vevõ készülék amelyet a settoboxra helyezve megtudom osztani két Tv között az adást.Kérdés: ez lehetséges-e, és ha igen hogy??
Elõre is köszönöm a visszajelzéseket!
Boldog új évet
Más szolgáltatónál van olcsóbb internet elõfizetés is, néha még jobb is.

chilios
Hozzám Januárba kötik be,majd írok vélemény-t..(Miez a T utálat..)Nekem semmi bajom a szolgáltatásukkal,kb 6 éve t-online os vagyok,soha semmi baj nem volt.
Szerintem a t-home.hu oldalon kell azzal is bejelentkezni.

Sziasztok a következõ lenne a kérdésem: T-kábel számlát szeretnék interneten keresztül kiegyenlíteni. van egy ktv***** bejelentkezési azonosítóm. Ezt hol kell használni? A T-onlone-os az egyértelmû, az sikerült is, de ez nem.
Igen, a t-home.hu honlapon lehet bejelentkezni az admin felületre és azon belül a webmail-re.

Törölt felhasználó
Ti tudjátok olvasni a t-online (t-home) leveleket?
Én úgy tudom olyan 8 megás internet kell hozzá.

hahó, valaki?

Sziasztok!
Valaki, aki már elõfizetõje ennek a szolgáltatásnak, légyszíves ossza meg velem, h kb. mekkora sávszélt foglal le, ha épp tv-zel? Elõre is köszi!

sro
nekem az az észrevételem hogy picit késik az élõ adáshoz képest. Telefonáltam, és aki a vonal másik oldalán volt, az ugyanazt a csatornát nézte mint én, és hallottam hogy valamit ordítanak, nálam meg kb. 3-4 mp múlva ordítottak. Nincs ezzel semmi baj de ha megint lesz egy Furi geller style mûsor, meg mukodj, akkor annál a késés gáz😉 ((nem hiszek benne, csak vicc)) de egyébként már nem tudnék nélküle 'élni' 😊

Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D

zoltan93
nekünk mátol van digitális tv. és már összedugtam a tv-t a box-al, és jobb is a kép de nem tom megnyitni a menüt meg a funkciókat nem tom használni. pls vegyen fel msn-re az akinek jól megy és tudna segiteni. [email protected]

A neted jó lesz hozzá. Van hozzá egy adapter(beltéri egység) aminek segítségével tudsz váltani a csatornák között. Minõsége jó.Az ára még nem túl kedvezõ szerintem.

cement
hi
uppolnam a topicot.
erdekelne h akinek van az mennyire elegedett vele. nekem 8mbites t-online adsl-em van szal elmeletileg azzal nem lehet gond. adaptert vagy valamit kell hozza gondolom venni/berelni. akinek van, szereti-e, mennyire megbizhato, és mennyire jo a minõsége?

respect to the man in the ice cream van

ChaosTeam
Internetet kötnek hozzá, max nem használja... legalábbis, amikor néztem a T-home Tv-t azt írták 8mites T-online elõfizetés kell hozzá...
R0sc0
hát nemtom, keresztanyámnak van t-home csomagja, de internete az nincs.

Smithwarden
Amikor eloszor lattam a T-Home TV reklamot, nagyon megorultem a pillanatmegallito funkcionak, a tarolasnak, stb lehetosegeknek.
Probaltam par helyen utana nezni, de nem vilagos par dolog.

- Maga a szolgaltatas GYAKORLATILAG mennyivel tud tobbet mintha vennek egy merevlemezes DVD felvevot?

- Miben jobb / tobb amit a t-home kinal, a set-box vegulis egy merevlemezes felvevo?

- Nalunk nincs lehetoseg a T-Home TV kiepitesere meg, de elvileg par honapon / 1 even belul jon, erdemes-e varnom addig vagy siman vegyek merevlemezes felvevot inkabb?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ChaosTeam
Én anno akartam ilyen T-home TV-s cuccot, mert tökjó megállítani a mûsort, felvenni amit akarok, nem kell videót vennem, de ez a csak T-online ADSL-el megy és abból is 8Mbit-es kell, aminek a fele lemegy a net sávszélbõl, ha bekapcsolom a TV-t... hát nemtom. Ez lett az ok, amiért nem kötöttem be, mivel eleve érvényben van jelenleg is egy Externet/Ultraweb ADSL szerzõdésem - hûségnyilatkozattal. Igaz T-online hálózaton jön, de mégse jó a T-home TV-nek 😊 Így maradok az UPC Digital-nál, amit ma fognak "bekötni" ...
Beast Machine
én inkább felveszem a merevlemezes DVD felvevõmre, ahonnan simán kiarhiválhatom DVD-re, vagy meg is vághatom helyben.

...vágod?

Ez a véleményed hogy alakult ki?

A T-Home TV egy olyan új tévészolgáltatás, amelynek alapja az IPTV. Az IPTV technológia lényege, hogy az adás az internet protokollra épülõ szélessávú hálózaton (ADSL-en) keresztül, digitális formában érkezik a tévékészülékre. A szolgáltatás tehát internet alapú, mégsem kell hozzá számítógép. A T-Home TV musora hagyományos televíziókészüléken nézhetõ, csak éppen az új technikai megoldásnak köszönhetõen rengeteg kényelmi funkció kapcsolódik hozzá.

T egy kalap kaki. Viszont a szolgaltatas maga(nem a minosege) nagyon jo. Marmint a digitalis tv, rogzites, stb..
Par honapja elek itt kint. Itt a Sky szolgaltatja a digitalis tv-t es marha jo. A szines, grafikus, real-time teletext fogott meg nagyon meg az, hogy megnezem mi lesz este es ha erdekel, de nem leszek itthon klikk a musorra es felveszi este 6-kor es barmikor visszanezhetem. Osszesen 22 filmet tudok rogziteni(nem tarhelyfuggo a dolog, szolgaltatonal tarolodik az anyag sztm avagy foggalmam sincs..)
Egy vmi. piszkalja a csoromet. Van egy Sky Movie nevu csatorna ahol mar 3. napja este 11kor az Omen cimu filmet kell neznem -.-
Nagyon sok ismetles van u.abban az idoben..

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

tigeroo
semmi, csak tszar :d
passatgt
mi a gondotok a T-vel?:C

akyyy
van, de már nem té, hanem parisat😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
ezmi?

Qwerty4

bertino
nagyon helyes, így is kell

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

soma22
több ismerõsöm is használja, meg vannak vele elégedve, jo dolog a mûsorrögzités stb. viszont ez is egy T-ré szolgáltató, akiket elvbõl nem választanék.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

csgery
- T - - - elefonod sincs?😄
madass
apa kezdödik igen láttam már ilyet ne m tul értelmes dolog.....

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

akyyy
én nem vállalnák be semmit se ami T, ez a véleményem!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;