UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TV
--------------------------------------------------
Digital gold 92 + 25 HD csatorna + MyPrime csomag
HD és felvétel opció + mediabox
Havidíj 5 800 Ft
Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.07
Internet
-------------------------------------------------
Fiber Power 240 (240/20 Mbit/s)
Havidíj 4 590 Ft
Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.12
Telefon
--------------------------------------------------
Nonstop S díjcsomag
Havidíj 500 Ft
Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.12
Havidíj összesen: 10.890
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Eddig az volt a problémájuk hogy nincs raktáron HD-s box!Ma már meg sem indokolta hogy miért nem jönnek ki!
Nem fogok negyedszerre idõpontot egyeztetni velük...
Lesz T-home IPTV!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
De ha belépsz a szerviz menübe: Menü gomb, majd 1789. (Kilépés: BACK!)
és lépkedsz a lefelé gombbal a "Frekvenciavizsgálat" képernyõig, akkor ott TSID-re lebontva meg tudod nézni a jelerõsségi és minõségi értékeket ;)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
találkoztatok már olyan problámával a UPC digitális adásnál, hogy néhány csatorna esetében szétesik a kép és a hang is csak akadozva jön?
az a sejtésem, hogy a UPC szerint nem túl populáris csatornákon kevesebb a sávszélesség, így azokon elõfordulhat ezen rendkívül idegesítõ jelenség.
egy videó a problémámról:
http://youtu.be/diS1nTmJE64?hd=1
ADSL-t akartam írni csak reméltem hogy nem potyára fúrták át a plafont mikor levezették a Kabel-modemhez a koaxot.
Next PC upgrade: 2022
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
IPTV-t re váltok de csak 1 tv-re mivel a másikat nem igen használjuk.
Ha meglesz a váltás és netán valaki akarná nézni a másik tv-t akkor azon nem is lesz adás?
Képminõség: nálunk speciel az analóg adások (amik a felsõ frekitartományban vannak) nagyon rizsásak. Annó néha szóltam és újraszintezték az utcát, késõbb saját erõsítõvel erõsítettem és billentettem a jelet. Mióta digitális van, azóta nem foglalkozok az analóggal (most már kritikán aluli)! Egyszóval ha problémád van az analóg képminõséggel, akkor a digitálisnál nem lesz ilyen gondod.
Csatornakínálat: Általában a digitális csomagokkkal mindig több csatornát tudsz elérni.
Eztra szolgáltatások: adás rögzítése, EPG és egyéb funkciók vannak a digitális szolgátatásban, ha szükséged van rá.
UI: Szeptembertõl már a TV2 és RTL is 16:9-es lesz. Sztem itt az ideje a mamád meggyõzésének hogy vegyen TV-t, mert semmit nem fog látni olyan kicsi kesz a kép :(
T-Home-nál kérdezték,hogy nem akarunk-e váltani digitális tv adásra. (analógunk van)
Ahogy nézem és küldtek is tájékoztatót ez az IPTV ami digitális néven megy.
Nekünk most ilyen TV-nk van (nem röhögni mamám kirekeszti a 21. századot) <Én meg gyökér pc függõ vagyok 10 éve nem tvzek>Én meg gyökér pc függõ vagyok 10 éve nem tvzek>
Ezen látható lesz valami minõségváltozás az analóghoz képest,tehát megérné a váltás (minõségileg)?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bárhonan beállítható a felvétel :D Sõt a szomszéd médiaboxát is vezérelheted, ha tudod a jelszavát <#idiota>#idiota>
Jeleneleg Bronze analóg kábeltv csomagunk van és szeretnénk digitálisra átmenni, mert ugyanannyi pénzért sokkal több nézhetõ adás van úgy.
Viszont most 3 különbözõ szobában 3 TVre van elosztva ez az egész és az a kérdésem hogy ez a digitálisnál is ugyanúgy megoldható? (koax minden kábel nemtudom ez számít-e)
Röviden: 8 napon belül felmondhatod az elõfizetésedet.
A havi számlán volt egy kis tájékoztató miszerint a digitális HBO MaxPack -ot az eddigi kedvezményes havidíjat nem áll módjukban biztosítani és a következõ hónaptol 2650 ft lesz a havidíja.
A havidíjváltozás esetén az engem megilletõ jogokat az ÁSZF 8.3.2 pontja tartalmazza.
Azonban ha megnézitek az
ÁSZF-et
kiderül hogy nincs 8.3.2 pontja.
Valaki tudja hogy mi is lenne az a pont és miért lehet ez a nem áll módjukban szöveg?
Amit azért kipróbálhatsz:
- teljes áramtalanítás
- gyári alapbeállítás
- kártya kivesz, majd újra berak a kártyaolvasóba
makett.tk
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ha csomagban kéred olcsóbb!!!
digital bronze dvr+Fiber Power 15=6500Ft!!!
Ezt akkor is meg szokták adni, ha már van net elõfizud!
De 5500Ft-ért már megkapod a HD adásokat is :D
Mire van szükséged ha a Digital Bronz-t szeretnéd?
Semmire :) Maximum 1 db mûködõ tv-re ;)Mint írtad az megvan.
Online megrendelés esetén valóban nincs belépési/bekötési díj(amúgy ez 1250 ft)
A felszerelést hozzák és azért nem kell fizetni mivel ez nem a te tulajdonod lesz.Te csak bérelni fogod.Vagyis nem adhatod el illetve ha eltünik azonnal jelentened kell a UPC-nek.Ezértis drágább egy picivel mint a hagyományos kábeladás.
Ugye a 32 csatornásért 2200ft havidíjat kell fizetni a 43 csatornás digital bronzért pedig 3500ft
KLIKK
Ha mûsorrögzítõvel szeretnéd akkort 4500 ft
KLIKK
Kapsz egy beltérit oszt annyi. Melyik csomagot nézted ki a bronzból?
3500,4500,5500
Milyen TV-hez lesz?
Pár dolog:
- csak a UPC által adott beltérivel nézhetõ az adás, tehát minden TV-hez kell egy, amin digitális adást akarsz nézni. Az 1. ingyenes, a továbbiak +havidíjért. A többi TV-n csak az analóg adást tudod nézni
- csak két esetben tudod HDMI kábellel csatlakoztatni a beltérit:
*ha HD csomagra fizetsz elõ
*nem HD csomagra fizetesz elõ, de ha havi +1000Ft felárért kérsz HDMI kimenetes beltérit
egyéb esetben SCART kábellel tudod összekötni a Tv-vel
- pozitívumok: képminõség kiváló, sok csatorna, videótár
Felhívtam a szolgálatot, de hülyének néztek mivel " majd küldjük a frissítést mûholdon".Hát bazdmeg.Egy kurva adatot mondtamaz is a nevem volt, és ezek egybõl tudják, hogy hova kell mit küldeni, melyik büdös czionista ezeknek a fõnökük, a kurvaanyjukat.
Hmm csak most tûnt fel hogy a beszerelést követõen miért mentek el olyan sietõsen.
Bocsmár ha trágár szavakat alkalmaztam, de ez már abszúrdum.
T. UPC ! Az e havi számla hátoldalán ez található: Tájékoztatjuk hogy 2010.09.01 - jétöl a HDMI kábel havidíjával egészül ki a Kábeltv ÁSZF 1/A melléklete melynek mértéke 1000 Ft......... Megtaláltam az internetene a 2010.08.01 tol érvényes ÁSZF-et vagyis ezt: http://www.upc.hu/pdf/catv_ASZF_20100801.pdf Amelyik nem tartalmazza a számlán említett 1/A mellékletet !!
1-Szeretném megkérdezi hogy ez az 1/a mit is tartalmaz illetve miért nincs benne az ÁFSZ-ben?
2-Hogyan lehetne egy HDMI kábelra havidíjat fizetni?Maximálisan csak egyszeri díjról lehetne szó!
3-Miért kellene ezt a díjat fizetni ha nincs ilyen kábel a háztartásomban.Sem saját sem olyan amit önök hoztak volna? Válaszukat elõre is köszönöm.
Válasz:
Értesítjük ügyfeleinket, hogy adminisztrációs hiba miatt elõzõ számlájukon
kapott tájékoztatástól eltérõen nem HDMI kábel, hanem egy SD (standard) mediabox
kerül bevezetésre, mely HDMI kimenettel rendelkezik. A medibox havidíja 1000 Ft
és kizárólag meglévõ digital bronze és digital gold elõfizetés mellé rendelhetõ.
A mediabox cseréjével a HD csatornák adása továbbra sem lesz elérhetõ ezen
ügyfelek részére, azok kizárólag a digital gold hd dvr csomagban érhetõek el.
Az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!
Szóval lehet olyan boxot rendelni tõlük ami HDMI vel van szerelve +1000ft-ért.Ha jól értem.