Hajvasalás

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm 😊 akkor megyek és veszek is waxot 😄 xD
Atkamon
Aha, vasaló, aztán hátul waxal megcsinálod...

vicces, mert nekem sokszor tök hasonlít a hajam a képhez, pedig nem akarom olyanra xD

somdav95
vasaló+wax

Nekem az lenne a kérdésem hogy új hajat akarok,de hátul nem tudom megcsinálni és vasalóval megtudnám-e? esetleg lakkozom és utána kicsit kézzel összetapasztom?
egy
kettõ
hárommmmmmm
vagy vasalóval is meg tudom oldani?
somdav95
<#nevetes1>

Jah, fõleg neked <#buck>

\"All that we are is the result of what we have thought\"

Szerintetek nekünk ki kellene vasalni a hajunkat?
kép

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

szerintetek nekünk ki kellene vasalni?
Kép:
http://www.kisalfold.hu/jatek/ki_lesz_a_megye_parja/?vote_id=3721

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

jó megprobálom kösz

somdav95
200fok, utána meg hajlakk. Megvan oldva..

ja hát igen a hõmérséklettõl volt szaga, ma 200fokon csináltam és egybõl nincs de így meg nem tartós na mind1 azért kössz.

Atkamon
Nem tudom... hát valamennyi furcsa szaga nekem is szokott lenni, de nem olyan vészes, és az mindig is volt.

gondolhatod, hogy nem véletlen csinálom így máskép nem igen birok vele

somdav95
Vedd lejjebb, még a nagyon göndör haj is 200fokon már kisimul...Ha meg nincs nagyon göndör hajad, akkor elég a 160 is. Így csak a hajad baszod szét...

nem teszek rá semmit se elõtte se utána
230fok
ööö jah nem is tom milyen szag dee számomra nem kellemes bár még mást nem kérdeztem és nem is panaszkodtak

somdav95
Büdööös??? Hát azt hogy?:S

Atkamon
hmm:S Nem is tudom... hány fokon valasod? Mit teszel rá vasalás elõtt?

Hi
Nos vette megy új hajvasalót Remington és ezzel már sokkal jobban kitudom vasalni a hajam de az a baj h nagyon büdös lesz a hajam tõle még ha megmosom akkor is érezni nem kicsit, a másik vasalóval egyáltalán nem volt. Mit kéne vele csinálnom?

Atkamon
Igen, jól is néz ki, fõleg reggel, csak elég hülye hajam van, nem kell neki túl sok idõ, és eléggé lelapul, akkor meg olyan átlagos😄

drsenorita
wow,az tuti haj lehet 😛

somdav95
Én göndör voltam eddigi életem során végig, szóval aki eddig ismert meglát, rácsodálkozik, és általába tetszik mindenkinek 😊 Meg amúgy is bírom hogy megnéznek az utcán 😄 Most úgy néz ki hogy lekerül a szemüveg is a fejemrõl ( majd 10 év után, mert ebbe az utolsó 9-10 hónapba eltört eddig 3-szor 😊 ) kíváncsi leszek hogy hogy fogok kinézni lencsével 😊

Atkamon
Szerintem is... bár ki tudja, lehet, hogy vasalt, de szerintem ezt nem olyan könnyû megállapítani... az enyémrõl sem lehet nagyon megmondani, hogy vasalt, nekem hosszabb mint a srácnak de nekem is ilyen összekócolt kicsit ilyen manga szerû hajam van.

somdav95
Jaa, igen látom. Amúgy nemhiszem, a csávónak szentem alapbol sima a haja, kapott egy kis lakkot, waxot, zselét és összeborzolta. De ezt majd a többiek mindjárt megmondják 😊

somdav95
Valahogy szarul töltötted fel a képet <#fejvakaras>

... nemtudom mi van a linkkel, Itt van újra

Örülök neki, szívesen 😊

Hú, bocsi, h ilyen sokára írok, köszi a választ! Sajnos azóta sok minden jött közbe, neki még nem volt ideje kipróbálni, de én szilveszterre kivasaltam a sajátomat 😄 És mûködik, szóval a vasaló jó, és a technika is világosabb, hasznos volt amit írtál. A mutert meg majd megtanítom 😊
csgery
Ha vasalás után lakkozol jobban tudod állítgatni a hajadat, mert ha megszárítja formázás után a hajlakkot a cucc, akkor nem egyenletesen vasal, hanem ahogy összeragadt.
Mellesleg, utána ha belefésülsz, akkor ilyen fehér szarság repülget majd mindenfele. : D
somdav95
Jah ok, köszi 😄

csgery
Tapasztalatból mondom, mert én alakítottam már így a fejem...xD
És érekes volt, amiko ilyen szarság ottvolt a kerámia lapon...😮
somdav95
Akkor inkább haggyuk 😄

csgery
Hanem a kerámia lapon marad, és ilyen barna színû szar lesz.
somdav95
Kerámia lapossal elvileg nem ég rá....

sapkafej
hajlakk után soha ne vasalózz! hülye vagy? ráég a hajadra

György

somdav95
Ja hogy így 😄 Nem vagyok igazán téma szakértõ még, azért kérdeztem 😊

Atkamon
Én nem vettem észre semmilyen különös változást a hajamban, mióta vasalom, és már jó ideje vasalom. Annak nem látom sok értelmét, hogy hajlakk után vasalod ki, miért nem vasalod ki, és utána állítod be, és arra hajlakk?

somdav95
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nektek nem töredezik a hajatok a vasalástól, vagy nem hullik, stb?? Szóval van akinek volt károsodás?? Hajlakk+ utána hajvasalás szerintetek mennyire károsítja a hajat? Meglehet jól csinálni egyáltalán?? Elõre is köszönöm a válaszokat 😄

Jééé<#circling>
Bár nem én kérdeztem, azért köszi, érdekes volt. De szerintem egyszerûbb lehet egy hajsütõvel...

Atkamon
Szia! Spec. azt a gépet nem ismerem, de lehet, túl alacsony fokon használja. Fokonként próbálja egyre melegebbre állítani. Nekem is csak 200° felett mozdul meg. És "ne tegye tele", vagy mi, ne fogjon egyszerre sokat bele, csak egy-egy tincsen húzza át lassan, a tövétõl, többször is, ha kell. Úgy mennie kell. Ha kicsit hosszú a haja, fel is kell csatolni, ami még hátravan, hogy a tövéhez hozzáférjen annak, amit épp vasal.
A göndörítést sosem próbáltam, az enyémnek elég egy kis párás idõ, egybõl visszaugrik.<#buck>
Szólj vissza, hogy ment, egyáltalán érthetõ, amit hirtelen lekopogtam.

Üdv! Muter kapott karácsonyra hajsimítót, Remington cs-5002. Alapból elég böngyörödõ haja van, és próbálgatta a dolgot, de valahogy nem ment. A leírás nem túl bõséges, amit a szerkentyûhöz adtak, ha leírná valaki részletesen, hogy hogyan is kell csinálni, az nagyon hasznos lenne. Vagy lehetséges, hogy a túl göndör hajjal nem lehet mit kezdeni? Meg azt is hallottam, h ezekkel a simítókkal lehet göndöríteni is, de ez sem világos, hogy hogyan (ferdén kell végighúzni?). Lehet, hogy pont rosszul csinálja. Elõre is köszi a választ!
Atkamon
most nézem a store locator-ban, hogy van sok üzletük Dublinban... Na majd egyszer megkérem a nõvérem, hogy hozzon valamit😛

Én meg még ott nem voltam. 😊

http://boots.com
Nem rossz hely.

Atkamon
hát, nekem nõvérem Írországban lakik Dublinban... voltam már én is ott de nem láttam ilyen boltot

Elõbb nézz körül a környéken. Tényleg szuperjó.

somdav95
Aha, értem, akkor majd utánanézek még!

Amúgy eredetileg Gyulán.

Angliában. A Bootsban. 😊

Oldal 1 / 7Következő →