Hajvasalás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Miért, te hol laksz? És ott hol szoktad venni? Csak hátha szerencsém van, és a rokonaim is ott laknak, ahol te😄

Ne hajbalzsamokat nézz, hanem direkt vasaláshoz- hajszárításhoz való cuccot. Lehet spray, vagy krém is. Én TRESemmé sprayt használok, nagyon jó (200 fok felett vasalom a hajam, és semmi baja), az illata szupi, csak nem tudom, a DM-ben van-e, vagy egyáltalán otthon lehet-e kapni.
Jókat hallottam a Remingtonról, nekem Babyliss van, az is tuti.

\"All that we are is the result of what we have thought\"

Atkamon
Nem nagyon ismerem a márkákat, én a fodrászomtól veszek általában, mert rokon, és tud olcsóbban szerezni nagyon jókat😊

somdav95
Remington hajvasalóm van, az meg tudtommal nem a rossz márkák közé tartozik. De ha hülyeséget beszélek, javítsatok ki nyugodtan <#fejvakaras>Jah akkor majd megnézem a DM-be a balzsamokat 😊

Atkamon
Nem tom, szerintem a hajvasalótól függ a hajad töredezése... nem szabad vasalóra sajnálni a pénzt, mert ha szar minõségût veszel a hajadnak is szar lesz. Nem baj, ha 200 fokos, vagy annál még forróbb, csak nem szabad sokszor végighúzni a hajon, hogy ne károsodjon. A haj bírja a hõt, ha csak kevés ideig van neki kitéve. Tehát csak akkor töredezik meg minden, ha egy tincsen 3-4szer húzod végig a vasalót...

Balzsamot amúgy nem tudom milyet vegyél, nekem is mindig más van😄

somdav95
Valaki tudna ajánlani valami hajbalzsamot, vagy valamit, hogy a vasalástól ne töredezzen majd szét a hajam?? Vagy menjek el a dm-be és nézzek szét?😄

Nekem 160°-nál meg se nyikkan. Csak 200 felett kezd el simulni...

\"All that we are is the result of what we have thought\"

offkorz
jaja,képet a hajadról lécci 😊

hát igen,úgy már nehezebb 😊

\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"

offkorz
énis csak akkor mikor megyek valahová,hajam szintén göndör nekem is és nekem is eláll ugye.nade én nemfonhatombe éjszakára és akkor csak simán hullámos lesz.fiú vagyok 😄:AS:SD:ASDad

Sziasztok.Én csak akkor vasalom a hajam,ha megyek valahova,nekem göndör a hajam és nagyon sok tehát néha elál,de van mikor befonom éjszakára és akkor csak simán hullámos szóval van más megoldás is😊 <#hamm>

\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"

Hayni
Hát legelsõ hozzászólásodhoz visszatérve 😄 az van hogy vegyél kallos hajvégolajat xD csodákraképes 😄DD és még az illata is kva jó xD meg ha 160°alatt vagy ig csinálod tovább birja a hajad 😊 nah pusz.
red, neked milyen márkájú van?

mégse Remington vettem, Philips H4661-et van olyan jó mint a remington 😛

Nekem nem remington van, de mindenki aztmondja, hogy az a legjobb és szinte az összes fodrász azt használ.

Brolly
ilyet vettem:o csak nõvéremnek jobban bejött és elcseréltem az övével, am sok lány ismerõsöm dicsérte a gépest, bár nekem a tesómé jobban tetszett mert keskenyebb volt és könnyebben tudtam vele szenvedni, ez ni

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

*véleményt xD

sziasztok a Remington S2002-es modellrõl minden véleményet meghallgatok, segítsetek lécci Thx.

sapkafej
én rámentem hogy nem jön be, erre beadta ugyanazt a képet <#idiota>[#mf2

György

csgery
Köszi😄<#vigyor2><#vigyor>
Atkamon
Szerintem egyátalán nem buzis... Nekem tetszik<#kacsint><#vigyor><#gonosz1>

csgery
Csitt😄
DJ RX7
fubazmeg ismerõs fej 😄

:3

offkorz
neki nem kell megmagyarázni,fõleg ha tudnád milyen az illetõ,én sajnos tudom. :-c

offkorz
egy 12 éves kis köcsöggel ne foglalkozz^^

csgery
LOL, a hajvágás is, akkor már... szal akkor Te is az vagy...
valakinek az áll jól, ha egyenes a haja (ha hosszú) és tudod van egy kuva kibaszott tulajdonsága a hajnak, h göndörödik, de ez emberfüggõ.

Vállalom az arcom, végülis tökmindegy, sokan látnak az utcán:

katt, ha nemjön be

Nah szal így én emo vagyok? Kérlek szépen hogy Te is válaszolj erre a hsz re.
Jeferson
én is vasalom, nem vok emos

Atkamon
Gratulálok a szellemi szintedhez...

CSUNYAMACSKA
lol a hajvasalás kis buziknak van 😄😄 ez az igasság xD

PíszLávJuniti
igen, elég buzis

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én 2006 nyara óra egyenesítettem a hajam. Onnan tudom ilyen pontosan, mert akkor festettem be szõkére. Nekem rohadt sûrû, szállkás, hullámos a hajam. Ezért is kezdtem el akkor kiegyenesíteni. Ugye akkor még nem volt ez az emo divat. Így senki nem is szólt semmit. Aztán befestettem feketére és elõl hátul hosszú volt. Így köcs.ög diszkós lettem, bár engem nem zavart, mert egyáltalán nem hallgatok olyan zenét és nem is érdekelt különösebben.
Januárban megint levágattam, mert a tö.köm tele lett az egészel. Nem az idõvel volt a gond, hanem hogy nekem eléggé tönkretette a hajamat. Olyan volt mint a seprû és mivel ugye sûrû ha ritkították is akkor is nagyon idegesített. Olyan volt mintha megfulladnék benne, meg ha hozzányúltam a kezemel a hajamhoz teljesen száraz, nagyon hülye tapintása volt.
Így felhagyok vele és azóta növesztem. Ilyen fél hosszú sztájlra. Na nem emós meg fél oldalra csapott, mert nekem ebbõl a sûrû hajból nemigazán lehet. Inkább olyasmi mint a Lost-ból Desmond-nak.

Atkamon
Nem kell feltétlenül melegnek lennie annak aki vasalja a haját de ezt már eléggé kiveséztük.

VRSDM
sebestyén balázs is buzi? õ haja is vasalva van... -_-

korzi 255 és cimboráit meg lindeld át a modiknak és kész.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
magadat járatod le ezzel a "keményen tudok szart dobálni a fórumon szövegge" " baltát a fejébe " . menj és csináld. senki nem tart vissza, de ne fárassz ilyen semmitmondó hsz-ekkel köszönjük.

u dont have to listen anybody else but me

terron
Akik azért jöttek ide, hogy megmondják a magukét, huzzanak vissza nyálat csorgatni/linuxról emlélkedni másik topicokra és tudom javasolni nekik ezt a wowos poént 😄 FórumTroll Egyébként a discos divat mindig az adott idõszakban cikisnek tûnik, de az adott rétegen belül mindig sirély dolog. Disco, Emo, Rocker, Alter, satubbi, majd kinovik õket az illetékesek, ha meg nem, nah az a qrwa ciki és abból lesz az igazi Luser felnõtt.

Met
Lehet velem van a baj, de nekem mást jelent az, hogy valakinek egyénisége van.
Ugyanis az baromira nem egyéniség, hogy úgy beszél és öltözködik valaki mint minden negyedik fiatal....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

offkorz
appád<#smile>

Taranov
Akkor mégiscsak emlékszem rá 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ RX7
Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy mindig meleg vízzel állítottam le.(hátul a tarkomnál göndörödött) Azért próbáltam hajvasalóval, hogy hátha gyorsabban mûködik a dolog mivel idõben kéne beérni a suliba :d, de nem ment semennyire sem... marad a korán kelés és a meleg víz.

szerintem ez a te topicod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1167520974

soma22
mi a francnak kell topikot nyitni ha elfekszed a hajad?ott a fésû egy kis víz és kész is az emberi kinézet. jaa, hogy neked hosszú haj kell...akkor beszéld meg vele hogy ne kunkorodjon.

egy jobarátot idéznék:

"miez vazze, elkurvult a világ..."

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Sadist
Az. Mikor Cingárnak randi elõtt belõtték a séróját, és kérdezi, hogy nem ciki? Csoki: Dehogy ciki...KURVA GÁZ!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DJ RX7
egyébként igen kb. ahogy mondod droid. mindegyik nyomorék ugyanúgy néz ki. baltát állítanék a fejükbe szívesen.

DJ RX7
bevallom volt a kezemben 1x hajvasaló, MIVEL esete elalszom hátul a hajam és szépen bekunkorodik, ezért kipróbáltma hajvasalóval kiegyenesíteni. hát lóf***t nem ért, amilyen drót és sûrû hajam van.

DJ RX7
"mindenkinek a vasalt haj sem jön be" - mióta hosszú a hajam nem nagyon volt olyan csaj, aki nem mondta volna, hogy vasaljam ki.

Szóval fekete zselézett digo haj, digo test, bömbi lehetõleg ezüst, és rengeteg lové.

DJ RX7
Magyarul lécci. <#smile>
Esetleg rakj vesszõt is, mert igazán értem.

Megosztod velünk is?😄 Digo fekete zselézett friszkó BMW pénz erre gondolsz?

DJ RX7
leülhecc eggyes.!

offkorz
azmi