Hajvasalás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jókat hallottam a Remingtonról, nekem Babyliss van, az is tuti.
\"All that we are is the result of what we have thought\"
Balzsamot amúgy nem tudom milyet vegyél, nekem is mindig más van😄
\"All that we are is the result of what we have thought\"
\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"
\"Az unalom, az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: szeretni valakit, vagy akarni valamit.\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
valakinek az áll jól, ha egyenes a haja (ha hosszú) és tudod van egy kuva kibaszott tulajdonsága a hajnak, h göndörödik, de ez emberfüggõ.
Vállalom az arcom, végülis tökmindegy, sokan látnak az utcán:
katt, ha nemjön be
Nah szal így én emo vagyok? Kérlek szépen hogy Te is válaszolj erre a hsz re.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Januárban megint levágattam, mert a tö.köm tele lett az egészel. Nem az idõvel volt a gond, hanem hogy nekem eléggé tönkretette a hajamat. Olyan volt mint a seprû és mivel ugye sûrû ha ritkították is akkor is nagyon idegesített. Olyan volt mintha megfulladnék benne, meg ha hozzányúltam a kezemel a hajamhoz teljesen száraz, nagyon hülye tapintása volt.
Így felhagyok vele és azóta növesztem. Ilyen fél hosszú sztájlra. Na nem emós meg fél oldalra csapott, mert nekem ebbõl a sûrû hajból nemigazán lehet. Inkább olyasmi mint a Lost-ból Desmond-nak.
korzi 255 és cimboráit meg lindeld át a modiknak és kész.
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Ugyanis az baromira nem egyéniség, hogy úgy beszél és öltözködik valaki mint minden negyedik fiatal....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
:3
egy jobarátot idéznék:
"miez vazze, elkurvult a világ..."
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem