Hajvasalás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
csakhogy on is legyen
www.czekoart.hu
valaki irta lentebb az Xelést, hát az meg a másik amin behalok, az a fokozott gyökérség, mikor már azthinné az ember egy másikról hogy nem lehet gyökerebb annál mint ami, rátesz egy lapáttal
www.czekoart.hu
1. Hajvasalás
2. Football Manager
3. Test Drive Unlimited
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. Battlefield 2
7. Modellautók
8. AIRSOFT
9. Photoshop Munkák
10. Ki van fent legtovább?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
meg az hogy 4-5centis hajat is vasalni akar mindenki hogy mondhassa másnak hogy "nemvagyok emo"...
ittmár baj van szerintem, bár ez nem csak az emberek hibája...ott kezdõdik hogy miértelme az embereket különféle szubkultúrákba beskatujázni, miért kell görcsösen megfelelni a divatnak, miért kell beállni a sorba, miért kell mindenkinek eljátszani egy szerepet amit még tegnap talált ki... és pláne miért kell fikázni ezt az új divatot Gondoljunk csak bele... hiszen mamár kurva sok embernek van emos burája, én ugy fogalmaznám meg ezt az egész EMO ügyet, mint valami 21. századi elidegenedett, depressziós (anti)hippi faszság, csak woodstock + tábortûz helyett az internet a színpad...
hát izé... én maradok a "digós hajnál":d
practitioner of the forbidden arts of death
az vaty,kérdésedben ott a válasz 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nyílvan azt akartam írni, hogy soha nem hallgattam ilyen emos, japán, meg Tokio Hoteles zenét 😊
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
:3
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
:3
egyébként puzy vaty, sajnyezom
itt vasalt hajjal :C(jószar)
itt vasalt nélkül<#eljen>#eljen>
Semmi ciki nincs a hajvasalásban,tényleg,valakinek ez kell az ápolt kinézethez,miért ne 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!