Crisis Core-Final Fantasy VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint elkezdtem játszani a játékkal, csak ügyesen rámentettem a Minervás mentésemre 😞 Valakinek nem lenne kõccsönbe egy közeli mentése? Mert az újrajátszásban még sehol sem járok a missionöket tekintve :S
PSN ID.: Beegabor
Itt meglesheted, ha nem zavar a you tube-os gyenge minõség
errõl a filmrõl tud valaki valamit? állítólag a Crisis Core idõszakában játszódik, érdekelne a dolog. de még az Advent Children-t sem találtam meg egy oldalon sem..
én amúgy általában csak kaszabolok, néha odanyomok nekik egy vital slash-t, feltöltöm az életemet, aztán jól van. némelyik szörny némelyik támadása viszonylag komolyabban is el tud kapni, de 4500-as az életemet (be van téve egy hp up (+50%) nem nagyon tudják leszedni, az erõsebbek is csak 2-3 részletben. próbáltam sokszor babrálgatni a materia-kat meg nézegettem a materia fusion-t, de nem sikerült még teljesen rájönnöm, hogy pontosan hogy mûködik az egész rendszer.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
-tökmind1, hogy milyen a fegyverem, ugyanannyit sebzek? úgy látom, hogy nem számít, hogy az alapkardom, Angeal kardja vagy épp egy napernyõ van a kezemben 😊
-9999 a maximum sebzés?
-az Apocalypse Lv. 5-nél lesz még jobb Surge? 😊
ellítólag->állítólag
szerepelni->szerepelne
kicsit kivagyok..
most találkoztam Aerith-el, aki ellítólag eléggé szép kis halált hal szegényke az FFVII-ben Sephiroth által, ugyanakkor azt is olvastam, mintha az Advant Children-ben szerepelni, ami 2 évvel az FFVII után játszódik. hogy is van ez akkor? 😊
1. Mind a hárman benne voltak a DoC-ban, több cutscene is van velük a vége felé.
2. Nem 😊
3. Az FFVII-ben tudtommal nincs benne.
Azonban most hogy végigvittem annyi kérdés merült fel benne hogy az nem igaz.Sajna csak az FFVII-hez nem volt szerencsém de minden máshoz igen.
1:Most néztem a wikipedia-n a crisis core-ról a leírást és a visszatérõ karaketerek közé van írva Weiss, Nero, és Genesis Rhapsodos.Namármost arra nem emléxem hogy Weiss és Nero benne lett volna a játékba de arra sem hogy Genesis benne lett volna a Dirge of Cerberusba vagy most hogy van ez?
2:Most akkor Cissnei igazi neve Elena?
3:Genesis benne volt az FFVII-be vagy hova vitték a Crisis Core végén?
Ennyi...😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ugyis elég idiota a fejlödési rendszer,volt hogy sokáig semmitse lépett srác nálam,de belépve egy hard/very hard missioba,egy szörnyön 2 lvl-lt is ugrott (francnak nem hagyták meg legalább ezt régimodiban)
Maga Genesis meg nem hiszem, hogy ketszer megutott...
Szolj ra a haverodra, hogy tapoljon kicsit. Mar lvl 37-en is siman lemegy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tobb sebbol verzik a kicsike de a sztory es a szereplok mindent vittek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na meg a másik, hogy én ezt nem nevezném a klasszikus értelemben vett jrpg-nek, inkább olyan mint mondjuk egy kingdom hearts ( csak rövidebb ^^), button smashing
Nem tudom, nekem borzalmasan rovidnek tunt... bar nem vartam en sem valami hosszura 😄
Szerintem még így is elég hosszú a legtöbb psp-s játékhoz képest.Ha olyan grafikája lett volna mint anno az FFVII-nek akkor hosszabbra nyúlt volna a játékidõ de ez nonsense mivel az FFVII is már rápakolható a gépre meg ha egy olyat csináltak volna az ma már egy kicsit ciki lett volna.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Vajon miert nem csinaltak meg mint egy rendes FF?
-vagy hülyék
-vagy lefizette õket valami/valaki (mondjuk a nintendo), akinek a PSP sikere nem érdeke
Megegyszer bocs.
Ezek meg nem tudom hova tették a szemüket a tesztelés alatt
Amugy,télleg kiadhatnák megint, ebben ugyis profik ott
Final Fantasy VII"
ezt már eddig is olvastam sok helyen, viszont azt a 2010-et még sehol. biztos hogy ott van? a saját szemeddel láttad? KÉPT!!44
mind1 nem vagyok nagy rpg-s, de legalább henteltem egy jót😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Continued...
Szoval lehet megicsak lesz remake? Vagy mi az a 2010
AMIKOR VEGE VAN A CRISIS CORE-NAK ES KIIRJA
to be continues in...
Final Fantasy VII
AKKOR HA FELNYOMOD A BRIGHTNESST ALUL IRJA NAGYON HOMALYOSAN HOGY 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak hát télleg rövidnek tünik nekem is,meg pár dolog hiányzik pl: ugy repkednék a világban mint anno a ff7-ben,meg valahogy az uj zenék se jönnek be igazan
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(