Crisis Core-Final Fantasy VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként (fõleg a GoW után) nemhiszem h rövid lesz nekem ez a játék, a mellékküldetésekkel együtt pedig asszem meglesz a pár hónapos "programoom" 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De emlekszem hogy a FF7-ben az utolso harcot mindig KOTR + Mime -al vittem siman 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyen matériák voltak benn nálam:
Cure (opcionálisan Curaga vagy Cura is lehet, bár én végig Cure-ral toltam, ez lett kimaxolva, 2000 HP-t szokott gyógyítani)
Regen (bár ezt nem nagyon használtam)
Barrier (ez viszont fontos, már 3-as szinten is nagyon sokat redukál a fizikai támadásokból)
Magic Barrier (detto mint a Barrier, csak a varázssebzéseket csökkenti erõsen)
Vital Slash (6 AP-ért durván üt többezres sebzéseket)
Fire/Thunder/Blizzard, ez opcionális, a legerõsebb támadó varázslatodat rakd be, annyira kellenek, hogy a kard körül leidézett ellenfeleket gyorsabban kinyírd vele
A széfet én nem nyitottam ki. Kellett volna?
Amúgy a végsõ nagy kardos ellenfélnél vagyok, és 35-ös szinten nem tudtam kinyírni. Azér az hogy egy speciális támadásával 3800-at levesz kicsit kiakasztó volt. Az életem valami 2600-2700 körül van. Most missziózok ezerrel.
Cortez71: Hányas szinten gyõzted le?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a szefes dolog elegge idegesito volt...
Genesis tõle egyfajta megváltást és világhatalmat várt.
A történetet is megértettem egyedul Genesis idézeteit nem fogtam fel, végülis õ mit akart? mert értettem mindent, hogy cloudban meg zackban maradt meg a jenova cells, meg stb, csak genesis célját nem értettem, tulképp valami ancient dolgorol volt szó mármint ez az egész jenova oda köthetõ, azt értem csak genesis szarkavarását nem
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Mondjuk missionökbõl még mindig van vagy 150, de majd ha sok idõm lesz és nem érettségire kell majd tanulnom, akkor megcsinálom.
Sephi: igen, onnantól még nagyon sok van 😊 Nibelheim, Final Showdown, szal nem rövid rész, nekem ez kb. két délután volt, kisebb megszakításokkal.
Wordsworth:
Ennyire kemény volt Neked a Genesis elõtti muki? :| Nem mondom, elõször én is benyeltem az egyik limitjét, ami azonnal kinyírt, de aztán lvl 5 Barrier és lvl 5 Magic Barrier fel, és már mindjárt nem volt olyan nagy szája 😄
Az Avatar Genesis meg egy vicc volt... Utána a visszaalakult Genesis meg még nagyobb vicc, a 4-es szintû Apokalipszise 400 (!!!!!) dmg-t okozott.
Mondjuk tény, hogy lvl45-ön nem igazán lehetett volna kihívás.
A legvégén, amikor Zack feláldozza magát Cloudért, áll egy rakat Infantrymen. Nekem nem tudták levinni az életemet xD 5-6 percig simán álltam, mire lenyomtak 1 HP-ra és beadta a videót... A végén, a három Infantrymen elleni harcnál meg megint nem tudtak volna kinyírni. A titok kulcsa a Barrier és a MagicBarrier léte volt, mert így minden egyes lövésük 15-20 között sebzett, ami a limittel 9999-re feltolt HP-t igencsak nehezen viszi le, úgy, hogy közben még gyógyítani is lehet 😊
Ja, másik. Sephiroth ellen beadta azt a Summont, aki azonnal megöli az ellenfelet. Sephirothba ez a támadás semmit nem sebzett. Anyáztam is a kis csíter szemétjét 😊
Nekem amúgy Jump, Assault Twister, Blizzara Blade és Poision Blade van, meg a Curaga és Regen gyógyít. Van ennél jobb felállás is ezen a szinten amit nem kombináltam ki?
Amúgy most sikerült materia fusionnel csinálnom pár dolgot, de kéne egy leírás hogy mit érdemes, mer így csak össze-vissza keverek mindent azt vagy bejön vagy nem.
Nem vok az a magia rajongo, inkabb melee tamadas de a Gravia-t imadom hasznalni... kar, hogy nagyon MP igenyes.
Amugy meg amikor Aerith-nek kell a virag kocsit megcsinalni, egy csomo dolog fog utalni a kesobbiekre.
Leirás meg,max a matéria trükközéshez lenne jó,mert nem kevés a leehtöség ott se.
De, jöhet bármi,a zsándárk óta nem jáccotam ilyen jokat mint ezzel😊
(nem is értem ide,miért nem hozzák azt el,a level 5 ilyet nem szokott csinalni😞)
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk van egy két dolog ami nekem nem tiszta.. a Mako energy az a lifestreambõl fakad? meg FF7ben kiderülnek még dolgok a shinra corprol? Mert itt nem adtak nekem kielégítõ infot.
Imadom.
Amugy emlekeztek arra a jelenetre a FF7-bol amikor Zack, Cloud es Sephiroth mennek megolni egy nagy sarkanyt? Kivancsi vok ha az benne lesz ebben...
A missionök egy része unalmas, az tény, ezért kell úgy csinálni, ahogy én, minden chapter elején lenyomok 20-25-öt, aztán így egyrészt fel is fejlõdik Zack, másrészt meg mocskos durva cuccokkal gyarapodhatunk. Igaz, így egyik fõboss sem kihívás, a játék során még egyszer sem haltam meg. Sephiroth sem volt durva, bár az legalább feelinges harc volt.
Nekem is mindjárt vége, bár én 18 óránál járok, igaz, a missionök 46%-a van kész, mert az úgy nem buli, hogy csak végigrohanunk az egészen. Van benne egy csomó jó kis mellékküldi, ami visszacsempészi a játékba az FFVII varázsát (pl. a nibelheimi seven wonders mellékküldi...)
mochee: a fejlõdési rendszer kicsit fura. A játékban egy láthatatlan XP számoló van. Ha elérsz egy bizonyos XPszámot, akkor a következõ DMW-nél automatikusan bedobja a három hetest, így szintet léphetsz.
Nekem eddig ez a legjobb PSP játék, pedig nem játszottam más FF-t, de ebbe teljesen beleélem magam. Marha jó hangulata van, és nagyon tetszik ahogy megyek tovább a történetben. Biztos ráindulok az összes FF játékra ezek után.
Egyetlen bajom hogy a harc unalmas, fõleg az ilyen elvállalható küldetések, és nem értem a fejlõdési rendszert se. Valaki nem tud leírást?
A játékban összesen 11 Chapter van, én a 11-nél tartok ahol már csak a final boss van.
-akkor meg hogyhogy csak a missionok 20%-a van kész? ennyi mellékküldetés van és te egyiket sem vállaltad el?
😊
Most chapter 3-ban vagyok, lvl17, nagyon tolja Zack 😊 Már megvan Bahamut is 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Akkora fiiling kapott el a Shinra toronyba... jaj azok a regi szep idok.
Mellesleg ez a szintlépés dolog, hogy is mûködik? mer tudok angolul el is olvastam ennek ellenére nem értem, hogy a gaugén mi alapján adja be a 7-7-7 et.. ez random?
Tudom, hogy szinte mindenkinek tetszik, és most engem szidni fognak, de engem nem kötött le :/
Eddigiek alapján nem nagy cucc, harcrendszerrõl inkább nem mondok semmit, csak az X-et kell nyomogatni amire odamegy is kinyír mindenkit...
Kb fél órát volt a kártyán, ennyi elég volt hogy meggyõzzön, töröltem is 😉
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com