Crisis Core-Final Fantasy VII

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
HOL???

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

5c0rp330n
végem van. rámásoltam a psp-re, de nem mertem elindítani, féltem, hogy magával fog ragadni. aztán végül "najócsakbelenézek" alapon elindítottam, nem kellett volna. pedig csak 5 percre néztem bele, de hogy hogy fogom én ezt letenni, azon most is gondolkozok, pedig mást kéne csinálnom. ráadásul ez nem egy 5-6 órás playtime, mint a GoW 😊

5c0rp330n
24-éig aki regel itt: link, az egy preregistered member lesz és nézhet exkluzív tartalmakat a jövõben 😊

5c0rp330n
trailer a hivatalos oldalon!
júniusban jön Európába.
és az angol kiadásban benne lesz/van egy "hard mode" fokozat is

Prince of Máté
és elég lassan jön...

5c0rp330n
w00t!!4

Sephi
Megjelent....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Brolly28
bocs h most írok de most nem müxik otthon a gép és tegnap belegondoltam h milyen hülyeséget írtam na de mind1

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

baggins
Elküldöm privátban.

baggins
Ott a pont.

Seth
Nekem nem kell magyarázni a sztorit, képben vagyok vele
A Crisis Core a FF7 elõtt játszódik, ha megnézted volna a credits-et is végig akkor ott kiírják a végén,hogy to be continued in Final Fantasy 7 vagy vmi ilyesmi. Naná hogy nincs AC-ben Zack,mivel meghalt, FF7-ben is csak mint visszaemlékezés van róla
szóval Before Crisis(mobilra,japán only)-->Crisis Core-->Final Fantasy 7-->Advent Children-->Dirge of Cerberus

PSN ID.: Beegabor

Brolly28
akkor csináld azt amit leírtam nézd meg a videót amit mondtam és h mi lesz a vége annak a videónak
am. meg ha nem tévedek Zack nincs benne az AC-ban legalább is csak szellemként van jelen
ebben pedig benne van...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Sephi
Aruld mar el nekem Spoilerben hogy hany szereplovel talakozol a mar ismertek kozul? En is toltam de nekunk olyan pre rls felet kuldtek es nem akartam elbaxni a fiilinget.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

baggins
Igen, bár japánul elég nehéz volt, de végigvittem. Csodálatos, utólérhetetlen, a vége pedig mindent ver. Várom az "emberi nyelvû" verziót, szeretném megszerezni a titkos cuccokat is benne, nem lehet kevés.

Sephi
Mar játszottal vele?

baggins
Számomra ez a legjobb eddigi PSP játék. De ez már a #1 hsz-ben talált linkbõl is kiderülhetett. 😊

Sephi
Amit en kirpobaltam az meg csak Midgart-ban jatszodott...kivancsi vok mennyi hely lesz benne a mar ismetertekbol. Nibelheim es Jenova tuti 😄

wordsworth
FF8, FF7 fellelhetõk magyarul, pc version mire vársz még 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth
Nem, ez a FF7 elõzménye, az AC elõzménye meg a FF7 😄

5c0rp330n
ezt inkább ne tegye senki, játsza végig inkább 😊
Razor: nem körökre osztott, asszem az FFXII-re hasonlít a harcrendszere, valós idõs. Én sem vagyok amúgy nagyobb FF fan (nem volt PS1-em, PS2-m sem, korábbi részekkel sem sokat játszottam), VII-el eljátszogattam még, de annak sem értem a végére, vszínûleg ebbe fogok elõször komolyabban belemerülni, nagyon bejön az eddigiek alapján.

Brolly28
áááh szóval ez az advent children elõzménye
hiszem minden összefügg hogyha youtubeon megnézitek az endinges videót

RAZOR27
Csak a videók tetszettek meg, tulajdonképpen a játékmenetrõl fogalmam sincs.Ien körökre osztott vagy ien devil may cry féle?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Seth
akkor ne ezzel kezd,mert ez nem olyan mint a többi ^^

RAZOR27
Még nemjátszottam ff-el (pc-s vok) de már nagyon kipróbálnék eggyet 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sephi
Jo jatek! FFVII fanoknak kotelezo...van benne sok rosz dolog de a sztori mindent ut.

5c0rp330n
wikipedia link
Japánban egyébként egy PSP-s bundle pack-el együtt debütált:

5c0rp330n

Azt hiszem sokaknak már a címbõl kiderül, hogy körülbelül egy mekkora szabású játékról van szó. Japánban már kint van pár hónapja (mondani sem kell, hogy elsöprõ eladásokat produkált és nem gyenge értékeléseket kapott), USA-ba március 25-én (9 nap múlva) érkezik, Európában tavasszal valamikor, konkrét idõpont (ahogy én tudom) még nincsen, pár hónapon belül jönnie kell. További jó hír, hogy Európába érkezik egy Special Pre-Order Edition, amely tartalmaz többek között egy artwork könyvet, (ezt a változatot csak elõrendelve lehet megszerezni, a hivatalos oldalon van rá pár link hogy honnan akit érdekelne, ezt is linkelem késõbb), így fog kinézni:

Mivel Japánban már kint van és vészesen közeledik az US/EU megjelenlés is, eléggé sok médiaanyag lelhetõ róla (képek, videók), itt van például a gamespot-on: link
Van már egy elõzetes magyar teszt is: link
Youtube is tele van anyagokkal róla, akit érdekel, rákeresjet.
És a hivatalos oldal, itt is természetesen fellelhetõ sok információ a játékkal kapcsolatban: crisiscore.com
És egy másik hivatalos oldal (ne kérdezzétek, mért van 2): crisiscoregame.com (a special edition-ról itt vannak infók)
Fontos még megemlíteni, hogy a játék PSP exkluzív, semmi másra nincs kilátásban a megjelenése. Némi esélye van, hogy 1-2 év múlva PS2-re is kiadják (némelyik nagyobb PSP-s címnél ez így volt), de erre ne alapozzon senki.
És végezetül néhány ízelítõ kép:

← ElőzőOldal 3 / 3