Crisis Core-Final Fantasy VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
júniusban jön Európába.
és az angol kiadásban benne lesz/van egy "hard mode" fokozat is
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
A Crisis Core a FF7 elõtt játszódik, ha megnézted volna a credits-et is végig akkor ott kiírják a végén,hogy to be continued in Final Fantasy 7 vagy vmi ilyesmi. Naná hogy nincs AC-ben Zack,mivel meghalt, FF7-ben is csak mint visszaemlékezés van róla
szóval Before Crisis(mobilra,japán only)-->Crisis Core-->Final Fantasy 7-->Advent Children-->Dirge of Cerberus
PSN ID.: Beegabor
am. meg ha nem tévedek Zack nincs benne az AC-ban legalább is csak szellemként van jelen
ebben pedig benne van...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Razor: nem körökre osztott, asszem az FFXII-re hasonlít a harcrendszere, valós idõs. Én sem vagyok amúgy nagyobb FF fan (nem volt PS1-em, PS2-m sem, korábbi részekkel sem sokat játszottam), VII-el eljátszogattam még, de annak sem értem a végére, vszínûleg ebbe fogok elõször komolyabban belemerülni, nagyon bejön az eddigiek alapján.
hiszem minden összefügg hogyha youtubeon megnézitek az endinges videót
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Azt hiszem sokaknak már a címbõl kiderül, hogy körülbelül egy mekkora szabású játékról van szó. Japánban már kint van pár hónapja (mondani sem kell, hogy elsöprõ eladásokat produkált és nem gyenge értékeléseket kapott), USA-ba március 25-én (9 nap múlva) érkezik, Európában tavasszal valamikor, konkrét idõpont (ahogy én tudom) még nincsen, pár hónapon belül jönnie kell. További jó hír, hogy Európába érkezik egy Special Pre-Order Edition, amely tartalmaz többek között egy artwork könyvet, (ezt a változatot csak elõrendelve lehet megszerezni, a hivatalos oldalon van rá pár link hogy honnan akit érdekelne, ezt is linkelem késõbb), így fog kinézni:
Mivel Japánban már kint van és vészesen közeledik az US/EU megjelenlés is, eléggé sok médiaanyag lelhetõ róla (képek, videók), itt van például a gamespot-on: link
Van már egy elõzetes magyar teszt is: link
Youtube is tele van anyagokkal róla, akit érdekel, rákeresjet.
És a hivatalos oldal, itt is természetesen fellelhetõ sok információ a játékkal kapcsolatban: crisiscore.com
És egy másik hivatalos oldal (ne kérdezzétek, mért van 2): crisiscoregame.com (a special edition-ról itt vannak infók)
Fontos még megemlíteni, hogy a játék PSP exkluzív, semmi másra nincs kilátásban a megjelenése. Némi esélye van, hogy 1-2 év múlva PS2-re is kiadják (némelyik nagyobb PSP-s címnél ez így volt), de erre ne alapozzon senki.
És végezetül néhány ízelítõ kép: