Cukros bácsik próbálkozásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Aspire one
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
eggyik ismerõsöm(pécsi,lány):
mamájával sétált este 9fele az utcán. egyszercsak elõugrott valahonnan egy börkabátos középkorú férfi, és a következõ pillanatban, már lebbent is a bõrkabát, és kivillant a fasz 😄 De a nagymama 70 éves fejjel is jelentõs szellem jelenléttel bír, és akorát csapott a szatír pöcséra, h az összeeset 😄😄
másik ismerõsöm (szekszárdi, lány):
balatoni nyaralás alkalmával estefelé sétáltak vissza barátnõivel a nyaralóba. Újabb szatír, újabb faszvillogtatás, de ennek olyan kicsi pöcse volt, h kiröhögték, és erre elszégyelte magát, és elfutott 😄
Jómagam még nem találkoztam semmi ilyesmivel :S Cukrosbácsival sem, pedig már 2 éve hajtok rá 😄
I want to be a mighty pirate ever!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mostmár a modoknak szólok,hiszhát engem is mindenhol baszogacc :-|
Ne legyen ekkora a pofád, mert átéltél egy hatalmas vihart. Léteznek sokkal kiélezettebb helyzetek is. Remélem, te is kerülsz majd olyan rettenetes pánikhelyzetbe, ahol pillanatokon és 1-1 döntésen múlik az életed, ha már ennyire nem dermedsz le, amikor cselekedni kell. Ott bizonyíthatnál. Vagy nem.
A szüleid meg érthetõ okokból nem engedték, hogy beszállj. Nem az ilyen típusú emberek miatt mondják, hogy károsak a videojátékok?
De szerintem inkább a gyerek paranoiás kicsit, mert ha tényleg így lett volna, akkor nem zavart volna el engem a píbe, amikor 8-9 évesen a közeli fát megitattam, és õ meg meglátta az ablakból<#hehe>#hehe>
Konkrétan arra célzok, hogy nem a haverjaimmal voltam ott, hanem a szüleimmel, meg 2 ismerõsükkel. Õ elõttük aztán marhára valószínû, hogy nekiállok nagyoskodni, amikor egyébként sem jellemzõ rám.
Az az igazság, hogy az emberi képzelet akkor tud megfelelõen mûködni, ha van elég alapinformációja. Ha te ezt nem tudod elképzelni, hogy valóban megtörtént, akkor az azt jelenti, hogy te még nem voltál életveszélyben, legalábbis ilyen típusúban. Ha így van, akkor szerencsés ember vagy.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A másik irányban egy karcsiszemüveges gyerek szintén egy ülésen.
A fickó az egyik megálló után, miután elindult a döcögény, õ is feltápászkodott és elindult a gyerek felé.
Láttam, hogy egyfolytában a gyereket nézi, ezért megkopogtattam a vállát, amikor elment mellettem, és ennyit mondtam neki: - Jézus figyel.
Erre hátrálva vissza is ült a helyére. 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ezt még te is elhiszed? Igazán nagy bátorságra vall, hogy haverok elõtt teszel 10 lépést a járó motorú rendõrautó felé, és "hû de el kéne köteni, b+", de aztán mégsem. Hehe, egyébként vicces volt a leírásod "amikor mésok megdermednek". Húha, te aztán nagyon kemény srác vagy 😄😄😄
A cukrosbácsi egy szó egyébként. Külön írva diabétesz öregembert jelent.
Ha te nem tudod elképzelni azt, hogy 100 km/h-s szélben, szakadó esõben, fájdalmukban és félelmükben ordító emberek között, lehullott gerendák, tetõcserepek, meg 2 négyzetméteres aluminium lemezek között mászkálva megszegnéd a törvényt a túlélés érdekében, akkor sajnállak, de nekem az apróságokkal való törõdésem száll el ilyenkor, nem pedig a szar a gatyámba.
Tudod van a kleptománia, amire te céloztál, meg van a túlélési ösztön, amirõl meg én beszéltem, a kettõ között hatalmas különbség van, ha nem tudod megkülönböztetni az szégyen, ha kiforgatod a szavaim, az meg még nagyobb szégyen.