Dollhouse (TV)

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjelent a játéka is 2 napja. Sétaszimulátor lett belőle?
Szabi
<#vigyor>

"Nulla tenaci invia est via"

Ledaráltam ma utolsó részeket, vége eléggé ütõs volt, kár volt abbahagyni.
Mikor Saunders felment Bennethez meg Topher-hez, picit durva volt, meg utána Topher is ahogy megõrült az évek alatt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Andr0
Alfa szerepelt a "V" pilot részében... aztán meghalt majd feltámadt picivel késõbb so szerintem majd látjuk még.. persze megint rossz fiút játszik 😉

Armin & Ayu fan

Igen, nekem is egyik kedvenc karakterem. A beszólásain is mindig szakadok. 😄

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Megnéztem én is, baromira tetszett!
Keveslem ezt a 2 évadot, még elnézegetnék jópár évadot belõle. Nem tudom milyen lett volna, ha több évadot kap, viszont így nagyon jó pörgõs volt, egy perc unalom se volt. Grat a készítõknek, tényleg az egyik legjobb sorozat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végére viszont én is el tudtam volna képzelni egy kicsit boldogabb befejezést, de így se rossz. 😊
skyli991: A végét én se értettem, azt hittem elõször, hogy Echo személyisége van a borítékban, nem gondoltam arra, hogy Echonak van odakészítve. De így, hogy leírtad, így már világos, köszi. 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Abból legalább lett film =]

Végre én is lenyomtam az utolsó részeket, és egyszerûen fantasztikus volt ez a 2. évad.
Fõleg az utolsó részek. Nagyon jól lezártak mindent. Így kéne sorozatot gyártani: van 1-2 évetek vázoljatok föl valamit aztán zárjátok le normálisan.

Kár h a firefly nem kapta meg a lehetõséget. Azt monsjuk elnéztem volna örökké 😊

Andr0
Hát ja Topher rendes volt. Nagyon nagy forma karakter volt a srác. Aztán még fel is áldozta magát, so a karakter nálam 10/10 😄

Armin & Ayu fan

skyli991
Jaa már értem, megnéztem megint a végét. Azt a részt nem értettem amikor Paullal beszélget. Az õ imprintjét kapta meg, beengedte a fejébe, így már nem magányos 😊

Andr0
1 évet várnak bent a dollhouse-ban, hogy ne törlõdjenek le aztán meg kilépnek a felszínre és boldogan élnek amíg meg nem halnak...

Armin & Ayu fan

skyli991
Ne már... még folytathatnák valahogy 😞
A legvégét nem értettem teljesen. Mit csinál majd Echo?

Andr0
szép vége volt valóban! sajnos vége :S hát ennyi...

Armin & Ayu fan

Bulykin
fúú a sorozatzáró fasza volt<#taps> respect a készítõknek, szépen összehozták ezt az egész sorozatot, mégha voltak gyenge részek akkor is!
igaz egy kicsit happy endebb véget vártam, mondjuk még egy 1 év múlva címszóval valami beleférhetett volna😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#finom>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bulykin
eleinte hozza az elsõ évad szintjét, de a második fele sokkal jobb lesz, eldobod az agyadXD

Én most kezdtem el nézni a sorozatot. Elsõ szezon 9. részénél járok és eddig marha jó. A második szezon milyen? Mire számítsak?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bulykin
hát itthon se váltotta meg a világot...
folyamatosan csökken a nézettség:653e – 516e – 401e, 18-49: 386e – 296e – 239e

Bulykin
Boyd<#eljen>
kíváncsi vagyok a sorozatzáróra, egész szépen összehozták a sorozatot a végére😄
már amikor azt hittem mindent lezártak benyomják h 10 years later...><

Andr0
az utolsó rész 1 hetet csúszik haiti féle földrengés megsegítésére készült mûsor miatt

Armin & Ayu fan

Victor1103
Sajnos igen!
K.rva anyját a Fox-nak miért kellett ezt a sorozatot ennyire elrontania. Ha nem nyúlkált volna bele az elsõ évadba meg egy tisztességesebb idõpontba sugározta volna akkor minimum 5 évadot tuti megélt volna.De hát ez van ezt kell szeretni😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

skyli991
Most néztem meg a 12. részt 😊
Már csak egy rész van hátra? :S ;((

Azért mert a Fox el akarta húzni, és az egész elsõ évadot újraíratták Whedonnal epizodikus jellegûre (gyakorlatilag a pilot eseményeit mesélték el 13 részen keresztül).

A 2. évadtól meg látták h már úgyis mindegy a sorozatnak, meg szánták is már nagyon (jó sokszor kicsesztek vele, legyen egy normálisan lezárt sorozata) ezért szabad kezet kapott.

És láss csodát mi lett belõle...

Valaki megtudná mondani, hogy miért nem volt ilyen jó végig a sorozat(9-10)?Le a kalappal.Valaki tudja, hogy hány rész lessz még?

Andr0
pff ez a 9-10 es rész nagyon ottvolt😄

nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége a 10-nek 😮 mostmár kiváncsi vagyok hogy mi lesz az egész sorozat vége 😉

Armin & Ayu fan

skyli991
Szegény Summer 😞 pedig éppen összejöttek ;(

skyli991
Jaja, ez is jól sikerült.
Boyd(asszem így hívják), az a néger csávó akkor most gonosz? A végén az a visszatekintés, meg õ volt Sanders-sel, lehet hogy tudta, hogy sleeper.

Victor1103
A mostani 2x11 is nagyon jó rész lett. Olyan kár hogy vége a sorozatnak, de legalább méltóságteljes véget kap nem úgy mint annak idején a Tru Calling:/ Kár érte nagyon.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szerintem kizárt. Sajnos ez nem egy epizodikus sorozat, aki nem az elejétõl nézi az a közepén nem fog bekapcsolódni. A nézettségébõl meg eddig csak vesztett.
Whedon megint befürdött a sorozattal pedig a kedvenc rendezõm / producerem.

skyli991
Hol lehet nézettségi adatokat nézni? Ha ez a kettõ ilyen jó lett, a következõt többen megnézik majd nem? Lehet, hogy megmarad a sorozat?

skyli991
😮 Most néztem meg a 2. évad 9. részét.
Ez idáig a legjobb rész amit láttam. 😮O
Rögtön nézem is a 10-est, nem várok vele 😄

Ha valaki nem nézte a sorozatot, szerintem kezdje el nyugodtan a 2. évadtól. Bár az elsõ is jó, nekem az is nagyon tetszett 😊

Bulykin

Bulykin

Babaház is jobb lenne 😄

REAL MADRID

Bulykin
Dollhouse - A felejtés ára

hát ööö...miért nem lehet csak simán Dollhouse?XD

Victor1103
OMG! A 9es és 10es rész<#eljen>
Hiába lett csak 2 évad a sori a végén tuti nagyon ütõs finálét kapunk olyat amilyet egy 10 évados sorozat is ritkán szokott hozni.

Hát igen sok ideje sajnos nincs már.

Mostanába Whedon nagyon beszívja a Foxxal. Nem tudom mi a francért nem hagyja õket a fenébe és keres másik stúdiót (pl.: a Sci-fi channelt).

Lehet h még a firefly-t is folytathatná<#buck>

Victor1103
Hát tényleg én már nem egyszer ecseteletem hogy hatalmas potenciál van a sorozatba és csak idõ kell neki hogy beinduljon. Most ez tényleg be is következett. Ez a dupla epizód nagyon szuperre sikeredett és a következõ heti adag is fantasztikus lesz.

Ilyenkor bánom ha egy sorozat kaszát kap <#rinya>

[NST]Cifu
A kasza várható volt, már az is csoda, hogy második évadot kapott. Lehet mondani, hogy a második évad jobb, de hiába, az elsõ túl sok nézõt elrettentet. :S

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bulykin
ahogy az várható volt sajnos...azért remélem nem csapják össze a végét és lesz vmi "normális" lezárás

http://www.sorozatjunkie.hu/2009/11/11/dollhouse-kasza/

Kicsikiraly
pontosan.

tetszik h a második évad kezd ilyen filozofikus kérdésekkel foglalkozni, milyen olyan emberi érzések vannak amik átütnek még a wipeon is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tnm
hát a legútóbbi rész tényleg jó lett, de ez az elsõ ebben évadban, ami jobb, mint az elõzõ évad utolsó -adásba került- részei -tehát a dvd exkluzívokat nem is számolva.
poénok eddig is voltak, fõleg Topher szállította õket.
szvsz

Aki eddig vonakodott a sorozattól, bátran essen neki a második évadnak.

Most hogy a stúdió szabad kezet adott Whedon-nak rá se lehet ismerni a sorozatra. Van benne dráma, poén (!), történet.

Sokkal érdekesebb lett mint volt (az elsõ évadnál ezerszer jobb lett legalábbis), persze egy Angel, Firefly nyomába nem érhet.

A színészek meg elkezdtek játszani. Nem tudom eddig mi a fene volt velük, de így kellett volna indítani.

Andr0
szerintem is péntek az nagyon gyilkos Dollhouse-nak!! ilyen hétköznap biztos jót tenne neki.

Armin & Ayu fan

tnm
én abban bízom, hogy a Lie to Me+ House ismétlések, amiket benyomnak péntekre Dollhouse helyére, olyan számokat hoznak majd*, amik arra ösztönzik majd a Fox adásszervezõit, hogy egy másik sávban újra adják az egészet az elejétõl, majd abban a sávban folytassák.

sose tudjuk meg, hogy mit teljesített volna a sorozat, ha nem "halálpénteken" indul, és nem ott vergõdik azóta is

*vagy olyan rosszat, hogy úgy döntsenek, hogy péntek estére csak dobozban maradt részeket, meg ismétléseket adjanak, vagy olyan jókat, hogy lie to me + house ismétlés párost érdemes legyen odakötni és Dollhouse-nak meg új idõpontot keresni. (Én kedd, vagy szerda estére szavaznék 😊 )

Andr0
amcsik azok low-ok nem tudják mi a jó a magyar embernek😄

Armin & Ayu fan

[NST]Cifu
Talán mert nem neked vagy nekem kell, hogy tetszen, hanem az amerikai nézõknek. 😊

Bár e téren érdekes, hogy a Flashforward meg azért elég szép nézettséget produkál...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Andr0
én pl nagyon szeretem ezt a sorozatot so nem értem miért csökken a nézettség ?

Armin & Ayu fan

Oldal 1 / 6Következő →