Dollhouse (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az emberekben volt a chip, hanem a szék volt meghackelve, hogy távolról lehessen manipulálni az imprint-et. (kicserélni a képfájlt, stb...)
ettõl meg nem lesz wireless vezérelhetõ a test, akkor is kell bele valamilyen tudat. a kérdésem erre vonatkozott.
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hulyen fogalmaztam de sztem ertheto 😄
REAL MADRID
ami nem tetszik, hogy két rész van hátra. 😞 aztán majd jön a DVD két újabb Dollhouse univerzumában játszódó résszel (ahol az egyikben nem ezek a szereplõk lesznek, a másikból pedig már sok jelenetet láttunk az eddigi epizódokban)
én nem fogadnék a következõ évad berendelésére (bár tévednék), és ha igazam van, akkor mostantól páros kézzel intek be a hülye fox-nak (egyik firefly-ért, másik ezért)
abban azért még reménykedem, hogy DVD-n jól teljesít és egy lezáró filmre még futja majd. (bár mivel Whedon a képregény esélyesebb :S)
meg gondolkodós rész volt ez nagyon.
REAL MADRID
Szászke
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
REAL MADRID
Lesz második évad?
DFTBA ಠ_ಠ
/sorozatjunkie/
REAL MADRID
mostani részben megint tetszett, hogy egészen új problémát hoztak fel, az eddigiekhez képest, lehet kicsit korai ezt kijelenteni, de csak képesek hétrõl-hétre megújulni.
egy dolog volt egy kicsit zavaró. már két (3?) résszel ezelõtt megmondtam, hogy Topher melletti segédcsajszi lesz a kém, mert ott volt végig a lehetõség, még egyedül is hagyta
amúgy az nagyon tetszik, hogy a végkifejlettõl még mindig akár kilométerekre is lehetünk (és akár a köv. részben is lehetne már), de mégis végig dinamikus a cselekmény, nincsenek olyan "42 perc vágóképbõl is lehetne egy rész" típusú epizódok, mint a TSCC-ben. most nagyon tetszett pl., hogy Paul-nál ilyen hamar meglépték azt.
Az a papír technika van már IRL is vajon?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
REAL MADRID
REAL MADRID
A DVD/BR verzió július 28.-án kerül ki, a következõ részekkel:
1.: "Ghost"
2.: "The Target"
3.: "Stage Fright"
4.: "Gray Hour"
5.: "True Believer"
6.: "Man on the Street"
7.: "Echoes"
8.: "Needs"
9.: "A Spy in the House"
10.:"Haunted"
11.:"Briar Rose"
12.:"Omega"
13.:"Epitaph One" (a plusz rész)
"Echo" (a le nem vetített pilot)
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
rész végi számot itt megtaláltam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
*értsd: már elõre látom, ahogy a fox a sok f*szkodás után nem meglepetésre alacsony számok miatt bejelenti, hogy nem rendeli be a 2. évadot; nem pedig, hogy valahol láttam a hírt, hogy nem lesz berendelve.
És Miss DeWitt is ott volt a szeren, ahogy zabálta a cuccokat 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
most kicsi spoiler annak aki nem látta az 5.részt😄
egy vmit nem értek, hogy az 5.rész végén, Echo-t miért ütötte le a pali az égõ házban?
köszönjük!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2