Dollhouse (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
a chip nem a dollokra volt téve, és leesett az egyikrõl a székre?

DFTBA ಠ_ಠ

tnm
what?
nem az emberekben volt a chip, hanem a szék volt meghackelve, hogy távolról lehessen manipulálni az imprint-et. (kicserélni a képfájlt, stb...)
ettõl meg nem lesz wireless vezérelhetõ a test, akkor is kell bele valamilyen tudat. a kérdésem erre vonatkozott.

Kicsikiraly
az egy chip volt, ami ideiglenesen felülírta az imprintet. gondolom kívülrõl irányították, még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy vki beszélt egy mikrofonba és Echo meg November azokat képezte le vagy ilyesmi

DFTBA ಠ_ಠ

tnm
jaja, én ezen már akkor gondolkodtam mikor Echo-ba beköltöztették azt az 5 mp-es hírvivõt, hogy neki vajon nem vol életösztöne, vagy az nem is egy teljes személyiség volt, csak egy inger-válasz rendszer? aztán ugyanez merült fel mikor az FBI-os csaja kapcsolt át "you've got message" módba...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azert igy hogy orok elet nem teljesen igaz. Ahonnan nezzuk, mert ugye ez nem tudatatvitel szoval a sajat szemszogembol olyan mint a klonozas en meghalok de van belolem egy masik az emlekeimmel. Masok szemszogebol nezve az alanyra orok elet mert rendelkezik az emlekekkel.

Hulyen fogalmaztam de sztem ertheto 😄

REAL MADRID

tnm
fantasztikus sorozat, új részben megint több, egészen új aspektusát láthattuk a dollhouse mindennapokbeli szerepének. az is tetszett, hogy ez most ennyivel drámaibbra sikeredett. Whedon megint mesterien altatja közben a fõ szál rejtélyesebb felét (ugyanez volt Firefly-nál is).
ami nem tetszik, hogy két rész van hátra. 😞 aztán majd jön a DVD két újabb Dollhouse univerzumában játszódó résszel (ahol az egyikben nem ezek a szereplõk lesznek, a másikból pedig már sok jelenetet láttunk az eddigi epizódokban)
én nem fogadnék a következõ évad berendelésére (bár tévednék), és ha igazam van, akkor mostantól páros kézzel intek be a hülye fox-nak (egyik firefly-ért, másik ezért)

abban azért még reménykedem, hogy DVD-n jól teljesít és egy lezáró filmre még futja majd. (bár mivel Whedon a képregény esélyesebb :S)

EmThor
jó ez a dollhouse, továbbra is soknak tartom a korai pár rész felvezetését, a karakterek megismertetését, de már belátom szükség volt rá.

meg gondolkodós rész volt ez nagyon.

örök élet wtf?! meg mit csinálnál a nyomozó helyében? tiszta mátrix, ott a nõ akit szeretsz, csak az épp így van beprogramozva. there are 3 flowers in a vase. the first flower is.. 😄

PB duplarész volt

REAL MADRID

tegnap elmaradt valamiért, vagy mivan o_O

Szászke

[NST]Cifu
A Fox még nem nyilatkozott, de a készítõk, így Whedon sem túl optimista...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fantasztikusan jó rész volt.

Amit D. mondott Echo-nak a furgonban annak még érdekes végkifejlete lehet 😊

REAL MADRID

tnm
még nincs semmi hivatalos/mérvadó pletyka. én a magam részérõl lelkileg fel vagyok készülve rá, hogy nem.

Kicsikiraly
lehet volt már róla szó, de lusta vagyok most kikeresni.

Lesz második évad?

DFTBA ಠ_ಠ

Kiderült, hogy a csak DVD-re rákerülõ Dollhouse-epizód, az 1×13-as Epitaph One a jövõben fog játszódni, 30 évvel a sorozat után és egy állandó szereplõ sem bukkan fel benne.

/sorozatjunkie/

REAL MADRID

tnm
megint fantasztikus rész. erõsen emlékeztet a firefly 'Out of gas' címûjére, elég sokat megtudtunk a szereplõkrõl, meg ez a nem linearitás is hasonló volt. amúgy, ha azt nézzük, hogy a doki néni (aki nekem továbbra is nagyon eye-candy) arcán a sebek hétrõl-hétre mennyit gyógyulnak, akkor Alphha akciója kb 2-3 héttel korábban lehetett ahhoz képest, ahol mi bekapcsoltunk a történetbe.
mostani részben megint tetszett, hogy egészen új problémát hoztak fel, az eddigiekhez képest, lehet kicsit korai ezt kijelenteni, de csak képesek hétrõl-hétre megújulni.
egy dolog volt egy kicsit zavaró. már két (3?) résszel ezelõtt megmondtam, hogy Topher melletti segédcsajszi lesz a kém, mert ott volt végig a lehetõség, még egyedül is hagyta
és bizony k. nagyot tévedtem is, amiért ismét csak meghajolnék JW és a többi író hatalmassága elõtt, de Dominic kiválasztása kicsit légbõlkapottnak tûnik. nemrég még szívszakadva bocsánatot kért Echo-tól, azelõtt meg simán kinyírta volna, csak hogy ne veszélyeztesse a Dollhouse-t, aztán meg kiderül, hogy késõbb pont õt programozza fel. Az se teljesen világos, hogyha az NSA rá akarja tenni a kezét a Dollhouse-ra, akkor miért ennek az FBI-osnak segített Dominic, aki pont, hogy leleplezni próbálja. Emiatt azt mondanám, hogy van még egy kém, aki másoknak dolgozik, de ez esetben meg az nem logikus, hogy miért Dominic-ot jelölik ki bûnbakként. Magyarul D. indítékait nem nagyon tisztázták, és õ maga is ide-odahajolgatott

amúgy az nagyon tetszik, hogy a végkifejlettõl még mindig akár kilométerekre is lehetünk (és akár a köv. részben is lehetne már), de mégis végig dinamikus a cselekmény, nincsenek olyan "42 perc vágóképbõl is lehetne egy rész" típusú epizódok, mint a TSCC-ben. most nagyon tetszett pl., hogy Paul-nál ilyen hamar meglépték azt.

Mekkora rész már vazze!
Az a papír technika van már IRL is vajon?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

😄D valóban

REAL MADRID

[NST]Cifu
Én azt hiszem ugyanezt írtam le. 😊

Én valahol azt olvastam, hogy a plusz resz is csak a DVD-n lesz rajta.

REAL MADRID

[NST]Cifu
Egy kicsit kacifántosabb a dolog. A Fox 13 részt kért a szerzõdésben. De a Pilot-ot sose adták le, hanem felbontották, és a késõbbi részekbe egyes részeit felhasználták. Tehát a TV-ben ténylegesen 12 rész lesz csak (jelenleg legalábbis így néz ki). A készítõk ugyanakkor csináltak egy 13.-dik részt, ami a DVD kiadásban biztos benne lesz, és abban bíztak/bíznak, hogy a Fox is leadja.

A DVD/BR verzió július 28.-án kerül ki, a következõ részekkel:

1.: "Ghost"
2.: "The Target"
3.: "Stage Fright"
4.: "Gray Hour"
5.: "True Believer"
6.: "Man on the Street"
7.: "Echoes"
8.: "Needs"
9.: "A Spy in the House"
10.:"Haunted"
11.:"Briar Rose"
12.:"Omega"
13.:"Epitaph One" (a plusz rész)

"Echo" (a le nem vetített pilot)

EmThor
megint jó volt a dollhouse, 6. meg 9. részt bátran ajánlom mindenkinek

Állítólag csak 12 részes lesz az évad a tervezett 13 helyett.

REAL MADRID

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
igen, és sztem kijelenthetõ, hogy ez tényleg egy igen egyedi és legfõképpen jó sorozat lett, sztem. (a kezdeti bizonytalankodás után)

Bulykin
8.rész szerintem nagyon jóra sikeredett😉 tetszett ez a szabadnapot nekik cucc😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az Sierra, November az FBI-os szomszédja. Egyébként szerintem a parókás jelenet egy küldetésbõl van.

REAL MADRID

skyli991
Õrá lõttek, meg neki volt parókája.

Ezt mibõl, gondolod? Õ is Aktív, nemhiszem hogy õ lenne.

REAL MADRID

skyli991
Ja, az is jó lesz, de szerintem a mostaninál nem lesz jobb 😊
November a kém?

Kov. resz is jonak igerkezik a promo-t megnezve.

REAL MADRID

skyli991
Szerintem a mostani részek közül mindegyik rész jobb mint az elõzõ 😄 Meg még a 2. tetszett 😊

tnm
hát nekem nagyon tetszett, az egésznek a felépítése nagyon egyedi volt és külön örülök, hogy az utóbbi 3 rész abszolút nem egy kaptafára épült.

rész végi számot itt megtaláltam.

Ennek a résznek max a vége volt a jó, a telefonüzi, meg amikor aludni mennek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tnm
áh, hihetetlen. úgy látom*, hogy kaszát fog kapni, pedig a mai rész is zseniális volt. külön kiemelném a zenét a végén.

*értsd: már elõre látom, ahogy a fox a sok f*szkodás után nem meglepetésre alacsony számok miatt bejelenti, hogy nem rendeli be a 2. évadot; nem pedig, hogy valahol láttam a hírt, hogy nem lesz berendelve.

Bulykin
7.rész üt, elég vicces részre sikeredett😄 a fõnökasszonyon(nemtom hogy hívják😄) sokat nevettem, amikor átmászott a korláton az mi vicces volt márXD

Topher 😉

És Miss DeWitt is ott volt a szeren, ahogy zabálta a cuccokat 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

tnm
jajah, nagyon poén rész volt. mondjuk, elõzõ egy kicsit jobban tetszett, mert több volt benne a csavar, de ezen meg majdnem végig szakadtam. kezdve onnan, ahogy Touffer (így kell írni?) meg sz*patta Dominic-et, meg persze utána is mikor és akik már "hatás" alatt voltak.

skyli991
Az új rész idáig a legjobb szerintem. Nagyon durva, néhány helyen vicces is volt, de az egész nagyon jó volt. Az effektek is 😄

Jaja vágom, énis így gondoltam csak kérdést nem tudtam megfogalmazni 😄

REAL MADRID

Bulykin
tuti van valami mélyen benne, csak nemtudja hova tenni😄(remélem értedXD) érdekes dolog nagyon...

Egyébként szerintetek emlékszik valamire Echo? Gondolok itt a részek végi pillanatokra. Pl. Amikor az énekest védték, a rész végén Sierra - Echo viselkedése, de volt több kisebb ilyen is.

REAL MADRID

Mert szerinte veszélyforrás, lelõni meg kockázatos lett volna gondolom.

REAL MADRID

Bulykin
ütött mind a 2 rész, egyre jobb a sorozat😊
most kicsi spoiler annak aki nem látta az 5.részt😄

egy vmit nem értek, hogy az 5.rész végén, Echo-t miért ütötte le a pali az égõ házban?

Valaki, nem tudja hogy honnan lehet letölteni az opening zenét( a rovidet nem a hosszút)

Bulykin
wáó! a fordítók véégre elkészültek az 5rész feliraával és ajándékba gyorsba kidobták a 6.rész magyar feliratát is😄
köszönjük!!

[NST]Cifu
Hmmm... igazat kell adjak, a 6. résztõl tényleg beindul a sorozat, ez nagyon ütõs volt. Na még ilyen részeket!

Victor1103
Jaja 6. rész nagyon jó volt.Végre valamerre el lehet indulni a sztoriban.Mondjuk én az FBI szomszédját nem igazán vágom hogy most micsoda.Aktív õ is vagy mi ez a telón keresztül szuperkung-fu képességeim aktiválódnak dolog?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tnm
6. részbõl kiindulva ez nem az lesz, aminek látszik... 😉

Kicsikiraly
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DFTBA &#3232;_&#3232;

skyli991
A 2. rész is nagyon jó volt 😊 De szerintem az elsõ is 😄