Dollhouse (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZÉRT<-SPOILER!
DFTBA ಠ_ಠ
szeretném én szeretni a Dollhouse-t, de az elsõ rész annyira fájdalmasan rossz volt, hogy aztán nem vitt rá a lélek h nézzem.
"The trees move. Do you not see it?"
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
most vagy topher a beépített és az volt a baja, hogy épp megzavarták, mikor sunyiban dolgozott, vagy a néger faszi is beépített és nem véletlenül akkor hívta ki topher és mondjuk a "kajafutár" segédcsaj cserélte ki a személyiséget, vagy valaki egészen más. az a kérdés, ki találta ki, hogy ne menjen Echo-val az örzõje...
azt nem hiszem, hogy direkt félrevezetés lett volna, mivel túl sok olyan dolgot árultak el neki, amirõl tudjuk, hogy igaz és jobb titokban tartani (bõven többet, mint "dobunk neki pár csontot, amit úgy kikapart volna elõbb-utóbb, hogy elhiggye a sztorit")
de egy dolgot nem értettem. Amit Echo mondott Paulnak az most csak egy beprogramozott félrevezetés volt, vagy Topher tényleg egy beépített ember és így üzent neki?
DFTBA ಠ_ಠ
There are three flowers in a vase....
Dhusku(fõszereplõ nénink) szerint is a 6.résztõl indul be igazán a sori
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
elvileg ettõl a résztõl kezdve már nem szóltak bele JW munkájába, hát nem tudom, hogy ezen múlt-e, de elõször azt hittem 20. percben, hogy ha ennyi volt ez a rész, akkor ez nem volt nagy szám: erre ránézek a számlálóra még felénél se tartok, ja az más. utána meg csavar csavar hátán. asszem olvasható, hogy mennyire felpörögtem tõle. <#eljen>#eljen>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a kövi részre kíváncsi vagyok, képek alapján elég érdekesnek ígérkezik...
Ha van remote wipe, miért nem csinálják alpha-n ? Jó tom, még a srác nem tudja, de csak ki tudná már fejleszteni
1x04 után azt hiszem kijelenthetõ: ez a sorozat bizony k.jó. JW a mesterünk.<#worship>#worship> Geek csóka amúgy a legjobb arc és színészként is õ a leghitelesebb. (Meg a Victor-t alakító, sajnos Dushku-n még lehetne mit csiszolni, de már kezd ráérezni 😊 )
REAL MADRID
REAL MADRID
@darkspell: Jobbulást. Próbáltad volna az olasz feliratot. Abban a pillanatban, ahogy végzek vele, kijött az angol. Fuck life. XD😄
DFTBA ಠ_ಠ
1:29-nél nem az a faszi van ? lehet h spoiler, bár ez official promo
Itt már végre nem csak Echo-ról szólt a történet, hanem a többi szereplõvel is foglalkoznak egy kicsit...
"Eliza Dushku elmondta, hogy amint a FOX abbahagyta Joss Whedon mikromenedzselését, a Dollhouse beindul, mint az istennyila, ez pedig a hatodik rész környékére várható. Dushku szerette az 1-2-3-4-5. rész szkriptjeit is, de a hatodiké szerinte hihetetlen."
Csak egy a gond: ez nem a második rész volt...legalább is készítési sorrend szempontjából...😞
Én aláírom, tényleg nem sok köze volt az "elsõ" részhez, de azért talán mégis érezhetõ volt számomra, hogy olyan, mintha valami közepébe csöppentem volna. És így kissé zavaros...szvsz...
a sorozat maga nagyon tetszik, +fav😄