Segítség! - csajozós problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
De akkor a csajról végleg le kell mondanod.
Live for nothing or die for something.
A volt nõid tabu..legyél udvarias..vicces,szórakoztasd..a végén egy csók..ilyesmi
CSajoktól kérdezném szépen, hogy mit érdemes mondani az elsõ randin a csajszinak. Egy laza kis kávézóba ülünk be, és beszélgetünk.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A csaj nem lesz a tiéd de legalább te leszel az "alfa him".
Live for nothing or die for something.
Hadd szóljon. Legalább neked jöjjön össze. :S
Én odamennék, vallanék, és jól pofára esnék. Úgyhogy ezt ne tedd!
Partiarcoskodj. 😄
Sztem több dologtól függ, mennyire jössz be a csajnak, hogy vannak együtt a barátjával...
Feltéve, h az elsõ kérdésre nagyon a válasz, a másodikra pedig nyomorultul...ha ez egy film lenne, a csákó kicsípné magát, parti arcoskodna, jófejkedne, a csaj felfigyelne rá, dumálnának, a többi meg jön magától <#idiota>#idiota>
De...ez is attól függ, h milyen személyiség vagy. De a filmekben általában bejön, más ötletem sajna nincs.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Rekviem egy álomért<#eljen>#eljen>
Akkor úgy fogalmazok: sokan igen...de persze tisztelet a kivételnek. Így megfelel? 😊
Akkor csapd le. 😄
És ha összejön akkor mi a garancia hogy titeket nem cserél le?
Nekem is tetszik egy csaj csak az is foglalt egy pöcs voltam és nem mertem oda menni hozzá amikor még szabad volt.
A barátja pedig egy gyökér fél kézzel elintézném(pláne most hogy két hete box edzésekre járok😊)
Nem rajtad áll hogyan vagy mikor fogsz meghalni. Csak abban dönthetsz, hogyan fogsz élni. Most! (Joan Balz)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ne csak nézz, hanem láss is démongyerek...
Amúgy meg errõl az egészrõl. Már bocs, de töketlenek vagytok. De tényleg.
Szedjétek már össze magatokat, õ is csak egy ember. Nem vmi perfekt E.T.
Vagy igen, vagy nem. Ha nem, hát akkor nem. Összedõl a világ? Na ugye...
Mindenki nyammog itt állandóan, h mi lesz ha nemet mond...bla bla bla.
Elég sokan vagyunk itt, és egy ember se pótolhatatlan. Az élet pedig rohadt rövid. Vagy lépsz, vagy egyedül fogsz meghalni. (kicsit sarkított , de ez az igazság)
Ide vágó idézet: "Nyuszi vagy, Mcfly?" És tényleg, az vagy? Ha nem, akkor bizonyítsd be. Ne nekem, vagy egy istenverte sg-fórumon verd a melled, hanem állj oda. Ha nem teszed meg, akkor meg utána a fejedet verheted a falba. Fõleg ha egy "életképesebb egyed" lenyúlja elõled. Ez itt a dzsungel. Betondzsungel. Komolyan mondom, tudtak vmit a spártaiak....
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Te hol élsz amúgy?? Csak azért mert akkor kerülöm azt a környéket ezentúl...