Segítség! - csajozós problémák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég gáz este lett. Beszélgettünk, viccelõdtünk de a látszólag néma pasijával jobban el volt foglalva😞
az a baj egyszer már majdnem az enyém volt csak egy hülyeségem miatt elvesztettem, nem félredugásrol van szó, csak történt egy dolog feszült voltam, bedurrant az agyam, és vele se ugy beszéltem ahogy kelett volna, aztán most ötletem sincs pláne ugy hogy van valakije

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Danny1987
Ha ennyire kell a csaj akkor csábisd el!

Live for nothing or die for something.

de mondjuk ha olyat csinálok hogy egy vadállat haveromat odaküldeném essen nekik de a lányt ne bántsa, gyereknek kampec én meg pont arra járok, és megmentem<#idiota>

sajnos ez egy nagy probléma az egészben, de lehet attol lenyugodnék

Danny1987
Csináld meg!!!

De akkor a csajról végleg le kell mondanod.

dragon11
Szép az élet^^ hajrá :S

hahiszed hanem szeretnék egyszer ugy lenni hogy találkozzak a gyerekkel és hogy beverjem a fejét, legalább ennyi jó történjen velem de a barátnõje elõtt, vagy ha nem is elõtte, de utánna felhivnám a lányt hogy a havert elintézte valaki<#idiota>

Hát sztem laza témákról...pl hobbi, suli, vágyak, zene..stb..
A volt nõid tabu..legyél udvarias..vicces,szórakoztasd..a végén egy csók..ilyesmi

SZiasztok!

CSajoktól kérdezném szépen, hogy mit érdemes mondani az elsõ randin a csajszinak. Egy laza kis kávézóba ülünk be, és beszélgetünk.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Danny1987
Verd szarrá a gyereket.
A csaj nem lesz a tiéd de legalább te leszel az "alfa him".

Visszamennyé...mer' hívom az öreg Obi-van bácsit <#mf2>
Baszki öreg...na jólvan...ez a sz@rházi itt is megtalált, úgyhogy megyek tovább...<#mf1>
salsoul
Te adsz tanácsokat?
Kalappal. 😊
a bulira😄 am leginkább a pasija jelenléte irritál meg korábban is buliztunk már de de nem igazán értékelte amikor kissé illuminált állapotban próbáltam közeledni hozzá, azóta figyelek arra, hogy mindig józanabb legyek a körülöttem lévõ csajoknál😊
Akkor meg MIRE VÁRSZ? 😄
Hadd szóljon. Legalább neked jöjjön össze. :S
A csajjal elég jól elvagyunk csak aztnemtom, hogy haverként kezel vagy tényleg bejövök neki, a sráccal meg elég langyosnak tûnik a kapcsolatuk kívülrõl. Ez a partyface dolog meg nálam alap😊
sz4bolcs
partycsóka 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nemkicsit szánalmas, h filmekbõl veszek ötletet 😄 😄
Én odamennék, vallanék, és jól pofára esnék. Úgyhogy ezt ne tedd!
Partiarcoskodj. 😄
Hát...ez nehéz ügy, mivel..ma lesz a buli?
Sztem több dologtól függ, mennyire jössz be a csajnak, hogy vannak együtt a barátjával...
Feltéve, h az elsõ kérdésre nagyon a válasz, a másodikra pedig nyomorultul...ha ez egy film lenne, a csákó kicsípné magát, parti arcoskodna, jófejkedne, a csaj felfigyelne rá, dumálnának, a többi meg jön magától <#idiota>
De...ez is attól függ, h milyen személyiség vagy. De a filmekben általában bejön, más ötletem sajna nincs.
ezt nemértem nem tudok angolul<#idiota>

Más életképesebb ötlet?
sz4bolcs
szerintem kérdezd meg tõle, mit jelent a no woman no cry

szerintetek mit csináljak, ha van egy lány, de messze lakik tõlem és van egy barátja aki még meszebb de a lányra rohadtul fáj a fogam, hogy kezdenétek hozzá hogy szétszedjétek õket? lehet ez szemétségnek tûnik de, mindenki a saját érdekeit nézi, vagyis én legalább, a srác nem zaklat mert ha odakerülne a sor kettétöröm mindt egy ropit

Pedig tudatmódosító nélkül is szórakozhat jól vki...de hát magyarázd el ezt az emberek ... 70%-ának. Úgyse értik meg 😊
Rekviem egy álomért<#eljen>
DaemoonHunter
Én szó szerint értettem...mit számít a véleményed? Csak szemet szúrt ez az általánosítás...azért lehet még találkozni józan emberekkel is szórakozóhelyen, bár egyre ritkábban sajna:S

Lehet h kicsit túloztam, sry. De azért ne akadj fel ezen ennyire. Végülis mit számít az én véleményem? Semmit. De komolyan.
Úgy látszik ez nagyon megülte a gyomrod. 😊
Akkor úgy fogalmazok: sokan igen...de persze tisztelet a kivételnek. Így megfelel? 😊
DaemoonHunter
Ezek szerint valaki máshogy látja a való világot vagy igencsak szar helyen van az a "mindenhol"...errefelé nemigazán basznak be a csajok hétvégenként, legalábbis az nem aki valamire való.

"most hogy két hete box edzésekre járok" - akkor gondolom a feszültség levezetésével már nincs gond 😊
Vhol olvastam, h egy csaj akkor foglalt, ha rajta fekszenek. 😄 😄 😄
Akkor csapd le. 😄
Akkor is ráhajtatok egy csajra ha van barátja?
És ha összejön akkor mi a garancia hogy titeket nem cserél le?
Nekem is tetszik egy csaj csak az is foglalt egy pöcs voltam és nem mertem oda menni hozzá amikor még szabad volt.
A barátja pedig egy gyökér fél kézzel elintézném(pláne most hogy két hete box edzésekre járok😊)

Nem rajtad áll hogyan vagy mikor fogsz meghalni. Csak abban dönthetsz, hogyan fogsz élni. Most! (Joan Balz)

sz4bolcs
Esetleg, ha nem szeretnéd, hogy a többiek is okuljanak belõle, elküldhetnéd priviben..

sz4bolcs
Köszönöm a kimerítõ választ..

sapkafej
😊 nem kell beismerni semmit, csak ne flegmulj

György

Jól van, utána nézek, ha pedig tévedtem beismerem, és bocsánatot fogok kérni.
Utolsó gondolatom pedig a témában (többet nem akarok hozzászólni), hogy hajlamosak vagyunk a nõkre tárgyként gondolni. Megszerzem így, megszerzem úgy...mintha nem is emberekrõl beszélnénk. De tényleg...nem így van? (költõi kérdés volt)
sapkafej
ezt is megadtad. amúgy hagyom, hogy magadtól jöjj rá/nézz utána

György

Nincs nõ, nincs sírás... de biztos németes a gyerek, és a szótárprogram meg valami */²/!%-t hozott be...
Hol élek? A valódi világban.
Ne csak nézz, hanem láss is démongyerek...

Amúgy meg errõl az egészrõl. Már bocs, de töketlenek vagytok. De tényleg.
Szedjétek már össze magatokat, õ is csak egy ember. Nem vmi perfekt E.T.
Vagy igen, vagy nem. Ha nem, hát akkor nem. Összedõl a világ? Na ugye...
Mindenki nyammog itt állandóan, h mi lesz ha nemet mond...bla bla bla.
Elég sokan vagyunk itt, és egy ember se pótolhatatlan. Az élet pedig rohadt rövid. Vagy lépsz, vagy egyedül fogsz meghalni. (kicsit sarkított , de ez az igazság)
Ide vágó idézet: "Nyuszi vagy, Mcfly?" És tényleg, az vagy? Ha nem, akkor bizonyítsd be. Ne nekem, vagy egy istenverte sg-fórumon verd a melled, hanem állj oda. Ha nem teszed meg, akkor meg utána a fejedet verheted a falba. Fõleg ha egy "életképesebb egyed" lenyúlja elõled. Ez itt a dzsungel. Betondzsungel. Komolyan mondom, tudtak vmit a spártaiak....
sz4bolcs
Mit jelent?

sz4bolcs
szar helyen ;]

somdav95
Itasd le részegre mindkettõt <#eplus2>

highlander15
Az én problémámra van valami megvalósítható megoldás?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Van egy lány aki nagyon teccik nekem csak éppen van barátja, nem szeretek mások kapcsolatába avatkozni de már vagy féléve próbálom elfelejteni sikertelenül, ráadásül holnap egy házibuliban leszünk én õ meg sajnos a srác is jön. Nemtom mit tegyek.
DaemoonHunter
"Mindenhol kajak részegre isszák magukat az emberek még egy átlag hétvégén is. Fiúk-lányok egyaránt..." - viccnek is rossz
Te hol élsz amúgy?? Csak azért mert akkor kerülöm azt a környéket ezentúl...

sapkafej
okos vagy?

György

sapkafej
tényleg ez a címe, csak nem ezt jelenti

György

Jrex
"ritka, hogy egy csajnak nálánál alacsonyabb pasi kell." - ezt meg már tapasztaltam is....:S