Segítség! - csajozós problémák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Kösz a biztatást😊
Egyébként a csaj nem magasabb nálam,csak ha magassarkút visel 😛
de a pasija igen.

highlander15
Szerintem elég egyértelmûen tettem,megmondtam mit érzek iránta.Ha ez nem elég egyértelmû,akkor nem tudom mi az.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Már fel lett áldozva...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Általában azt kell hogy mondjam h igen. Mindenhol kajak részegre isszák magukat az emberek még egy átlag hétvégén is. Fiúk-lányok egyaránt... Sajnos.
Jómodorról hallottál már? (najó, én se személyeskedek... 😄 )
Megoldás? Keress másik csajt. Van egy pár... És lehet, h jobbat is találsz. Ha meg próbálkoztál 2-szer, 3-szor...na de azt hogy? Nem tetted elég egyértelmûen. Az ember általában egyszer próbálkozik be, és vagy igen, vagy nem a válasz... Ha nem...akkor meg általában le kell kopni...
A te dolgod, h eldöntsd, h a barátságot feláldozod-e...
Ne személyeskedj.
No women no cry a dal címe 😄
Még néha napján a rádiók is leadják :S
nem a faszt nem

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

sapkafej
bob marley tuti nem énekelt ilyet

György

highlander15
Meg ha nálatok minden csaj részegre issza magát,ahhoz is tudok gratulálni.Bár jobban örülnék,ha a problémámra tudnál valami megoldást javasolni!

highlander15
Hát,apád is csinált volna kisszéket helyetted...

Szilveszterkor kell próbálkozni, olyankor már túl részegek ahhoz, h nemet mondjanak. 😄 Akármilyen magas is vagy 😄
Csak nehogy úgy járjatok, mint a "Knocked Up" c. film fõszereplõje 😄 😄 😄
Nincs nõ, nincs sírás... Sokan megénekelték már 😄 😄 😄
((Bob Marley, ...)) Úgyhogy legyünk raszták 😄
highlander15
Olvasgattam a topikot,és gondoltam én is leírom a problémámat.
A lány osztálytársam volt általánosban,10 éve ismerem.Próbálkoztam nála 2-3-szor,eredmény nélkül.2 hónapja úgy döntöttem elhívom randira.1-2 feltétellel el is jött volna,de haverommal beszélgettek errõl,és mondja a lány hogy csak barátkozni akar,nem akar komoly kapcsolatot. Kibuktam,MSN-rõl töröltem,kerülni próbálom,de nagyon érzem a hiányát a jó beszélgetéseinknek,meg zavar,hogy nem látom minden nap,nem beszélek vele.Sok dologban egyezik a véleményünk, sok a közös témánk,mégse sikerült meghódítanom.Mivel próbálkozzak,ha még egyáltalán kellene próbálkoznom?Szeretem azt a lányt,meg is halnék érte ha kellene.

DaemoonHunter
Semmiképp se neten kezdj vele ismerkedni. Az a buli pont jól jönne, bár ha foglalt...mindegy a biztonság kedvéért tegyél be egy féltéglát is.
Másik: a magasságod csak akkor gond, ha a csaj magasabb tõled, ritka, hogy egy csajnak nálánál alacsonyabb pasi kell. Ha a pasijától is alacsonyabb vagy...még 1 féltégla + jó sok önbizalom, mert nem könnyû így ismerkedni.
Harmadik: egy csaj csak akkor foglalt, ha rajta fekszenek<#wink>

Jrex
sziasztok,nekem is lenne 1 problémám
elsõnek is a csaj egy másik városban lakik,-igaz 1 suliba járunk,de mégis a sors a lehetõ legtávolabbra sodort tõle/másik osztály,másik fakt stb/-(így ki van zárva az 1 buliba járás is meg stb)ez azért fontos mert így csak szûk 4 hónapom van a megszerzéséig(érettségiig)...a másik probléma pedig h szinte nem ismer,de sztem tudja h tetszik nekem(elég rég), mert párszor sikerült "szemezni"vele,DE foglalt.a harmadik probléma pedig én, mert nem vagyok 1 könnyen ismerkedõ típus,és nincs netje sem h msnen tudjak vele beszélgetni,és a magasságom sem megfelelõ sztem.Remélem tudtok vmiben segíteni,mert ha minden igaz a hétvégén sikerül eljutnom abba a városba bulizni,és szólok a barátnõjének h jöjjenek.

a pedofil mellett döntött, de elfogadom 😞

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

késõn olvasom a kommenteket, ma vallottam neki az eredménnyel még nemtok mit kezdeni (MÉG):S

dragon11
Miért kell elhinni mindenkinek mindent?😉 am. keress mást, nem jó dolog más kapcsolatát szétszedni..^^

haggyadmáá sztem ezt õse gondolja komolyan... fiatalokmég... am sztem csak megcsalta azt kiakarja fejezni h milyen szerelmes de titokban õse akar semmit... bár lehet ez agyam torz világának szüleménye 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

okés, majd a híradóban nézzétek hol lakott a gyerek oks?

DaemoonHunter
Igen, mindenképp tegyél ellene valamit. Ajánlom figyelmedbe a sokkolót és a baseball ütõt.

jesszusom beszarok, ma kiderült h a srác olyan komolyan gondolja, h megkérte a kezét, h majd várnak 18ig de már most megkéri xd

ez ellen télleg kell tennem vmit me ez már hihetetlen xd

nem geci vagy hanem jófej, kösz a segítséget 😄

ááá nem komplikálod meg tese 😄 sztem várd meg amíg szétmennek... lehet szarlessz de nem kell fosnod hogy a "vadállat" gyerek agyonver nem vagy paraszt és úgy lazább h bánatában a te karjaidban köt ki... persze rásegíthetsz olyan módon hogy kicsit csapod neki a szelet de ne dúrván... vagy ha ennyire tudod a belsõ titkaikat akkor pl így titokban célozhatsz dolgokra amik a pasijának a rossz tulajdonságai 😮 mekkora geci vagyok 😄

na már csak azon gondolkodok hogy elmondjam/kifejezzem most amit érzek, vagy próbáljam meg õket szétválasztani és lépjek utána,
ami még rossz hogy a csaj a bandám énekese, és ha vesztenénk feloszlanánk

szoval a srác nem vadállat hanem pedofil és gyökér... korabeliekhez kevés de még a kiscsajoknak bejön...

ARSENAL&POKER

ja és elég jól informált vagyok, ahhoz hogy tudjam, hogy még csak 1x akartak lefeküdni elvileg az se jött össze,
szóval én már semmit nem értek, és azt sem tudom mit lépjek <#wow2><#wow2>

azért sztem elég gáz hogy 1 éve együttvannak ergó... a 18 éves srácnak 12 éves nõje volt és azt kurogatja... hát elég nevettséges.. én nemnevezném vadállatnak az ilyet.. inkább balfasznak akinek nemjönnke össze a korabeliek... haha

ami még pozitívum, hogy a srác az ország másik felében lakik, látják egymást év 5-10x én meg a szomszéd utcában 😛

egyszer már megtette, de megbánta és a karjaimból sírta vissza a csajt,
egyébként bocsi-ok
ja és már több mint 1 éve vannak együtt
ja és még az is nemtom + vagy - e hogy a csaj annyira szereti hogy mindent megtesz, mikor a srác elhagyta én mentettem meg mert fel akarta vágni az ereit, aztán másnap peidg a legjobb barátnõje szerencsésen arra járt és kapta el a vonat elõl, kicsit zûrös a csaj, de akkor is régóta õt szeretem 😄

DaemoonHunter
"csajokkal" ...ezt nem értem teljesen😄 na mindegy
Szerintem kezdj el küzdõsportoli és verd agyon a haverját<#idiota>
Komolyan...13 éves, a fiúja 19, nem jósolok túl hosszú jövõt ennek, annak a vadállatnak sztem csak lyuk kell, szóval majd "átdobja" neked<#hehe>

sz4bolcs
nyiss neki topicot!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mit kell cselekedni akkor ha a csaj tetszik nekem, a csaj 13 a fiúja egy 19 éves vadállat és a csajokkal legjobb barátok vagyunk fél éve?
próbáljam meg szétszedni õket és aztán lépjek vagy bízzak a szerencsémben?
tippet privibe vagy itt és egy életre hálám annak aki segít 😄

Azóta mi történt?
nyamiag
nemhát csajjal együtt vagyunk, midnen a legnagyobb rendben, iskolában para lesz ez a pár hét még, nehéz kibírni h egymáshoz sem érhetünk 😛😛

barát nemtud semmit hálistennek ...

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

wordsworth
írhá neki wiwen igen, hátha még ki is röhög 😊 Menj oda sokkal jobb

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Írjál és kérdezd meg, tényleg õ hívott-e a tesi teremhez. Mondd el neki, hogy az osztálytársadban nem igazán bízol meg ilyen téren, mert össze-vissza beszél. És azt is említsd meg, hogy a beszélgetésetek után nem számítottál erre a "talira". (A csajoknak tetszik az ilyesmi, amikor adják az elérhetetlent lol, holott bárki elérhetõ, csak megfelelõen kell közelíteni hozzá)
desigo
azért odamehettél volna...
az osztálytársam is cigizik, és a csaj is, és kint dumáltak tán, de nem tom, nem mindig lehet a gyerekben megbízni. szerintetek írjak a csajnak iwiw-en?

Legalább megprobáltad! <#eljen> <#worship>

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Azert elmehettel volna a tesi teremhez. Osztalytarsad mit tud errol az egeszrol? És olyan, akitol kitelik, hogy szivat?
Viszont elegge remenytelennek tunik, elmondasod alapjan. Nezz korbe újra és lehetoleg eletkorodhoz illo lanyt valassz celpontnak <#wink>
mindenkinek köszönöm a segítséget, ma megpróbáltam beszélni vele, de nagyon lekezelt, elõször is, ment még 2 lépést, és utánna fordult vissza, h. "na mit akarsz?" -itt már tudtam, h. reménytelen az egész, de ami furcsa, h. utánna üzent az osztálytársammal, hogy mennyek a tesi teremhez, de nem mentem, mert nem tom, h. ez igaz-e, vagy csak az osztálytársam agyszüleménye, meg addigra elegem volt az egészbõl, és most nem tom, h. mi van - szerintetek?

Mé ne érdekelne?
Egyébként nem értem mi a gondod, hiszen most megnyílt az út felé nem? Kicsit vársz, elmondod a barátodnak is, hogy így érzel a lány iránt...
nyamiag
(:

Értem, köszi. Megvan az a rossz tulajdonságom, hogy még elhiszem, ha mondanak nekem valamit. Ezek szerint nem kéne<#szomoru1>
hajrá nyéjmi4

BUDA > miskolc.

nyamiag
na ma szakított a barátjával(-ommal), gondoltam leírom, bár nem hiszem, hogy érdekelne bárkit is itt 😊 jo kis 2 hét volt ez (nem), lassan meg jön érettségi, szép lesz (:

scs17
Mondjuk télleg nem ezt mondanám, hanem h pl szeretném jobban megismerni...; azt h érdeklõdi-e irántam, nehéz lenne megmondani, mert nagyon zárkózott típus, ezért vagyok bizonytalan.
Azért köszi a választ!

Pluskast
Ha nem mutat érdeklõdést irántad akkor veszett fejsze nyele. Ezt meg elvileg tudnod kellene. A nõk amúgy sem kedvelik ha egybõl minden elõzmény nélkûl letámadják. Azt meg hogy elmondani és kimondani, hogy szeretlek... Nos annál sokkal több kell mint egy osztálytársi kapcsolat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ez is az is. Finomabb, inteligenseb formája a kopj le öreg beszólásnak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”