Segítség! - csajozós problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a csaj nem magasabb nálam,csak ha magassarkút visel 😛
de a pasija igen.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Jómodorról hallottál már? (najó, én se személyeskedek... 😄 )
Megoldás? Keress másik csajt. Van egy pár... És lehet, h jobbat is találsz. Ha meg próbálkoztál 2-szer, 3-szor...na de azt hogy? Nem tetted elég egyértelmûen. Az ember általában egyszer próbálkozik be, és vagy igen, vagy nem a válasz... Ha nem...akkor meg általában le kell kopni...
A te dolgod, h eldöntsd, h a barátságot feláldozod-e...
Még néha napján a rádiók is leadják :S
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Csak nehogy úgy járjatok, mint a "Knocked Up" c. film fõszereplõje 😄 😄 😄
((Bob Marley, ...)) Úgyhogy legyünk raszták 😄
A lány osztálytársam volt általánosban,10 éve ismerem.Próbálkoztam nála 2-3-szor,eredmény nélkül.2 hónapja úgy döntöttem elhívom randira.1-2 feltétellel el is jött volna,de haverommal beszélgettek errõl,és mondja a lány hogy csak barátkozni akar,nem akar komoly kapcsolatot. Kibuktam,MSN-rõl töröltem,kerülni próbálom,de nagyon érzem a hiányát a jó beszélgetéseinknek,meg zavar,hogy nem látom minden nap,nem beszélek vele.Sok dologban egyezik a véleményünk, sok a közös témánk,mégse sikerült meghódítanom.Mivel próbálkozzak,ha még egyáltalán kellene próbálkoznom?Szeretem azt a lányt,meg is halnék érte ha kellene.
Másik: a magasságod csak akkor gond, ha a csaj magasabb tõled, ritka, hogy egy csajnak nálánál alacsonyabb pasi kell. Ha a pasijától is alacsonyabb vagy...még 1 féltégla + jó sok önbizalom, mert nem könnyû így ismerkedni.
Harmadik: egy csaj csak akkor foglalt, ha rajta fekszenek<#wink>#wink>
elsõnek is a csaj egy másik városban lakik,-igaz 1 suliba járunk,de mégis a sors a lehetõ legtávolabbra sodort tõle/másik osztály,másik fakt stb/-(így ki van zárva az 1 buliba járás is meg stb)ez azért fontos mert így csak szûk 4 hónapom van a megszerzéséig(érettségiig)...a másik probléma pedig h szinte nem ismer,de sztem tudja h tetszik nekem(elég rég), mert párszor sikerült "szemezni"vele,DE foglalt.a harmadik probléma pedig én, mert nem vagyok 1 könnyen ismerkedõ típus,és nincs netje sem h msnen tudjak vele beszélgetni,és a magasságom sem megfelelõ sztem.Remélem tudtok vmiben segíteni,mert ha minden igaz a hétvégén sikerül eljutnom abba a városba bulizni,és szólok a barátnõjének h jöjjenek.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
ez ellen télleg kell tennem vmit me ez már hihetetlen xd
ami még rossz hogy a csaj a bandám énekese, és ha vesztenénk feloszlanánk
ARSENAL&POKER
szóval én már semmit nem értek, és azt sem tudom mit lépjek <#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
egyébként bocsi-ok
ja és már több mint 1 éve vannak együtt
ja és még az is nemtom + vagy - e hogy a csaj annyira szereti hogy mindent megtesz, mikor a srác elhagyta én mentettem meg mert fel akarta vágni az ereit, aztán másnap peidg a legjobb barátnõje szerencsésen arra járt és kapta el a vonat elõl, kicsit zûrös a csaj, de akkor is régóta õt szeretem 😄
Szerintem kezdj el küzdõsportoli és verd agyon a haverját<#idiota>#idiota>
Komolyan...13 éves, a fiúja 19, nem jósolok túl hosszú jövõt ennek, annak a vadállatnak sztem csak lyuk kell, szóval majd "átdobja" neked<#hehe>#hehe>
próbáljam meg szétszedni õket és aztán lépjek vagy bízzak a szerencsémben?
tippet privibe vagy itt és egy életre hálám annak aki segít 😄
barát nemtud semmit hálistennek ...
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Viszont elegge remenytelennek tunik, elmondasod alapjan. Nezz korbe újra és lehetoleg eletkorodhoz illo lanyt valassz celpontnak <#wink>#wink>
Egyébként nem értem mi a gondod, hiszen most megnyílt az út felé nem? Kicsit vársz, elmondod a barátodnak is, hogy így érzel a lány iránt...
BUDA > miskolc.
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Azért köszi a választ!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”