Segítség! - csajozós problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy lány (11-be járunk gimibe, mellette ülök). Szünetekben szoktunk beszélgetni, néha nagyon jól el vagyunk, és nekem nagyon megtetszett, mivel õ az intelligensebbek közé tartozik. A múlt héten megismert egy másik scrácot az évfolyamról, és azóta szünetekben többnyire vele szokott beszélgetni, de még nem jöttek össze; amikor együtt látom õket, nagyon szar érzés. Most tisztázódott bennem ,hogy teljesen szerelmes vagyok belé,minden percben õ jár a fejemben, nem tudok semmire sem koncentrálni; de mivel nem vagyok az a típus , aki könnyen kimutatja az érzéseit, õ sztem csak sima osztálytársként tekint rám. Sztetek mit kéne tennem, elmondjam mit érzek iránta?
Ha egy csaj azt mondja, hogy õ most nem szeretne semmit sem, és hozzáteszi, hogy nem a sráccal van a gond, (hanem mint mondotta, õ nem szeretne semmiféle ilyesmit) akkor ezt el lehet hinni, vagy csak a szokásos pofátlan lekoptatás?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
hu hu hu huuuuuuuuu
haverjaimmal voltam, odamentem a lányhoz, és mondtam, hogy fogadtam a barátaimmal, hogy nem merek idejönni. elsõ körben még nem gáz, ha hülyének néz😊 elkértem számát, pár nap múlva felhívtam, nem e jön el valahova, elmentünk pizzázni etc etc
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
gondolom mert beszari vagyok😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
fasza volt az volt hogy választani kellet és én ÕT választottam,pedig voltak nála jobbak is(akik már 4éve röplabdáznak) és mi nyertük ezt az egész "bajnokságot" és a végén meg a meccs közbe is ölelkeztünk😊olyan jóvolt
csak msnen nic fenn szoha😞
.: mobilize.hu :.
Szedsz egy kis kurázsit a kertben (vagy bedobsz egy felest), elé állsz a suliban, és némi önbizalmat imitálva, szemébe nézve megkérdezed, suli után meginna veled-e egy "kólát (whatever)". Ha nemet mond, rezzenéstelen arccal odaböksz neki egy "sajnálom, de ahogy érzed" szöveget, majd odébbállsz. Ha bárminemû szimpátiát keltettél benne, a következõ találkozásnál le fog szólítani. Ez egy általános pszihologia😊
[merlinw.org]
akkor te bántsd meg öket és amelyik elöbb keres azt választ.
Vagy talizzatok 3an és szépen mondd el hogy mi a helyzet,hogy a barátságot nmakarod tönkretenni,de kell a csaj is.Aztán hagyd öket kettesben dumálják meg ök a dolgot!
mindenesetre sokat ne gondolkozz (mert a csajt nem kellene elbizonytalanítani) Ha ismered mindkettõt és a barátóddal régóta vagytok jóbarátok, akkor a biztosat kockáztatod a biznytalanért, lehet hogy bukik a barátság a csajal sem mséz sokáig, lehet hogy csajal jól meglesztek és a barátod duzzog, de majd lenyugszik...
döntened kell, hogy milegyen. viszont szerintem a csajnak semikép se beszélj arról, hogy mivan a barátoddal stb, nehogy úgy érezze hogy kibeszéled.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
hu hu hu huuuuuuuuu
hu hu hu huuuuuuuuu
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
hu hu hu huuuuuuuuu
bár ki tudja, attól függ milyen a srác, én csak magamból indulok ki
BUDA > miskolc.
.: mobilize.hu :.
A barátodat ugyancsancsak te ismered, hogy meynire kapná fel a vizet. Magadal kell elszámolnod, hogy menyire furtad meg õket, ha semmi közöd a szakításukhoz és ezt mindketten tudják akkor talán nincs para, de ha tettél lépéseket ez ügyben akkor jó esélyed van, hogy a barátodat elveszítheted. Föleg hogy tegnap együtt ittatok, na most ezekután pofán vigyorogni hogy a volt nõjével mászkálsz...
Ha a barátod pedig barátod és nem haverod és sosem vágott át akkor érdemes mérlegelni, hogy a csaj vagy a barátság fontosabb-e.
/Nem kellemes ha a nõdet nyúlja le a haverod. volt már nekem is olyan hogy szemétláda haverom egy buliban azért kötött belém, azért csinálta a fesztivált hogy a csaj akit a bulin szedtem fel "jólenne" a másik havarunknak. csaj elküldte õket a ...ba, de aztán mivel ezek ilyen barmok a gyerek széttörte az üveget a hátamon stb. igy otthagytam õket a fenébe (utánnam jöttek, aztán kaptam egykettõt még gyomorba).
Ebbõl a tanulság az, hogy válogasd meg a haverjaid, és a haver szart sem ér.
és tényleg olyan sori amit csajjal is lehet nézni
BUDA > miskolc.
goodnyam'
BUDA > miskolc.
persze biztosítottam az ellenkezõjérõl 😊
annyi fordulatot vett már a történet hogy én alig tudom követni. rosszabb mint egy szappanopera
http://goo.gl/gd6Zi5
mert a barátod úgy fogja érezni,hogy kicseszel vele meg hogy átverted,szerintem hagyd a csajt egy ideig és ha kipihente majd akkor
BUDA > miskolc.