Segítség! - csajozós problémák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
Tanácsot kérnék.
Van egy lány (11-be járunk gimibe, mellette ülök). Szünetekben szoktunk beszélgetni, néha nagyon jól el vagyunk, és nekem nagyon megtetszett, mivel õ az intelligensebbek közé tartozik. A múlt héten megismert egy másik scrácot az évfolyamról, és azóta szünetekben többnyire vele szokott beszélgetni, de még nem jöttek össze; amikor együtt látom õket, nagyon szar érzés. Most tisztázódott bennem ,hogy teljesen szerelmes vagyok belé,minden percben õ jár a fejemben, nem tudok semmire sem koncentrálni; de mivel nem vagyok az a típus , aki könnyen kimutatja az érzéseit, õ sztem csak sima osztálytársként tekint rám. Sztetek mit kéne tennem, elmondjam mit érzek iránta?

Szállj át egy másik virágra ami beporzásra vár 😊
Kellene a szakértelmetek/tapasztalatotok<#vigyor2>
Ha egy csaj azt mondja, hogy õ most nem szeretne semmit sem, és hozzáteszi, hogy nem a sráccal van a gond, (hanem mint mondotta, õ nem szeretne semmiféle ilyesmit) akkor ezt el lehet hinni, vagy csak a szokásos pofátlan lekoptatás?
light00
Juj, pizzázni helyett pipáznit olvastam. Nem kicsit vagyok rákattanva<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Ne msn-en beszélj vele, ha mar élõben is találkoztok sokat! Beszélj vele suliban, akárhol és hívd el pizzázni vagy egy kávéházba. A talin puhatolozz nala kicsit, aztan ha latod, hogy nem elutasító (márpedig az elõjelek szerint nem az - ölelgetések, sokszor vagytok együtt stb.) mondd el neki az érzelmeidet.
Firerock
énne?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LestatVenom
csinálj neki msn-en egy szmájlit amiben bevallod az érzéseidet😄 ha már ennyit msneztek.

hu hu hu huuuuuuuuu

élek, nem kell értem ilyen hevesen aggódni, csak gondolkozom, és várom az alkalmat, amikor, látom, és megszólíthatom

bardocz
barátok attól még miért ne lennétek? ha már enyre jóbavagytok,meg egymást ölelgetitek,szerintem nem lesz gond
passatgt
nálam egyszer bejött, hogy:
haverjaimmal voltam, odamentem a lányhoz, és mondtam, hogy fogadtam a barátaimmal, hogy nem merek idejönni. elsõ körben még nem gáz, ha hülyének néz😊 elkértem számát, pár nap múlva felhívtam, nem e jön el valahova, elmentünk pizzázni etc etc

Firerock
meg attól félek hogyha nemet mond akkor barátok se leszünk:S

Firerock
attat nemtudom😊
gondolom mert beszari vagyok😊

bardocz
de ha suliban is találkoztok minek msn-en?
Firerock
mahjd elhívom holnap kutyátsétáltatni msnen-.-

bardocz
kb már semmit nem kéne csinálnod,fõleg ha ilyen jóban vagytok,nem tudom minek kínzod magad😄
Kaplan
"mi nyertük ezt az egész "bajnokságot" és a végén meg a meccs közbe is ölelkeztünk😊olyan jóvolt" Ne haragudj, de ez azért elég furcsán hangzott így, reméljük lesznek ennél nagyobb örömeid is az életben 😊 Bökd oda neki, hogy nagyon bejön, ha már ennyit ölelkeztek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Firerock
ma is volt edzés😊
fasza volt az volt hogy választani kellet és én ÕT választottam,pedig voltak nála jobbak is(akik már 4éve röplabdáznak) és mi nyertük ezt az egész "bajnokságot" és a végén meg a meccs közbe is ölelkeztünk😊olyan jóvolt
csak msnen nic fenn szoha😞

desigo
meglátta a csaj a topikot és kinyírta..
autoszimulator
Csak ha sok a kurázsi, amit leszüretel, és megmarad a tanórára is, akkor még ki is csapják suliból 😄D

.: mobilize.hu :.

ez jó ötlet! A következö alkalomig (ha lesz)elgondolkodik
MerlinW
deni:
Szedsz egy kis kurázsit a kertben (vagy bedobsz egy felest), elé állsz a suliban, és némi önbizalmat imitálva, szemébe nézve megkérdezed, suli után meginna veled-e egy "kólát (whatever)". Ha nemet mond, rezzenéstelen arccal odaböksz neki egy "sajnálom, de ahogy érzed" szöveget, majd odébbállsz. Ha bárminemû szimpátiát keltettél benne, a következõ találkozásnál le fog szólítani. Ez egy általános pszihologia😊

[merlinw.org]

deni eltûnt...

Órákon belül keresnének?
akkor te bántsd meg öket és amelyik elöbb keres azt választ.
Vagy talizzatok 3an és szépen mondd el hogy mi a helyzet,hogy a barátságot nmakarod tönkretenni,de kell a csaj is.Aztán hagyd öket kettesben dumálják meg ök a dolgot!
gabo91
Hát nehézd a döntsé az biztos...
mindenesetre sokat ne gondolkozz (mert a csajt nem kellene elbizonytalanítani) Ha ismered mindkettõt és a barátóddal régóta vagytok jóbarátok, akkor a biztosat kockáztatod a biznytalanért, lehet hogy bukik a barátság a csajal sem mséz sokáig, lehet hogy csajal jól meglesztek és a barátod duzzog, de majd lenyugszik...
döntened kell, hogy milegyen. viszont szerintem a csajnak semikép se beszélj arról, hogy mivan a barátoddal stb, nehogy úgy érezze hogy kibeszéled.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Szerintem ebben nincs igazad. ez nem a barátságtól függ, hanem a körülményektõl és az emberektõl. Lehet, hogy aztmondaná neki hogy persze nem érdekel a csaj nyugodtan járjatok, de attol még a gyerek szenvedne mint az állat és szépen lassan a barátságukon is érzõdne a feszültség. Szerintem azon is sok múlik hogy miért szakítottak a csajal. ha a lány dobta akkor a gyerek lehet kibukva,esetleg vissza akarná szerezni majd (feltételezem szerette/szereti) vagy utálja a csajt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

LestatVenom
együtt legyél a fiúval😊 nemjól helyettesítettem be a segítõ szöveg sablon gyüjteméányembe:$

hu hu hu huuuuuuuuu

LestatVenom
akkor meg beszéld meg velük, ha barátodék már nem járnak akkor nemtom mi akadálya van annak, h te együtt legyél a lánnyal. Fõleg ha olyan jó barátok vagytok akkor megkéne értenie, ha viszont nem érti meg akkor gondolkozz el azon, h milyen barátok is vagytok.

hu hu hu huuuuuuuuu

nyamiag
ez így jól hangzik, csak mindeketten órákon belül keresnének, mindketejükkel nagyon bensõséges a kapcsolatam, minden nap együtt lógunk

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

akkor békén kell hagyni mindenkit,megsértödni és aki elöbb keres hogy mi van mi a baj azt választani.
nyamiag
attól függ milyet 😛😛

nyamiag
na ez ennél kicsit összetettebb (:

hát igen,bár csajt könnyebb mint barátot
LestatVenom
barátot is meg csajt is lehet még szerezni, rajtad áll a döntés vagy hagyd ott minkettõt😊

hu hu hu huuuuuuuuu

hagyd egy darabig,hogy a csaj hívjon miután szakitottak.és igy a csaj is tied meg a barátod is
nyamiag
jelen állapotban valószínûleg felkoncolna, amit meg is értek, de késõbb ki tudja... nagyon ki vna borulva nem láttam még igy embert, most is megy msnen a szappanopre hármunk között

férfibüszkeség miatt barátod ugye nem hiszem hogy megértené valaha is, bármit mond 😊
bár ki tudja, attól függ milyen a srác, én csak magamból indulok ki

BUDA > miskolc.

nyamiag
szerintem csajtól függ, és úgy érzem ér ennyit aztán lehet megváltozik a véleményem

autoszimulator
1:1be ez volt a szitu, csak kicsit magasabb életkorral.. Havert dobta a nõje, s közben a csaj nekem mondta, hogy én kellek, stb.. Emiatt a sráccal is megromlott a viszonyom, mert féltékenykedett, teljesen alaptalanul, de mindezek ellenére, le kellett ráznom a csajt, mert a közös programok kicsit cikik lettek volna, érthetõ okokból... Annyi csaj futkos, nem ér meg egy fél éves kaland ennyit szerintem.. De aztán ugye ki tudja

.: mobilize.hu :.

nyamiag
hm nyilván nemjo érzés, de nem tud róla hálistennek. A pofájába mosolygás kurva szar persze, de mégis mit kellene csinalnom? hagyjam ott a szamomra tökéletes nõt, akivel mindig jól elvagyunk ? A barátságba meg most nem akarok egyelõre belegondolni. És igen nagyon jó barátom...

bardocz
hát ige,barátok még mindig fontosabbak
gabo91
Te is ismered a csajt is és a barátodat is. Ha a csajt választod akkor lesz egy jó nõd, de kitudja meddig. Lehet, hogy egy hónapig lehet sokáig. De ha ismered már eléggé akkor nem nehéz kitalálni, mi várható.
A barátodat ugyancsancsak te ismered, hogy meynire kapná fel a vizet. Magadal kell elszámolnod, hogy menyire furtad meg õket, ha semmi közöd a szakításukhoz és ezt mindketten tudják akkor talán nincs para, de ha tettél lépéseket ez ügyben akkor jó esélyed van, hogy a barátodat elveszítheted. Föleg hogy tegnap együtt ittatok, na most ezekután pofán vigyorogni hogy a volt nõjével mászkálsz...

Ha a barátod pedig barátod és nem haverod és sosem vágott át akkor érdemes mérlegelni, hogy a csaj vagy a barátság fontosabb-e.

/Nem kellemes ha a nõdet nyúlja le a haverod. volt már nekem is olyan hogy szemétláda haverom egy buliban azért kötött belém, azért csinálta a fesztivált hogy a csaj akit a bulin szedtem fel "jólenne" a másik havarunknak. csaj elküldte õket a ...ba, de aztán mivel ezek ilyen barmok a gyerek széttörte az üveget a hátamon stb. igy otthagytam õket a fenébe (utánnam jöttek, aztán kaptam egykettõt még gyomorba).

Ebbõl a tanulság az, hogy válogasd meg a haverjaid, és a haver szart sem ér.

bardocz
figylej,ha csajod nem is lsz,de kurvagazdag leszel és lenyomod az anyátokköztöt a sztorival,cak keress pár szereplõt<#zavart1>
ahaha 😄!
és tényleg olyan sori amit csajjal is lehet nézni

BUDA > miskolc.

nyamiag
igen a csajjal most nézem újra 😄😄😄😄😄

látom lesed how i matet.
goodnyam'

BUDA > miskolc.

nyamiag
igen hát ez lesz mondtam a csajnak, hogy amig a helyzet rendezõdik nagyon ne, viszont õ meg fél h mireez megtörténik, én már nemfogom szeretni.

persze biztosítottam az ellenkezõjérõl 😊

annyi fordulatot vett már a történet hogy én alig tudom követni. rosszabb mint egy szappanopera

[HUN]FaTaL
én is ilyen helyzetben voltam 2 éve, a barátnõm azóta is megvan a baráttal sajnos a kapcsolat megszakadt...

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
sõt elég nagy szopás,ettõl bonyolult

mert a barátod úgy fogja érezni,hogy kicseszel vele meg hogy átverted,szerintem hagyd a csajt egy ideig és ha kipihente majd akkor
Az, hogy ráébredsz, hogy nincs mit vesztened, és bevállalsz mindent.
nem bonyolult EZ hanem nem kis szopás :\

BUDA > miskolc.