GTR Evolution

Oldal 1 / 39Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hátha ebből már lesz valami 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Úúú köszönöm! Ott leszek! Majd próbálom a pályát előtte begyakorolni.
kekeN7
Hétfőn például itt lesz funrace pont a Minivel.

Szintén a GTR-Mastersnél fut épp ingyenes nyári kupa, de szerintem a legtöbb szeptemberben indul majd....

Hello!

Magyar bajnokságok indulnak valamikor? Ingyenesre gondolok, pl: Mini Cooper-rel szívesen mennék jó versenyeket.
Fehercsoki
GTR Evolution steam kulcs(augusztus 3ig fel kell használni): E5HAR-HAENE-K22XM

Bundle Starson még lehet ingyen kulcsot szerezni.

KRi2
Most pénteken, és hétfõn is várunk minden szimulátor rajongót, a GTR-Masters ingyenes, nyílt futamain!

További infók a honlapon

lll l ll lllll l lll ll

Yeltzin
ha lesz lehetõségem, megyek 😊 legutóbb valami free BMW versenyen voltam, régi Hockenheimen, azt élveztem

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Adam Jonas
De idõvel majd jöhetnél azért, hiányzik a régi banda 😊

Yeltzin
áhh, sajnos "rosszabbul élünk, mint négy éve"..... durva, de nem tudok most erre költeni.... egy ideig "fun for free" módban leszek 😊

gordon 24
A fene.. Akkor menj be a media marktba:😊 Kb 3000huf az on..😄

És 3000 huf az stcc2.. és már is megvan minden..😄

Nahh mindegy old meg, de gyere. Hiányzol a mezõnybõl..😄

Downhill!!

Yeltzin
csak 07, Evo és STCC van, azóta nem költöttem játékra (TDU2-n kívül) 😊

gordon 24
Race on megvan??

abban benne van minden STCC-d megvan akkor az stcc2 kell.. Kb 2000 huf steamen..

Downhill!!

Yeltzin
STCC óta nem vettem meg semmit 😊

gordon 24
😊) Hülye😊) Inkább nevez aztán toljad neki😊)

Downhill!!

Yeltzin
"Szereted a száguldást? A test test elleni csatákat? Akkor a te sportod a FUTÓBIRKÓZÁS" 😄DD

gordon 24
Szereted a száguldást? A test test elleni csatákat? Akkor itt helyed! Szeptembertõl a VSR HTCC újra elrajtol. Egy bajnokságon belül két kategória gyõzelméért harcolhatsz, 12 méltán híres a világ különbözõ pontjain megtalálható versenypályán, Race-onban az STCC 1 illetve 2 ben megtalálható autó típusokkal.
A jelentkezés már folyamatban autó választás Augusztus 8-tól.

Bármi kérdésed infód van jelentkezz! A bajnokság fizetõs 1700ft/fõ. Ezért a gyõztesek (mind2 kategória és a csapatbajnokság elsõ 3 helyezettje) oklevelet és kupát kapnak.

Jelentkezés:

VSR.hu

És egy kis ízelítõ:

HTCC Donington Park

Downhill!!

LaszloLedzenyi
rakd újra steam et is

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Roger6
Ilyenrõl még nem halottam. <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

batihu
Sziasztok! Race07 dedicated serverrel van problémám.
Minden mûködött kb. 2 hónapig majdnem minden este indítottam szervert. A héten azonban próbáltam indítani és csak a loading track felirat jelenik meg, a játékhoz nem is lehet csatlakozni. Dedikált szerver eltávolítása-újratelepítése már megvolt, Race07+kiegészítések újratelepítése megvolt, szervert azóta sem tudom elindítani! Csatlakozni tudok a szerverekhez. Mi lehet a probléma! Valaki találkozott már ilyen dologgal? <#help>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bmwcrash
ok kösz
gordon 24
Igen!

Downhill!!

bmwcrash
hali a gtrr evolution megy a race onnal?
TG Gida
Én is megvenném,ha lehetne kapni.

Isten áldja a pogányokat!

bardocz
Én valamit bütyköltem az ffb-vel, és egész jó lett, pedig régen utáltam. Nordschleife esõben caterhammal, E30-cal, meg formula raceroom-mal egész jó. Na meg a Radicallal, amivel a körrekordra szárazon valami 12sec-et verek úgy, hogy a játékban vagy 120 lóval gyengébb, mint az igazi😄
lac coo
Spec én jól elvagyok az F1 2011-el, normális tapadásokkal elég jó, FFB-ben meg pl agyonveri a Race sorozatot 😄DD

bardocz
Miért járna jobban valaki, ha igazi árkád szórakozásra vágyik?
arty
jobb lenne??

üzenjük meg a fejlesztõnek, hogy hajlandók vagyunk megvenni szinte ugyan azt a szart 3x? ne õrüljünk már meg 😊

Forza.

Hát, szvsz jobban tennék a népek, ha ezt vennék meg, mint a csúcsmegagigahiperszuperszimulátor F1-10-11-es dolgokat! Nekem is megvan, és egy percig nem bántam meg, hogy megvettem, és akkor még 8.000 pénz volt, nem úgy mint most. Az más kérdés, hogy mi van a GTR3-mal????

Roger6
Igen, van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lac coo
De komolyan, van még aki ezt megveszi ?????

Dietrich
ahelyett inkább a GTR3-al foglalkoznának új game motorral alatta..várják az ISI munkáját? :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
A SimBin most ezzel szorakozik, osszepakolnak mindent egybe, plusz a GTL-lel is jatszanak, a RaceRoom is frissul, abba is tolnak a Race07-bol stb. Igazabol van egy csomo liszenszuk, fel tucat kulonallo project, ezerol meg lehuznak nehany bort😉
Nekem is kieg lemezesként van meg.
Utóbb kiderült az STCC2 is fent van, már mentem is vele pár kört. Nem nyûgözött le. Úgy látszik, valahogy nem a zsánereim a széria autók.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Dietrich
jó az más.
Elõször a Race 07 jött ki majd kieg. lemezként az EVO.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Háizé-a. Én GTR-EVO-t megvettem, azon a DVD-n van rajta a Race 07 is. Valami gyémánt kiadás, 3 rongy volt. Csak azért mondtam.

Dietrich
nem
Race 07 majd kiadták az EVO-t tele bugokkal..majd kiadták az STCC-t az már jobb volt, ezután jött a Race On az STCC-vel.
Most meg pénzt gyûjt a simbin a GTR3-hoz 😄 ezévben kijöt a STCC2, GT Power és tegnap a WTCC 2010 😊

Ezt fejtsd ki bõvebben kérlek. Mi kevesebb van az EVO-ban amitõl a többi élvezetesebb lenne ?

Egyelõre az EVO jobban tetszik mint a 07. A ON-t és a STCC2-t még nem még nem próbáltam.
Sajna a GTR2-vel szemben jól látható hogy populárisabb ez a játék mivel az Online része (is) nagyobb támogatást kap és több a neten játszók száma is. A GTR2-ben a saját Time Trial eredményeket fel se tudtam tölteni pedig jó lenne. Az EVO-ban meg ez nem okoz gondot, fel-le töltés elég jól meg van csinálva. Mondanom se kell, hogy gyári verzióról beszélünk tehát ez se lehet(ne) akadály.

Roger6
GTR-EVO tartalmazza a Race 07-et is, nem?

Dietrich
ne EVO-z..Race 07 vagy Race On és STCC2 hadd szóljon 😊

Mostanra már tudom, hogy a szimulátori lét se fenékig tejfel. Újra kell tanulni, szokni szinte minden kanyart amit eddig az EVO-ban megszoktam és rögzült, ki kell cserélgetni új megszokásokra. Fene strapás ez a pálya. De izgalmas 😊

Nem ismerem, hozzá még nem volt szerencsém 😊

Kíváncsiságból betöltöttem mind a két játékba (GTR EVO - GTR2) a Nordschleife pályát. Szinte ég és föld a kettõ. Szinte. A GTR2 pálya sokkal realisztikusabbnak tûnik mint az EVO-s. Alant olvastam valakitõl, hogy a Race sorozat egyfajta kompromisszumot képvisel a játszhatóság és a szimulátor közt.

Dietrich
yep
mellesleg az rfactor - HistoricX is ott van a szeren.

Igazad van hogy gyakorlás után lenyomhatnak bárkit, bár szerintem az utcai vezetési technikáknak vajmi kevés közük van az itt található sim-es vezetéshez. Ha billentyûvel játszanak akkor csak pötyögtetnek. (Ismerõs én is úgy kezdtem) ha kormánnyal akkor meg kevesen veszik a fáradtságot hogy kuplungozzanak lábbal így a kormánnyal a kezében - amit nem nehéz tekergetni - egy gázpedállal és egy fékkel csak annyit kell "megtanulnia" hogy gyorsít, lassít, úton tart és a kanyarhoz képest kb mekkora sebesség kell menni, hogy még pályán maradjon és be tudja venni.

Jobb esetben ideális ívet is keres vagy megtanulja, mert megtanulja hiszen vannak olyan Online idõeredmények amiket nézegetek hónapok óta, hogy Azzal az autóval és Azon a pályán még is, hogy a bánatba ment egy olyan idõt? Persze gyakorlással 😊 Csak lesek néha pedig már lassan 20 éve van jogosítványom és vezetek is folyamatosan talán még öregnek se érzem magam 37-el hogy GTR-Evoval toljak idõnként pár kört.

Szerencsére vannak olyan kategóriák és pályák amik kedvencek ahol el lehet érni jó eredményeket és ezeket érdemes is idõnként feltölteni. Csak sajna kevesen játszanak ilyen MODokkal. Kedvencem a Nürburgring-i Nordschleife pálya és elõszeretettel használom a GT,GTL-TC 65-76os autókat mert azokhoz nem elég "csak" tövig nyomni a pedált mint a mostani BTCC vagy WTCC és egyéb "modern" autókkal talán egy kicsit az érzéssel vezetés az autó csúszás határa többet számít "még" mint az hogy minden kanyaron átsuhanjon az ember lehetõleg maxi gázon 😊
Bár nem régen kipróbáltam az LM Prototypes és ALMS kategóriákat és nem volt élménytelen 😊

Van itt olyan olvasó, aki szintén a GT autókat részesíti elõnyben ?

Black Ghost
Ezek is jók lesznek, köszi.
Dietrich
surfers
Sydney

de hogy milyenek (használhatóság szempontjából) nem tudom.

náluk is keresgélj

Black Ghost
V8SC-s pályákat keresek, de nem találok egyet sem, léteznek egyáltalán?

Fõként Phillip Island és Bathurst érdekelne.
Black Ghost
Már meg van, amúgy ezt kerestem.

köszi!
batihu
Próbáld ki ezt:XD for GTR EVO

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

gordon 24
Azt az inijébe be tudod állítani.

Xyz tengelyei vannak, ha állítod tolja jobbra balra a képernyõn..

Downhill!!

Oldal 1 / 39Következő →