GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Na találtam egyet, de ez nem olyan jó, mert rossz helyre teszi, legalább is engem ott zavar.

link
gordon 24
Nahh ebbe nem tudok segíteni, mert én nem használom.

Elvileg a neve motec vagy valami ilyesmi keress rá és így kidobja szerintem..

Downhill!!

Black Ghost
ok 😊

Had kérjek még egyet, azt a gumikopás kijelzõt v. mi a szöszt szeretném leszedni, azt amelyiket folyamatosan látni a képernyõ bal felsõ sarkában.

Régebben NoGrip-en fenn volt, de most nem találom.
gordon 24
Igen! Nekem xp-m van.. Szóval ez a tuti😄

Downhill!!

Black Ghost
az= vagy 😊
Black Ghost
Na hoppá, köszönöm! 😊

- ezt xp alatt is így kellett, az ilyen szar a memóriám?
gordon 24
Az a baj, hogy nem a gamedata és nem a Race07 fõkönyvtára kell neked😄

Dokuments&settings/neved/dokumentumok/simbin/custom skins

Ide rakd a skint egy mappába inivel init is kell ugye írni hozzá Ami így néz ki:

[[]]

[]

body=Kasztni .dds
windows=ablak (amit kintrõl látsz).dds
interiorwindow=Ablak (amit bentrõl látsz INT).dds
driver=Driver ruha amit bent látsz .dds
ext_driver=Driver ruha amit kintrõl látsz .dds
helmet=sisak .dds
MenuFlag=Menuben a zászló..TGA
IngameFlag=végeredményben a zászló. TGA
numberplate=Kocsi mûszerfalán a numberplate .dds

Downhill!!

Black Ghost
Skin-ket szeretnék a játékba tenni, azt tudom hogy a ..../race07/ mappába kell rakni, de azon belül hova, vagy milyen nevû mappát kell létrehoznom?
Régen csináltam és elfelejtettem, mondjuk a modot, pályát meg simán beraktam, szal tököm tudja mit csinálok rosszul.
Még annyi hogy win7-et használok.
gordon 24
Így van😄 ezt direkt raktuk bele😄 Hogy csak is VSR😄

Hehe😄 Dehogy.. Nem tudom miért csinálja..

Downhill!!

LaszloLedzenyi
jó a clio mód csak aki a Mastersen versenyzik és fenn van a clio mod azt ledobja a szerver mindig, pedig soha nem volt fent clio mod a szerveren. de amint letörli fölengedi<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Yeltzin
mondom, mások vagyunk

mindkét oldalon állnak hiteles vélemények, a meggyõzés esélytelen, csak az elfogadásnak van értelme

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

gordon 24
Hát szerintem ami simbinre kijön az elég korrekt munka.. Pont azért van kevés... De ami van nagyon kulturált jól használható..

Pl a clio mod nagyon nagyon komly dolog lett..

Mindegy ez egy meddõ vita..

Én csak egy dolgot akartam, és azért írtam, hogy fikázásba ne menjünk át.. Ez mindenkinek az egyéni véleménye. Az hogy neked nem tetszik az egy dolog. Pont..

Downhill!!

Dietrich
Rf sok ember számára az etalon.. Hogy így huhh meg úgy..
Ott van Zoleee aki megnézte a modokban lévõ motor beállításokat felfüggesztéseket.. Egyiknek semmi köze nincs egy valós akár utcai autó adataihoz

simbin dolgai nagyon nem szeretik az addon cuccokat sem a mod sem a pályák terén. mentünk a gyári dolgokkal azokkal nem volt gond csak meguntuk egy idõ után,és rengeteg konvert vagy GTR2-höz készült dolgokat próbáltunk. az rf-bõl konvertált pályák közül nagyon sok használhatatlan volt..

az rf meg a moddolásról szól és a nagy számok törvénye alapján van szar és van jó.
jó modokat nem is 1-2 hónap alatt kalapálták össze..de még mindig több a választhatóság mint a simbimnél.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én 20 év vezetés után mondom a GTR2 közelebb van a valósághoz mint az EVO..utóbbi az arcadhoz van közelebb mint a szimhez nekem..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
reméljük kijön õszig a GTR3 a GTR2 kicsit öregecske bár baj nincs vele

amint kijön az rf2 az ISI-tõl lesz GT3 is azzal a game motorral..a történelem csak ismétli önmagát 😄

Yeltzin
ennyire különböznek az emberi idegrendszerek, nincs ezzel semmi baj, amíg mindenki megtalálja a magáét, csak a fikázás fölösleges

mondjuk az összes szim valósághûségérõl mindent elmond, hogy 15-16 éves gyerekek, akik soha nem vezettek autót, pár hónap gyakorlás után lenyomnak bárkit....

bardocz
Nekem ez pont fordítva volt.
Elkezdtem iRacingezni, és ment, éreztem mi történik, pár kör kellett csak, és már tudtam olyan stabilan menni, mint minden mással.
Evo-ban meg csak szenvedtem, nem érzem annyira az autót egyáltalán. Elvezetni elvezetem, már rég nem találkoztam olyan moddal, meg játékkal, ami olyan hûdenagy szenvedést okozna.
Yeltzin
Hozzáteszem, amikor elõször kipróbáltam a GTR EVO-t, olyan természetes és valós érzés volt, mint autóba ülni (15 éve vezetek), sem a kormányzás, sem a fizika nem tûnt furcsának. Azonnal éreztem a féktávokat, a csúszáshatárt meg mindent. Persze sosem vezettem még 600 lovas GT-t, de azért alapvetõen pozitív volt az élmény. Ezzel szemben GTR2, iRacing stb olyanok, amikben újra kell tanulni magát a vezetést, és ez elgondolkodtató.

Szerintem vagy az van hogy a program pontos valós adatokkal dolgozik, de ettõl irreálisan nehéz lesz vezetni, vagy a valós vezetésélményt kapod meg, de ehhez "butítani" kell a szimulációt. A Race sorozat az utóbbit választotta.

gordon 24
Hát nem tudom... Ez egy tök szubjektív dolog szerintem..

Mert ha megnézed..

Miki pl most is írta hogy a Papyrus féle dolgok NR 2003, Iracing stb stb a csúcs..

Sok ember szerint irreális nem jó, nem szeretik.. Panaszkodnak a hülye viselkedésre a fékekre stb..

Ehhez képest rengeteg autóversenyzõ használja és ugye ez jelent valamit.

Rf sok ember számára az etalon.. Hogy így huhh meg úgy..
Ott van Zoleee aki megnézte a modokban lévõ motor beállításokat felfüggesztéseket.. Egyiknek semmi köze nincs egy valós akár utcai autó adataihoz.

Szóval én nem hiszem, hogy egy ilyen dolog, hogy az ffb szerintem nem reális jelent akármit is.. Se te se én se senki (már a többség sajnos) nem tudja, hogy egy Chevy Lacetti wtcc versenyautó hogy viselkedik..

Lehet úgy mint Race-ben? Lehet úgy mint rf-ben? lehet úgy hogy mind 2 játékhoz képest ég és föld..? Na ez a valószínûbb..

Downhill!!

bardocz
Most nem arra gondoltam, bár az is érdekes volt, hanem játék közben a komplett ffb-re.
gordon 24
Ezt akkor is elmondtuk meg most is leírom.. Az hogy neked a kormnyod rosszul reagál az a te "dolgod"..

Rajtad kívül 2 embernél volt ilyen hiba.. Neked volt több pályán is..

Ott valami bibi van nálad.

Nekem és másik 18 embernek semmi baja nem volt vele.. Tehát nem a játék rossz.

Én pl Rf-re nem tudok egyáltalán normális kormány beállítást csinálni, mégse szarozom..

Mert jó játék nekem valamiért nem sikerül.. Ennyi..

Downhill!!

bardocz
Nem kötekedés ként írom, meg fölösleges is válaszolni, ugyanis ugyan úgy nem fogsz soha meggyõzni a evo jóságáról, mint ahogy én téged a saját nézõpontomról😄
bardocz
Csak amíg máshol az esõ hiány a hiba, meg az, hogy csúnya, addig evo-ban szenvedhettem a kormánnyal, hogy autónak hasson egyáltalán, az meg, hogy a 100/0-s difi tök ugyan az volt, mint a 0/100, szintén nem hozható fel elõnynek.
WTCC-s autókon kívül az összes egy mese benne. Nehogymár radicallal pont én megfussam a körrekordot Nord-on.
gordon 24
Így van! És pont ezért nincs értelme GTR 2 vel ligát csinálni..
A GTR 2-t az emberek összekötötték a GTR mastersel. Aki GTR2 zni akar oda megy..

Hiába indítani VSR egy ligát azzal felesleges..

De a Race07 el 2007 óta nyomjátok ti és mi is.. És rendületlenül tartja magát a wtcc liga.. Sok emberrel megy.. És nagy kedvel játsza mindenki...

Szóval ez egy nagyon jó game.. Persze a GTR evonak vannak hibái én ezt nem is állítottam, de azt mondani rá hogy csili Vili ez butaság.. Nagyon jó játék, hibákkal..

Na de kérdem én melyiknek nincs?.. Na ugye...

Downhill!!

LaszloLedzenyi
igaz, kipróbáltuk az evot és hát nem a legjobb a fizikája, vagy inkább úgy fogalmazva a GTR2 motorja 1000x jobb.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LaszloLedzenyi
2007 04.17 én volt az elsõ htcm futam <#wave>

a GTR2 alatt jelenleg 2 ligát futtatunk egy Gt ligát illetve egy Mosler/360 modena kupát. általában 40 fõ körüli létszámmal de volt mikor 3 szerveren ment a buli, bár az már régebben volt.

a HTCM4 Race On al fut +vectra kiegészítéssel átlag 30-40 emberrel

a GPL illetve GTL adatokat nem tudok de ott is megvan a kb 30 ember ligánként.

reméljük kijön õszig a GTR3 a GTR2 kicsit öregecske bár baj nincs vele

Yeltzin
én nyomtam sok bajnokságban, NR2003, LFS, GTR2, R07, GTR-EVO, és kijelenthetem, hogy csak az iRacing ér vmit 😊))))

(meg az összes elõdje, a teljes Papyrus családfa)

gordon 24
GTR masters több éve kb 3 nyomja Race 07 el..

Hiszen a wtcc bajnokságuk azzal megy jó ideje. A GT-re használják a GTR2-t..

Szóval ez sem igaz annyira.

Én nyomtam vele sokat, igaz nem online ligába.. De pl azzal nyomtam le életemben elõszór és utoljára😄 24 órát le-mans ba bátyámmal közösen egy r10 es audival...

Downhill!!

Dietrich
nem tudom..te hoztad ide az rf-t senki nem beszélt róla rajtad kívûl.

azt is mondtam (nem itt) örülj a magas induló számnak és ha 1-2 futam után a fele eltûnik maradtok elegen.

Viszont a nagyon magas létszám sem jó kedvez a roncsderbinek.

Dietrich
hogy jön ide az rf?
simbinrõl volt szó..abban meg a GTR2 verhetetlen még mindig..vajon miért nem állt át a masters az EVO-ra ilyen sokáig?
kipróbálták és félretették..kipróbáltam én is és félre is raktam.

Nagyon sokat mentünk a GTR2-vel anno te mennyit?

gordon 24
Ezt megértem, de ez a te és némely ember egyéni véleménye.

A Játék attól nem szar, mert neked nem tetszik, és nem vagy hajlandó fizetni érte. Ez a te dolgod. Most egyébként ezt a hatalmas költséget kb 1500ft bõl lehetett megoldani. Aki ennyit nem akar erre költeni ne tegye.

De szapulni egy iyen gamet felesleges.. Ez egy nagyon jó game, és nagyon sok ember szereti.

Ha ti nem szeretitek ne játszatok vele, de hülyeségeket írni, és valamit szapulni felesleges, mivel rengeteg ember kedveli.. Biztos nem hülyék.. Nekik tetszik..

Istenití sok ember a GTR 2-t.. Jó game nem mondom hogy nem csak kb 4x eljárt felette az idõ már.. Hiába ragaszkodsz hozzá, ha senkit nem érdekel. Próbálj vele egy bajnokságot rendezni. Kb 10 ember nem fog rajthoz állni..

A Race on meg most éli "aranykorát" majd õ is szép lassan kimegy a divatból fõleg ha kijön az rf 2!

Downhill!!

bardocz
Amúgy a HTCC-be csak jelentkeztem volna, ha nem kéne semmi a gtr evo meg race07-en kívül, meg le is írtam miért nem vagyok hajlandó több ilyen autó+pálya lehúzásért fizetni.
gordon 24
Dietrich pontosan tudja miért írtam.. Nálunk is van rf-el liga és megy..

De nem akartam kiírni azt amit Dietrich tud és érti miért írtam ezt..

Downhill!!

bardocz
Te írtad, hogy rF ligák szûnnek meg, erre hoztam egy példát, hogy mennyire is szûnik meg.
gordon 24
Az ha jelentkezik 52 ember az a jele a megszûnésnek? Ezt most így nem vágom..

Downhill!!

bardocz
Simco BTCC-ben meg elfogytak az autók már, pedig az rF. Pont ilyen jele van a megszûnésnek.
gordon 24
GTR Masters. VSr, HROC, és amikorõl nem tudok..

Nagyjából minden felsorolt liga 30-40 emberrel/ futam rendelkezik.

VSr-ben amibe te is neveztél eddig 52 jelentkezõ van a most induló HTCC-re..

Akkor?

Downhill!!

bardocz
Aha, és hol?😄
Teljesen egyetértek Dietrichel.
gordon 24
Szerintem hülyeséget felesleges beszélni. Az egy dolog hogy neked nem tetszik.

Te ne játsz vele.. A nem csili vili rf-el szûnnek meg a ligák race-el és a szar simbin gamekkal virágoznak.. Érdekes szitu..

Downhill!!

Dietrich
GTR2-t próbáld ki az még jó játék volt..minden más simbin játék csak rókabõr meg csilivili..

ok, köce. ez is jónak tûnik

Ennek nincs második része, ha a GTR2-re gondolsz az egy másik sorozat.
a második része mibõl több vagy jobb ? mivel ez is csak nemrég jelent meg...

bardocz
Hülyevagy, nem is vettem, küldték<#idiota>
Yeltzin
kár volt olcsó kormányt venni <#zavart1>

bardocz
Amikor kilépek a pályáról a boxba, akkor mi a halálért tekeri el a kormányt izomból az egyik irányba? Kurva jó, hogy ez fogja tönkrevágni kb.
Smici1985
Steam-es GTR Evo-m van. Ebbe szeretnék egy fizika javítást csinálni a BMW M3 E30-ashoz. Lehetséges bele rakni a játékba?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

gordon 24
Sziasztok!

Lenne egy kérésem azokhoz akik tudnak a játékhoz pályát konvertálni, illetve alakítgatni..

Van egy angol pálya Rockingham, Ez egy elég szépen kivetelezett, nagyon jó kis mapp. Ami a gond vele, az, hogy 2 nyom van egy oval és egy régebbi vonal vezetés.

Megnéztem (persze csak autóval a játékban.) az a nyom amely nekünk kellene, mindenhol megvan építve, illetve ki van jelölve. De gumibálákkal korlátokkal védve vannak ezek a nyomok.

Azt persze, nem tudom, hogy szilárd-e (tehát hogy nem esne-e le az autó ha rá kerülne) de látványra megvan.

Az lenne a kérdésem, hogy meg tudnátok-e nézni, hogy a pálya alkalmas-e ezeknek a lezárt részeknek a kinyitására.
És használható lenne, az után az új nyomon?

Ha a pálya átalakításra alkalmas, megbeszélnénk hogy melyek azok a nyomok, amiket ki kellene nyitni és használhatóvá tenni..

Itt a pálya letöltési linkje, ha meg szeretnéd nézni:
http://www.gphungary.hu/downloads/vsr/Simbinszekcio/Palyak/Brit%20Clio/Rockingham_v1_01%5b1%5d.7z

Elõre is köszi.

Downhill!!

bardocz
Értem, sejtettem, hogy akkor újraindítjátok. Jó ez a mod, bár nagyon stabil, de tetszik, ahogy kanyarban pattog el a kocsi.
gordon 24
😄 igen ezt lehet, de bajnoki elõtt úgyis újra van mindig indítva. Hiszen nem is ez a jelszó lesz, majd azokra a futamokra! (majd azt priviben kapjátok)

Downhill!!