GTR Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg a neve motec vagy valami ilyesmi keress rá és így kidobja szerintem..
Downhill!!
Had kérjek még egyet, azt a gumikopás kijelzõt v. mi a szöszt szeretném leszedni, azt amelyiket folyamatosan látni a képernyõ bal felsõ sarkában.
Régebben NoGrip-en fenn volt, de most nem találom.
Dokuments&settings/neved/dokumentumok/simbin/custom skins
Ide rakd a skint egy mappába inivel init is kell ugye írni hozzá Ami így néz ki:
[[
[
body=Kasztni .dds
windows=ablak (amit kintrõl látsz).dds
interiorwindow=Ablak (amit bentrõl látsz INT).dds
driver=Driver ruha amit bent látsz .dds
ext_driver=Driver ruha amit kintrõl látsz .dds
helmet=sisak .dds
MenuFlag=Menuben a zászló..TGA
IngameFlag=végeredményben a zászló. TGA
numberplate=Kocsi mûszerfalán a numberplate .dds
Downhill!!
Régen csináltam és elfelejtettem, mondjuk a modot, pályát meg simán beraktam, szal tököm tudja mit csinálok rosszul.
Még annyi hogy win7-et használok.
Hehe😄 Dehogy.. Nem tudom miért csinálja..
Downhill!!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
mindkét oldalon állnak hiteles vélemények, a meggyõzés esélytelen, csak az elfogadásnak van értelme
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Pl a clio mod nagyon nagyon komly dolog lett..
Mindegy ez egy meddõ vita..
Én csak egy dolgot akartam, és azért írtam, hogy fikázásba ne menjünk át.. Ez mindenkinek az egyéni véleménye. Az hogy neked nem tetszik az egy dolog. Pont..
Downhill!!
Ott van Zoleee aki megnézte a modokban lévõ motor beállításokat felfüggesztéseket.. Egyiknek semmi köze nincs egy valós akár utcai autó adataihoz
simbin dolgai nagyon nem szeretik az addon cuccokat sem a mod sem a pályák terén. mentünk a gyári dolgokkal azokkal nem volt gond csak meguntuk egy idõ után,és rengeteg konvert vagy GTR2-höz készült dolgokat próbáltunk. az rf-bõl konvertált pályák közül nagyon sok használhatatlan volt..
az rf meg a moddolásról szól és a nagy számok törvénye alapján van szar és van jó.
jó modokat nem is 1-2 hónap alatt kalapálták össze..de még mindig több a választhatóság mint a simbimnél.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amint kijön az rf2 az ISI-tõl lesz GT3 is azzal a game motorral..a történelem csak ismétli önmagát 😄
mondjuk az összes szim valósághûségérõl mindent elmond, hogy 15-16 éves gyerekek, akik soha nem vezettek autót, pár hónap gyakorlás után lenyomnak bárkit....
Elkezdtem iRacingezni, és ment, éreztem mi történik, pár kör kellett csak, és már tudtam olyan stabilan menni, mint minden mással.
Evo-ban meg csak szenvedtem, nem érzem annyira az autót egyáltalán. Elvezetni elvezetem, már rég nem találkoztam olyan moddal, meg játékkal, ami olyan hûdenagy szenvedést okozna.
Szerintem vagy az van hogy a program pontos valós adatokkal dolgozik, de ettõl irreálisan nehéz lesz vezetni, vagy a valós vezetésélményt kapod meg, de ehhez "butítani" kell a szimulációt. A Race sorozat az utóbbit választotta.
Mert ha megnézed..
Miki pl most is írta hogy a Papyrus féle dolgok NR 2003, Iracing stb stb a csúcs..
Sok ember szerint irreális nem jó, nem szeretik.. Panaszkodnak a hülye viselkedésre a fékekre stb..
Ehhez képest rengeteg autóversenyzõ használja és ugye ez jelent valamit.
Rf sok ember számára az etalon.. Hogy így huhh meg úgy..
Ott van Zoleee aki megnézte a modokban lévõ motor beállításokat felfüggesztéseket.. Egyiknek semmi köze nincs egy valós akár utcai autó adataihoz.
Szóval én nem hiszem, hogy egy ilyen dolog, hogy az ffb szerintem nem reális jelent akármit is.. Se te se én se senki (már a többség sajnos) nem tudja, hogy egy Chevy Lacetti wtcc versenyautó hogy viselkedik..
Lehet úgy mint Race-ben? Lehet úgy mint rf-ben? lehet úgy hogy mind 2 játékhoz képest ég és föld..? Na ez a valószínûbb..
Downhill!!
Rajtad kívül 2 embernél volt ilyen hiba.. Neked volt több pályán is..
Ott valami bibi van nálad.
Nekem és másik 18 embernek semmi baja nem volt vele.. Tehát nem a játék rossz.
Én pl Rf-re nem tudok egyáltalán normális kormány beállítást csinálni, mégse szarozom..
Mert jó játék nekem valamiért nem sikerül.. Ennyi..
Downhill!!
WTCC-s autókon kívül az összes egy mese benne. Nehogymár radicallal pont én megfussam a körrekordot Nord-on.
A GTR 2-t az emberek összekötötték a GTR mastersel. Aki GTR2 zni akar oda megy..
Hiába indítani VSR egy ligát azzal felesleges..
De a Race07 el 2007 óta nyomjátok ti és mi is.. És rendületlenül tartja magát a wtcc liga.. Sok emberrel megy.. És nagy kedvel játsza mindenki...
Szóval ez egy nagyon jó game.. Persze a GTR evonak vannak hibái én ezt nem is állítottam, de azt mondani rá hogy csili Vili ez butaság.. Nagyon jó játék, hibákkal..
Na de kérdem én melyiknek nincs?.. Na ugye...
Downhill!!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
a GTR2 alatt jelenleg 2 ligát futtatunk egy Gt ligát illetve egy Mosler/360 modena kupát. általában 40 fõ körüli létszámmal de volt mikor 3 szerveren ment a buli, bár az már régebben volt.
a HTCM4 Race On al fut +vectra kiegészítéssel átlag 30-40 emberrel
a GPL illetve GTL adatokat nem tudok de ott is megvan a kb 30 ember ligánként.
reméljük kijön õszig a GTR3 a GTR2 kicsit öregecske bár baj nincs vele
(meg az összes elõdje, a teljes Papyrus családfa)
Hiszen a wtcc bajnokságuk azzal megy jó ideje. A GT-re használják a GTR2-t..
Szóval ez sem igaz annyira.
Én nyomtam vele sokat, igaz nem online ligába.. De pl azzal nyomtam le életemben elõszór és utoljára😄 24 órát le-mans ba bátyámmal közösen egy r10 es audival...
Downhill!!
azt is mondtam (nem itt) örülj a magas induló számnak és ha 1-2 futam után a fele eltûnik maradtok elegen.
Viszont a nagyon magas létszám sem jó kedvez a roncsderbinek.
simbinrõl volt szó..abban meg a GTR2 verhetetlen még mindig..vajon miért nem állt át a masters az EVO-ra ilyen sokáig?
kipróbálták és félretették..kipróbáltam én is és félre is raktam.
Nagyon sokat mentünk a GTR2-vel anno te mennyit?
A Játék attól nem szar, mert neked nem tetszik, és nem vagy hajlandó fizetni érte. Ez a te dolgod. Most egyébként ezt a hatalmas költséget kb 1500ft bõl lehetett megoldani. Aki ennyit nem akar erre költeni ne tegye.
De szapulni egy iyen gamet felesleges.. Ez egy nagyon jó game, és nagyon sok ember szereti.
Ha ti nem szeretitek ne játszatok vele, de hülyeségeket írni, és valamit szapulni felesleges, mivel rengeteg ember kedveli.. Biztos nem hülyék.. Nekik tetszik..
Istenití sok ember a GTR 2-t.. Jó game nem mondom hogy nem csak kb 4x eljárt felette az idõ már.. Hiába ragaszkodsz hozzá, ha senkit nem érdekel. Próbálj vele egy bajnokságot rendezni. Kb 10 ember nem fog rajthoz állni..
A Race on meg most éli "aranykorát" majd õ is szép lassan kimegy a divatból fõleg ha kijön az rf 2!
Downhill!!
De nem akartam kiírni azt amit Dietrich tud és érti miért írtam ezt..
Downhill!!
Nagyjából minden felsorolt liga 30-40 emberrel/ futam rendelkezik.
VSr-ben amibe te is neveztél eddig 52 jelentkezõ van a most induló HTCC-re..
Akkor?
Downhill!!
Te ne játsz vele.. A nem csili vili rf-el szûnnek meg a ligák race-el és a szar simbin gamekkal virágoznak.. Érdekes szitu..
Downhill!!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsõség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Lenne egy kérésem azokhoz akik tudnak a játékhoz pályát konvertálni, illetve alakítgatni..
Van egy angol pálya Rockingham, Ez egy elég szépen kivetelezett, nagyon jó kis mapp. Ami a gond vele, az, hogy 2 nyom van egy oval és egy régebbi vonal vezetés.
Megnéztem (persze csak autóval a játékban.) az a nyom amely nekünk kellene, mindenhol megvan építve, illetve ki van jelölve. De gumibálákkal korlátokkal védve vannak ezek a nyomok.
Azt persze, nem tudom, hogy szilárd-e (tehát hogy nem esne-e le az autó ha rá kerülne) de látványra megvan.
Az lenne a kérdésem, hogy meg tudnátok-e nézni, hogy a pálya alkalmas-e ezeknek a lezárt részeknek a kinyitására.
És használható lenne, az után az új nyomon?
Ha a pálya átalakításra alkalmas, megbeszélnénk hogy melyek azok a nyomok, amiket ki kellene nyitni és használhatóvá tenni..
Itt a pálya letöltési linkje, ha meg szeretnéd nézni:
http://www.gphungary.hu/downloads/vsr/Simbinszekcio/Palyak/Brit%20Clio/Rockingham_v1_01%5b1%5d.7z
Elõre is köszi.
Downhill!!